miss_paradox 28.11.10, 00:38 "Magdzie nie przeszkodziło ani to, że wystąpiła w finale jako ostatnia..." piszecie. Efekt świeżości pomaga, a nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_bombardier Magda Welc wygrała Mam Talent 28.11.10, 02:15 wystąpić czy wziąć udział można W konkursie a nie NA konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Magda Welc wygrała Mam Talent 28.11.10, 08:39 Z samego rana 4 wątki na temat superhiperekstrahitów z TVN, w tym 2 stare, "podniesione"... Ludzieeeeee, czy w tym mieście naprawdę nie ma ciekawszych tematów (o polityce nie wspomnę, bo od tego na tym forum już chce się rzygać)??? No "wieś tańczy i śpiewa".:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Magda Welc wygrała Mam Talent IP: *.nplay.net.pl 28.11.10, 09:24 Weź chłopie wróć do łózka i się wyśpij bo chyba źle spałeś. Prezentujesz swoje górnolotne myśli, typu "Gdy milczą politycy, zaczynają rozmawiać narody..." a w samym poście domagasz się więcej wiadomości o polityce. Weekend jest, odpocznij sobie. Wiadomość o zwycięstwie tej dziewczynki jest warta odnotowania stokrotnie bardziej niż przemyślenia naszych polityków po porannym posiedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Magda Welc wygrała Mam Talent 28.11.10, 10:33 Polityki się nie domagam. Wręcz przeciwnie - życzyłbym sobie, by wszystkich politruków oraz wyborczych szczekaczy bananować.:P Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Magda Welc wygrała Mam Talent 28.11.10, 09:56 tajnos.agentos napisał: > Z samego rana 4 wątki na temat superhiperekstrahitów z TVN, w tym 2 stare, "pod > niesione"... Ludzieeeeee, czy w tym mieście naprawdę nie ma ciekawszych tematów ****************** Czekamy, czekamy , zabłyśnij wreszcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Magda Welc wygrała Mam Talent 28.11.10, 10:31 Czekam na kolejne sensacje: na przykład, co pani Gessler dziś zjadła na śniadanie i w którym seralu wystąpi zwyciężczyni... A w ogóle, to dlaczego nie ma ani słowa o "Polsacie"? Domagam się...:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyrobson Magda Welc wygrała Mam Talent i 300 tys. złotych 28.11.10, 12:23 Magda śpiewała bardzo ładnie , jak na swój wiek , ale widzów ujęła więcej gadką o skrzypcach i domie dla rodziców . Ten program w takiej formie jest bez sensu - wszystkich wrzuca sie do jednego worka : dorosłych i dzieci , akrobatów i piosenkarzy , tancerzy i iluzjonistów . Wiadomo , że widzowie będą głosować na piosenkarzy bo znane przeboje łatwo wpadają w ucho a do dzieci mamy szczególny sentyment a jeszcze do takich jak Magda kupująca z nagrody rodzicom dom . NALEŻY ZMIENIĆ FORMĘ KASTINGU DO " MAM TALENT " !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho1848 Re: Magda Welc wygrała Mam Talent i 300 tys. złot 28.11.10, 12:32 A ja głosowałem na Magdę dlatego ,że lubię dzieci a ona naprawdę ma głos tylko czy wykorzysta go gdy będzie pełnoletnia ? Pamiętacie Giorginię Tarasiuk z " Szansy na sukces " ? Głos miała a do niczego nie doszła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Magda Welc wygrała Mam Talent i 300 tys. złot IP: *.lublin.mm.pl 28.11.10, 15:11 Nie głosowałam na nią. Ma czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurr Re: Magda Welc wygrała Mam Talent i 300 tys. złot IP: *.pool.mediaWays.net 28.11.10, 16:03 Czarnyrobson ma po trosze i rację podkreślając nieodpowiednią formułę programu "Mam talent" co nie umniejsza sukcesu małolaty z Niedźwiedzicy.Ludziom się podobało. Dla porównania: W niemieckim wydaniu tego programu w obecnej edycji zasiada jury pod przew. znanego producenta i komp. Dietra Bohlena(tego z Modern Talking) i jak dotąd potrafi wytłumaczyć utalentowanym małolatom,że są b.utalentowani ale ich czas dopiero nadejdzie. Bez wielkich rozczarowań odchodzą z rywalizacji już na wcześniejszych etapach i to jest w/g mnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Magda Welc wygrała Mam Talent i 300 tys. złot 28.11.10, 16:40 No i się zacznie! Ilu to "ojców" jej sukcesu będzie teraz się chwalić że to tylko i tylko dzięki nim odniosła sukces. Kto pierwszy? ksiądz? czy dyrektor szkoły? a może wyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Magda Welc wygrała Mam Talent i 300 tys. złot 28.11.10, 23:03 cyt:"sukcesu małolaty z Niedźwiedzicy" Mloda jest z Niedrzwicy Duzej, a nie z gwiazdozbioru Niedźwiedzicy :) ♥♥♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc Re: Magda Welc wygrała Mam Talent IP: *.icpnet.pl 29.11.10, 12:31 Gratulacje dla Mgdy oby jej karjera sie rozwinela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: Magda Welc wygrała Mam Talent IP: 89.74.231.* 29.11.10, 15:29 ???karjjera moze tak.... jest brzydka, tandetna, i ma sredni glos, nie przesadzajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zapewne ty lublinianko IP: 46.134.1.* 29.11.10, 15:47 to skończona "pieknota" o "janielskim" głosie no i koniecznie podobna do matki Boska. Kto cie ujrzy woła: "ło matko Boska"! Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Magda Welc wygrała Mam Talent 29.11.10, 15:35 Kariera a nie karjera panie gosciu :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś