Dodaj do ulubionych

Afera w lubelskiej drogówce

IP: *.net.pl 13.03.04, 07:37
Dzień, w którym nastapi wymiana kierownictwa w KMP Lublin powinien być
ogłoszony nowym świętem policji woj. lubelskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: Enter Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.cyberbajt.pl / *.wenus.cyberbajt.pl 13.03.04, 08:16
      Poraz kolejny chcę dodać swój komentarz ,że lubelska policja powinna zostać
      oczyszczona z karierowiczów ,nieudaczników z uwagi na ciągnące się od kilku lat
      afery.Nienależy zapominać o aferze z zniknięciem pieniędzy i
      narkotyków,zatrzymaniem policjantów współpracujących z gangiem samochodowym a
      aktualnie z gangiem ubezpieczeniowym,wyeliminowanie z pracy Komendanta Policji
      w Białej Podlasce,zamojskie afery -oktawiacy,filmowy policjant i inne ,które sa
      aktualnie.Natomiast ludzie ,którzy nadzorują policję z ramienia KWP ciągle są
      Ci sami i mają się dobrze.Imprezki,hulanki i inne swawole.Nikt natomiast nie
      podchodzi obiektywnie do tego co dzieje się w lubelskiej policji całej
      lubelskiej policji nie tylko w lublinie ale w Zamościu ,Biłgoraju i innych
      miastach.Akt oskarżenia już trafił do Sądu przeciwko zamojskim oktawiakom.
      • Gość: Antoś Enter , Enter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:16
        Strasznie ci komendant zamojski zalazł zaskórę. Gdzie tylko ktos coś piśnie o
        policji to tobie się z W. kojarzy.
        Co do narkotyków to nie zapominaj kotku że sprawa nie zakończona i mieła
        miejsce w CBŚ, a to Komenda Główna
        • Gość: Enter Re: Enter , Enter IP: *.cyberbajt.pl / 217.97.240.* 13.03.04, 16:38
          Obsługi komputera sie drodi Adasiu nauczyłeś ale czytać niestey nie.Ale aby coś
          przeczytać to trzeba zrozumieć a u ciebie z tym to całkiem żle.Mam wrażenie ,że
          jesteś nieżle skorumpowany i masz jakiś wspólny interes z Panem W.Ja pisałem o
          Komendancie z Białej Podlaski.Nie podniecaj się tak na tle Pana W.Jego czas już
          minął nie umiał wykorzystać szansy którą dostał poraz drugi.Jak widzisz
          policjant potrafi się sprzedać za marne parę groszy i ty chyba jesteś takim
          samym szmaciarzem. Zyczę Ci jednak powodzenia w uprawianiu...........
      • 4gwiazdki Re: Afera w lubelskiej drogówce 13.03.04, 15:09
        Też mogę wskazać np.sierż.B z lubelskiej drogówki,który spreparował protokół
        powypadkowy.Nadmienię,że na sierż. B trzeba było czekać prawie godzinę,aż do
        stłuczki przyjedzie z domu (do "pokrzywdzonego" znajomego).
        Tą sprawą chciałem zainteresować też PZU które wyplacało odszkodowanie
        (wysokie),ale PZU nie było zainteresowane wyjaśnieniem sprawy.
      • Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:48
        FRAUS EST FRAUDEM CELARE
    • Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 14.03.04, 19:55
      CO DO NARKOTYków w CBS to mnie ten stan rzeczy nie dziwi bo znajomy mojego
      znajomego tam pracuje a wcześniej był n. lubiał wszystkiego spóbować na chacie
      ile tylko. W końcu jego ojciec się zdenerwował i go wsadził do pracy więc może
      to poszło na wewnętrzny urzytek :-))))))))))
      • Gość: jpeg Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 20:47
        zjebany łeb jesteś Głos
        • Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:32
          jepg CO prawda w oczy kole :-)))))))))) PLECAKU!!!!
        • Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:34
          jpeg Co prawda w oczy kole :-)))))))))))) PLECAKU!!!!!
          • Gość: jpeg Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:46
            Głupi jesteś i tyle i nie chce mi sie z Tobą pisać
            • Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 15.03.04, 20:54
              jpeg SCIENTIA NOBILITAT a ty jej npewno nie masz :-))))))))))))
              • Gość: JPG2 Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.stnet.pl 17.03.04, 20:46
                CO TO ZNACZY
                • Gość: GŁOS P Re: Afera w lubelskiej drogówce IP: *.net / 80.51.249.* 19.03.04, 23:09
                  :-))))))))))) wiedza uszlachetnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka