andrzej.sawa 18.03.10, 23:16 A po co Lublin jest tak duży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: Felin i reszta IP: 91.200.94.* 19.03.10, 05:40 dokładnie, niech Felin ogłosi "niepodległość". Ostrów Lubelski jest miastem, to może być też Felin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman dwa..... IP: *.centertel.pl 19.03.10, 08:07 Dwa wsiowe kmioty w necie się spotkali i zaczęli bredzić o Lublina skali A to że za duży a to że za marny - z Chełma ćwok "udatny" i partaczewiak "śwarny" obaj "byznesmeny" obaj z hektarami lecz w piętach szpary z gnojem w butach słoma z plewami. i tak plują szmaciarze nic ich nie powstrzyma chociaż za cholerę nie chcą żyć bez Lublina. Bo po czym poznasz chama? Pan cholewą się chwali, chama zawsze po jednym: gdzie wlezie tam się nawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Felin i reszta IP: 77.223.207.* 19.03.10, 08:14 Lublin duży i coraz większy aby coraz większe podatki spływały. Firmy lokują się poza Lublinem bo płacą dużo niższe podatki. Następnie miasto je wchłania i już firmy z okolic płacą na całkiem innych zasadach. ps. bosmanie, masz jakieś problemy emocjonalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a jakoś tak..... IP: *.centertel.pl 19.03.10, 08:24 nie lubię tych ćwoków. A Tobie coś "nie na rączkę"? Też napływowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: a jakoś tak..... IP: *.chello.pl 19.03.10, 21:53 Gość portalu: bosman napisał(a): nie lubię tych ćwoków. A Tobie coś "nie na rączkę"? Też napływowy? Gdybyś był rodowitym lublinianinem nie mieszkałbyś w zas...ranym bloku ale miałbyś dom z ogrodem w willowej przedwojennej części Lublina. Ciężko znieść fakt bycia pierwszopokoleniowym Lubelakiem, żyjącym pod jednym dachem z kilkudziesięcioma rodzinami. Nawet na wsi w czworakach nie było takiej ciasnoty jaka jest teraz w wymarzonych blokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman he he mieszkańcu Lu... IP: *.lublin.mm.pl 20.03.10, 21:02 nie każdy tak jak ty ma przyjemność mieszkać w socjalu na Grygowej. Masz świeże powietrze bo rozpieprzyli Odlewnię - to się ciesz. A o moich przodków się nie martw. Mój dziadek po takich jak ty przed wojną na konia wsiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: he he mieszkańcu Lu... IP: *.chello.pl 20.03.10, 21:51 Gość portalu: bosman napisał(a): Mój dziadek po takich jak ty przed wojną na konia wsiadał. W latach 70-tych nie było ul.Grygowej ale podczas tamtejszych imprez zapamiętałeś słynny okrzyk stajennego, sfrustrowanego że musi mieszkać w ciżbie blokowej. Zmień żołądkową na żytnią, będziesz bardziej towarzyski dla potomków stajennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman he he mieszkańcu Lu... IP: *.centertel.pl 22.03.10, 15:36 głupiś kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: a jakoś tak..... 22.03.10, 14:41 Jestem rodowitym Lublinianinem, czy tez "lubelakiem", jak sie popularnie o nas mowi. Moja rodzina od zarania dziejow posiadala kamienice na czwartku a do tej pory rowniez kamienice na starej kalinie i mieszkam w bloku. Z przyjemnoscia dziele moja przestrzen z kilkudziesiecioma rodzinami. Prosze zatem nie utozsamiac mieszkancow blokow z jedynie naplywowymi mieszkancami miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: a jakoś tak..... IP: *.chello.pl 22.03.10, 19:19 pogarda napisał: Jestem rodowitym Lublinianinem, mieszkam w bloku. Z przyjemnoscia dziele moja przestrzen z kilkudziesiecioma rodzinami. No cóż, każdy mieszka tak jak sobie na to zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Felin i reszta 19.03.10, 11:42 On ma problem tożsamości - chce być największym chamem internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Felin i reszta IP: 109.243.2.* 19.03.10, 12:09 poznac chama po tym ze to cham daje rodowitym lublinianom z lubartowskiej 50 gr na piwo na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman po tym co napisałeś aaaaaaaaaaronku..... IP: *.centertel.pl 19.03.10, 15:39 poznaje się nowobogackiego buca , który za 50 gr poprawia sobie samopoczucie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman chamem z Chełma to jesteś ty bukiecie IP: *.centertel.pl 19.03.10, 15:46 czy ktoś na tym forum obraża twoje miasto? Chełm obrażasz ty sam - tym że przyznajesz się do tego że tam mieszkasz. Często jestem w Chełmie służbowo, znam wielu ludzi z Chełma. Są normalni, mili, uprzejmi, życzliwi. Tylko ty kmiocie jakoś tak się ulągłeś. Zapominasz jak cie pogonili z Forum Chełm? Szybko. Pewnie znów cie pogonili więc znów srasz u nas. jeden aron, drugi sawa każy z nich - ach co za głowa! geniusz, mędrzec, specjalista erudycją wszędy tryska wszystko wiedzą, rozumieją wytłumaczą i objaśnią jeden Chełma jest nadzieją drugiego partaczew nasłał gdy się wezmą do gadania jeden z drugim "mózgowiaki" blady strach na forum pada i publika zmyka w krzaki a ci ględzą, a ci wiedzą wyłuszczają swe mądrości jeden busiarz-autorytet a w drugim nadumysł gości każdy temat, każdy problem, im trudniejszy - bełkot wzrasta bo chłopaki w swym żywiole, pobasują se i basta nie wie tylko biedaczyna ten z Chełma i ten z Parczewa że wzbudzają tylko litość tak jak krowa która śpiewa ale nic to, oni dalej, co tam rady czy przytyki w głosy własne zasłuchani wznoszą oburzenia beki: jak to! cóż to! kto ma śmiałość mieć choć nieco inne zdanie! mówi sawa do aronka, na to aron rzecze - panie! to lewaki! to komuchy! układ niszczy nasz wysiłek ale kiedyś ich dorwiemy i skopiemy wszystkim tyłek a na razie lejmy na to sami wiemy co najlepsze! i tak kwiczą przez dzień cały ja spragnione żarcia wieprze. bo nie ważny jest sens tego co powiedzą, byle wiele wtrącą swoje trzy grosiki w światek piątek i niedzielę pocieszają się duraki cierpliwością klawiatury która im nie wrzaśnie - dosyć! WIECIE ŻE PIEPRZYCIE BZDURY?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: chamem z Chełma to jesteś ty bukiecie IP: *.chello.pl 19.03.10, 16:48 Gość portalu: bosman napisał(a): czy ktoś na tym forum obraża twoje miasto? Opamiętaj się, nie rób sobie i dzieciom wstydu, niektórzy znają cię osobiście z dawnych lat jak byłeś zdrowym psychicznie. Widzę, że wszystkim trollom przed sześćdziesiątką odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman mieszkańcu..... IP: *.lublin.mm.pl 19.03.10, 17:18 masz omamy czy stres? Zaprzyjaźniony wikary cie opuścił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re: chamem z Chełma to jesteś ty bukiecie IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 22.03.10, 16:01 mieszkancu LU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman sadziłem że...... IP: 178.56.55.* 26.03.10, 15:24 większego prymitywa niż aaaaaaronek nie spotkam. No i popatrz - trafiłem na mieszkańca i listonosza. Teraz razem z aaaaaronkiem tworzycie triumdurak :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re: Felin i reszta IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 22.03.10, 15:58 LOLEK to normalne u bosmana MUZG przemrozony -szare komurki przetrzebione - Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Felin i reszta 22.03.10, 16:36 listonosz napisal: LOLEK to normalne u bosmana MUZG przemrozony -szare komurki przetrzebione Zarowno MOZG jak i KOMORKI piszemy z urzyciem "o z kreska". Smiem twierdzic, ze niektorym rowniez przydaloby sie ocieplenie kory. AD VOCEM: niezaleznie od powyzszych wpisow - bosman, jesli nie klnie, czasem pisze z glowa, czego i adwersarzowi zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Felin i reszta 22.03.10, 19:52 Aronku a od kiedy to wyborcy Tuska podróżują busami? He, he... Aprzy okazji - czy to o tobie ten artykuł? lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,7689393,Busiarz_oskarzony_o_wyludzenie_setek_tysiecy_zlotych.html Odpowiedz Link Zgłoś