lacosta_19 02.03.10, 15:23 czy wiecie gdzie można znaleźć jakiegoś dobrego onkologa w miarę szybko i prywatnie? możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola.maj977 Re: onkolog-Lublin 02.03.10, 16:03 słyszałam, że dobra jest Dr Świtała, pracuje w Centrum Onkologi Ziemi Lubelskiej i w Luxmedzie Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_985 Re: onkolog-Lublin 16.03.10, 10:02 ja mogę polecić dr Adacha, konsultowałem z nim moje znamiona na skórze bo dermatolog stwierdził ze to mogą być zmiany nowotworowe. Na szczęście po serii badań zleconych od dr Adacha udało się ustalić ze to nic groźnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
barakudas1983 Re: onkolog-Lublin 22.03.10, 09:43 moja mama konsultowała się z dr Świtała po mammografii, uważamy że to doskonała specjalistka:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka-lena Re: onkolog-Lublin 24.03.10, 11:20 jeżeli chodzi o onkologa to jeżeli chodzi o problemy gastrologiczne to wg mnie najlepszy jest dr Wierzbicki, ale to zależny z jakim problemem chce się Pani zgłosić... Odpowiedz Link Zgłoś
pardoszka80 Re: onkolog-Lublin 31.03.10, 14:22 słyszałam że doskonałym onkologiem jest dr Adach, mogę go również polecić:) Odpowiedz Link Zgłoś
loretta0 Re: onkolog-Lublin 15.04.10, 11:08 dr Świtałowa to dobry lekarz, moja mama konsultowała się u niej po mammografii bo miała guzki w lewej piersi, Pani dr zajęła się nia bardzo profesjonalnie i w niedługim czasie miała zabieg, obecnie wraca juz do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
michalineczkija Re: onkolog-Lublin 07.06.10, 12:53 z dobrych onkologów mogę polecić dr Świtałę, zajmuje się szczegółowo swoimi pacjentami i nie zostawia bez opieki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
latoroslanka Re: onkolog-Lublin 15.06.10, 14:14 byłam u dr Miącz, to dobry specjalista i uważam że z dość dużym doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś