Dodaj do ulubionych

UWAGA UWAGA

IP: *.swipnet.se 19.02.02, 17:26
Dwa tygodnie temu umawialismy sie na impreze w dniu 20.02.2002 o godzinie
20.02. Bedzie to swieto liczby 2, ktora jak wiadomo sprzyja milosci i szczesciu
osobistemu.

Zjawmy sie wiec wszyscy, wychylmy kiliszek szampana, a szczescie sprzyjac nam
bedzie.

Udzial potwierdzili: Lucy, Freon, Alinca, Silver, Pola, Laser, Valdi, Alterego
i nizej podpisany. Czekamy na deklaracje pozostalych: Wandad, Ryzymalp:), Empi,
Paul, Muminek, moze Mops da sie namowic.....
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: UWAGA UWAGA 19.02.02, 19:15
      Gość portalu: eor napisał(a):

> Dwa tygodnie temu umawialismy sie na impreze w dniu 20.02.2002 o godzinie
      > 20.02. Bedzie to swieto liczby 2, ktora jak wiadomo sprzyja milosci i szczesciu
      >
      > osobistemu.
      >
      > Zjawmy sie wiec wszyscy, wychylmy kiliszek szampana, a szczescie sprzyjac nam
      > bedzie.
      >
      > Udzial potwierdzili: Lucy, Freon, Alinca, Silver, Pola, Laser, Valdi, Alterego
      > i nizej podpisany. Czekamy na deklaracje pozostalych: Wandad, Ryzymalp:), Empi,
      >
      > Paul, Muminek, moze Mops da sie namowic.....
      Zapomniałeś o Ronji!. Dzisiaj obiecała, że będzie!!!
      • laura! Re: UWAGA UWAGA 19.02.02, 19:31
        pewnie juz wszystkie bilet sprzedane
        ale może uda mi się wejsć na krzywy ryj ??????
        • Gość: lucy_z Re: UWAGA UWAGA IP: 192.168.0.* 19.02.02, 19:51
          laura! napisał(a):

> pewnie juz wszystkie bilet sprzedane
          > ale może uda mi się wejsć na krzywy ryj ??????

No i o Tobie zapomniał??????? Oj Eor, Eor!!!!!!

Jesteś tu zawsze mile widziana:))))))
          • silverstone uwaga 19.02.02, 20:04
            No ale mowilam ze mnie przeciez nie bedzie!!!!! zostawcie mi tylko dwojkowe
            ciasteczko :))))
            • laura! Re: uwaga 19.02.02, 20:16
              Silver, w takim razie wejdę na Twój bilet,
              a w zamian przyniosę Ci trochę tortu w słoiku....
              takim słoiku w którym pędzi się wino , ok???
              • eor Re: uwaga 19.02.02, 20:43
                Laurko kochana, Ty nawet nie musisz ciasta przynosic.:))))) Przepraszam, ze nie
                wymienilem Cie wsrod tych, ktorych obecnosci pozadalismy jutro, ale domyslalem
                sie, ze na kogo jak na kogo, ale na Ciebie mozna liczyc:)))))))))))))
                • silverstone Re: uwaga eor 19.02.02, 20:44
                  eor gdzies Ty sie tego nauczyl :)))) gdybym potrafila tak wyrazic to co
                  czuje!!!!! :)))) eh! prof Bralczyk bylby z Ciebie dumny :)))

eor napisał(a):

> Laurko kochana, Ty nawet nie musisz ciasta przynosic.:))))) Przepraszam, ze nie
                  >
                  > wymienilem Cie wsrod tych, ktorych obecnosci pozadalismy jutro, ale domyslalem
                  > sie, ze na kogo jak na kogo, ale na Ciebie mozna liczyc:)))))))))))))

• laura! Re: uwaga 19.02.02, 20:50
                  eor napisał(a):

> Laurko kochana, Ty nawet nie musisz ciasta przynosic.:))))) Przepraszam, ze nie
                  >
                  > wymienilem Cie wsrod tych, ktorych obecnosci pozadalismy jutro, ale domyslalem
                  > sie, ze na kogo jak na kogo, ale na Ciebie mozna liczyc:)))))))))))))

niezłe z Ciebie kombinatorki co wywracają kota ogonem...
                  powiedzmy ze uwierzę jak upieczesz jakieś pyszne ciasto na ta okoliczność...
                  koniecznie z truskawkami ;))))
                  to i Silver wpadnie z łakomstwa...

• silverstone Re: uwaga 19.02.02, 20:43
                dobra!!!!!! tylko nie wyzlop polowy :)))) ja pewnie bym tak zrobila :)))

laura! napisał(a):

> Silver, w takim razie wejdę na Twój bilet,
                > a w zamian przyniosę Ci trochę tortu w słoiku....
                > takim słoiku w którym pędzi się wino , ok???

• eor Re: uwaga 19.02.02, 20:45
                  Silver, Ty musisz byc. Blagam Cie nie kombinuj. Na chwile mozesz sie
                  zjawic:)))))
                  • silverstone Re: uwaga 19.02.02, 20:46
                    to nie chodzi o chwile... po prostu nie bedzie mnie TU... No ale postaram sie :)))

eor napisał(a):

> Silver, Ty musisz byc. Blagam Cie nie kombinuj. Na chwile mozesz sie
                    > zjawic:)))))

• eor Re: uwaga 19.02.02, 21:10
                      Wystarczy chciec, Silver. Juz ja Cie znam:)))) Jak zechcesz to zjawisz sie tutaj
                      i wypijesz z nami kieliszek szampana:)))))))))))))))
                      • silverstone Re: uwaga 19.02.02, 21:12
                        kieliszek jak kieliszek :)))) zapomnial co mi wisi???:))

eor napisał(a):

> Wystarczy chciec, Silver. Juz ja Cie znam:)))) Jak zechcesz to zjawisz sie tuta
                        > j
                        > i wypijesz z nami kieliszek szampana:)))))))))))))))

• Gość: lucy_z Re: Silver:)))))) IP: 192.168.0.* 19.02.02, 20:44
              silverstone napisał(a):

> No ale mowilam ze mnie przeciez nie bedzie!!!!! zostawcie mi tylko dwojkowe
              > ciasteczko :)

Silver, postaraj się!!!!!!!! Może przełożysz to co masz zaplanowane??????
              • silverstone Re: Silver:)))))) 19.02.02, 20:45
                no zobacze bo ma klopot organizacyjny na Uniwerku... cos tam sie pomieszalo i ja
                to odkrecam! wole nie rezygnowac poki jeszcze mam zapal:)

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                >
                > > No ale mowilam ze mnie przeciez nie bedzie!!!!! zostawcie mi tylko dwojkow
                > e
                > > ciasteczko :)
                >
                > Silver, postaraj się!!!!!!!! Może przełożysz to co masz zaplanowane??????

• eor Re: Silver:)))))) 19.02.02, 20:48
                  My Cie prosimy bardzo:)))))) Badz z nami, Siverku najdrozszy:)))) To przeciez
                  tylko chwile nam zajmie:)))
                  • Gość: lucy_z Re: Silver:)))))) IP: 192.168.0.* 19.02.02, 20:52
                    eor napisał(a):

> My Cie prosimy bardzo:)))))) Badz z nami, Siverku najdrozszy:)))) To przeciez
                    > tylko chwile nam zajmie:)))

Ale ładnie prosi, ale ładnie!!!!! No teraz nie możesz:)))))))

A przy okazji ustrzelę piękny okrągły post!!!!!!! hura!!!!!
                    • eor Re: Silver:)))))) 19.02.02, 21:08
                      No i co Silver!!! Bedziesz z nami????:))))
                      • silverstone dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 21:14
                        Będę tu gnac na 20 niczym klacz wyscigowa!!!!!!!!!!!!!!:))))
                        • eor Re: dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 21:16
                          Silverek!!!!!! Masz u mnie tak wielkiego buziaka, ze przez 3 dni sie nie
                          otrzasniesz:)))))))))))))))))))))))) Dziekuje Ci bardzo:)))
                          • silverstone Re: dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 21:18
                            serio???? jakies szczególy poprosze!!!!! :))) i skad wiesz, ze przez 3 dni???
                            calowales juz tak kogos??? i 3 dni go trzymalo??? jejciu :))) zebys Ty widzial
                            ten rumieniec...!!!

eor napisał(a):

> Silverek!!!!!! Masz u mnie tak wielkiego buziaka, ze przez 3 dni sie nie
                            > otrzasniesz:)))))))))))))))))))))))) Dziekuje Ci bardzo:)))

• eor Re: dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 21:31
                              Tak przypuszczam, Silver:))))))))))) Czy juz rtozdawalem takie calusy - nie
                              powiem, ale zapewniam, ze trzyma dlugo:)))))))))))))) To co, wpadniesz na
                              impreze:))))))))
                              • silverstone Re: dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 21:54
                                Ale kogo trzyma dlugo?? nadawce czy odbiorce???? :)))\
                                WPADNE EOR!!!!!!! Placisz alimenty :))))

eor napisał(a):

> Tak przypuszczam, Silver:))))))))))) Czy juz rtozdawalem takie calusy - nie
                                > powiem, ale zapewniam, ze trzyma dlugo:)))))))))))))) To co, wpadniesz na
                                > impreze:))))))))

• eor Re: dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 22:01
                                  Niech Ci bedzie:) Masz u mnie wille w Portugalii:))))))) Zjawisz sie na
                                  imprezie i willa oraz przyobiecane stanowisko asystentki noblisty masz
                                  zagwarantowane:))
                                  • silverstone Re: dooooooooooooooooooooooobra!!!!!! 19.02.02, 22:13
                                    i dwie flaszki i dwie flaszki :))))))

eor napisał(a):

> Niech Ci bedzie:) Masz u mnie wille w Portugalii:))))))) Zjawisz sie na
                                    > imprezie i willa oraz przyobiecane stanowisko asystentki noblisty masz
                                    > zagwarantowane:))

• silverstone Re: Silver:)))))) 19.02.02, 21:13
                      no teraz to juz naprawde nie moge... az mi glupio!

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> eor napisał(a):
                      >
                      > > My Cie prosimy bardzo:)))))) Badz z nami, Siverku najdrozszy:)))) To przec
                      > iez
                      > > tylko chwile nam zajmie:)))
                      >
                      > Ale ładnie prosi, ale ładnie!!!!! No teraz nie możesz:)))))))
                      >
                      > A przy okazji ustrzelę piękny okrągły post!!!!!!! hura!!!!!

• silverstone Re: Silver:)))))) 19.02.02, 21:12
                    noooooooooooooooooo nie wieeeeeeeeeeeeeeem...... to nie ode mnie zalezy....
                    naprawde... nie pros mnie tak Eor, bo glupio mi jest....

eor napisał(a):

> My Cie prosimy bardzo:)))))) Badz z nami, Siverku najdrozszy:)))) To przeciez
                    > tylko chwile nam zajmie:)))

• Gość: ryżymałp Re: UWAGA UWAGA IP: 195.116.167.* 19.02.02, 21:37
      Och, ktoś mnie dostrzegł...jak miło...
      A jakże przykro z drugiej strony, że nie będę na imprezie mimo szczerych
      chęci. Może sie urwę? Zobaczym.Dzięki za zaproszenie;-)))
      • eor Re: UWAGA UWAGA- ryzymalp:))) 19.02.02, 22:03
        Ryzy malpiszonie:))) Nie daj sie dlugo prosic:))) Urwij sie i badz z nami. Nie
        tylko zauwazylismy Cie, ale lubimy Cie i prosimy o Twoja obecnosc:)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka