Gość: basia IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 21:33 Szukam dobrego dermatologa, który dobrze diagnozuje wszelkie zmiany na skórze. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitinka Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! 02.03.10, 21:42 może dr Miturska - jest świetna i są do niej kolejki. Napisz, w jakim jesteś wieku. Dr Miturska Renata nie przyjmuje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota dr Madej IP: *.enterpol.pl 03.03.10, 08:10 Ja zamiast dermatologa polecam chirurga: www.madej.lublin.pl/index.php?page=home Właśnie jestem po zabiegu i wielkim stresie. Byłam oczywiscie i u dermatologa, ale chirurg wie najlepiej co stanowi zagrożenie i czy należy usunąć. Dermatolog mi jedynie zasugerował.. Dr Madej jest wspaniała! Zabiegi są przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bilska Re: dr Madej 03.03.10, 18:57 Czy doktor sama diagnozuje czy wysyła na konsultacje do kogoś jeszcze? Strasznie się boję:( Odpowiedz Link Zgłoś
nikitinka Re: dr Madej 03.03.10, 20:49 Nie bój się, najwyżej zleci dodatkowe badania:) Jak problem przewyższy jej kompetencje to odeśle cię do chirurga lub onkologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butka Re: dr Madej IP: *.chello.pl 04.03.10, 08:28 Też polecam dr Madej. Dwa razy miałam robiony u niej zabieg. Kompetentna, a do tego przemiła i naturalna kobieta, a nie taka pani DOKTOR ą ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! IP: *.chello.pl 04.03.10, 12:46 Zaden dermatolog nie postawi ostatecznej diagnozy nawet po dermatoskopii zresztą chirurg też dopoki nie wytnie i nie da wycinka do badania hist.pat.Ale zasugerować mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
michalineczkija Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! 04.03.10, 15:05 myślę ze proszę spróbować znaleźć dr Renate Miturska, ona zajmuje się takimi problemami, moja znajoma miała problem ze znamionami i ona jej pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! IP: *.enterpol.pl 06.03.10, 08:05 Basiu, tylko do dr Madej. Szukałam kilka tyg dobrego lekarza w Lublinie. Byłam prywatnie, państwowo. Dopiero tu, na forum polecono mi dr Madej i skorzystałam! Ceny też ma małe w porównaniu z innymi. Dr przyjmuje też w szpitalu, no i jest onkologiem z dużym doświadczeniem - a to bardzo ważne. Miałam duże znamię barwnikowe na skórze, bałam sie czerniaka. Jestem już po zabiegu - zupełnie BEZBOLESNYM. To nic nie boli, jedynie kupa nerwów jesli chodzi o wynik (dostałam go już po 7 dniach). Nie bój się, idź po poradę. Wystarczy zadzwonić. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mexx100 Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! 07.03.10, 09:24 A czy dr Madej przyjmiuje dzieci???Ile kosztuje wizyta?I ile sie czeka będę wdzięczna za info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! IP: *.enterpol.pl 07.03.10, 10:55 Czekałam 2 dni :) Zadzwoń i sie spytaj. Telefon i tak odbiera pielęgniarka, która ustala koszta i terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskarek_1979 Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! 16.03.10, 10:42 chodzę do dr Przyszlak-Szabały i mogę polecić ją jeżeli chodzi o konsultacje znamion:) Odpowiedz Link Zgłoś
violinczelka Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! 22.03.10, 10:11 z dobrych dermatologów mogę polecić dr Nowińską, przyjmuje prywatnie w Luxmedzie, zajmuje się prawdopodobnie usuwaniem znamion ale nie wiem czy konkretnie w tej placówce, ja chodziłam do niej ze zwykłym trądzikiem ale pomogła mi skutecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pliszczynka Re: szukam dermatologa - znamię na skórze! 24.03.10, 11:08 polecam dr Przyszlak-Szabała to bardzo fajna lekarka i napewno zajmie się Twoim problemem:) Odpowiedz Link Zgłoś