Gość: m IP: *.chello.pl 19.11.10, 09:57 CZy ktoś wie, gdzie profesor przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgorzata Re: ginekolog prof. Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:45 Gabinety Galeria na ul Zana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ginekolog prof. Paszkowski IP: *.chello.pl 20.11.10, 13:47 Dziekuję, a może korzystałaś z Jego porad? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: ginekolog prof. Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 11:01 Tak, przyjmuje w galerii na Zana ale radziłabym trzymać sie od niego z daleka. Jest wielu dobrych ginekologów w Lublinie, naprawdę szkoda pieniędzy. Wiem, bo ponad rok byłam jego pacjentką. Nie jestem odosobniona w tej opinii, w środowisku medycznym też się nie najlepiej o nim mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ginekolog prof. Paszkowski IP: *.chello.pl 22.11.10, 11:55 polecono mi profesora jako specjaliste od m.in. leczenia endometriozy; może znasz innego lekarza specjalizujacego sie w endo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ginekolog prof. Paszkowski IP: *.nplay.net.pl 03.01.11, 20:34 Dr Radomanski, przyjmuje w gabinecie Terpa na Pogodnej, dr Swatowski w Luxmedzie, z prof. Paszkowskim mialam kontakt na oddziale w szpitalu, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś