hektorspyke 07.12.10, 19:24 Chory Narodowy Fundusz Zdrowia powinien być zamknięty, a pieniądze przekazane na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marusia68 Zamość: chorzy na nowotwory krwi nie będą lecze... 07.12.10, 20:18 naprawde to jest zalosne co w tym roku zrobil NFZ podczas konkursu.... ktos powinien za to odpowiedziec;/ Odpowiedz Link Zgłoś
abalysii mafia NFZ przy wsparciu rządu 08.12.10, 12:11 jawnie okrada pacjentów. Ale spoko oni nie stoją w kolejkach do lekarza oni są uprzywilejowani jak za komuny czerwona góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.centertel.pl 08.12.10, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.centertel.pl 08.12.10, 12:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 08.12.10, 15:44 Bosmanie, w takich sprawach pisz ze szczególną atencją. Zwłaszcza one tego wymagają, mnie zaś uwolni to z rozterek :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogarda Re: netykieta IP: *.freedom2surf.net 08.12.10, 16:10 Odwdzieczam sie "przysluga za przysluge" zebys, drogi empi, nie myslal, ze ci zapomnialem :) "Uwolni mnie od rozterek" chyba... Rozterki to nie wnyka, w ktore wpadles. A moze wlasnie sie zblaznilem i nie mam racji? Mozliwe, ale taki moj Privilage ;D pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta 08.12.10, 16:22 jeśli chodzi o bosmana to trudno mówić o rozterce w liczbie pojedyńczej :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: netykieta 08.12.10, 16:40 A ja tam lubie bosmana! Jak nie klnie to mowi z sensem, bez partyjnej propagandy a rzeczowo i na temat... A ze czasem dosadnie czy wulgarnie? Taka juz uroda bosmana ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta 08.12.10, 16:43 > A ja tam lubie bosmana! Jak nie klnie to mowi z sensem wystarczy, że nie łże w temacie co myśli ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ech empi, empi... IP: *.centertel.pl 09.12.10, 11:24 ty to masz szczęście... Od dzisiaj wszystkie posty które mogą być przez Ciebie zagrożone usunięciem będę sobie kopiował i wklejał do skutku. Zobaczę co Ty na to. A do niektórych sku...eli nie można z atencją. Nie dociera. Takich trzeba kopnąć w jaja. Odpowiedz Link Zgłoś