Gość: aazzii IP: *.enterpol.pl 22.09.10, 18:54 czy ktoś był? czy warto? zleży mi na doborze fryzury i koloru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta K. Re: fryzjer villa rosa czechów IP: 31.63.58.* 05.05.11, 00:10 Polecam panią Zosię. Odpowiedz Link Zgłoś
siderea a ja nie polecam 26.06.15, 08:24 A ja barrrrdzo nie polecam p. Zosi. Przynajmniej nie do upięć ślubnych. Wypróbowałam na tydzień przed ślubem - DRAMAT! Nie polecam też tamtejszej p. makijażystki, chyba że ktoś chce na dzień ślubu zmienić całkowicie (bynajmniej nie na lepszy) wygląd. Ja po próbnym makijażu wyglądałam jak chińska gejsza. W dodatku w kasku na głowie zrobionym przez p. Zosię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koafiura Re: a ja nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.15, 18:21 Ja tez nie polecam. Chcialam kasztan a wyszedl niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
marta645 Re: a ja nie polecam 29.06.15, 20:39 a ja polecam cały salon Villa Rosa (począwszy od fryzjerki Zosi, przez manicure po masaże). korzystam praktycznie od kiedy powstał i jestem zawsze zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koafiura Re: a ja nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.15, 09:12 Wklej swoje zdjecie. Ocenimy. Odpowiedz Link Zgłoś