Gość: przyszły wyborca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:35 Nareszcie, w końcu może powstanie nowoczesna lewica, bo od tego całego sld to już się tylko chciało płakać. Mam nadzieję, że sld się szybko rozwiąże. Ja będę głosował na SDPL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Rozwód na lewicy 29.03.04, 00:32 Popieram działania zmierzające do otwarcia przestrzeni politycznej, nie tylko dla nowych, młodych, ale przede wszystkim - dla tzw. "nieskażonych". Ale co do pewnych osób, które chcą się tu na nowo "załapać", mam swoje zastrzeżenia. Chciałbym, na ten przykład dowiedzieć się, dlaczego pewna "równowaga sił" w Rada Miejskiej została tak definitywnie rozwalona, że obecnie już każda propozycja Pruszkowskiego i PiR przechodzi w głosowaniu? I czy radni, którzy ulegli ofercie "stołek za głos" i rozsadzili w miarę silną, lewicową opozycję w naszym samorządzie, nie znaleźli swego miejsca w nowej formacji? I jak można im zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odin Re: Rozwód na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 00:52 Jaka równowaga sił ??? PiR ma największy klub i prezydenta więc robi co mu się tylko podoba. Równowagi sił nigdy nie było i nie będzie, aż do następnych wyborów, w których "mądrzy" lublinianie znowu wybiorą oszołomów z Ligi i PiSu. Lewica maiała dotąd 12 radnych, a resztę stanowiła prawica. Taka albo inna. Równowagę może będziesz miał jak zagłosujesz w następnych wyborach na lewicę. I mam nadzieję nie będzie to SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rozwód na lewicy 29.03.04, 01:19 Wprawdzie chwiejna i nie zawsze z przewagą, ale znaczna opozycja była. Obecnie, po wiadomych roszadach, nie ma jej już wcale. Niech przykładem Ci będzie głosowanie w sprawie zawłaszczenia na siłę giełdy w Elizówce: 22 przeciwko 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odin Re: Rozwód na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 01:29 No rzeczywiście bardzo to było polityczne głosowanie :))) Jeśli opozycja ma za zadanie głosować przeciwko wszystkiemu za czym głosują rządzący to w tym kraju nigdy nie będzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Rozwód na lewicy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 29.03.04, 04:27 Boje sie ,ze motloch znowu zaglosuje za nowym odlamem SLD- czli chwastem - z Bermanem na czele.Niby demokracja, a Borowski vel Berman nie przyznaje sie do swojego nazwiska? Dlaczego? Moze motloch odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rozwód na lewicy 29.03.04, 06:42 Gość portalu: Maria napisał(a): > Boje sie ,ze motloch znowu zaglosuje za nowym odlamem SLD- czli chwastem - z > Bermanem na czele.Niby demokracja, a Borowski vel Berman nie przyznaje sie do > swojego nazwiska? Dlaczego? Moze motloch odpowie? Motłoch ma odpowiadać? W Lublinie jest jednie lumpenproletariat, a ten nawet nie pojmuje, co tu jakiś pomiot wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DJ Heniu Re: Rozwód na lewicy IP: *.wspa.edu.pl 29.03.04, 17:03 Ale Doćku ilu u nas jest nieskażonych. 95% społeczeństwa przyjęło chrzest w kościele Katolickim to chyba nie są oni nieskażeni, nie? Słyszałem, że nawet poseł Kasznia jest ochrzczony a przecież w nim nasza nadzieja, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Rozwód na lewicy IP: *.net.pl 29.03.04, 08:13 Panowie Kurczuk i Złomaniec, nie kryjecie żalu ! Oczywiście bo nie będzie kim rządzić i straci się stołeczki a perspektywa nowych wyborów nie będzie wyglądała dla Was dobrze. Panowie baronowie poddani wypowiedzieli posłuszeństwo. Panie Kurczuk powinien się Pan zastanawiać ale w czasie kiedy były wybory parlamentarne i na nowego przewodniczącego SLD w Lublinie, gdzie to Pan wystawiał kandydatów, a osoby, które chciały kandydować bez Pana zgody nie miały szans lub bały się zgłosić swojej kandydatury. Pana czas dobiegł końca i bardzo dobrze. Jako "Wybitny Prawnik" napewno znajdzie jakieś zatrudnienie oby tylko nie w Lublinie. A przy okazii co Pan zrobił w sprawie wcześniej publikowanych skandali w lubelskim świecie prawniczm. Z doniesień prasowych wynika, że większość wymienianych osób została awansowana. Rozumiem, że szykował Pan sobie zaplecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Rozwód na lewicy IP: *.cyberbajt.pl / 217.97.240.* 29.03.04, 10:08 A co zrobił Pan Poseł Byra w sprawie skandalu w zamojskiej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Rozwód na lewicy IP: *.cyberbajt.pl / *.wenus.cyberbajt.pl 29.03.04, 10:05 Do Polaków - Rebeka Sommer.Wybierajcie ,głosujcie a wasze dzieci bedą żebrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskator Re: Rozwód na lewicy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 11:18 Rozszyfrowuję gości niniejszego forum: Maria - sam nick mówi nam o tym, że to żydówka i nawet się nie kryje. Na pewno ma na nazwisko Silbersztajn, a pan Enter to Emelech Terenbaum, znany lubelski żyd i syjonista. Kolejni żydzi wpisujcie się będę was wszystkich demaskował :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: Rozwód na lewicy IP: *.cyberbajt.pl / *.wenus.cyberbajt.pl 29.03.04, 13:03 JESTEM POLAKIEM NIC NIE MAM DO ŻYDÓW .jestem przeciwnikiem obłułudników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Rozwód na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 21:10 Z sld odeszla zdaje sie najbardziej skompromitowana i nieporadna grupa dzialaczy. Wlasciciele wielkich firm budowlanych, posiadacze ogromnych latyfundiow rolnych, podejrzewani przez prokurature o lapownictwo, skompromitowani glosowaniami w radzie miejskiej Lublina, chorobliwie cierpiacy na brak eksponowanych stanowisk w administracji samorzadowej wojewodztwa oraz polityczni outsiderzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk Re: Rozwód na lewicy IP: *.net.pl 30.03.04, 14:02 Pani lub Panie Inez piszesz głupoty. Z tresci listu wnioskuję,że jesteś usadowniony /a/ na stołeczku przez SLD i stołeczek wymyka sie spod cześci ciała do tego przeznaczonej. Twoja frustracja i brak perspektyw trwania w skompromitowanym ukladzie SLD-owskim ową frustrację powoduje i ją wzmaga. Masz problem idź do Pana Barona, równiż sfrustrowanego pomniejszeniem stada i perspektywą odejścia w niebyt polityczny. Co do podejrzeń przez prokuraturę to zastanów sie kto ten skompromitowany układ w prokuraturze utrzymuje, awansując osoby wielokrotnie wymieniane w doniesieniach prasowych tak w prasie lokalnej jak i jak krajowej bynajmiej nie superlatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Rozwód na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 16:45 Inez zapomniałaś dodać, że w nowej partii znaleźli się też żydzi, masoni, pedały, cykliści, filateliści, wywrotowcy spod znaku Hupki i Czai, rewizjoniści, postmoderniści, męskie szowinistyczne świnie, lesbijki, agenci obcych wywiadów, mordercy Kennedy'ego, Elvis Presley, agenci Moulder i Scully, Yeti, Smok Wawelski, faceci w czerni i Winnetou. Wciąż wachają się członkowie Cosa Nostra, Batman, rosyjscy biznesmeni, Kubuś Puchatek i Ozzy Osbourne. Nie bój się jednak Inez. Twojego stołka z nadania SLD nikt nie ruszy bo ciebie mógłby zastąpić tylko Koziołek Matołek, a on nie chce się mieszać do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Rozwód na lewicy 30.03.04, 18:18 a co powiesz o Bolku i Lolku?. Dla mnie oni też są podejrzani. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Rozwód na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:55 Z tego co wiem Lolek planuje odejście, a Bolek zostaje. Z najnowszych wieści jakie mam od Inez wiem, że szykuje się do odejścia Hegemon z gromadą zbójcerzy ale skoro, jak twierdzi Inez, jest tam już Kajko i Kokosz to sądzę, że ich nie przyjmą. Inez wspomniała także o Keanu Reevsie ale jego na pewno nie przyjmą bo podobno był adwokatem jakiegoś diabła. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Rozwód na lewicy 30.03.04, 22:21 Widzę, że jesteś dobrze zorientowany. Mam prośbę, powiedz mi co robi tam w kuluarach "zajac nu`pagadi", przez moment przewinął mi się. Jastem tym szczerze zmartwiony bo jakby było to prawdą, Inez mogłaby mieć rację. W tej bajce chociaż. Tak sobie myślę, że i ona marzy o tym by powędrować za innymi. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rozwód na lewicy 31.03.04, 00:01 Zajc siedzi w pierdlu, w Korei Północnej za wyjadanie trawy wiernym oddziałom Kim Dzong Ila, a Nu'pagadi załapał się na niezłą fuchę w Gazpromie. I poza tym jest właścicielem i rabinem kilku synagog na Wyspie Wielkanocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Rozwód na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 00:09 Inez ma lepsze informacje ode mnie :(( Ale cóż studiowała na najlepszych uczelniach (WUML i ANS) Poza tym ma świetne kontakty z niektórymi mędrcami syjonu. Przekazali oni jej pewne protokoły wraz z tajnymi materiałami STASI. Dlatego wie wszystko, a przede wszystkim o siatce żydowskiej w naszym kraju. Uważajcie bo niedługo rozszyfruje naszą eskimoską siatkę i będziemy zgubieni. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: Rozwód na lewicy IP: *.metow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:55 Jakie latyfundia? Jakie kompromitacje? Czy Ty w ogóle wiesz coś o tych ludziach? Zanim kogoś skrytykujesz, najpierw pomyśl i sprawdź, czy to co piszesz jest prawdą. Bo krytyka pt. "nie, bo nie" kompromituje tylko Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polan Re: Rozwód na lewicy - dziel i rzadz !!! IP: 202.67.90.* 29.03.04, 22:43 O czym ty mowisz - o nazwie partii na czele z zydem Borowskim vel Bermanem ? ze to bedzie uczciwa lewica ??????????????????????????????????? Ta sama banda pod inna nazwa, a Polacy znow uwierza ze im ona manne zesle .... jak nie UW to SLD- SP czy AWS a moze postawic na NAROD POLSKI - partie narodowa , moze to jest ta ktora szukamy ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskator Re: Rozwód na lewicy - dziel i rzadz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 16:56 Rozszyfrowuję nick Polan. Jak donosi Mossad pod tym pseudonimem ukrywa się Nolan Pinkas, rezydent Szin Bet w Polsce :))) Czy wszyscy w tym kraju to żydzi ? A co z zalewającą nas falą Apaczów i Czukczów ? Podobno już są w rządzie. Podobno nowy premier miał babkę Czukczę. Nie wolno do tego dopuścić, żeby taki pomiot był premierem !!! Czukcze na Czukocję ! Syjoniści do Syjamu ! Księża na Księżyc ! Sowieci do domu ! A Polacy na Warkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rozwód na lewicy - dziel i rzadz !!! 31.03.04, 00:07 Gość portalu: Polan napisał(a): > O czym ty mowisz - o nazwie partii na czele z zydem Borowskim vel Bermanem ? > ze to bedzie uczciwa lewica ??????????????????????????????????? > > Ta sama banda pod inna nazwa, a Polacy znow uwierza ze im ona manne zesle .... > > jak nie UW to SLD- SP czy AWS a moze postawic na NAROD POLSKI - partie > narodowa , moze to jest ta ktora szukamy ????? Kiedyś propagowano hasło reklamowe: "Polam i wszystko jasne!" Teraz mi tu pasuje: "Polan i mroczna sfera!". Pan Polan zgubił sobie jakąś partię?! Trudno sie dziwić. W takiej ciemnocie. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Rozwód na lewicy - dziel i rzadz !!! 31.03.04, 08:28 Polan znasz ty Światowida?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polityk Re: Rozwód na lewicy IP: *.net.pl 30.03.04, 16:40 Zwracam sie do wszystkich rozmówców eksponującym swoje poglądy w stosunku do żydów; W każdym polityku widzicie żyda, wasze wypowiedzi nasączone są nienawiścią i są zapewne wyrazem wdrażania przez Was przesłań naszego Wielkiego Polaka Papieża, który wielokrotnie apeluje o miłość, pomoc bliźnim, walkę z uprzedzeniami rasowymi i narodowościowymi. Napewno też nie lubicie murzynów, eskimosów a szczególnie ruskich i ukraińców. Zastanówcie się Wy pseudo katolicy, a czas jest ku temu odpowiedni. Jest okres wielkiego postu. Ale dla Was komunia to jak wypicie jednego piwa i zaczniecie się zastanawiać jak staniecie nad grobem. Odpowiedz Link Zgłoś