Dodaj do ulubionych

"Wszyscy, którzy poparli Palikota powinni z nim...

04.10.10, 19:49
wiekszość zrobi to napewno odejdzie do Stowarzyszenia RPP i zarazem nas też przybedzie, jak Wspomina się wartości to idżmy tym krokiekm panie Karpiński wróć wacpan skąd przeszedł ,krótką pamięć mają nasi samorządowcy , parlamaterzyści jak z P.O. tak też P.I S. wybielacze ,moze te wartości młodzi kupią - moze jeszcze Broniewski i bedzie charyzma obydwu ugrupowań
Obserwuj wątek
    • perepere8 "Wszyscy, którzy poparli Palikota powinni z nim... 04.10.10, 21:26
      jak ja slysze, ze PO musi skrecic bardziej w prawo to zygac mi sie chce. skazujecie sie panowie na PiSyzacje, PiS2 albo bis-PiS ale robcie jak chcecie. coraz wiecej od was odchodzi, coraz mniej macie zwolennikow
    • jozek46 "Wszyscy, którzy poparli Palikota powinni z nim... 05.10.10, 06:53
      Panie pośle Karpiński.W partii hazardzistów nie ma żadnych wartości,oczywiście oprócz mamony!!!
      • Gość: obserwer Re: "Wszyscy, którzy poparli Palikota powinni z n IP: *.nette.pl 05.10.10, 10:26
        KARPI?ŃSKI i WARTOŚCI!?
        O czym mówi ten człowiek, który został ostatnio przez żonę wyrzucony z domu i zostawił 5 synów bez opieki a lata za jakąś młodą dupą?! TO są wartości - on mówi o sobie konserwatysta!?
    • Gość: J-k Pytanie do pana Karpińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 08:35
      A ja wolałbym usłyszeć od pana Karpińskiego jaką ma ofertę dla tych wyborców, którzy głosowali na Palikota. Też powinni odejść? Z tego co pamiętam było ich całkiem sporo.
    • Gość: bosman Pan Karpiński... IP: *.centertel.pl 05.10.10, 10:05
      nie miał zadnych szans z Palikotem w lokalnych wyborach. Az tu nagle! - yes, yes, yes!!! Palikot odszedł! I co? I jajco Panie Karpiński. W styczniu "tyż" Pan popłyniesz.
      A swoja drogą jaką trzeba mieć czelność by robić z siebie Katona gdy wiadomo że chodzi o synekurki i niespełnione ambicje polityczne? Jaką trzeba mieć czelność by wyrzucać z partii zwolenników swego konkurenta ze świadomością garstki własnych? Panie K. - nie masz Pan szans, chyba że w PO pozostaną tylko Pana zwolennicy czyli margines.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka