Dodaj do ulubionych

Nowa Granitowa. Ulica ma wywołać mieszkaniowy boom

30.08.10, 20:08
To może niech miasto zrobi w końcu jakąś drogę na Rudniku, bo kolejne bloki i
domy powstają a dojazd jedynie polnymi wertepami.
Obserwuj wątek
    • Gość: krecik_77 Re: Nowa Granitowa. Ulica ma wywołać mieszkaniowy IP: 83.238.201.* 30.08.10, 22:41
      a drogi społecznej nie można zbudować?
      • Gość: Honorata Re: Nowa Granitowa. Ulica ma wywołać mieszkaniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 07:38
        No, tak, jednym się robi asfalty i kosteczki pod same drzwi, a innym
        się każe budować sobie "drogi społeczne". Jaka zasada tu rządzi? I
        żeby choć była jasna i jawna!
    • lubelskie a co z Krochmalną ??!!!!!!!!! 31.08.10, 07:34
      Dlaczego kolejny już prezydent nieudacznik nie potrafi wyremontować
      najbardziej zaniedbanej ulicy w woj. lubelskim ????!!!!!!!!!!!!!
      tamtędy codziennie przejeżdża tysiące samochodów, ja podczas
      ostatniej zimy na ul. Krochmalnej doszczętnnie rozwaliłem sobie
      zawieszenie w samochodzie, co kosztowało mnie prawie 2000 zł !!!!
      Wasilewski i Fic oddajcie mi te pieniądze !
      • Gość: Osito Re: a co z Krochmalną ??!!!!!!!!! IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 31.08.10, 08:39
        Dokładnie - Krochmalna to jakiś koszmarny skandal. Środek miasta, jedna z głównych arterii komunikacyjnych z centrum na południe, a stan nawierzchni - jak w jakichś Sromowcach Wyżnych. Dziura na dziurze. Krajobraz księżycowy. A włodarze? Oni nawet nie uważają remontu Krochmalnej za niekonieczny. Oni JAWNIE uważają go za ZBĘDNY (por. wypowiedź Żuka - który właśnie został kandydatem na prezydenta! - dla GwL gdzieś wiosną 2010). Bo stadion będą budować - skądinąd koszmarnie poroniony pomysł i tragicznie zmarnowana szans na przeniesienie dworca PKS bliżej PKP. Jestem się w stanie założyć, że stadion będą budować 5-6 lat (planują 2 lata) i na koniec zabraknie pieniędzy na zrobienie Krochmalnej. Załamka z tym miastem, naprawdę - jak nie wypożyczymy z Rzeszowa Ferenca, to za cztery lata dogonimy Parczew :/
      • Gość: j2 Re: a co z Krochmalną ??!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 31.08.10, 10:34
        przy krochmalnej i obok mieszka biedota i żule a tym przecież nikt nie będzie
        drogi robił.
        Jak się będzie budować stadion, który da 20% do kieszeni kolesiom, wtedy
        powstanie droga dojazdowa.
    • Gość: j2 ciekawe IP: *.lublin.mm.pl 31.08.10, 10:32
      ile kosztuje by miasto zbudowało deweloperom dużą ulicę by mogli zbudować całe
      osiedle?
    • izastel krochmalna 05.09.11, 16:47
      nie rób z niej siedliska slamsów.Działa tak dużo firm w tym 2 dobre spedycyjne.Nadto w ten rejon przenosi się do gmachu postawówki szkoła wieczorowo -zaoczna Centrum Kształcenia Ustawicznego nr 1 w Lublinie (www.ckunr1.lublin.pl).Najłątwiej to zawsze zrobić meneli z każdego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka