nabucco1954-54 20.04.10, 10:48 Można cholery dostać, szlag może trafić, etc. etc. - na te pierdzielone wyskakujące reklamy na forum. Żadne zabezpieczenia nie imają się tego gówna którego i tak nikt nie czyta. Może znasz sposób? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman aj jaj jaj!!!! IP: 178.56.17.* 20.04.10, 12:25 walnąłeś empi jak pijany zając genitaliami o sosnę :-)No, ale mogłeś w ogóle nie zareagować. Jesteś wielki - jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: aj jaj jaj!!!! 20.04.10, 12:29 Trzeba sobie jakieś oprogramowanie zainstalować. Ja sobie kiedys przez przypadek cos takiego sciągnełam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: a linka nie pamietasz? n/t 20.04.10, 14:00 Jaką masz przeglądarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: mozilla firefox n/t 20.04.10, 14:06 No to, zainstaluj adblocka: adblockplus.org/en/ mozillapl.org/baza_rozszerzen/inne/adblock_plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman krzyczy mi..... IP: *.centertel.pl 20.04.10, 14:40 że nie dodatek jest kompatybilny z najnowszym Firefoxem 3.6.3. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: krzyczy mi..... 20.04.10, 14:49 Dziwne, u mnie działa. Spróbuj zajrzeć do rozwiązywarki problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: krzyczy mi..... 20.04.10, 14:52 Ahaaaa, chyba wiem! Zainstalowałem go wcześniej, zanim firefox zaktualizował mi się do wersji 3.6.3. No to, pozostaje zainstalować wcześniejszą wersję firefoksa, dodać adblock plus i wszystko razem zaktualizować do najnowszej wersji.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman dzięki :-) IP: *.centertel.pl 20.04.10, 15:11 teraz jestem w explorerze i nie wyskakują więc chyba nie będe się bawił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogarda Re: krzyczy mi..... IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.04.10, 15:10 Mam lepsze rozwiazanie: kup mac'a i uzywaj safari :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: krzyczy mi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 16:55 Ja uzywam safari na pececie, co prawda rzadko ale czasem sie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: krzyczy mi..... 20.04.10, 16:58 Bosmanie. Sa takie dni, ze lotto spamuje mnie na kazdym kroku, a banki chca mi udzielic kredytu... Wszystko zalezy chyba od dnia a nawet pory. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman szlag by trafił!!! IP: 178.56.55.* 26.04.10, 14:54 dzisiaj znów wciskają się okienka jak koszula w ......... Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: szlag by trafił!!! 26.04.10, 16:48 Mam to samo... Obawiam sie, za ani ty, ani ja, ani nawet empi nic na to nie poradzimy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 08:01 Możliwości: 1/ odinstalować wszystkie "wtyczki" (Flash Player, Java...) - ale wtedy nie będzie możliwości min. oglądania filmików; 2/ regularnie wywalać wszystkie "ciasteczka" i czyścić rejestr - najlepiej zainstalować jakieś narzędzie do konserwacji systemu, np. Glary Utilities lub inne; 3/ zainstalować porządny pakiet internetowy (antywirus, firewall, blokada banerów...) - najlepiej płatny; 4/ inne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 08:07 To jest walka bez sensu :). Doskonałość w blokadzie reklam można osiągnąć wyjmując wtyczkę komputera z gniazdka sieciowego. Twórcy takich reklam cały czas udoskonalają swoje dzieła. Podobnie z wirusami. Najnowsze wirusy zanim rozpoczną swoje działanie najpierw uszkadzają program antywirusowy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 08:21 E tam, ja takich problemów nie mam. Może dlatego, że nie łażę po podejrzanych stronach (piracka muzyka, pirackie filmy, gołe baby...) w skrzynce pocztowej nigdy nie otwieram podejrzanych lub niewiadomego pochodzenia wiadomości (mogą zawierać wirusy, adware, phishing...) - bo właśnie tam najłatwiej "złapać" jakiegoś syfa...:P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 08:24 Swego czasu wielbiciel z tego forum regulanie dosyłał mi świeżą partię takiego towaru. :)Oczywiście piszę o świrusach. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman znalazłem metodę IP: *.centertel.pl 27.04.10, 08:34 przegladam forum na explorerze a nie mozilli - okienka nie wyskakują. A swoją drogą rozumiem reklamy na stronach do czytania, ale na forum????? Aż taka bida w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: znalazłem metodę 27.04.10, 08:38 Pierwsze uruchomienie komputera powoduje wyświetlanie okienek reklamowych na forum. Potem już jest spokój:). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 08:47 empi napisał: > Swego czasu wielbiciel z tego forum regularnie dosyłał mi świeżą > partię takiego towaru. :) To nie ja!:) Warto jeszcze w ustawieniach przeglądarki wyłączyć wszystkie funkcje zapamiętywania odwiedzanych stron, ciasteczek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 14:01 tajnos.agentos napisał: > empi napisał: > > > Swego czasu wielbiciel z tego forum regularnie dosyłał mi świeżą > > partię takiego towaru. :) > > To nie ja!:) Ani ja! :-))) Ps. Ja korzystam z IE. Czasem na forum wyskakuje mi reklama lotto. Poza tym spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 14:07 Wybróbuj AvantBrowser, nakładka na IE, spolszczona. Duże możliwości konfiguracyjne jeśli chodzi o przegladanie stron. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: szlag by trafił!!! 27.04.10, 14:24 Oki, przetestuję, dzięki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś