gosiarak 15.07.07, 19:42 potrzebuję opinii na temat dr.Haliny Kamińskiej ze szpitala na Lubartowskiej. Będę wdzięczna za wszystkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.it-net.pl 15.07.07, 20:48 Dr kamińska jest bardzo dobrtym specjlaistą, natomiast na samym poczatku nie przypadła mi do gustu bo wydała mi się dość oschła. Ale jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiarak Re: dr.Halina Kamińska 16.07.07, 11:31 czy prowadziła również Twoją ciążę, bądź wiesz coś od kogoś komu prowadziła, czy jest przy porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she_bites Re: dr.Halina Kamińska IP: *.efekt.net.pl 07.07.10, 18:38 dr Kamińska prowadziła moją pierwszą ciążę i teraz prowadzi drugą; nie wyobrażam sobie porodu bez niej i prowadzenia ciąży przez kogokolwiek innego; usg mam robione gdy tylko zachodzi potrzeba, czasem nawet co 2 tygodnie; poród to była rewelacja, żadnych traumatycznych przeżyć, postanowiła go przyśpieszyć - trwał 2 godziny, z czego ból to może 30 minut, poza tym byłam bardzo miło zaskoczona wyposażeniem traktu porodowego na Lubartowskiej; jednak jak ktoś przychodzi do lekarza na pogaduchy to niech sobie szuka innego, bo dr Kamińska nie ma czasu na bzdury, jest zabiegana między szpitalem, przychodnią, prywatnymi gabinetami i nie siedzi na tyłku jak narzekające poniżej kuropatwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lussi5858 Re: dr.Halina Kamińska 07.05.22, 23:00 Dzień dobry! Przejrzałam tylko pobieżnie "owe" wpisy/komentarze, które notabene świadczą też o poziomie tudzież postawie Pacjentek... Ale do meritum... Pani dr Halina Kamińska to Człowiek - Anioł. O niezwykłej empatii, która akurat nie musi przejawiać się w nadmiernym wielosłowiu (czyt. gadulstwie - czego oczekują niektóre pacjentki), tylko na rzetelności, profesjonalnym (i indywidualnym) podejściu do swojej pacjentki. Nie chciałabym, aby "powiało" patosem, ale Panią Dr cechuje przede wszystkim RZETELNOŚĆ WYKONYWANEGO ZAWODU! Ja leczę się już kilka lat, jednakże kiedy pojawił się niedawno pewien problem - od razu Mój Anioł - Pani Doktor ustaliła mi datę przyjazdu do Lublina (szpital przy ul. Lubartowskiej nr 81). Czułam się zaopiekowana pod każdym względem. Zresztą de facto - cały personel epatował serdecznością, troską i wspaniałym podejściem w relacji pacjent - personel. Konstatując swój komentarz/opinię - POLECAM, aby absolutnie nie sugerować się bzdurnymi opiniami, czasami nazbyt wyimaginowanymi, albowiem nie mają one żadnego pokrycia. Pani Doktor H. Kamińska - to LEKARZ O OGROMNYM BAGAŻU DOŚWIADCZEŃ ZAWODOWYCH, WIEDZY MEDYCZNEJ, MERYTORYCZNIE BARDZO MOCNA, a Jej powściągliwość jest JEJ WIELKIM ATUTEM, albowiem koncentruje się na Pacjentkach, ich dolegliwościach czy też problemach, skupia się na tym, co jest bezcenne - czyli na naszym zdrowiu... Postawa Pani Dr Kamińskiej jest wielce zrównoważona i idealnie koreluje z Jej pracą. Dla mnie - jak wyżej już zasygnalizowałam - JEST MOIM ANIOŁEM... - jakkolwiek to brzmi lub jak to sobie ktoś zinterpretuje... Anioły są wśród nas, tylko należy mieć w sobie baczność, uważność i ... - umiejętność dostrzegania tego, co czasami nie trzeba wyrażać wprost słowami... Jest w Pani Doktor nieopisana łagodność, którą można dostrzec już w jej oczach... UWIELBIAM MOJEGO LUDZKIEGO ANIOŁA - PANIĄ DOKTOR H. KAMIŃSKĄ I Z CAŁEGO SERCA POLECAM... MOJA REKOMENDACJA PISANA JEST Z SAMEGO SERCA (dwa dni temu miałam dość poważny zabieg - dokonany przez Mojego Anioła i wspaniały Team na ul. Lubartowskiej)... Aniołowie nie muszą mieć skrzydeł... Wystarczy ich mądrość, wiedza, rzetelność i troska, którą dosłownie wyczuwa się nozdrzami (jak powietrze)... L.F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko161 Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 01:05 dr Kamińska z Lubartowskiej omijalabym szerokim łukiem... pierwzsy raz pojailam sie u niej niemal natychamiast po stwierdzeniu ciąży (2 tydzień) - pierwsze badania (morfologie) zlecila mi w 11 a USG w 12 tygodniu ciaży (przez powłoki i mówi "dwie rece, dwie nogi, tulów, głowa i bijące serce" - pewnie ze fajnie ale jak się człowiek oczyta co dobry fachowiec przy pierwszym USG potrafi zobaczyc... mialm okazję przekoanc się jak tydzień później inny lekarz w badaniu USG dopochwowym plczył dzieku palce i kręgi kregosłupa...). I jeszcze ta wieczna do niej kolejka... numerek 40, 60... (prywatne wizyty) a pani doktor za każdym razem godzine spoźniona, zagoniona, rozkojarzona - z zegarkiem w ręku... Dla mnie - nieporozumienie... Za to gorąco polecam dr Kamińską ze Staszica - ciepła, kojaca, uspokajająca.. z tych lekarzy pochylających sie nad pacjentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:56 Raczej nie polecam. Traktuje pacjentki taśmowo- jak źródło dochodu, bada pobieżnie, bez zastanowienia-wszystko na szybko. W lublinie jest sporo duzo lepszych ginekologów, którzy mają serce dla pacjentek i chce im sie chcieć- ot nie szukając daleko w tej samej poradni dr. Hanna Patyra, dr Gąsior, dr Jarząbek, kontrowersyjna dr Wawrzycka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedagożka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.it-net.pl 17.07.07, 16:01 Dr Kamińksa prowadziła moją ciążę - dzieki niej urodziłam zdrowe dziecko. A zaznaczę, że chodziłam do przychodni przyszpitalnej, więc za nic nie placiłam. Gdy tylko coś ją niepokoiło, brała mnie do szpitala i robiła USG, była także przy porodzie. Polecm ją szczerze, oraz szpital na Lubartowskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 09:49 dr kaminska ze staszica juz usmiercila w brzuchu pacjentki niejedno dziecko a ostatnio u mojej sasiadki kobiety w wieku 40 lat, zrobila jej tylko 2 usg podczas ciazy a jak kobieta dzwonila do niej i mowila ze cos sie z dzieckiem dzieje bo sie mniej rusza a byl to 38 tydzien ciazy to jej kazala czekac, tydzien pozniej kobieta nalegala na usg na wizycie i sie okazalo ze dziecko martwe to jej kazala pojechac do szpitala i urodzic silami natury. dla mnie to psychopatka ktora nie pwoinna pracowac w zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Halina Kamińska IP: 193.138.110.* 19.07.07, 13:56 jest bardzo dobrym specjalistą. Dzięki niej jestem w ciąży. Przy stosowanych lekach zawsze umawiała się ze mną na usg i inne wymagane badania. Poświęciła mi naprawde duzo czasu. Owszem na pierwszy rzut oka wydaje się oschła i wydaje się zbyt szybka w badaniach. Ale moim zdaniem jest poprostu konkretna i nie traci czasu. Ale jeśli sytuacja tego wymaga to poświęca naprawdę dużo czasu. Jak leżałam w szpitalu to również sie mną opiekowała, codziennie u mnie była i wszystko było zorganizowane. Polecam ją gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Halina Kamińska IP: 193.138.110.* 20.07.07, 10:38 prowadziła ciążę mojej koleżance i była bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
suckerlove Re: dr.Halina Kamińska 23.07.07, 10:23 czy którejś z was dr kamińska dała zdjęcie i opis po usg? bo mi mój lekarz powiedział że skoro mi nie dała a byłam u niej kilka razy tzn że nie ma uprawnień. no więc po co chodzić do lekarza który nie ma uprawnień na podstawowe moim zdaniem badanie.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.it-net.pl 23.07.07, 16:19 Mi robiła USG - opis dostałam do ręki, potem przy wizycie, została dołączony do karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she_bites Re: dr.Halina Kamińska IP: *.efekt.net.pl 07.07.10, 18:30 dr Kamińska właśnie prowadzi moją ciążę; ja dostaję zawsze opisy, zdjęcia kiedy tylko o nie poproszę, pozwala wejść obejrzeć dzidziusia mojemu mężowi i synowi i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr.Halina Kamińska IP: 193.138.110.* 24.07.07, 14:50 jak lekarz który ma normalnie dyżury w szpitalu na oddziale patologii ciazy może nie mieć uprawnien do robienia usg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: dr.Halina Kamińska IP: *.it-net.pl 26.07.07, 20:11 ponieważ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr.Halina Kamińska IP: 193.138.110.* 27.07.07, 11:14 długo się czeka, ona się spóźnia, wizyta po 5 minut, czasem tylko recepta bez badania iz za receptę 50zł trzeba płacić, niesympatyczna. Dużo kasy za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: dr.Halina Kamińska IP: *.it-net.pl 27.07.07, 20:43 A ja mam odwrotne wrażenie...no i co więcej nie płacę, bo wizyta w przychodni gin.-poł. przy szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńska Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 28.07.07, 21:24 a jak ona wygląda, ponieważ jestem z puław i niewiem o której jest mowa, bo była tu mowa o jednej z lubartowskiej i o drugiej ze staszica, jak by mógł ktoś ją opisać to bardzo bym dziękowała: mój mail beata10a@onet.eu, zgóry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko161 Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:23 jak wygląda???? oooo... fajnie - tu nie mam jej nic do zarzucenia - szczupła, bardzo zadbana, ciemnocera i najczęściej na ciemno ubrana... w okularach i z warkoczem albo kucykiem przerzuconym przez ramię... ale nadal nie polecam.... brrr..... i po moim nieudanym USG (dla przypomnienia "dwie rece, dwie nogi, głowa, tułów i bijące serce) ktoś i wspomniał że czego ja sie niby spodziewałam skoro nie ma uprawnień na robienie USG - tego nie powtarzałam bo nie mam żadnych dowodów ale skoro temat sam wypłynął... w Puławach przyjmuje we wtorki w Internusie na Wojska Polskiego i w soboty przy Alei Królewskiej... Wizyta??? na pewno co najmniej godzine poźniej niz Cie umowią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 28.07.07, 23:59 a ile ma lat? bądź na ile wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 29.07.07, 00:03 a z tymi uprawnieniami to potwierdzam że ma, bo np. byłam u dr. kotarskiej w internusie i mi nie zrobiła usg bo chyba ona nie ma uprawnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 29.07.07, 10:24 właśnie a ile może mieć lat bądź na ile wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska Re: dr.Halina Kamińska IP: *.chello.pl 29.07.07, 19:19 wiek- okolice 50-chyba 59 rocznik, ale na tyle na pewno nie wygląda- bardzo zadbana, ładna, zawsze opalona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 29.07.07, 19:27 a na ile wygląda, bo trudno czasem poznać ludzi po wieku ile ma sie w dowodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nancy Brilli Re: dr.Halina Kamińska IP: *.szwajcarska.pl 29.07.07, 19:39 Wg mnie to ona wygląda na max 45 a ile ma to nie wiem.Leczyłam się u niej ponad rok i to był niestety zmarnowany czas.Potwierdzam to, że wizyty u tej Pani są ekspresowe.W moim przypadku trwały dokładnie 5 minut czasek nawet króce.Pani Kamińska jest bardzo nieprzyjemna, nie wiem czy jest dobra ale ja odnosiłam wrażenie, że zupełnie jej nie obchodze jako pacjetka, wypisuje z marszu recepty nie patrząc nawet na człowieka.Przez cały czas, kiedy się u niej leczyłam NIGDY mnie nie badała.Brałam przez rok pod rząd te same leki, gdzie na ulotce pisało, że nie powinno stosować się dłużej niż pół roku bo grozi torbielami itp.Nie wypowiadam się co do jej kompetencji, bo słyszałam, że jest dobrym lekarzem, choć mnie nie udało się jej wyleczyć.Natomiast z całą pewnościa moge stwierdzić, że jest nie przyjemna dla zwykłych pacjentów, ma czas tylko dla znajomych i tych, od których dostaje w łapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 29.07.07, 20:47 a na ile wygląda minimum? bo ja raczej sodzę ludzi ile mają min. lat? Odpowiedz Link Zgłoś
valentina23 Re: dr.Halina Kamińska 29.07.07, 21:22 Tak jak powiedziałam.Dla mnie wygląda na 45 nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Halina Kamińska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.11, 13:24 Ja jestem wręcz oburzona tym jak pani Dr traktuje pacjentki. Jest niemiła, chamska, wogóle nie wie co to empatia. Trafiłam na patologię ciąży z poronieniem w 15 tygodniu ciąży, wiadomo że w tej sytuacji człowiek jest w szoku, roztrzęsiony. Pani Dr zarzucała mi że nie umiem się ułożyć do badania, krzyczała. Czułam się strasznie, jak robiła mi usg też musiała być niemiła.Co do kwalifikacji zawodowych nie mam zastrzeżeń ale ma nieludzkie podejście, jak nie kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dr.Halina Kamińska IP: 193.138.110.* 01.08.07, 12:33 troszkę odbiegłyśmy od tematu, a przynajmniej jego istoty, bo cóż ma wiek i wygląd do kompetencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basieńka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 01.08.07, 23:13 no nie ma nic do rzeczy, ale chciałam wiedzieć jak ona wygląda i czy o tej samej jest mowa do której chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dr.Halina Kamińska IP: *.chello.pl 05.08.07, 21:30 mój znajomy jest lekarzem na lubartowskiej. Kaminska jest tam uważana za b.dobrego specjalistę,podobno ma dużą wiedzę i wykorzystuje nowinki medyczne. Ale osobiście nie miałam z nią do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.chello.pl 05.08.07, 22:18 Wierze w te "nowinki". Dostawałam najnowsze i najdroższe lekarstwa. Kobieta jest niesympatyczna, mało komunikatywna, z wielką łaską poinformowała mnie za drugą wizytą co mi właściwie dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: dr.Halina Kamińska IP: *.chello.pl 15.08.07, 17:05 a gdzie ona przyjmuje? i ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dr.Halina Kamińska IP: 193.138.110.* 30.08.07, 15:39 na kruczej na przeciwko przedszkola; i w przychodni przy szpitalu na lubartowskiej, i gdzieś w Puławach (Intramed czy cóś) na kruczej w poniedziałki i środy od 15.30-16.30; i bierze 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 31.08.07, 14:17 w puławach w soboty w internusie na królewskiej jako ginekolog - prywatnie, oraz we wtorki także w internusie tylko że na wojska polskiego jako endokrynolog - także prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 16.09.07, 13:35 czy ktoś wie w jakie dni dr.halina kamińska przyjmuje w przyszpitalnej przychodni oraz w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.it-net.pl 16.09.07, 19:05 chyba codzienni od 11-14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytajnik Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 25.09.07, 21:43 chciałabym sie dowiedzieć czy mąż dr. kamińskiej też jest lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 14:01 mąż też jest lekarzem, ale to na marginesie; dr Kamińska jest bardzo dobrym lekarzem pierwsza moja ciąża niestety niepowodzenie zabieg, który przeprowadziła sama, odwiedzała mnie jak leżałam na sali; teraz druga ciąża zawsze usg dopochwowe (bo, co się dowiedziałam od niej bardziej bezpieczne dla dziecka na początku ciąży), zawsze zdjęcie opis; mogę telefonować w razie pytań i wątpliwości; mojej znajomej żaden lekarz nie chciał przypisać leków hormonalnych z względu na żylaki; znalazła rozwiązanie po konsultacjach z innymi lekarzami wiec... same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:56 Ja nigdy w życiu nie poszłabym do innego specjalisty.Dr Kamińska bije wszystkich na głowę jest tak dobrym specjalistą.Zajmowała się pierwszą ciążą(chociaż już na początku przygotowała mnie na to że nic może z tego nie być bo płód się przestaje rozwijać ale walczyła do końca).Przy drugiej ciąży też nie obyło się bez komplikacji ale dr Kamińska była przy mnie do końca.Lekarz godny polecenia.Przy następnej ciąży nikomu nie zaufam tak jak dr Kamińskiej.Pół rodziny do niej chodzi:ja,moje 2 siostry,poza tym poleciłam ją koleżankom i też do niej chodzą.Ma czasami humorki ale to tylko człowiek każdy ma dobre i złe dni.Chodziłam o różnych lekarzy ale tamci to dno -dr Kamińska naprawdę jest godna polecenia bo to bardzo dobry specjalista.Szczerze Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montea Re: dr.Halina Kamińska IP: *.bilgoraj.mm.pl 05.11.07, 21:45 Witam. Ja również polecam dr Kamińską. Jest dobrym lekarzem i zna się na rzeczy. Owszem jest materialistką i ma straszne humory, ale kto teraz taki nie jest, choc wobec mnie nie wykazywała specjalnej antypatii, ale siedząc w poczekalni i czekając na wizytę można było zaobserwowac jej niechęc co do niektórych pań. Moją ciążę prowadziła bardzo dobrze...zawsze usg, badanie, możliwośc zadzwonienia z problemem. Gdzy leżałam w szpitalu codziennie przychodziła i pytała o stan zdrowia. POLECAM tylko trzeba przywyknąc do jej zachowania i się tym nie przejmowac...bo grunt to to, że zna się na rzeczy i naprawdę może pomóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Halina Kamińska IP: *.chello.pl 17.05.08, 12:47 a czy któraś z Was ma za sobą poród u tej lekarki? czy była przy porodzie i w ogóle jak opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: dr.Halina Kamińska IP: 83.28.53.* 03.09.08, 18:12 A czy ktoś z Was leczył się u niej na sprawy hormonalne typu hirsutyzm, zespół policystycznych jajników??? Czy ten lekarz z głową dobiera antykoncepty czy daje byle co??? I czy bez problemu daje skirowania na wszystkie mozliwe badania hormonalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr.Halina Kamińska IP: *.net.pulawy.pl 21.05.09, 23:15 Dawno temu leczyłam się u Pani Doktor z powodu zaburzeń hormonalnych. Źle dobrane leki spowodowały otorbielenie jajnika najpierw jednego (usunięty), a potem drugiego (też propozycja usunięcia). Na szczęście trafiłam do dobrego lekarza, teraz mam dziecko, gdybym w porę nie zmieniła ginekologa, byłabym bezpłodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:01 Sprawy hormonalne. Własnie jestem w trakcie leczenia u dr Kaminskiej, zastanawiam sie czy ma czas pomyslec nad moim problemem. Wierze ze tak, pomimo jej szybkosci i malomownosci o leczeniu. Jesli ktos moglby sie wypowiedziec na temat leczenia u niej dotyczacego policystycznych jajników, byloby milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia zespół policystycznych jajników IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 21:39 leczę się u pani doktor już trzy lata. jest rewelacyjna, profesjonalna, z wiedzą. leki dobiera, nie przypadkowo. kieruje na wszystkie badania w razie potrzeby. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete131 Re: dr.Halina Kamińska 21.07.09, 21:25 ogromna wiedza i doswiadczenie zawodowe, znajomosc wszelkich anomalii ciazowych i mozliwych powiklan, wspaniała osoba ciepła empatyczna zrozumiała ze sie boje szpitala strzykawek itd i nie smiala sie z tego jak inni ginekolodzy u ktorych bylam wczesniej. ponadto zawsze bardzo dokladnie mnie badala robila USG bardzo kompetentnie i spokojnie przedstawiala mi i opisywala wyniki badan tak bym zrozumiala i sie nie bala. a co najwazniejsze pod koniec ciazy monitorowala moj stan tak dokladnie ze wychwycila odpowiedni moment kiedy trzeba bylo mnie polozyc do szpitala bo ja nawet nie wiedzialam ze cos sie dzieje ze mna i dzieckiem zlego, porobila odpowoiednie badania i uratowala zycie mi i mojemu synkowi Borysowi!!!!!!!!! dzieki tej Pani oboje zyjemy!!!! jesli szukacie emaptycznej z ogromna wiedza i doswiadczeniem zawodowym ginekolog ktorej mozna powierzyc zycie wlasne i dziecka to tylko dr Kaminska!!!!!kazdej kobiecie ktora chce zostac mama zycze by trafila na taka wspaniala ginekolog jaka jest dr Kaminska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szila odradzam! IP: *.chello.pl 05.09.09, 18:28 zimna,oschła,wredna..cedzi słowa przez zęby..uśmiecha się wyłącznie do prywatnych pacjentek..leczyłam u niej gruczolaka przysadki - nie robiła badań i leczenie było absolutnie nieskuteczne..każda wizyta u tej pani to był dla mnie stres - taka była nieprzyjemna:( dziewczyny -szczerze odradzam,ona nie powinna być lekarzem,to jakieś nieporozumienie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 01:03 dwa dni temu byłam u dr Kamińskiej na pierwszej wizycie i jestem bardzo zadowolona. Co prawda weszłam do gabinetu godzinę po czasie, bo nie dość że Pani Doktor się spóźniła 15 minut to jeszcze doszła wizyta sanepidu. Poleciła mi ją koleżanka i opłacało się. Za wizytę łącznie z cytologią i usg zapłaciłam 70zł, co jest korzystną odmianą po poprzednim ginekologu, który tyle brał za wypisanie recepty a cytologia była dodatkowo płatna. Kobieta miła, uśmiechnięta i chętna do pomocy. GORĄCO POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 11:24 a gdzie dokładnie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 21:30 Ja też mam przykre doświadczenie z ta panią. Nawet jeśli sie idzie prywatnie to tak przeciąga i aby znów przyjść i płacić. Chodzi o kasę ale nie o pomoc. ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi65 Re: dr.Halina Kamińska IP: *.centertel.pl 29.07.10, 12:38 Wspaniala doktor, znajaca sie na swoim zawodzie. jestem pacjentka pani doktor od 12 lat , a teraz zaprowadziłam do Niej swoja córke.plecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda OPINIA IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 16.04.14, 12:09 Pani doktor i jej podejście do pacjenta jest straszne, nie polecam jako lekarza. Wizyta jest ekspresowa max 5 minut. W trakcie wizyty jest rozkojarzona zajmuje się innymi sprawami a nie pacjentem który jest w gabinecie. Wypisując receptę poproszona o powtórzenie zaleceń przyjmowania leku z łaską odpowiada. Taki lekarz nie powinien leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXxxXx Doktor Kamińska IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.14, 11:26 Leczę się u doktor Kamińskiej już 4 lata;)... Nigdy w życiu nie zdecydowałabym się już na innego lekarza;)... Byłam bliska rakowi szyjki macicy, a już 3 lata jestem zdrowa... Jest osobą kompetentną z bardzo długim stażem i doświadczeniem... Jednakże, aby chcieć się dowiedzieć czegoś więcej trzeba z nią rozmawiać a udzieli obszernej informacji... Podczas wizyty udziela konkretnych informacji, te które sama chcesz uzyskać-musisz pytać o nie sama;)... Naprawdę gorąco polecam. Nie znam lepszego , serdeczniejszego i tak obeznanego w tej dziedzinie ginekologa, endokrynologa jak Doktor Halinę Kamińską z Lubartowskiej... Uwielbiam ją po prostu;)... POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: dr.Halina Kamińska IP: *.rdns.blackberry.net 29.11.14, 22:26 Witajcie, orientuje się ktoś czy usg ciążowe w przychodni na Biernackiego robi wyłącznie ta bezduszna kobieta czy jest szansa trafić na kogoś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal p. Kamińska IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.15, 20:14 Niby miła z pozoru, ale to tylko pozory. Byłam u niej kilkakrotnie i z każdej wizyty wychodziłam wielce zdenerwowana, a czasem ze łzami w oczach. Za każdym razem miałam wrażenie, że nie szanuje swoich pacjentek. Wielkie opóźnienia, bo np. gadała przez prywatny telefon, umawiała prywatne wizyty albo przyjmowała jakichś przedstawicieli, którzy z ulotkami i kalendarzami wchodzili (przecież takie rzeczy widać, zwłaszcza jak się siedzi i czeka prawie zawsze ok. godziny lub więcej). Ona zawsze miała czas, do tego jest chyba trochę niepozbierana, kiedyś zamieniła mi wyniki badań z inną pacjentką i wmawiała, że sama zabrałam, a znalazły się w karcie innej osoby. Miałam wrażenie, że ma pretensje o to, że dopytywałam o coś. Wychodząc z gabinetu, wychodziłam zawsze z jakimś niedomówieniem, bo dostawałam taką odpowiedź, że nadal nie wiedziałam o co chodzi, tak więc nie wiem jak z fachową wiedzą u pani doktor, być może jest, ale chyba nie potrafi się tym z pacjentem podzielić. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.15, 15:37 ja mam pytanie, jak wyglada kwestia zwolnien lekarskich w ciąży. u dr.? Czy są problemy aby uzyskać l4 jeśli chodzi się do niej prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: dr.Halina Kamińska IP: *.deblin.vectranet.pl 07.04.15, 13:43 nie, zwolnienia wystawia bez problemu jesli tylko o nie poprosisz, mnie sama zaproponowała i regularnie przedłuża na kolejny okres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dr.Halina Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.15, 12:01 Dziekuje bardzo za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś