adammichnikoff Antymarketing 13.09.10, 22:39 Oglądałem ten program. Totalna porażka "młodych, wykształconych z wielkich miast". Jeden z właścicieli - ten łysy - pokazał się od nagorszej strony. Po prostu burak, głupi, chamski, arogancki i chciwy. Typowy polski byznesmęt. W najważniejszym dniu, kiedy miała w knajpie być ekipa telwizyjna, by pokazywać jak robi się rewolucję kulinarną - ten burak zaspał (Gessler z refleksem i z sensem zauważyła, że "w takiej sytuacji w ogóle bym nie spała"). Miał zamówić świeżą polędwicę, ale kiedy Gessler pojawiła się o poranku, by gotować mięsa nie było (bo musieli uzbierać kasę, polędwica wołowa nie jest tania - szok). Wcześniej robili burgery z zamrożonych gotowych "placków" mięsopodobnych. Uznali, że nie ma sensu używać świeżego mięsa i to z najlepszego kawałka krowy. Przez kuchnię przewinęło się w krótkim okresie czasu 60 pracowników - taka rotacja mówi sama za siebie: nie płacą, nie starcza na zakupy, zatowarowanie, nie ma prawdziwej organizacji, profesjonalizmu, zarządzania. To jedna wielka prowizorka. Pewnie uznali, że jak się ma lokal na głównym deptaku miasta to nie ma powodu, by starać się o klienta - i tak sam wdepnie. Gessler chciała im pokazać jak zdobyć przewagę konkurencyjną; jak zrobić z tego miejsca coś niepowtarzalnego. Oni sądzili, że podając burgery gorsze niż w McDonaldsie - bo tam przynajmniej, choć nie jest to polędwica to cykl technologiczny zabezpiecza klienta przed zatruciem - i w dodatku zapewne zanacznie droższe - szybko zbiją kasę. Po tym programie nie mają już szans utrzymać się w tym miejscu i mieście. Już nie nabiją nikogo w butelkę. Temu łysemu burakowi taka lekcja się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pem Re: Antymarketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 06:37 zgadzam sie w 100proc! Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_pit Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 22:41 Ktoś tu chyba działa na szkodą rozmyślnie... Przejechałem pół Polski i kilka tygodni temu trafiłem do tego lokalu.... Jedzonko było super, obsługa fantastyczna i nic mi zupełnie nie przeszkadzało... Jeśli p. G... tak oceniła całość, to szczerze wątpię albo w jej znajomość i rzetelność, albo w uczciwość...wybierzcie to co Wam bardziej pasuje... Dla mnie ten lokal jest i tak świetny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 22:43 Ta pani nie ma pojęcia o dobrej kuchni. Jak w ogóle można coś takiego zapraszać do programu. No, ale pewnie ma chody w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad_dk Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.10, 22:49 No coz,dlaczego mnie to nie dziwi. Pani Gessler nie ma wiedzy na temat pracy w gastronomii. Mam wrazenie,ze jej programy to typowy "one man show". Moze wreszcie realizatorzy tego programu przejrza na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.10, 01:09 dla mnie najwazniejsze, ze jak podaja szczura to na czystym talerzu a jak szczyny w kieliszku to bez zacieków dzieki uzyciu kałgonitu ! pani gipser kituje bejki o spodkach latajacych po podaniu smakowitosci wg przepisów babuni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glutek Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.chello.pl 13.09.10, 22:48 Boże, jaka ona paskudna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virgo Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.dhcp.embarqhsd.net 13.09.10, 23:18 A moze tak "glutku" napiszesz cos do rzeczy? P.S. Lubelska gastronomia (w Lublinie spedzilem ponad 2o lat) nigdy nie byla, ani szczegolnie dobra, ani szczegolnie uprzejma... Odpowiedz Link Zgłoś
bbasia5 Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 22:49 Czy ta nadęta, wypacykowana "kuchenna gwiazda" myśli sobie że może chlapać jęzorem co jej się podoba? Trochę szacunku dla ludzi paniusiu. Sama była nie tak dawno zadłużona po uszy i nie dotrzymywała terminów płatności, a teraz będzie zgrywać wielką moralistkę. Przereklamowana ona sama i te jej knajpy. Z drugiej strony nauczka dla knajpiarzy żeby nie liczyć na krocie bo zjawi się u nich jakaś rozreklamowana snobka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zby Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.chello.pl 14.09.10, 01:32 Zadłużyła lokal na 21 milionów złotych ! Przez kilka lat nie płacili miastu czynszu, nie płacili za wypożyczony sprzęt, meble, nawet zastawę, zapraszali vipów na bankiety, robili wokól siebie dobrą aurę, ale kiedyś przyszło zapłacić rachunek. Teraz znaleźli 'jelenia' w postaci TVNu i dalej trzepia kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość. Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:31 Uważaj bo za pomówienie grozi kara. I nie ona. Naucz się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz baba plastyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 08:50 Pani Magda Ikonowicz - artysta plastyk - to żaden restaurator, były mąż Pani Magdy - Pan Gessler to faktycznie restaurator jest. Czego oczekujecie od baby która ma małe pojęcie o tym co robi i nieudolnie próbuje naśladować Gordona Ramseya. Ja bym jej do swojej kuchni nie wpuścił - chyba, że założyła by czepek na te swoje kłaki. Raz to oglądałem i nie wiem czy tak robi czy tak to montują, że dotyka i poprawia włosy potem kładzie łapy do jedzenia przygotowywanego w kuchni - SZOK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bd Gessler jest zupełnie niewiarygodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 22:51 Jeśli ten program miał doskoczyć do poziomu pierwowzoru z Gordonem Ramseyem, to klapa na całej linii. Gessler, znana z tego, że nie płaci swoich rachunków i trzeba ją ścigać w sprawie płatności, nie jest wiarygodna jako uzdrowicielka cudzego biznesu. A tak na marginesie, może ona dobrze gotuje, ale je obrzydliwie. Nie potrafi prawidłowo trzymać sztućców, macha nimi na prawo i lewo, ten potworny tapir (czterdziestka dawno minęła, szanowna pani) nurza się w jedzeniu, a sama pani zachowuje się jak ostatnia prostaczka. Człowiek aż ma dreszcze jak pani Gessler bierze się za jedzenie. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Sęk w tym że ona właśnie płaci rachunki.A co do IP: 94.75.122.* 14.09.10, 00:37 jedzenia, zajdź w Warszawie do Słodko-słonego. Będziesz wiedział przynajmniej co to jest ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżby? Re: Sęk w tym że ona właśnie płaci rachunki.A co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 01:37 Pracuję obok Słodko-słonego, więc mnie nie epatuj. Ciasto jak ciasto. Normalne. A rachunku pani Gessler nie zapłaciła w pewnej japońskiej knajpie, po tym jak zaprosiła tam kilkanaście osób. Miał być przelew, ale przez wiele miesięcy nie można się było doprosić. Nie powiem jak sobie poradziło szefostwo tej knajpy, ale odpowiednio do klasy swojego gościa. Pani Gessler nie cieszy się dobrą sławą. Pretensjonalne, pokraczne nazwy knajp (Ambasada Smaku) są jej najmniejszą wadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zby Re: Gessler jest zupełnie niewiarygodna IP: *.chello.pl 14.09.10, 01:33 Czterdziestka? Za trzy lata 60 ! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry [...] 13.09.10, 22:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 22:52 po obejrzeniu programu odniosłam wrazenie że to właśnie temu niemiłemu właścicielowi najmniej zależało na zmianie. .Zupełnier jakby ta knajpa była jakąś przykrywką a dochody z restauracji były bez znaczenia. Podejście do konsumenta było karygodne.widać że właściciel jest nastawiony na szybkie dorobienie się małym kosztem a to że po drodze ludzie wytrują się starym mięsem i splesniałą kukurydzą to go wogóle nie interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
cotbus76 Kurcze czyli nie tylko mi się coś takiego nasunęło 14.09.10, 12:49 na myśl w czasie pokazu tego pana właściciela ogolonego na Kojaka :) Jego zachowanie wyglądało wręcz na modelowy obraz "chłopaka z miasta" wykreowany w filmach typu "Psy", który dla niepoznaki prowadzi knajpę, aby legalizowac swoje dochody. Oczywiście może to być tylko wrażenie podrasowane przez odpowiedni montaż materiałów nagranych z tym panem przez TVN a jest on po prostu zwykłym ordynusem nie umiejącym się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
szela81 Re: Kurcze czyli nie tylko mi się coś takiego nas 15.09.10, 14:49 no dokladnie - moja pierwsza mysl byla ze knajpa to pralnia - bo latwo - nie doliczysz sie ile "hamburgierow" zrobili, paragonow idzie nabic a co sie dzieje i ilu jest klientow to drugorzedne, wystroj drogi, zeby nie bylo, pewnie kiedys bedzie cza sprzedac to sie doliczy a reszta w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastronomiebetrieb Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.icpnet.pl 13.09.10, 22:53 Nie wiem gdzie Pani G nabywała praktyk gastronomicznych.Pracowałam 10 lat w niemieckich lokalach najwyższej klasy(5 sterne) i rozwiązania pani G bylyby nie do przyjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.icpnet.pl 14.09.10, 00:05 a pojechałaś z własnej woli czy zabrali ci paszport? bo jak to drugie to nie bój się zgłosić, jest taka fundacja -La Strada... Odpowiedz Link Zgłoś
gaissa Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam 13.09.10, 22:54 boncza napisał: > Aha, czyli specjalnie dla panie Gessler przygotowali świeże mięso a dla zwykłyc > h klientów to już serwują byle co.;) No właśnie, strzelają sobie w stopę swoją własną wypowiedzią: "Doskonale wiedzieliśmy, kiedy pani Gessler ponownie nas odwiedzi. Hamburger był przygotowany specjalnie dla niej, z polędwicy wołowej, tak jak chciała wprowadzić w naszym lokalu. (...)- zarzeka się Maciej Kubejko, który prowadzi restaurację przy Krakowskim Przedmieściu razem z bratem Bogumiłem." A swoją drogą ten program jest żałośnie sztuczny i naciągany. Jestem w stanie kupić "autentyczność" przeklinającego Ramseya z ADHD, ale nie tej damulki udającej, że się zna na kuchni (nota bene od kiedy zobaczyłam jej ministerialny chwyt kieliszka z czerwonym winem, straciłam bezpowrotnie cały szacunek dla niej). Taka z niej smakoszka i znawczyni, jak z koziej rzyci waltornia. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.biel Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 22:55 Widziałam ten program - niestety właściciele knajpy nie wzbudzają mojej ufności ani wiarygodności. Na miejscu pani Magdy zachowałabym się dokładnie tak samo. Właściciele okazali zupełny brak szacunku - sami zgłosili knajpę do programu, po czym "olali" wszystkie rewolucje i rady, które zaproponowała prowadząca. Po prostu chcieli zrobić sobie reklamę tanim kosztem, a niestety to nie tędy droga. Pani Magda miała prawo tak się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
tagadulka Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 22:56 cytat ze strony tej 'restauracji' :"co by się nie działo, ważne że się o nas mówi ;) a Ci którzy próbowali dobrze wiedzą, że jesteśmy najlepsi" Panowie właściciele stawiają na LANS i CWANIACTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do tych co narzeka ją na Jesz Burgera... IP: *.toya.net.pl 13.09.10, 23:01 To proponuję popracować w McDonald's, który pewnie wielbicie. Uwierzcie mi, że miesiąc Wam wystarczy na kuchni by wyrobić sobie zdanie o tej sieci. Mięso z datą ważności 2 lata to tylko wierzchołek góry lodowej. Plucie klientom do hamburgerów/cheesburgerów to może nie norma, ale się zdarza. Nikt z moich znajomych nie stołuje się już w Macach. To śmieciowe jedzenie gdzie chemia góruje :). W Jesz-burger chociaż dostajecie prawdziwe mięcho... Doceńcie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Januaria Re: ją na Jesz Burgera... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 09:06 > W Jesz-burger chociaż dostajecie prawdziwe mięcho... Doceńcie to. Prawdziwe i zepsute. Doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ją na Jesz Burgera... IP: *.chello.pl 14.09.10, 20:16 Pracowałam w Mc Donald's prawie trzy lata, nie wiem w którym lokalu pluli do hamburgerów, ale tam gdzie ja pracowałam, takie rzeczy nawet w żartach były nie do pomyślenia, pomijając że w kuchni, jak w całej "restauracji" były kamery, więc gdyby takie coś się zdarzyło, to od razu wyleciałbyś z pracy, prawdopodobnie dyscyplinarnie... i nie bronię tej sieci, bo sama nie przepadam za takim jedzeniem, ale takie przegięcia nie miały miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: 89.230.90.* 13.09.10, 23:02 te co najwyżej kilkutygodniowe zaległości w pensjach to robią razem pewnie te 3 miesiące :-) wykorzystują ludzi więc wcale mi ich nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangster "Najwyżej kilkutygodniowe zaległości" IP: 109.243.147.* 14.09.10, 13:02 "Najwyżej kilkutygodniowe zaległości" - to sformułowanie mówi wszystko o szefostwu tego burdelu. Do tego kupowali kucharzom kiepskiej jakości składniki do potraw i jakoby czekali na krytyczne uwagi. To kolejni "byznesmeni" z Koziej Dupy, a nie z Lublina. Nie wypłacanie pensji, brud, smród i chamstwo, ale czego wymagać od właścicieli nędznego baru z fastfoodem? Powinni zniknąć z powierzchni ziemi. Do tego wyczuwalne są konszachty ze światkiem przestępczym i pociąg do machlojek i przekrętów kosztem klientów i personelu plus niewyobrażalny tupet ukazany w TV i wywiadzie dla GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.centertel.pl 13.09.10, 23:02 "Nigdy nie było tak, że kelnerki nie dostawały pieniędzy przez trzy miesiące pod rząd. Były zaległości, najwyżej kilkutygodniowe." No, kilkutygodniowe to w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virgo Re: niech ta baba rozliczy się ze swoich długów ? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 13.09.10, 23:08 Skad sie tak durna "Polka" pojawila na tym forum? Bo chyba nie z Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Gówniany program tej pani (ktokolwiek to jest) to 13.09.10, 23:08 marne naśladownictwo dziesiątek takich samych programów z telewizji zachodnich. Bardzo marniutkie, nijakie i ciotowate naśladowanie Gordona Ramsaya. Ta pani może u Ramsaya sprzatać kible. Dziwie się ludziom, że takie gó... oglądają! Odpowiedz Link Zgłoś
basketjones Re: Gówniany program tej pani (ktokolwiek to jest 13.09.10, 23:40 Akurat problem jest taki ze Gordon niedlugo sam zacznie kible sprzątać bo jego restauracje sa zamykane z dnia na dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Gówniany program ( mówi cham) IP: 92.7.103.* 14.09.10, 00:13 Ale z Ciebie cham, ten program jest inny niż Gordona ma inną formułe. P. M. Gessler jest dobra w tym co robi wystarczy spojrzeć na jej restauracje. A co do tego "jesz burgera" to od razu widać, że przynajmniej jeden z braci to taki polaczek -prostaczek. Dam głowę że na zmywaku gdzieś zasuwał i ma niezłe kompleksy dlatego łaje ludzi zamiast zmontować ekipe. A i jeszcze coś, w wielu restauracjach szef kuchni ma udziały w zyskach. Tak już jest, że najpierw się pracuje latami na dobrą markę i reputację a dopiero potem odcina kupony Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berlin Zachodni Ramsey to anglosaski ćwok IP: 109.243.147.* 14.09.10, 13:09 Ta pani może nie jest wzorem kultury i dyplomacji, ale z tymi kiblami to jest tak, że taki cham i dzierżymorda, jak Gordon R. nie nadawałby się nawet na babcię klozetową w męskiej wersji, bo jest obleśnym brudasem wpychającym łapska do jedzenia, parksakającym i popiskującym jak pedzio zatrzaśnięty w toi-toiu, oblizującym łychy i tylko brakuje, żeby podczas swoich żenujących występów dłubał w nosie i wyżerał jego zawartość albo drapał się po tyłku, a publika, mająca wyprany mózg przez media, które okrzyknęły tego wyleniałego żula królem gotowania, i tak uzna, że wszystko jest jak najbardziej w normie. To jest taki kuchenny odpowiednik Kuby W. - naczelnego chama TVN-u, który nie mając wiele do powiedzenia na tematy intelektualne, porównuje każdy aspekt życia do seksu i wszystko mu się z dupą kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ramsey to anglosaski ćwok IP: *.net.stream.pl 14.09.10, 15:51 Poczytaj sobie buraku co ten kucharz osiągnął, a potem szczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangsta Rap Hard Re: Ramsey to anglosaski ćwok IP: 109.243.147.* 14.09.10, 16:17 Kasę misiu, kasę osiągnął...ale na pewno nie klasę, ciulu czerpiący prawdy życiowe z kolorowych gazetek przeglądanych na Wyspach podczas przerw na papierosa po zejściu ze zmywaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Ramsey to anglosaski ćwok IP: *.emea.ibm.com 06.10.10, 13:00 Dobre, dobre. Najlepsze zdanie jakie przeczytałam do tej pory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lalibertad Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 23:16 Dwóch młodych, niedoświadczonych gostków wzięło się za knajpiany biznes, nie mając o tym pojęcia. Wydali kupę szmalu na wystrój, jakby to było najważniejsze. Myśleli, że pani G. zrobi im cud. Zrobiła, owszem, ale potem trzeba to było kontynuować, a nie usiąść na dupie i zwalać wszystko na 20 letnią dziewczynę bez doświadczenia. Nawet menu nie wydrukowali przez 2 tygodnie. Obciach panowie, na zmywak się nadajecie a nie knajpę prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
basketjones Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam 13.09.10, 23:42 I tu sie zgadzam w 100% Ci kolesie albo mieli kase od taty albo ja sumiennie zarobili i wydali jak idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azor Byłem kilka razy w restauracjach Pani Gessler IP: 178.73.63.* 13.09.10, 23:17 Wystrój rzeczywiście ładny ale jedzenie bardzo przereklamowane. Znam dużo lepsze knajpy w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_kkkk Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 23:18 Moralnego prawa do pouczania innych Pani Gessler raczej nie ma. Jej byly maz (ktorego nosi nazwisko) przez kilkanascie lat wynajmujac od miasta lokale w najlepszych lokalizacjach, ktore mialy czasem po 25tys dziennego utargu, nie placil czynszu, do tej pory wisi miastu 21mln zlotych. Kiedy wszedl komornik okazalo sie firma nie ma majątku, nawet meble byly w leasingu ;) Za to Pani Magda bedac męzatką puscila sie z dwudziestoletnim kelnerem. Polecam: niniwa2.cba.pl/zaklete_rewiry_gesslerow.htm Nie mi oceniac, ale jak Gessler mowi o uczciwosci w prowadzeniu biznesu to krew czlowieka zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.icpnet.pl 13.09.10, 23:21 Dzieki za ten artykul!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek02 Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 13:51 Adam Gessler nie jest byłym mężem Magdy Gessler tylko jej byłym szwagrem. Nawet tego nie potrafiłeś doczytać ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukuryku Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: 109.243.147.* 14.09.10, 14:53 Ale Piotr Gessler też niezły numer. Zostawił żonę z maleńkim synem, bo się zakochał w Magdzie Ikonowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
vigilansx Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam 15.09.10, 08:18 Gość portalu: Arek02 napisał(a): > Adam Gessler nie jest byłym mężem Magdy Gessler tylko jej byłym szwagrem. Nawet > tego nie potrafiłeś doczytać ćwoku. nie ma czegoś takiego, jak były szwagier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:56 To nie mąż Pani Gessler ale brat męża. Nota bene aktualnie to Pani Gessler jest właścicielka tego lokalu i wszystko płacone jest w terminie. Pominę aspekt z kim się puściła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.chello.pl 15.09.10, 01:58 Szkoda tylko ze Magda jest zona Piotra a naduzycia zrobil Adam Gessler. Taki maly szczegol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_scj55 Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam 15.09.10, 09:33 Dzięki za ten artykuł!pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glonojad Re: niech ta baba rozliczy się ze swoich długów a IP: *.home.aster.pl 13.09.10, 23:19 I z Holandii tę komitywę widać? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam 13.09.10, 23:29 boncza napisał: Aha, czyli specjalnie dla panie Gessler przygotowali świeże mięso a dla zwykłych klientów to już serwują byle co.;) Nie, to oznacza tylko tyle, że nie są takimi idiotami, żeby M. Gessler podać nieświeże mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.icpnet.pl 13.09.10, 23:37 Dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpajacewicz Kto sie ze WSI-ową stacją zadaje... 13.09.10, 23:33 ten konczy jak widać na załączonym obrazku. a Pani Magda Ikonowicz(bo to jej rodowe) a nie Gessler jest robiącą dużo hałasu miernotą tak jak jej braciszek-lewak -Piotr Ikonowicz-zresztą sami zobaczcie tego idiotę:) www.youtube.com/watch?v=_lnyM27rO88 Odpowiedz Link Zgłoś
tysonc Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam w ... 13.09.10, 23:34 Nie wiem jakim czlowiekiem jest pani G., ale bedac ostatnio w Warszawie odwiedzilem dwa lokale nalezace do niej. Oprocz przystojnych naganiaczy nie zrobila na mnie zadnego wrazenia. Niska przecietna, krotko mowiac. Niekompetentna obsluga, niedopracowane dania, a wrecz w niektorych przypadkach zakrawalo na gorszej masci non food. Mrs. Gessler ma niezaprzeczalne talenty, lub mozliwosci w kwestiach PR, lecz gastronomia nie nalezy do jej mocnych stron. Zanim zacznie wiec krytykowac innych, winna sama wyposazyc sie w odpowiednie kompetencje. Polecam jej jakakolwiek ze szkol hotelarsko-gastronomicznych. Nawiasem mowiac lokalu lubelskiego nie znam, a moja opinia opiera sie jedynie na wizycie w dwoch z jej lokali. Ocena: 3 z minusem. Shame on you, Magda! Kolega "po fachu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser. Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: 212.191.132.* 14.09.10, 08:44 podpisałeś kolega po fachu, wiadomo skąd Twoja opinia, Twój lokal na pewno super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachoo Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.128.14.110.static.crowley.pl 14.09.10, 09:00 Ja również odwiedziłem restaurację pani Gessler. Koszmar!! To była pseudo włoska restauracja jak dla mnie, wystrój bardzo fajny, ale obsługa i dania fatalne! Zamówiłem sobie makaron z krewetkami w sumie 3 dania dla 3 osób czekaliśmy 40 min aby do Nas dotarło zamówienie! Gdy w końcu dotarło to nastąpiło wielkie zdziwienie dania bardzo małe. Przyszedłem głodny i wyszedłem głodny! W makaronie z krewetkami były dokładnie 3 krewetki. Reszty dań nie pamiętam ale osoby które je jadły również nie były zadowolone. Co do tego Jesz Burgera to faktycznie nie wypadł najlepiej w tym programie. Pod żadnym względem nie zachęcili mnie aby ich odwiedzić i mimo wszystko jestem skłonny uwierzyć Gessler-owej niż tym właścicielom, którzy do niczego się nie przykładali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:47 Gość portalu: jachoo napisał(a): > Ja również odwiedziłem restaurację pani Gessler. Koszmar!! > To była pseudo włoska restauracja jak dla mnie, wystrój bardzo fajny, ale obsłu > ga i dania fatalne! > Zamówiłem sobie makaron z krewetkami w sumie 3 dania dla 3 osób czekaliśmy 40 min a ty kretynie myslisz ze ile sie czeka w porzadnej restauracji na danie???? to znaczy ze wszystko przygotowywane jest na swiezo dlatego czas jest wydluzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_dre Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.w83-204.abo.wanadoo.fr 10.10.10, 22:49 ja, kretynie, czesto chodze do porzadnych, renomowanych, paryskich restauracji z wiekowymi tradycjami i gdybym tam miala czegac 40' na danie, to uwierz mi, ale posilek bym miala za darmo, w ramach przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: 80.120.66.* 14.09.10, 10:14 popiera - kilkakrotnie namówiona kupiłam "słodkości" Pfirmowane nazwiskeim Gesler - no pysznych Ciasteczek to nie przypominało Odpowiedz Link Zgłoś
cotbus76 Swoją drogę zawsze mnie zastanawiało jak to jest w 14.09.10, 12:58 Polsce ze szkołami gastronomicznymi a dokładnie z osobami uczącymi w nich. Czy gdziekolwiek są to praktycy mający doświadczenie nie tylko w pracy w kuchni, ale także w kierowaniu kuchnią i/lub lokalem ? Czy też tak w większości zwykłych szkół zawodowych teoretycy uciekający do szkolnictwa przed bezrobociem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorges Re: Gessler rozjechała ich w TVN. "Strzeliła nam IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 23:34 Hmmmm. To ja się zapytam ile kasy dostali za "pozwolenie na odstrzał"?! Ten cały program to nic innego jak TV Show. Nie mogą być tylko zwycięzcy bo to się za szybko nudzi, muszą być także ofiary. Gesslerka wjechała do zbankrutowanej knajpy, powiedziała co wiedziała, chłopaki zrobili co mieli zrobić a gawiedź ma o czym dyskutować ;) Wszystkim się opłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do to jasne jak slońce :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 23:48 Gość portalu: gorges napisał(a): > Hmmmm. To ja się zapytam ile kasy dostali za "pozwolenie na odstrzał"?! Ten cał > y program to nic innego jak TV Show. Nie mogą być tylko zwycięzcy bo to się za > szybko nudzi, muszą być także ofiary. Gesslerka wjechała do zbankrutowanej knaj > py, powiedziała co wiedziała, chłopaki zrobili co mieli zrobić a gawiedź ma o c > zym dyskutować ;) Wszystkim się opłaciło. tym bardziej, że ostatnimi czasy pojawiły się na różnych forach komentarze iż program nudny, wszystko cacy i cud po jej wizycie. z drugiej strony: trzeba być niezłym idiotą żeby zadawać się z TVN. ciekawe czy te żale w gazecie, to punkt drugi umowy z telewizją (aby jeszcze więcej się mówiło o programie - więc jeszcze większa oglądalność kolejnych odcinków), czy może TVN nie wywiązał się z niepisanej umowy wobec właścicieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgdfhgfgdfg Re: to jasne jak slońce :) IP: *.gdynia.mm.pl 14.09.10, 02:49 no, jestem pod wrazeniem waszych zrodel informacji, analizy i madrosci zyciowej. wpadliscie na to od razu czy po paru (glebszych) przemysleniach ? a moze te lotne mysli trafily was niczym grom z jasnego nieba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to lu Re: to jasne jak slońce :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 06:56 wystarczy mieć coś takiego jak wyobraźnia. i nie potrzeba jak tobie paru głębszych aby myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś