jeszcze_lisbon_story 28.04.10, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi netykieta i regulamin 28.04.10, 14:01 Wybacz, forum nie może być miejscem na zbieranie materiałów do sondy. Ponadto treść wpisu odbiega od profilu tematycznego forum. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_lisbon_story Re: netykieta i regulamin 28.04.10, 14:19 Hm. To nie jest badanie marketingowe / sonda w dosłownym słowa znaczeniu - tylko zasięgnięcie opinii... a że użyłam słowa "sonda" i zostało źle zinterpretowane.... Druga uwaga administratora dotyczy tematyki, ale na tym forum rozmawia się przecież na przeróżne tematy... Można pogadać i o gwiazdach. Nie widzę sprzeczności. Nie rozumiem w jakim miejscu złamałam netykietę? Naprawdę. Wyjaśnicie mi to na przyszłość w jakimś mailu? W moim przekonaniu uczciwie napisałam o motywacji wpisu. Inni nie są tak uczciwi - więc ich posty zostają... takie rozeznanie do badania marketingowego ma się nijak. Dobra. Nie wdaję sie w zbędną dyskusję. Grałam fair i w otwarte karty. Forumowicze mogli wziąć w tym udział lub nie... Proszę o maila z wyjaśnieniem - na przyszłosć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: netykieta i regulamin 28.04.10, 14:30 O gwiazdach, masmediach i formach spedzania wolnego czasu proponuje uzyc forum Wysokich Obcasow, albo jedno z lubelskich pt. Po Godzinach. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_lisbon_story Re: netykieta i regulamin 28.04.10, 14:38 Dzięki pogarda. Zobaczę tam, gdzie mówisz. U nas w firmie średnia wieku 30 lat. Chciałam po prostu zasięgnąć opinii kobiet w różnym wieku. I przy okazji nagrzeszyłam i czuję sie jak persona non grata:) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta i regulamin 28.04.10, 14:39 powielasz ten sam materiał pod różnymi nickami. Prośby o tego typu sondaże, lub prośby np. o ocenę własnej stronki są utrapieniem for. W jedny z poprzednich założonych wątków i usuniętym piszesz: >Jest mi to potrzebne w pracy (pracuję w dziale marketingu). Teraz zaś piszesz: > To nie jest badanie marketingowe / sonda w dosłownym słowa > znaczeniu - tylko zasięgnięcie opinii... a że użyłam słowa "sonda" >i zostało źle zinterpretowane.... Wybacz, w inny sposób nie będę się tłumaczył :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_lisbon_story Re: netykieta i regulamin 28.04.10, 15:06 empi jesteś bardzo restrykcyjny! a różne nicki - bo myślałam że Cię przechytrzę. no ale sie nie udało... ale może następnym razem!;) pozdrawiam, miłego dnia! :) p.s. naprawdę to nie jest żadne dadanie... wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś