Dodaj do ulubionych

ginekolog-Lublin

22.02.10, 09:49
poszukuję dobrego ginekologa w Lublinie, planuje zajść w ciążę ale chciałabym
przygotować dobrze do tego swój organizm.. słyszałam że takie przygotowanie
powinno być pod kontrola z lekarzem, czy możecie polecić jakiegoś naprawdę
dobrego ginekologa w Lublinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 13:13
      Kobito powtarzasz pytanie. Poczytaj wątki o ginekologach, które już się
      pojawiły, jest ich naprawdę dużo.
    • annjen Re: ginekolog-Lublin 22.02.10, 23:04
      no, chyba że chcesz zajść w ciążę z ginekologiem;))))
      • mrzndrn2 Re: ginekolog-Lublin 04.03.10, 15:25
        ja z poważnym pytaniem a tu zero poważnych ludzi, jak macie pisać takie głupoty
        to lepiej w ogóle nie odpowiadajcie na posty!
        • Gość: mikaa Re: ginekolog-Lublin IP: 109.243.252.* 14.03.10, 12:49
          rzeczywiscie denerwujace jest to, ze ktos zadaje pytanie, a inni w sposob
          ironiczny odpisuja. po co odpisywac w taki sposob, lepiej wogole nie podejmowac
          tematu, dziwni sa ludzie
        • Gość: Gość Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 11:20
          Jakie głupoty? Ja sugeruję przejrzenie wątków wyświetlanych na tej samej stronie
          - to nie jest chyba paraliżujące.... Temat ginekologów i rodzenia w Lublinie
          jest ogromnie popularny. Zapraszam też na stronę znany lekarz i tam znajdziesz
          informacji ile chcesz.
          • Gość: mikaa Re: ginekolog-Lublin IP: 109.243.92.* 16.06.10, 19:00
            to po choler.e odpowiadasz na zadane pytanie, jesl denewuje cie ze ktos zadaje
            ktorys raz z koleii pytniue, to widac mam taka potrzebę. a ty nie musisz na nei
            odpowiadac
          • Gość: Tatiana Znany Lekarz IP: 89.100.39.* 03.07.10, 22:41
            Nie polecam Portalu Znany Lekarz jako wiarygodnego źródła informacji o lekarzach. Moderatorzy usówają lub nie dopuszczają negatywnych opinii. Od miesięcy próbuję ostrzec ludzi przez Panem Profesorem XXX, który zniszczył mi zdrowie za ciężkie pieniądze, pacjęci z jego prywatnej kliniki uciekają, a na "Znany Lekarz" pod jego nazwiskiem pojawiają się same wychwalajace go wpisy!!! UWAŻAJCIE na oszustwo " Znany Lekarz.pl" , jednym lekarzom wpisują się wdzięczni, zadowoleni pacjęci, innym opłaceni moderatorzy i personel zagrożony utratą pracy.
            • Gość: aktoto Re: Znany Lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.13, 10:30
              tatiana o kim mówisz?
    • bernatka87 Re: ginekolog-Lublin 04.03.10, 16:53
      polecam dr robaka ja u niego prowadziłam swój czas przed zajściem w ciążę i
      jestem zadowolona, lekarz miły konkretny, zaleca badania i stosowanie różnych
      suplementów przed tymi 9 miesiącami i wcale nie uważam takiego przygotowania za
      coś z czego robi się kpiny!!
      • edttka Re: ginekolog-Lublin 06.03.10, 20:25
        polecam dr Poniedziałek-Czajkowska.Przyjmuje w luxmedzie i na Chodźki w
        prywatnym gabinecie.Super kobieta.Kompetentna i delikatna.Pracuje też w szpitali
        przy Jaczewskiego
        • monia1907 Re: ginekolog-Lublin 07.03.10, 09:56
          Też polecam dr Czajkowską-Poniedziałek - bardzo miła i kompetentna doktor.
          Pomocna w każdej sytuacji, nie wysyła na niepotrzebne badania, prowadziła moją
          ciążę, a potem wykonała cc.
    • ula_pat Re: ginekolog-Lublin 05.03.10, 13:31
      tez polecam Robaka to bardzo miły i dobry lekarz:) miałam problemy z utrzymaniem
      ciąży i dr bardzo mi pomógł, ustawił leczenie i teraz jestem szczęśliwa mama:)
    • monika-ragoneska85 Re: ginekolog-Lublin 16.03.10, 09:25
      polecam dr Sawę to bardzo dobry ginekolog, prowadził moje 2 ciąże i byłam
      zadowolona z wyboru tego lekarza, teraz tez kontrolnie chodzę do niego na wizyty
      i jestem zadowolona
    • oleczka-lena Re: ginekolog-Lublin 18.03.10, 09:15
      polecam dr Wnuczek jeżeli chodzę do niej od początku mojej styczności z
      ginekologiem i jestem zadowolona z wyboru tej lekarki, dla mnie jest
      przesympatyczna i naprawdę wizyty są przyjemne,polecam:)
    • bronkabiedronka_1985 Re: ginekolog-Lublin 24.03.10, 12:12
      polecono mi dr Robaka do prowadzenia ciąży i jestem bardzo zadowolona z wyboru
      tego lekarza:)
    • marysienkalatynoska [...] 31.03.10, 13:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • empi netykieta 04.07.10, 10:29
        Nie pisz pod różnymi nickami w tym samym wątku.
        pzdr.
    • zolzata90 Re: ginekolog-Lublin 30.06.10, 14:25
      wczoraj przez przypadek trafiłam do dr Wesołowskiej-Prystupy i babka jest
      rewelacyjna, dokładna, delikatna i miła, wszystko dokładnie mówi, czuje się u
      niej komfort na konsultacji.
      • Gość: gość Re: ginekolog-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.10, 22:35
        a gdzie przyjmuje?
        • Gość: Violinczella Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 09:45
          Wesołowska-Prystupa przyjmuje w Luxmedzie na Zwycięskiej. Faktycznie bardzo miła
          kobitka. Kompetentna przede wszystkim:)
          • Gość: kinsi Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 15:36
            Dr Mierzyński jest bardzo dobrym specjalistą, prowadził moją ciążę , wszytko OK.
            Jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Weronikaaaa [...] IP: *.centertel.pl 23.05.13, 18:36
      • empi netykieta 26.05.13, 16:29
        identyczny tekst powielasz w różnych wątkach, może to kojarzyć się ze spamowaniem :)
        pzdr.
    • ziarenko-piasku Re: ginekolog-Lublin 29.05.13, 12:43
      dr Czupkałło
      dr Styk
      dr Haratym-Maj
      dr Teresińska
    • Gość: Mała Mi Re: ginekolog-Lublin IP: *.static.chello.pl 13.08.13, 10:48
      Mi tez polecono dr Robaka, aczkolwiek trudno się do niego dostać, pacjentki go oblegają. Ja za radą koleżanki skorzystałam z wizyty u dr Gęcy, pracującego nota bene z dr Robakiem i jestem zachwycona. Podejście przecudowne, wszystko szczegółowo wyjaśnia, dopowiada na "głupie pytania", do tego wszystkiego jest przeuroczy z dużym poczuciem humoru. No i najważniejsze dostępny. Dla mnie dr Gęca to lekarz idealny do prowadzenia ciąży, musiałam wykonać jedno badanie na Izbie, nie było problemu, wyszedł do mnie wszystko wytłumaczył. Polecam szczerze.
      • Gość: Joanna Kowal Re: ginekolog-Lublin IP: *.static.chello.pl 06.03.14, 11:43
        Jeżeli chodzi o poradnie ginekologiczną, a przede wszystkim poradnię położniczo ginekologiczną to śmiało i bez żadnych zastrzeżeń mogę polecić Pana dr Tomasza Gęcę. Sam fakt, iż Pan dr przyjmuje w szpitalu na Staszica dużo znaczy, ale najłatwiej i najszybciej skorzystać z wizyty w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej. Dodam że miałam problemy z ciążą i bardzo się bałam o moje maleństwo i właśnie dr Gęca pomógł mi przeprowadzić ciążę jak należy i urodziłam piękną, zdrową dziewczynkę :)
        • Gość: 2014 mama Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 19:02
          z czystym sumieniem moge polecić dr Monist (kobietę) lub dr Szkodziaka - Centrum Medyczne Chodźki :-) prowadzialam tam ciąże i radziłam się tych lekarzy- jestem zadowolona więc polecam wam wszystkim :-*
    • Gość: Gość Re: ginekolog-Lublin IP: *.ennet.pl 10.03.14, 19:39
      Dr Beata kondracka przyjmuje na NFZ w Lęcznej może też gdzieś w samym Lublinie nie wiem ale jest super! Najlepsza u jakiej dotychczas byłam! Jestem po ciazy i super wspominam każdą wizytę. Dla każdego pacjenta ma czas, wizyta trwa nawet po 40 minut! A USG robi bardzo dokładnie.
      • Gość: zdziwiony Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 07:16
        skoro wizyta trwała 40 minut to jakie musiały być kolejki przed gabinetem? Nie wyobrażam sobie będąc w mocno zaawansowanej ciąży czekać półtorej godziny bo pacjentki są zadowolone ze trzyma je 40 minut. Jednak faktycznie potrzeba rewolucji w naszej służbie zdrowia.
        • ziarenko-piasku Re: ginekolog-Lublin 11.03.14, 09:15
          A co cię tu dziwi...moja wizyta trwa min 30 minut, no chyba, że jest połaczona z usg "genetycznym", to wtedy godzinę, pacjentki są umawiane na konkretne godziny i nikt nie czeka...:O

Polecam szczerze prof. Sikorskiego, gabinet Genix na Romera
          www.genix.com.pl/
    • Gość: Pacjentka dr Gecy Re: ginekolog-Lublin = doktor Gęca Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 08:11
      Polecam, świetny lekarz! Genialne podejście do kobiety ciężarnej. Odpowiada na każde moje pytania. Nie mruczy pretensjonalnie pod nosem jak inni. Pracuje ze świetną kadrą na oddziale psk1, który osobiście uważam za najlepszy w lublinie. Nie ma większych problemów z dostaniem się do niego, a na wizycie pełen komfort. Czuć zainteresowanie. Nie ubliżając innym lekarzom z oddziału - to moja druga ciąża i cieszę się, ze prowadzi ją doktor Gęca:)
      • projektrodzina Re: ginekolog-Lublin = doktor Gęca Tomasz 15.05.14, 12:54
        Zdecydowanie się zgadzam, wspaniały lekarz - kompetentny i ogromnie życzliwy. troszczy się o pacjentkę bez względu na to, czy przychodzi na NFZ czy prywatnie. dzięki Niemu urodziłam zdrową córeczkę w terminie mimo problemów w ciąży. to była moja trzecia ciąża i poprzedni dwaj lekarze prowadzący tamte ciąże, mimo, że sporo starsi od doktora Gęcy mogliby się od NIego tylko uczyć - zwłaszcza tego, jak należy traktować pacjentki.
        • Gość: gość Re: ginekolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 09:20
          rozumiem, że dr Tomasz Gęca młody i bardzo zaangażowany - nie kwestionuję tego. Ale osobiście chciałabym zasugerować kobietom, które mają problematyczne ciąże, dochodziło do poronień czy kłopotów z samym zajściem, panią profesor Darmochwał-Kolarz. Baaardzo dobra, również ciepła osoba i bardzo zainteresowana pacjentkami. Z pewnością, kto był na wizycie potwierdzi, a kto się wybiera - nie zawiedzie się. Pozdrawiam ciepło wszystkie ciężarówki ;)
          • Gość: Ciężarna Re: ginekolog-Lublin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.14, 20:15
            Jeżeli mogę polecić dobrego ginekologa- położnika to jest nim zdecydowanie dr Andrzej Wróbel. Właśnie prowadzi moją ciążę i za nic bym go nie zmieniła na innego lekarza. Naprawdę czuje się że interesuje się człowiekiem. O nic nie trzeba się prosić. I na dodatek wiecznie uśmiechnięty. A wiem że ma sporo pacjentek, więc tym bardziej podziwiam że tego uśmiechu starcza mu na wszystkich. Z moim mężem tez się dobrze dogaduje ;)
        • Gość: goniapon33 Re: ginekolog-Lublin = doktor Gęca Tomasz IP: *.centertel.pl 21.09.14, 12:13
          A gdzie dr Gęca przyjmuje na NFZ? Z góry dziękuje za info
          • Gość: Ciężarówka Re: ginekolog-Lublin = doktor Gęca Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.14, 01:59
            W luxmedzie na radziwillowskiej i w przychodni na nowowiejskiego. Jest naprawdę niezły. Konkretny ale miły i taktowny. Wykrył u mojego malenstwa wadę jak byłam w ciąży, także po porodzie wszystko było już zorganizowane w kwestii dalszego leczenia i operacji. Polecam, mądry facet.
      • Gość: Anna Re: ginekolog-Lublin = doktor Gęca Tomasz IP: *.ennet.pl 17.12.14, 22:20
        Zgadzam się, dr Gęca to najlepszy ginekolog jakiego znam. Prowadził moja pierwszą ciążę i prowadzi drugą, poświęca bardzo dużo uwagi i ma morze zrozumienia, bo w obu ciążach pojawiły się komplikacje. Nie ma znaczenia czy przyjmuje na nfz czy prywatnie, zawsze profesjonalne i bardzo życzliwe i cierpliwe podejście do pacjentki. Do tego stopnia profesjonalny, że pamięta nawet z imienia i nazwiska oraz dokładny przebieg poprzedniej ciąży. Wszystkie koleżanki, którym poleciłam dra Gęcę też są bardzo zadowolone.
    • Gość: genowefa Re: ginekolog-Lublin IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.07.14, 10:16
      Andrzej Wróbel zdecydowanie. swoją córke nawet do niego wysłałam.
    • sylvia_doll [...] 10.11.15, 12:49
      • empi spam 10.11.15, 19:13
        Nie wyciągaj starych wątków i nie mnóż postów w nich by promować lekarza.
        pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka