Dodaj do ulubionych

KRUCJATA....!!!!!!!

14.02.02, 19:53
Ratujmy Eora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fama glosi, ze pod wplywem zgubnego posta, biedak postanowil udowodnic swiatu,
ze nie da sie zyc bez pracy. I to nie byle jakiej pracy!
Ratujmy nieszczesnika, zanim nie bedzie za pozno!!!!!!!!
No sama nie wiem co, ale cos trzeba z tym zrobić :))))))))))

do aaaaaaaaaaaaataaaaaaaaakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! ruszam na odsiecz :)))

silver - leń do kwadratu:)))))
Obserwuj wątek
    • freon Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:08
      Ja tu kiedyś chyba widziałam, że Ty jeszcze o północy w pracy siedziałaś.
      • silverstone Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:12
        hehehehehe... tak niestety siedze, ale wierz mi - jestem jedna z bardziej
        leniwych istot w tym ukladzie slonecznym :)))))

freon napisał(a):

> Ja tu kiedyś chyba widziałam, że Ty jeszcze o północy w pracy siedziałaś.

• freon Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:15
          To tak jak ja. Tylko czy z tym gigantycznym lenistwem uda Ci się skutecznie
          przeprowadzić krucjatę:o))))
          • silverstone Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:17
            no tu wlasnie widze lekki problem :))))) dlatego tez, mam nadzieje ze biedny Eor
            nie bedzie sie zbyt dlugo opierac (o biurko) i wroci na forum:))))
            Moglabys w tym jakos pomoc np rzucajac info o kolejnym slabym punkcie, ktory
            moglby odwrocic uwage od omawianego, slabego punktu :))))

freon napisał(a):

> To tak jak ja. Tylko czy z tym gigantycznym lenistwem uda Ci się skutecznie
            > przeprowadzić krucjatę:o))))

• freon Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:24
              Hahahahahahahahaha. Ciekawe o której słabości mam powiedzieć. Kilka chyba
              ma:o))) Eor, jeśli to czytasz to lepiej się odezwij, bo powiem o czymś
              wstydliwym...:o))) Trzeba z nim pogadać.:o))
              • silverstone Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:27
                Moooooooooooooooooooooooooooow Freon!!!!!!!!! To go skloni do wypelzniecia z
                kryjowki!!!!!!! :)))
                Lepiej Eor, zeby ona powiedziala prawde, niz ja mam strzelać!!!! :))) Slyszysz
                osiołku?????????

freon napisał(a):

> Hahahahahahahahaha. Ciekawe o której słabości mam powiedzieć. Kilka chyba
                > ma:o))) Eor, jeśli to czytasz to lepiej się odezwij, bo powiem o czymś
                > wstydliwym...:o))) Trzeba z nim pogadać.:o))

• freon Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:41
                  Zazwyczaj było z nim baaardzo łatwo. Wystarczyło go pogłaskać, żeby się
                  przestawał martwić. Ze dwa, trzy miłe słowa i już. Tutaj sytuacja jest trochę
                  trudniejsza, bo wszystko odbywa się wirtualnie:o))))) Ale jak się nie odezwie,
                  obiecuję opowiem o czymś wstydliwym....... Tymczasem idę do domu. Mam dosyć
                  pracy.:o)))))) Dobranoc!!!!!
                  • silverstone Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:43
                    a niby wygladal na takiego z gatunku niemartwiacych sie..... eh co za zycie! I co
                    za forum bedzie bez tego Eora!!!! :((((

freon napisał(a):

> Zazwyczaj było z nim baaardzo łatwo. Wystarczyło go pogłaskać, żeby się
                    > przestawał martwić. Ze dwa, trzy miłe słowa i już. Tutaj sytuacja jest trochę
                    > trudniejsza, bo wszystko odbywa się wirtualnie:o))))) Ale jak się nie odezwie,
                    > obiecuję opowiem o czymś wstydliwym....... Tymczasem idę do domu. Mam dosyć
                    > pracy.:o)))))) Dobranoc!!!!!

• Gość: lucy_z Re: KRUCJATA....!!!!!!! IP: 192.168.0.* 14.02.02, 20:50
                      silverstone napisał(a):

> a niby wygladal na takiego z gatunku niemartwiacych sie..... eh co za zycie! I
                      > co
                      > za forum bedzie bez tego Eora!!!! :((((
                      >

Rzuci nas?????? Nas??????? Niemożliwe......A kto mu tak będzie ładnie dokuczał
                      jak nie my ??? ;)))))))))
              • Gość: lucy_z Re: KRUCJATA....!!!!!!! IP: 192.168.0.* 14.02.02, 20:29
                freon napisał(a):

> Hahahahahahahahaha. Ciekawe o której słabości mam powiedzieć. Kilka chyba
                > ma:o))) Eor, jeśli to czytasz to lepiej się odezwij, bo powiem o czymś
                > wstydliwym...:o))) Trzeba z nim pogadać.:o))

No, no!!!!! Proszę mojego wirtualnemu przyjacielowi nie dokuczać!!!!!
                A jakie to słabości??????? OOOOOOOO!!!!! Ile ja mam!!!!!!!!
                • silverstone Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 20:30
                  No wlasnie!!!!! JAKIE to slabosci?????? :))))

> No, no!!!!! Proszę mojego wirtualnemu przyjacielowi nie dokuczać!!!!!
                  > A jakie to słabości??????? OOOOOOOO!!!!! Ile ja mam!!!!!!!!

• eor Re: KRUCJATA....!!!!!!! 14.02.02, 23:17
                    Nie mam zadnych slabosci:)))))))))))))))))) Nie wiem o czym ta Freon mowila. Z
                    kims mnie musiala pomylic:))
                    • silverstone Re: KRUCJATA....!!!!!!! 15.02.02, 21:45
                      juz ja i tak sie dowiem:))))))) albo nie - sam wyspiewasz hahahaha!!!!!!!
                      i lepiej nie opieraj sie zbyt długo; straszliwie tego nie lubie :)))

eor napisał(a):

> Nie mam zadnych slabosci:)))))))))))))))))) Nie wiem o czym ta Freon mowila. Z
                      > kims mnie musiala pomylic:))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka