tortor5 02.01.09, 09:47 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,6113540,Mamy_52_nowych_policjantow_w_regionie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexyhero Re: Region wg Bydgoszczy 02.01.09, 11:54 Moze mieli wieksze zapotrzebowanie, geez. A moze byly inne przyczyny? Sam nie wiem, ale zanim zaczne kogos oceniac, to musze miec cos wiecej, niz sucha informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Region wg Bydgoszczy 02.01.09, 19:02 sexyhero napisał: > Moze mieli wieksze zapotrzebowanie, geez. A moze byly inne przyczyny? Sam nie wiem, ale zanim zaczne kogos oceniac, to musze miec cos wiecej, niz sucha informacje. a jak myslisz jaka bylaby reakcja bydgoszczan jakby bylo odwrotnie i jakby nikt nie wiedzial co jest przyczyna ze taki podzial? Dla ulatwienia poczytaj bydgoskie forum. Tam Calbecki jest odpowiedzialny nawet za to ze w supermarketach mniej placa w B niz w T Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 całbecki zrobiłby to lepiej 02.01.09, 18:58 52 dla torunia , dla reszty regiony zero , zlikwidował wszystkie pozostałe etaty w województwie i przeniósł do torunia Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: całbecki zrobiłby to lepiej 02.01.09, 19:02 marjan17 napisał: > 52 dla torunia , dla reszty regiony zero , zlikwidował wszystkie > pozostałe etaty w województwie i przeniósł do torunia ci to zawsze maja argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
sexyhero Re: całbecki zrobiłby to lepiej 04.01.09, 11:28 ale kogo obchodzi glupota innych ? Jak ktos ma IQ owczarka niemieckiego, to nie moj interes i nie bede walczyc z debilami ich metodami, bo sprowadza Cie do swoja poziomu, a potem wykoncza doswiadczeniem. A wise man told me don't argue with fools cause people from a distance can't tell who is who. Odpowiedz Link Zgłoś
sexyhero Re: całbecki zrobiłby to lepiej 04.01.09, 11:31 np. ten Marjan widac, ze beton. Po co z nim w ogole dawac. Ja sie dziwie, ze on ogarnal jak sie obsluguje przegladarke internetowa i bardzo sie z tego ciesze ! Moze zrobi w przyszlosci jeszcze jakies postepy Odpowiedz Link Zgłoś