Gość: j23 IP: 81.219.64.* 27.03.04, 00:01 najlepiej to calkiem ograniczyc autobusy i niech jezdza co 2 godziny 1 autobus, kto to wpada na takie glupie i beznadziejne pomysly??!! ludzie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Jazda po nowemu IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 27.03.04, 08:54 i bardzo dobrze. jezdzi pelno prawie pustych autobusow. w srodku 3-5 osob w przegubowym!! moze nowy prezes pojdzie po rozum do glosy i na poranne autobusy zacznie dawac przegubowe zamiast krotkich starych jelczow. przyklad: kursy 15B miedzy 7:30-8:00 - ludzie chodza do dwoch przystankow wczesniej zeby w ogole wsiasc!!! a takze 23 w godzinach 7:30-8:30. a w godzinach popoludniowych i wieczornych prawie puste przegubowe??? kto za to odpowiada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: Jazda po nowemu IP: *.lublin.mm.pl 27.03.04, 09:15 Zlikwidować wszystkie kursy zarówno autobusów jak i trolejbusów.Pozostawić jednak zarząd i radę nadzorczą mpk.Przyjąć na etat wszystkie związki zawodowe działające w mpk.Do kolekcji na uposażenie mpk dodać Jarzębowskiego,którego prezyden zatrudnił jako człowieka od naprawy mpk. Prezydent z tytułu nadzoru nad mpk również powinien otrzymać wynagrodzenie.I to najwyższe z możliwych. A na ulice Lublina nieh powrócą stare,poczciwe dorożki konne (jezdnie i tak dziurawe)A to,że nawirzchnie dróg lubelskich zostaną zasrane przez konie - to żadna strata.Ratysz też zasrany urzędnikami i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Jazda po nowemu, czy Miłosz bis! 28.03.04, 14:21 Gość portalu: git napisał(a): > Zlikwidować wszystkie kursy zarówno autobusów jak i trolejbusów.Pozostawić > jednak zarząd i radę nadzorczą mpk.Przyjąć na etat wszystkie związki zawodowe > działające w mpk.Do kolekcji na uposażenie mpk dodać Jarzębowskiego,którego > prezyden zatrudnił jako człowieka od naprawy mpk. > Prezydent z tytułu nadzoru nad mpk również powinien otrzymać wynagrodzenie.I to > > najwyższe z możliwych. > A na ulice Lublina nieh powrócą stare,poczciwe dorożki konne (jezdnie i tak > dziurawe)A to,że nawirzchnie dróg lubelskich zostaną zasrane przez konie - to > żadna strata.Ratysz też zasrany urzędnikami i jest OK. Kolejne "ekonomicznie prospołeczne" pomysły pogrobowca, czyli duch Miłosza nie zaginął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁP Re: Jazda po nowemu IP: *.lublin.mm.pl 27.03.04, 09:50 A na stronie MPK ani słowa o tych zmianach. Pewnie napiszą coś dopiero 31 marca.. Niech ułożą porządne rozkłady to nie będzie tylu niezapełnionych kursów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Jazda po nowemu IP: *.bin-laden.cc 29.03.04, 07:59 kurde 5 w niedziele miała obsadę AŻ!!! 1 autobusu (czestotliwość co 1,5h) i sie banda do niej przyssała!!!! Ale to że w sobotę na al. Racławickich przed godz. 11, mijałem 153, 10 i 151 jadące razem od strony Węglina, z czego to ostatnie było prawie puste to zadnego ciecia-pseudoznawcy z MPK nie interesuje, bo lepiej kursy zawiesić. Najlepiej zlikwidujcie to MPK, ja mogę jeździć rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Jazda po nowemu IP: *.renicom.pl 29.03.04, 13:54 a mize cos zrobicie dla osiedla felin. nie mamy bezposredniego autobusu w strone al raclawickich, ate autobusy ktore tu docieraja, czyli 23,28,14,7 i tak jezdza jak chca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michałp 5tka na Ponikwodzie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 18:10 Witam. Byłem sobie troche czasu temu w Szczecinie. Do takiego pięknego, usytuowanego w lesie (ok. 30 km od centrum Szczecina), neiwielkiego osiedla (kilka bloków 4piętrowych + domki), dojeżdza 2 linie autobusów dziennych (w tym 1 pospieszna) plus 1 linia nocna. Na Ponikwodzie w Lublinie nie mamy lasu, ale mamy 5tkę. Jeździ 1.5 raza na godzinę. Teraz nie będzie kursować w niedziele i święta. A do centrum mam 3 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: 5tka na Ponikwodzie IP: *.bin-laden.cc 29.03.04, 19:23 w niedziele i święta 32 ma jeździć przez Ponikwodę, Walecznych i Andersa, zamiast przez Koryznowej Odpowiedz Link Zgłoś