Dodaj do ulubionych

zespół weselny grzaniec

21.04.10, 21:51
witam,
czy ktoś ma jakieś doświadczenie ze wspołpracy z tym zespołem????
jeśli mieliści okazje bawić się z tym zespołem lub posłuchac ich na
żywo to bardzo proszę o opinię.
pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: zespół weselny grzaniec IP: *.centertel.pl 09.06.10, 18:48
      czy nikt nie zna tego zespołu????? pomóżcie!!!
    • Gość: AM Re: zespół weselny grzaniec IP: *.chello.pl 23.06.10, 21:01
      Oni są naprawdę świetni!!!
      • Gość: Amigos Re: zespół weselny grzaniec IP: *.centertel.pl 18.07.10, 22:26
        A moze jakies konkrety a nie reklama ktora moze sprzedac anonimowo
        kazdy doslownie ....
        • Gość: Mirek Re: zespół weselny grzaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:40
          3 tyg. temu byłem na weselu mojego brata z tym zespołem i powiem szczerze,że tak
          dobrze to nigdzie się nie bawiłem. Grali dosłownie wszystko, dla starszych, dla
          młodszych...wszystko na żywo,a jakie mają poczucie humoru;D Widać,że chce im się
          grać,bo młodzi;) Jest ich pięcioro, 4 facetów i wokalistka. Brat i bratowa mogli
          sobie wybrać pierwszy taniec, oczepiny były bombowe,jeśli ktoś sobie życzy to
          grają też za stołami;D Polecam gorąco! Mam nadzieję,że pomogłem;)
    • malinka-25 Re: zespół weselny grzaniec 03.09.10, 09:58
      Hej u nas grał ten zespół i szczerze mówiąc jesteśmy rozczarowani. Chcieliśmy ocepiny pół godzinne
      zrobili półtorej przez co wynudzili gości i zamulili wesele a mi chciało się płakać. Tak obiecywali że do
      stołów grać będą chodzić a z wielką łaską doprosiliśmy się żeby tylko raz poszli!!! O oberku już nie
      wspomnę bo ciągle ich prosiłam ale niestety się go nie doczekałam!!! tak czarowali że zagrają
      wszystko bo wszystko mają w repertuarze a niestety jak wysłałam im listę piosenek disco polo to
      odpisali że część zagrają a część nie bo nie mają ich w repertuarze!!! przez ich zamulające oczepiny
      wogóle nie śmieszne nie mamy na płycie rudy się żenie i piosenki dla mnie bo kamerzysta był do 2.
      Śpiewać śpiewają ładnie. Poza tym są bardzo sympatyczni ale widocznie w naszym mieście mamy
      inne tradycje niż w lublinie i nie sprostali temu wyzwaniu a szkoda...
      • zespol_grzaniec Re: zespół weselny grzaniec 22.09.10, 19:17
        Witamy
        Postanowiliśmy odpisać na posta malinki-25 bo jest on dla nas co najmniej podejrzany:)
        Nie będziemy spokojnie patrzeć jak prawdopodobnie konkurencja próbuje narobić nam koło tyłka... No ale cóż, różnych metod tonący się chwytają...

Przechodząc do rzeczy...
        NIGDY nie robimy tak długich oczepin (chyba że na życzenie Pary Młodej) Z pewnością nie kończy się to zamułą:) Co do stołów... Widać, że piszący posta nie miał większego pojęcia o naszym zespole... Standardowo wychodzimy za stoły tylko raz ale NIE MA PROBLEMU byśmy wyszli kolejny:) Przykład? Wesele Magdy i Grześka 10.07.2010 i biesiada przy grillu (pozdrawiamy serdecznie:) )
        Co do repertuaru... :) Muzyka disco-polo nie jest bardzo trudnym do wykonania gatunkiem i mamy jej w repertuarze bardzo bardzo dużo:) NIGDY nie mieliśmy zamówień na piosenki disco-polo:)
        Na koniec coś co nas nawet troche rozbawiło...:) "Rudy się żeni" i piosenkę dla Pani Młodej wykonujemy przed oczepinami...:)
        Mimo wszystko dziękujemy za parę komplementów na koniec wypowiedzi...:)

Najlepsze w całym poście jest to, że autor(ka) owego posta nie raczył(a) podać daty, miejscowości lub nawet imion Pary Młodej... Zapewne bał(a) się że możemy na to odpowiedzieć :) W końcu grunt to anonimowość w sieci:)
        Dziękujemy za uwagę i pozdrawiamy:)
        Zespół Muzyczny Grzaniec
        • malinka-25 Re: zespół weselny grzaniec 07.02.11, 14:34
          Nie wiem dlaczego tak kłamiecie w tej wiadomości, nie jestem żadną konkurencją tylko piszę jak było wasze mega długie oczepiny są na jednej całej płycie a prosiłam prosiłam i jeszcze raz prosiłam o 2-3 konkursy a nie 5 i to każdy trwający po 20 min!!! a rudego zagraliście po oczepinach!!!!!!! w mojej poprzedniej wypowiedzi napisałam prawdę jak było i nie pominęłam faktu że jesteście sympatyczni i ładnie śpiewacie. A wesele napewno pamiętacie lecz wolę nie pisać gdzie było bo nie chcę rozpętywać burzy!!!!!!!!! Dużo obiecywania a mało robienia takie są nasze wrażenia ale niestety było minęło i już się tego nie zmieni pozdrawiam!!!!!
    • Gość: slubniak Re: zespół weselny grzaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 21:55
      Witam, ponawiam temat czy ktoś bawił się lub korzystał z usług zespołu "GRZANIEC"? Jeżeli tak to prosił bym o jakieś opinie, relacje z wesela itd... Z góry dziękuję....
      • Gość: Edytka i Paweł Re: zespół weselny grzaniec IP: *.38.ktmtelekom.pl 20.09.11, 14:28
        Polecamy! Zespół grał u nas na weselu 10.09. i dzis wiemy ze lepiej nie moglismy trafic. Zgranie, fantazja i pomysly na aranzacje ogranych weslenych kawalkow bardzo pozytywnie nas zaskoczyly. Zespol gra w 100% na zywo, warto pomyslec o akustyce sali biorac ten fakt pod uwage. Z calego serca zachwalamy, gdybysmy mieli brać slub ponownie na pewno bralibysmy ten sam zespol! Pozdrawiamy.
    • Gość: Monika i Artur Re: zespół weselny grzaniec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 12:05
      Witamy zespół gral u nas na weselu 09/07/2011. Jest naprawde SUPER!!! 100% na zywo perkusja,gitarki,klawisze,saksofon a wszystko polaczone z naprawde fajnymi glosami wokalistow i wokalistki brzmi wysmiecinie:). Wszyscy goscie byli zachwycei pytali sie gdzie znalezlismy tak zespol... grali prawie bez przerw( wiadomo przerwy krotkie tylko aby cos pzekasic) i dobierali muzyke do gosci bawiacych sie na sali. z oczepinamy dalismy im wolna reke ale wymyslili tez super zabawy... Bylo smiesznie a co najwazniejsze gOscie chetnie brali w nich udzial... NAPRAWDE POLECAMY ZESPOL MUZYCZNY GRZANIEC SUPER MUZYKA SUPER ZABAWA. POLECAMY WSZYSTKIM KTORZY CHCA MIEC UDANE WESELE...

DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY

MONIKA I ARTUR
      09/07/2011
    • Gość: Monika i Artur Zespół Muzyczny Grzaniec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 12:07
      Witamy zespół gral u nas na weselu 09/07/2011. Jest naprawde SUPER!!! 100% na zywo perkusja,gitarki,klawisze,saksofon a wszystko polaczone z naprawde fajnymi glosami wokalistow i wokalistki brzmi wysmiecinie:). Wszyscy goscie byli zachwycei pytali sie gdzie znalezlismy tak zespol... grali prawie bez przerw( wiadomo przerwy krotkie tylko aby cos pzekasic) i dobierali muzyke do gosci bawiacych sie na sali. z oczepinamy dalismy im wolna reke ale wymyslili tez super zabawy... Bylo smiesznie a co najwazniejsze gOscie chetnie brali w nich udzial... NAPRAWDE POLECAMY ZESPOL MUZYCZNY GRZANIEC SUPER MUZYKA SUPER ZABAWA. POLECAMY WSZYSTKIM KTORZY CHCA MIEC UDANE WESELE...

DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY

MONIKA I ARTUR
      09/07/2011
    • Gość: Agata i Piotr Re: zespół weselny grzaniec IP: *.play-internet.pl 20.08.11, 22:00
      Zespół Grzaniec grał na naszym weselu 23.07.2011r. jesteśmy dalej pod zachwytem, pełen profesjonalizm,100%na żywo. polecamy Agata i Piotr, lepszego zespołu nie znajdziecie:)
    • Gość: Adrian Re: zespół weselny grzaniec IP: *.lublin.mm.pl 13.07.13, 00:55
      ja mialem i jestem bardzo zadowolony sa prawdziwi i sa swietni pierwszy raz tak dobrze sie bawilem na weselu i zawsze ich bede polecac. Pozdrawiam :)
    • Gość: mlody_lbn Re: zespół weselny grzaniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.14, 15:56
      Hahaha, pięknie zespole! Wcale nie widać, że próbujecie sobie sami poprawić opinię. Z takim podejściem powodzenia życzę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka