Dodaj do ulubionych

W czwartek poznamy zwycięski projekt na plac Li...

03.11.10, 13:35
baardzo mi się podoba to słowo "prawdopodobnie". jakże wiele mówi o konkursie, o konkursach, o nas samych.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator dna Re: W czwartek poznamy zwycięski projekt na plac IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 19:47
      Poznaliśmy!
      Jest prawdopodobnie nieprawdopodobny.
      :-))))
    • czarownica.z.tubtina Re: W czwartek poznamy zwycięski projekt na plac 07.07.11, 22:33
      Prawdopodobnie? Nie! To slowo brzmi najprawdopodobniej! No wlasnie, nic tak nie kala jak nie ta skala?

A ja bym chciala, zeby losy placu zostaly oddane w rece miejscowych architektow, ktorzy w sposob najlepszy z mozliwych czuja to miasto, i ktorzy juz zdazyli udowodnic to swoimi realizacjami, ocenionymi przez samych lublinian przez akceptacje dla ich realizacji (chocby deptaku). Pozwoliloby to na wybor spojnej wersji kontynuacji traktu krolewskiego, realizujacej kompleksowo zamysl rodzimych architektow. I nawet jezeli niektore elementy beda pozostawac dla lublinian niezbyt czytelnymi dzisiaj, po zrealizowaniu projektu - stana sie oczywistymi i akceptowalnymi.
      • przemek-leniak znowu stelmach? 07.07.11, 22:35
        bez jaj...
        • czarownica.z.tubtina Re: znowu stelmach? 07.07.11, 22:47
          twoje pytanie tylko dowodzi ile wiesz o Lublinie i jego architekturze, nie mowiac o kulturze.
          • przemek-leniak albo ile wiem o konursach 07.07.11, 22:50
            i realizacjach
            czyż nie?
            oj babo jago...
            • czarownica.z.tubtina Re: albo ile wiem o konursach 07.07.11, 23:08
              Czekam, kiedy przyznasz, ze nic nie wiesz, a jedynie jestes upierdliwy jak twoja nie-ortografia.
              • Gość: obserwator dna Re: albo ile wiem o konursach IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.11, 23:21
                Jedno jest pewne, ktoś zadał sobie dużo trudu żeby skrzywdzić przyzwoitych ludzi i pozbawić Lublin przyzwoitego projektu Placu Litewskiego.
              • przemek-leniak mówisz i masz 08.07.11, 08:42
                link zadowolona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka