Gość: czytelnik IP: *.net.pl 13.03.04, 07:37 Dzień, w którym nastapi wymiana kierownictwa w KMP Lublin powinien być ogłoszony nowym świętem policji woj. lubelskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Enter Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.cyberbajt.pl / *.wenus.cyberbajt.pl 13.03.04, 08:16 Poraz kolejny chcę dodać swój komentarz ,że lubelska policja powinna zostać oczyszczona z karierowiczów ,nieudaczników z uwagi na ciągnące się od kilku lat afery.Nienależy zapominać o aferze z zniknięciem pieniędzy i narkotyków,zatrzymaniem policjantów współpracujących z gangiem samochodowym a aktualnie z gangiem ubezpieczeniowym,wyeliminowanie z pracy Komendanta Policji w Białej Podlasce,zamojskie afery -oktawiacy,filmowy policjant i inne ,które sa aktualnie.Natomiast ludzie ,którzy nadzorują policję z ramienia KWP ciągle są Ci sami i mają się dobrze.Imprezki,hulanki i inne swawole.Nikt natomiast nie podchodzi obiektywnie do tego co dzieje się w lubelskiej policji całej lubelskiej policji nie tylko w lublinie ale w Zamościu ,Biłgoraju i innych miastach.Akt oskarżenia już trafił do Sądu przeciwko zamojskim oktawiakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Enter , Enter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:16 Strasznie ci komendant zamojski zalazł zaskórę. Gdzie tylko ktos coś piśnie o policji to tobie się z W. kojarzy. Co do narkotyków to nie zapominaj kotku że sprawa nie zakończona i mieła miejsce w CBŚ, a to Komenda Główna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Enter , Enter IP: *.cyberbajt.pl / 217.97.240.* 13.03.04, 16:38 Obsługi komputera sie drodi Adasiu nauczyłeś ale czytać niestey nie.Ale aby coś przeczytać to trzeba zrozumieć a u ciebie z tym to całkiem żle.Mam wrażenie ,że jesteś nieżle skorumpowany i masz jakiś wspólny interes z Panem W.Ja pisałem o Komendancie z Białej Podlaski.Nie podniecaj się tak na tle Pana W.Jego czas już minął nie umiał wykorzystać szansy którą dostał poraz drugi.Jak widzisz policjant potrafi się sprzedać za marne parę groszy i ty chyba jesteś takim samym szmaciarzem. Zyczę Ci jednak powodzenia w uprawianiu........... Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Afera w lubelskiej drogówce 13.03.04, 15:09 Też mogę wskazać np.sierż.B z lubelskiej drogówki,który spreparował protokół powypadkowy.Nadmienię,że na sierż. B trzeba było czekać prawie godzinę,aż do stłuczki przyjedzie z domu (do "pokrzywdzonego" znajomego). Tą sprawą chciałem zainteresować też PZU które wyplacało odszkodowanie (wysokie),ale PZU nie było zainteresowane wyjaśnieniem sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:48 FRAUS EST FRAUDEM CELARE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 14.03.04, 19:55 CO DO NARKOTYków w CBS to mnie ten stan rzeczy nie dziwi bo znajomy mojego znajomego tam pracuje a wcześniej był n. lubiał wszystkiego spóbować na chacie ile tylko. W końcu jego ojciec się zdenerwował i go wsadził do pracy więc może to poszło na wewnętrzny urzytek :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpeg Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 20:47 zjebany łeb jesteś Głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:32 jepg CO prawda w oczy kole :-)))))))))) PLECAKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:34 jpeg Co prawda w oczy kole :-)))))))))))) PLECAKU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpeg Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:46 Głupi jesteś i tyle i nie chce mi sie z Tobą pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:54 jpeg SCIENTIA NOBILITAT a ty jej npewno nie masz :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPG2 Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.stnet.pl 17.03.04, 20:46 CO TO ZNACZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 19.03.04, 23:09 :-))))))))))) wiedza uszlachetnia Odpowiedz Link Zgłoś