eor 19.02.02, 17:15 Gdzie Wy?! Impreza jutro. Przychodzcie. 20.02.2002 o 20.02. Alinca juz sie zadeklarowala, a potem gdzies nam zniknela. Jak tam egzamin? Ponury - usmiechnij sie:)))))) I wpadnij:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: ALINCA!!!! PONURY!!!!! IP: *.extern.kun.nl 19.02.02, 17:21 > Gdzie Wy?! Impreza jutro. Przychodzcie. 20.02.2002 o 20.02. Alinca juz sie > zadeklarowala, a potem gdzies nam zniknela. Jak tam egzamin? > > Ponury - usmiechnij sie:)))))) I wpadnij:))) A co trzeba przyniesc na te impreze? :) ja moge ugotowac zupe grzybowa z grzybow suszonych zebranych w lubelskich lasac :)) chociaz pewnie na wiekszosci z Was to zadna atrakcja, ale moze przynajmniej eor sie skusi? I Pawelek-Diabelek? Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: ALINCA!!!! PONURY!!!!! 19.02.02, 17:28 Usmiech trzeba przyniesc! Ale jesli mozesz cos do jedzenia podrzucic - to bardzo prosze. Mnie tam nie trzeba na smakolyki dlugo namawiac. Najwyzej bede musial dluzej pobiegac wieczorem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: ALINCA!!!! PONURY!!!!! IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 19.02.02, 20:01 Jestem ale egzaminy pochlonely mnie bez reszty. Ale jutro bede, na pewno. Dzieki za pamiec, podnosi na duchu dgdy trzeba walczyc z wariatami. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: ALINCA!!!! PONURY!!!!! 19.02.02, 20:39 Ale sie ciesze!!! Alinca jest z nami!!!! Hurra. Do zobaczenia jutro Alu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś