23.04.26, 20:51
Akcjonariusze Warner Bros Discovery zatwierdzili sprzedaż spółki koncernowi Paramount Skydance. Decyzję podjęto na specjalnym walnym zgromadzeniu akcjonariuszy zwołanym przez spółkę. W myśl umowy Paramount Skydance nabędzie całość WBD za cenę 31 dolarów za akcję. Wartość całej transakcji wyceniana jest na 110 mld dolarów. W wyniku przejęcia Paramount Skydance pozyska m.in. platformę streamingową HBO Max, studia filmowe i telewizyjne należące do Warner Bros., a także stacje telewizyjne takie jak CNN, TNT i TVN.tvn24.pl/biznes/ze-swiata/akcjonariusze-warner-bros-discovery-zatwierdzili-sprzedaz-spolki-koncernowi-paramount-skydance-st9014143
Obserwuj wątek
    • boggi_dan Re: Poszło 23.04.26, 22:02
      Jeszcze trochę i politycy KałO oraz Lewaccy będą bojkotować TVN. A jak stracą władze to komu będą udzielać wywiadów ? TVP nie, Republika nie, wPolsce24 nie, nowa TVN nie. Pozostanie jedynie Polsat. Straszne.
    • negativum Czarny czwartek… 23.04.26, 22:11
      boggi_dan napisał:

> Akcjonariusze Warner Bros Discovery

x.com/WHLeavitt/status/2047163335695634504
      Nie mam nic przeciw migrantom. Sam mam kumpla murzyna, ale ten czuje się Polakiem.
      • boggi_dan Re: Czarny czwartek… 23.04.26, 22:22
        negativum napisał:

> boggi_dan napisał:
        >
        > > Akcjonariusze Warner Bros Discovery
        >
        > x.com/WHLeavitt/status/2047163335695634504
        > Nie mam nic przeciw migrantom. Sam mam kumpla murzyna, ale ten czuje się Polaki
        > em.
        >
        > Na samą tylko wieść o transakcji z miejsca Seweryna wycięli i dali wywiad z Wójcikiem:-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka