Dodaj do ulubionych

Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańców inn

22.09.10, 20:28
Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańców innych miast

Warszawa - aroganckie buce z urzędów, prymitywni kibole
Białystok - śledziki
Rzeszów - przerośnięta wieś z kompleksami, śmieszne są te ich wysiłki gdy starają się dorównać Lublinowi poprzez przyłączanie wsi
Kielce - scyzoryki, nożowniki
Łódź - upadłe miasto włókiennicze
Olsztyn - jeziora
Gdańsk - Kaszubi, Tusk
Szczecin - popegeerowcy
Zielona Góra - popegeerowcy
Toruń - Ojciec Tadeusz
Bydgoszcz - ?
Poznań - pyry, tchórze dlaczego w Wielkopolse nie było partyzantki bo Niemcy zabronili
Wrocław - folksdojcze, zaniedbane walące się poniemieckie kamienice
Katowice - hanysy
Opole - folksdojcze, mniejszośc niemiecka
Kraków - jedyne miasto Polski które wytrzymuje porównanie z Lublinem jeżeli chodzi o ogólny wygląd miasta i kulturę mieszkańców , dodatkowo jedyne miasto w Polsce w którym jest więcej busów niż w Lublinie
Obserwuj wątek
    • Gość: :))) Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: *.chello.pl 22.09.10, 20:57
      Jak mieszkańcy ww miast postrzegaja Lublin:

Lublin - a gdzie to jest?
      • Gość: baton Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: *.akashanet.pl 23.09.10, 16:21
        jakto? nie wiesz? Warszawa leży niedaleko Lublina
    • Gość: www Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: *.ostnet.pl 22.09.10, 21:27
      Ocho,pisowska gnida wypełza z nory. Już przeszło po wyborczej klęsce?
      • Gość: gosc A coś na temat IP: *.chello.pl 22.09.10, 21:39
        Przepraszam, co to za dziwne zachowanie? Brak kultury, tak widza Lublin z dala
    • bu2m Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 22.09.10, 21:53
      Parczew - musztarda
      • tajnos.agentos Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 23.09.10, 07:34
        Musztardę to tam robili za komuny, a potem wszystko słusznie padło, bo było niesłuszne ideologicznie. Zostało tylko ciemne niepiśmienne busiarstwo. Niepiśmienne, bo komunistyczne szkoły też pozamykali.:)
        • Gość: parczewiak Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 13:13
          Musztardę i i ocet cały czas produkujemy:)

www.womparczew.pl/
          • tajnos.agentos Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 24.09.10, 08:28
            Natychmiast zamknąć. Ocet na półkach sklepowych i tak źle się kojarzy, co dopiero ocet z Parczewa...:P
    • Gość: a Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 13:10
      Lubelasy są bardzo agresywne, złosliwe i wręcz chamskie. Dopóki spotykałem tylko lubelski desant, to sądzilem, że to jakieś kompleksy, brak akceptacji w nowym otoczeniu - chyba pół Warszawy teraz pochodzi z Lublina i to tym gorszy burak, im lepiej mu się powiodło. To oczywiście uogólnienia, są tu ludzie fajni i przyzwoici, a i samo miasto jest fajne.
      Dwa lata temu zacząłem sobie pomieszkiwać w Lublinie i trochę poznałem Lublin, i jego mieszkańców. Niestety ta złosliwość i agresja, to są wasze cechy wrodzone. A najbardziej bawi mnie, kiedy widzę, jak Lubelasy traktują swój desant z takiego np Rzeszowa. Jeszcze gorzej, niż niektórzy wkurzeni Warszawiacy traktują desant lubelski. Szczęśliwie moja przygoda z Lublinem dobiega końca :) Teraz tylko muszę znosić moich warszawskich sąsiadów z Lublina. Może skubańcy wyniosą się gdzieś dalej? Może za ocean?
      • Gość: aron Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: 94.254.251.* 23.09.10, 15:58
        najbardziej chamscy sa warszawiacy, szczegolnie na drodze
        • qqbek Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 23.09.10, 16:09
          Gość portalu: aron napisał(a):

> najbardziej chamscy sa warszawiacy, szczegolnie na drodze

Chyba pomyliłeś z busowymi szoferakiami... szczególnie na drodze.
    • sothink Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 23.09.10, 17:00
      przeginasz pałę, bo znowu prowokujesz ludzi z innych miast do oczerniania Lublina. Powinno być "jak podparczewski busiarz nieudacznik, sfrustrowana nie umiejąca się dorobić łajza życiowa i żebrak postrzega mieszkańców innych miast"
    • tajnos.agentos Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 24.09.10, 08:30
      aron2004 napisał:

> Toruń - Ojciec Tadeusz

Toruń nie kojarzy się z Ojcem Oszustem, tylko z Mikołajem Kopernikiem i z piernikami.
    • Gość: OnLbn Od kiedy Ty jesteś lubelakiem? IP: *.chello.pl 24.09.10, 17:47
      Mów za siebie podparczewiaku, nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz lublinianinem. Lublin się do Ciebie nie przyznaje. Nawet jak jesteś tu zameldowany.
      • Gość: aron Re: Od kiedy Ty jesteś lubelakiem? IP: 91.200.94.* 24.09.10, 18:51
        daje rdzennym lubelakom z Lubartowskiej 50 gr na piwo zawsze jak jesttem na Podzamczu, tak że myślę że mi to wybaczą żem z Parczewa
        • qqbek Re: Od kiedy Ty jesteś lubelakiem? 24.09.10, 19:18
          Gość portalu: aron napisał(a):

> daje rdzennym lubelakom z Lubartowskiej 50 gr na piwo zawsze jak jesttem na Pod
          > zamczu, tak że myślę że mi to wybaczą żem z Parczewa

A odkąd to Lubartowska to rdzenni Lubelacy?
          Rdzenni Lubelacy z Lubartowskiej skończyli na Majdanku, w Treblince, w Oświęcimiu... to co potem komuna tam osiedliła, to takie jak ty, aronku, chłopki-roztropki prosto ze wsi.
          Jak ma taki 30 czy 40 lat nawet tylko, to góra drugie pokolenie lubliniaka. Do Lubelaka to takiemu jeszcze kilku pokoleń brakuje.
          • Gość: aron Re: Od kiedy Ty jesteś lubelakiem? IP: 91.200.94.* 24.09.10, 21:29
            ci z Lubartowskiej są i tak bardziej rdzenni niż ja, bo urodzili się w Lublinie, często też ich rodzice. A ja urodziłem się w Parczewie.
    • Gość: fdhjjfhjfjfj Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: 109.243.179.* 28.09.10, 12:31
      Przesiedlenców mieszkających we Wrocławiu i ich przodków nazywasz Folksdojczami? Aron wez sie stuknij w ten głupi pusty czerep. Do moderatora wogle zablokowałbym goscia bo takie farmazony klepie ze az trudno to czytac
      • empi Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó 28.09.10, 12:34
        Widocznie nie bywasz na naszym forum i nie poznałeś arona :). Nikt poważnie go nie traktuje. Jemu samemu na tym nie zależy, zapewniam :). Potraktuj go w kategoriach kabaretowych.
        pzdr.
      • Gość: j2 Re: Jak mieszkańcy Lublina postrzegają mieszkańcó IP: *.lublin.mm.pl 28.09.10, 12:43
        a może zamiast blokowania gościa, wsadzić go do więzienia? Co za jakiś bolszewicki tłumok. A poczucia nawet złego humoru to nie ma u ciebie koło obory>?
        • Gość: bosman ...odezwał się następny IP: *.centertel.pl 28.09.10, 15:23
          bukiet.
    • rilian opole... 28.09.10, 12:52
      ...jak zwykle w twych ustach, buracki prowokatorze, bełkot nieziemski.

co do opola, napiszę tylko tyle, bo zawiłości związanych z polakami-niemcami-ślązakami-ślązakami propolskim-ślązakami proniemieckimi-pseudoniemcami sam nie zrozumiem szybko, ty zaś nigdy, że w mieście opolu tych, których określasz mianem "folksdojczy i niemców" jest około 10%, głównie na terenie wsi przyłączonych do miasta ;P

sam mieszkam we wsi, w której jeszcze 20 lat temu 70% stanowili ślązacy, dziś wciąż są istotną grupą (wieś stała się sypialnią uopola) i powiem ci jedno: życzyłbym sobie okruchu takiej czystości, sympatyczności, grzeczności i braku złodziejstwa w twojej wiosce.
      • Gość: j2 Re: opole... IP: *.lublin.mm.pl 28.09.10, 12:57
        wszystko ładnie, dopóki nie założą mundurów ss i nie zaczną mordować żydów z powodu ich rasy
        • tajnos.agentos Re: opole... 28.09.10, 13:09
          Gość portalu: j2 napisał(a):

> wszystko ładnie, dopóki nie założą mundurów ss i nie zaczną mordować żydów z po
          > wodu ich rasy

Ty się nie wtrącaj banderowcu, bo wszyscy wiedzą co z Ciebie za ptica...:P
          • Gość: bosman jestem zdania tajnosie... IP: *.centertel.pl 28.09.10, 15:26
            że aron to aron - wsiowy głupek. Ale j(ołop)2 to zwyczajne bydlę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka