Dodaj do ulubionych

Beautiful Day

IP: *.extern.kun.nl 21.02.02, 17:00
It's a beautiful day
The sun is shining
I feel good
And no-one's gonna stop me now

Taki mam wlasnie dzisiaj nastroj, moi drodzy :)
Wiosna idzie!!! Slonce swieci, niebo niebiesciutkie,
krokusy i narcyzy kwitna (moje w doniczce zakwitna lada
dzien :)), zyc sie chce, pracowac sie chce :))
Nadrobilam zaleglosci troche w nauce, poplotkowalam z
kolezanka, ktorej dawno nie widzialam. Pracuje sobie,
popijam herbatke, jest pieknie. Nawet obiad dzisiaj mi
sie chce gotowac (!).
Szkoda tylko, ze na zewnatrz nie moge sie wyrwac, ale
slonce swieci prosto w moje okna :)

Big Smile dla wszystkich :))

Obserwuj wątek
    • eor Re: Beautiful Day 21.02.02, 20:05
      It's a beautiful day... yeah, yeah.... it's a beautiful day...

Tu tez byl niezly,. Pracy od jaaaaasnej wiadomo czego, ale na zakonczenie
      szczescia duzo:)))) A nie mowilem, ze te wczorajsze dwojki przyniosa szczescie
      (przynajmniej poczatek dobry:))))
      • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 09:37
        A jaki dzisiaj piękny!!! Od razu żyć się chce. Jeszcze tylko tajfunów i
        trzęsienia ziemi brakuje. Na usprawiedliwienie (choć to w innym wątku) mam
        jedynie to, że nie podczas imprezy nie prosiłam o piękne dni. Zagapiłam się,
        cholerka.:o)))
        • ronja Re: Beautiful Day 22.02.02, 09:42
          Czekaj, Freon, nie zrozumiałam tych wielokrotnych przeczeń u Ciebie.
          W stolycy dzień prześliczny - o to Ci chodziło?:)
          • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 09:51
            W stolycy prześlyczny - u mnie w pracy taki sobie:o)))
            • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 09:55
              freon napisał(a):

> W stolycy prześlyczny - u mnie w pracy taki sobie:o)))

U mnie też dzień prześliczny;))))) Pozdrawiam Was dziewczyny:)))
              • ronja Cześć, Lucy!!!!:))) 22.02.02, 10:12
            • ronja Re: Beautiful Day 22.02.02, 09:55
              No, to zgadzamy się co do pogody:)))
              A jak wczoraj korki przeżyłaś?
              Bo ja wracałam z miasta o 10 wieczorem i jeszcze były korki na moście...
              • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:01
                Nic mi lepiej nie mów o korkach:(((( Wkrótce zacznę o 5 rano do pracy
                wyjeżdżać, o ile uda mi się wrócić do tej pory do domu.

A co do pogody - mimo wszystko o wiele lepiej się czułam kiedy śniegu nie było.
                Słońce słońcem, ale ja wiosny chcę!!!! Precz ze śniegiem.
                • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:05
                  freon napisał(a):

> Nic mi lepiej nie mów o korkach:(((( Wkrótce zacznę o 5 rano do pracy
                  > wyjeżdżać, o ile uda mi się wrócić do tej pory do domu.
                  >
                  > A co do pogody - mimo wszystko o wiele lepiej się czułam kiedy śniegu nie było.
                  >
                  > Słońce słońcem, ale ja wiosny chcę!!!! Precz ze śniegiem.

U nas śniegu nie ma. Wszędzie gdzieś tam w Polsce z Warszawą włącznie sypało a
                  u nas nie. Jest tylko mróz.
                  • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 10:10
                    Jest mróz, jest slonce, jest pieknie!!!!!!!
                    I w pracy cudownie. Nikt glowy nie zawraca, Trojka cichutko pogrywa. Dzien jak
                    marzenie.
                    • ronja Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:11
                      A u nas jest śnieg.
                      Freon, dojeżdżam miejską komunikacją dlatego sie mi podoba ten śnieg...
                      • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:18
                        Ronja - nawet jakbym metrem dojeżdżała, to też by mi się nie podobał:o))) Ja
                        samochodem i to już całkowita klęska. Wszyscy chlapią Ci na szybę jak tylko
                        mogą i przez to robi się już całkiem paskudnie.

Kaśka - ja też jakoś dzisiaj mam mniej do roboty, tyle, że w powietrzu coś
                        niedobrego wisi, a atmosfera fatalna. U mnie też gra Trójka:o)))
                        • ronja Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:21
                          Więc patrz cały czas za okno, tam samo dobre:)
                          I nie daj się temu niedobremu w pracy!
                        • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 10:21
                          Niedobre przegania zapach herbatki, mocno zaparzonej;-)))))))
                          • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:36
                            No to pójdę zrobić sobie herbatkę, wyciągnę jakieś smakołyki i siądę przodem do
                            okna, żeby nie widzieć biura, nogi na parapet:o) Zamknę drzwi jeszcze, żeby mi
                            tu żadna cholera nie wlazła:o)
                            • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:40
                              freon napisał(a):

> No to pójdę zrobić sobie herbatkę, wyciągnę jakieś smakołyki i siądę przodem do
                              >
                              > okna, żeby nie widzieć biura, nogi na parapet:o) Zamknę drzwi jeszcze, żeby mi
                              > tu żadna cholera nie wlazła:o)

I myśl o miłych rzeczach przy dobrej herbatce. Ja idę zrobić sobie kawę.

A dzisiaj też jest dobra, szczęśliwa data!!! Myślmy pozytywnie. Jutro weekend:)
                              • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:44
                                Skoro dzisiaj dobra data, to może następna impreza:o)) O 22.02:o))) Bo ja i tak
                                o tej porze będę życzyła sobie szybkiego nadejścia wiosny.

Dobrze, idę. Muszę jednak coś tu zrobić. Idę poprawiać atmosferę:o)
                            • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 10:42
                              No i odechciało mi się na dzisiaj pracy......
                              A poza tym czy je nie mogę chociaż raz poleniuchować?
                              • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:48
                                Wolno poleniuchować, wolno. Jak najbardziej. Weekendowo się poczuj, Kaśka!
                                Zdejmij buty, załóż ciepłe skarpety, kocyk sobie narzuć na plecy, kota na
                                kolana weź:o))
                                • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 10:56
                                  Z kotem problem;-))))))) Dostał eksmisję po tym, jak się okazało, że młodszy
                                  syn ma uczulenie na sierść. Reszta rodziny do dzisiaj płacze, a ja razem z
                                  nimi......
                                  • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 10:59
                                    Gość portalu: Kaska napisał(a):

> Z kotem problem;-))))))) Dostał eksmisję po tym, jak się okazało, że młodszy
                                    > syn ma uczulenie na sierść. Reszta rodziny do dzisiaj płacze, a ja razem z
                                    > nimi......

I tu jest największy problem, uczulenie!!!!! U mnie nikt na szczęście nie ma!!!
                                    Najgorzej jak trzeba później oddać:(((
                                    • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 11:02
                                      Starszy syn rzucił więc propozycję, żebyśmy młodszego komuś oddali albo
                                      odsprzedali;-)))))))
                                      • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:05

> Starszy syn rzucił więc propozycję, żebyśmy młodszego komuś oddali albo
                                        > odsprzedali;-)))))))

Ha, ha, ha:))))) Niezła propozycja;)
                                  • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:05
                                    Kaska, sa takie koty, ktore poleca sie alergikom. Nie wiem jak ta rasa sie
                                    nazywa, ale sa odpowiednie dla osob uczulonych na siersc. Nie traca siersci i
                                    maja jej bardzo malo (ale nie sa lyse). Zapytaj Eora - on takiego ma i nasz
                                    wspolny znajomy, ktory ma alergie na wszystko, w tym na koty, nie mial z nim
                                    zadnego problemu.
                                    • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:09
                                      freon napisał(a):

> Kaska, sa takie koty, ktore poleca sie alergikom. Nie wiem jak ta rasa sie
                                      > nazywa, ale sa odpowiednie dla osob uczulonych na siersc. Nie traca siersci i
                                      > maja jej bardzo malo (ale nie sa lyse). Zapytaj Eora - on takiego ma i nasz
                                      > wspolny znajomy, ktory ma alergie na wszystko, w tym na koty, nie mial z nim
                                      > zadnego problemu.

To ciekawe, nie słyszałam o tym. Eor to ma jakiegoś takiego, wyjątkowego,
                                      jednego na całe miasto. Ale nie powiedział w końcu jaki to kot, ani nie podał
                                      imienia.
                                    • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 11:09
                                      Ale my nie chcemy innego kota. Ten, którego mieliśmy, był z nami ponad trzy
                                      lata. Rasa - kot leśny;-)))) Przezył z nami wiele - trzy skoki z trzeciego
                                      pietra, leczenie gorącymi okładami (sam przychodził na codzienne zabiegi - aż
                                      mruczał z rozkoszy), amputację części ogona.
                                      Więc jak teraz mogę wziąć nowego, zupełnie obcego??????????????
                                      • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:13

> Ale my nie chcemy innego kota. Ten, którego mieliśmy, był z nami ponad trzy
                                        > lata. Rasa - kot leśny;-)))) Przezył z nami wiele - trzy skoki z trzeciego
                                        > pietra, leczenie gorącymi okładami (sam przychodził na codzienne zabiegi - aż
                                        > mruczał z rozkoszy), amputację części ogona.
                                        > Więc jak teraz mogę wziąć nowego, zupełnie obcego??????????????

Ale oddaliście komuś znajomemu??????
                                        • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 11:14
                                          Zabrał pan weterynarz. Jest pod ciągłą obserwacją.;-)))
                                          • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:16

> Zabrał pan weterynarz. Jest pod ciągłą obserwacją.;-)))

Aaaaaaaaa!!!!! A ja mam psa i kota, istne szaleństo!!! :)))))
                                            • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 11:17
                                              To masz wesoło;-))))) oj, wesolutko;-)))
                                              • freon Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:20
                                                To była taka opcja awaryjna - na przyszłość, gdybyście kiedyś zatęsknili za
                                                posiadaniem kota. Nie wszyscy wiedzą, że można znaleźć takie cudo.
                                                • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 11:24
                                                  Towarzystwo zaszczepię i kot wróci;-)
                                                  • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 11:59

> Towarzystwo zaszczepię i kot wróci;-)

Kaśka????? A czy Ty nas czytałaś wcześniej?????? Tu ciągle jest mowa o
                                                    jakiś /kotach/ zwierzakach na forum. Ten temat ciągle wraca, jakoś tak się
                                                    złożyło, że tu są ich miłośnicy. A ,Laser ma kanarka!!!!!!
                                                  • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 12:03
                                                    A czy ja napisałam, że nie cierpię zwierząt? Napisałam?????????????
                                                  • lucy_z Re: Beautiful Day 22.02.02, 12:23

> A czy ja napisałam, że nie cierpię zwierząt? Napisałam?????????????

A czy ja coś takiego napisałam???????? Raczej chciałam Ci dać do zrozumienia
                                                    powiedzenie - "witaj w klubie" :))))))))
                                                    To znaczy, że jesteś nasza.....
                                                  • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 12:27
                                                    Czyli test inteligencji zdałam na dwóję...... No to ładnie...
                                                  • Gość: lucy_z Re: Beautiful Day IP: 192.168.0.* 22.02.02, 14:11

> Czyli test inteligencji zdałam na dwóję...... No to ładnie...

Chciałam coś Ci odpowiedzieć /miłego/ ale nie mogłam wejść na stronę, no i się
                                                    zabrałam i mnie nie było. Teraz jestem ale już nie pamiętam, co miałam
                                                    odpowiedzieć, ha, ha, ha:)))))) Ach ta pamięć!!!!!
                                                    Mam nadzieję, że będziesz częściej tu z nami. Pozdrawiam:))))))
                                                  • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 14:20
                                                    Będę;-))))) Miłego popołudnia;-)
                                                  • Gość: Pola A ja mam.... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 15:09
                                                    Pingwina-Klimka i Swinke-Skarbonke :))))

Czy u Was tez dzisiaj tak beznadziejnie gazeta chodzi? :(
                                                  • Gość: Kaska Re: A ja mam.... IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 15:14
                                                    "Beznadziejnie" to bardzo delikatnie powiedziane.....
                                                  • Gość: Pola Re: A ja mam.... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 15:21

> "Beznadziejnie" to bardzo delikatnie powiedziane.....

o, fajnie, ze jestes Kaska :)
                                                    Moge z czystym sumieniem zejsc ze swojej zmiany i powierzyc forum Twojej
                                                    opiece...albo nie, posiedze jeszcze chwile :)

• Gość: Pola Re: Beautiful Day IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 14:45
      No prosze, jak ladnie sie watek rozwinal :))

Dzisiaj u mnie wieje i pada, ale juz sie przyzwyczailam do tych zmian pogody i
      nie popsuje mi to nastroju dzisiaj, o nie!
      Tym bardziej, ze imprezka sympatyczna jutro mi sie szykuje,
      Pozdrawiam,
      P.
      • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 15:32
        Nie zostaję;-))))
        Punktualnie o szesnastej wyfruwam;-))))))))))
        • Gość: Pola Re: Beautiful Day IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 15:38

> Nie zostaję;-))))
          > Punktualnie o szesnastej wyfruwam;-))))))))))

No to milego weekendu zycze :)

• Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 15:41
            Ja też;-)))))
            Dobrej zabawy;-)))))))))
            • Gość: Pola Re: Beautiful Day IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 15:43
              Dzieki ;)

Ja tez uciekam, jak znam zycie i forum, to ktos nas zaraz zmieni :)
              • Gość: Kaska Re: Beautiful Day IP: *.devs.futuro.pl 22.02.02, 15:50
                W takim razie będziemy miały co czytać;-))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka