Dodaj do ulubionych

Do zabanowanych pisowców

13.12.10, 20:08
Wszystkich zabanowanych pisowców, peowców, a nawet (z okazji dzisiejszego dnia) zakamuflowanych kom..., niech będzie, że komunistów, uprzejmie informuję, że jeżeli ktoś ma takiego bana jak ja, tzn. po zabanowaniu jednego konta banują się automatycznie wszystkie pozostałe, to ten ktoś bez względu na przynależność partyjną i skrzywienie ideologiczne powinien usunąć pliki cookie z komputera. Wtedy nowo założone nicki przestaną się banować. Jak ktoś jest bardzo przywiązany do swojego nicka, to może oczywiście pójść do adminów po prośbie, ale nie każdy lub prosić o no i nie dla każdego zmiana nicka jest forumową tragedią. Ja np. z przyjemnością zrezygnowałem z tego na rzecz tego :)
Obserwuj wątek
    • empi Re: Do zabanowanych pisowców 13.12.10, 20:13
      jezeli hoacynie wytrwasz przy tym nicku to ok! Jeżeli zaczniesz się rozmnażać to już nadasz mi pracy, będę Cię usuwał ręcznie za naruszanie netykiety i regulaminu :)
      pzdr.
      • harpio Re: Do zabanowanych pisowców 13.12.10, 20:18
        A tylko spóbuj! Empiczku!
        • Gość: JB To ciekawsze (Z WP) IP: *.lublin.mm.pl 13.12.10, 20:29
          Europoseł PiS Jacek Kurski ma przeprosić b. prezesa PZU Cezarego Stypułkowskiego za sugerowanie jego udziału w tzw. aferze billboardowej z 2005 r. - orzekł Sąd Okręgowy w Warszawie. Niezwykła jest forma przeprosin, którą orzekł sąd: mają być zamieszczone na billboardach.

Sąd - nieprawomocnym jeszcze wyrokiem - uwzględnił główną część pozwu Stypułkowskiego wobec europosła. Zgodnie z wyrokiem ma on na miesiąc wynająć pięć bilbordów (po dwa w Gdańsku i w Warszawie oraz jeden w Olsztynie), na których odpowiednio dużymi literami przeprosi powoda.

- To precedensowe rozstrzygnięcie ma na celu rzeczywiste naprawienie skutków naruszenia dóbr osobistych mego klienta przez dotarcie do jak najszerszego kręgu odbiorców zniesławiającej wypowiedzi - powiedziała mec. Barbara Kardynia-Bednarska, adwokat Stypułkowskiego.

Ponadto Kurski ma przeprosić w TVN Stypułkowskiego za zarzucenie mu, że spowodował wypadek drogowy z trzema ofiarami śmiertelnymi oraz wpłacić 10 tys. zł na cel społeczny (w pozwie żądano 30 tys.). Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie wypadku, uznając że Stypułkowski nie był jego sprawcą.

Kurski, którego nie było na ogłoszeniu wyroku, może się odwołać do Sądu Apelacyjnego w Warszawie. W procesie wnosił o oddalenie pozwu, powołując się na "obronę społecznie uzasadnionego interesu".

Kilka minut później ten sam sąd nakazał przeprosiny publicyście "Rzeczpospolitej" Rafałowi Ziemkiewiczowi za przypisanie sprawstwa tego wypadku Stypułkowskiemu w książce pt. "Michnikowszczyzna. Zapis choroby". Przeprosiny miałyby się ukazać w "Rz" i w "Gazecie Wyborczej".

W kwietniu 2006 r. w telewizji TVN Kurski oświadczył, że w 2005 r. PZU wycofało się z kampanii "Stop wariatom drogowym" i sprzedało przeznaczone dla tej kampanii billboardy za 3% wartości firmie związanej z synem Andrzeja Olechowskiego, od którego miała je odkupić PO na kampanię prezydencką Donalda Tuska.

Te słowa wywołały poruszenie w świecie polityki i opinii publicznej. Prokuratura Okręgowa w Warszawie wszczęła śledztwo. W końcu stwierdzono, że nie ma śladów, by doszło do afery billboardowej i umorzono je.

Także sam Tusk pozwał Jacka Kurskiego i uzyskał sądowy nakaz przeprosin. Zdaniem sądu Kurski nie sprawdził dostatecznie zarzutów, które postawił. Podczas przesłuchań w tym procesie okazało się, że świadkowie, na których powoływał się Kurski, nie potrafili przedstawić dowodów, mówili jedynie, że "o sprawie słyszeli".

Łukasz Starzewski

• empi Re: To ciekawsze (Z WP) 13.12.10, 20:33
            Proszę nie zamieszczać treści bez własnego komentarza, zwłaszcza obszernych. Wystarczy link do źródła :)
            pzdr.
            • harpio Re: To ciekawsze (Z WP) 13.12.10, 20:48
              No właśnie. Tym bardziej, że te treści są tam po to, żeby ludzie je czytali i przy okazji oglądali reklamy. WP i inne portale to nie jest działalność charytatywna. Kopiowanie tekstów i wklejanie ich do przeczytania to zwykłe okradanie firm, które przecież za te teksty zapłaciły. A teraz idźcie, Barsko, do spowiedzi i nie grzeszcie więcej :)
            • pogarda Dear MP 14.12.10, 13:35
              W temacie nickow:
              Skad taki wysyp nowych twarzy i glupiutkich wypowiedzi w watku religijno-zabawowym?
              Pani dyrektor zrobila masowke dla rodzicow i kola rozancowego, czy admini przerzucili watek do jakiegos szerszego forum???
              pzdr
            • Gość: j2 Re: To ciekawsze (Z WP) IP: *.lublin.mm.pl 14.12.10, 14:19
              empi, ile setek razy pisałeś do do barskiej. Ona tak ma i chyba już tego nie zmienisz. Musiałbyś to ciąć ale czy wypada znęcać się nad staruszką za jej sklerozę?
            • Gość: powrut nawakacjah [...] IP: 63.175.158.* 15.12.10, 23:42
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • wampir-wampir Re: To ciekawsze (Z WP) 15.12.10, 23:54
                Baw się dobrze. Dzięki za pozdrowienia :-)))
              • harpio Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 10:44
                Odnoszę wrażenie, że wczoraj było tu trochę więcej postów. Co się z nimi stało?
                • empi Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 10:49
                  "powrucił" troll. Tylko tyle.
                  pzdr.
                  • harpio Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 10:56
                    To chyba nie jestem na bieżąco, bo go nie kojarzę :)
                    • tajnos.agentos Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 10:59
                      Występuje tu pod wieloma nickami (np. tfuj listonosz), a cechą charakterystyczną jest kupa błędów ortograficznych w jego na ogól bezsensownych "wypowiedziach". Uważa to za bardzo zabawne i prowokacyjne.:D
                      • pogarda Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 11:48
                        A czy przypadkiem nie fystempofal rufnierz jako gozc z posnania?
                        pzdr
                        • tajnos.agentos Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 11:50
                          Uch! Kto by zliczył wszystkie jego nicki...:)
                          • harpio Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 12:04
                            A myślałem, że tylko ja mam wiele nicków...
                            • pogarda Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 12:07
                              Nasz Listonosz - magik od ortografii nie rejestruje kont, tylko pisze jako gosc. W dziedzinie klonowania kont nadal jestes przodownikiem (chyba nawet na skale krajowa ;D )
                              pzdr
                        • empi Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 12:11
                          gość z poznania nie jest trollem, jest zaangażowany w sprawy Lublina, chwała mu za to! Wszelki błędy są prawdopodobnie skutkiem np. dysleksji, to nie maniera :)
                          pzdr.
                          • pogarda Re: To ciekawsze (Z WP) 16.12.10, 12:18
                            Czyli gosc z poznania to nie tfuj listonosz?
                            pzdr
                            • wampir-wampir Re: To ciekawsze (Z WP) 17.12.10, 00:54
                              Ja Cię Empi nie rozumiem. Nie mówię, że Powrut wielorga nicków to nie troll, ale trollują przecież i inni, choćby to chamidło j2, a tniesz akurat jego życzenia z wakacji. Dlaczego?
                              • empi Re: To ciekawsze (Z WP) 17.12.10, 08:50
                                sorki, nie masz pojęcia o jego twórczości od paru już lat. Jeden i ten sam bełkot bez sensu. Nie będę tworzył precedensów na podstawie tego co Ty przeczytałeś a co akurat nie zdążyłeś. W sprawie chamstwa, 50% postów mozna jako takie zakwalifikować. Bądź pryncypialny, zaproponuj listę naczelnych chamów na forum :), rozpocznij dyskusję o tym kto nie jest chamem i ma prawo pisać na forum. Co do j2, pisze owszem bzdury co mu wolno, ale stale również po chamsku jest prowokowany do głupiej dyskusji :)
                                pzdr.
                                • tajnos.agentos Re: To ciekawsze (Z WP) 17.12.10, 08:57
                                  empi napisał:

> Bądź pryncypialny, zaproponuj listę naczelnych chamów na forum :),

Było - to i nie tylko to. Nic z tego nie wyjszło.:)

> rozpocznij dyskusję o tym kto nie jest chamem i ma prawo pisać na forum. Co do
                                  > j2, pisze owszem bzdury co mu wolno, ale stale również po chamsku jest prowokow
                                  > any do głupiej dyskusji :)

Wypraszam sobie. Ja go nie prowokuję, tylko od czasu do czasu komentuję jego kretyńskie wypowiedzi, uświadamiam gu jego poziom umysłowy, a także zarówno od czasu do czasu robię sobie z niego jaja. Poza tym, to on ciągle za mną łazi i się wścieka.:)))
                                  • empi Re: To ciekawsze (Z WP) 17.12.10, 09:02
                                    j2, ma przynajmniej głupie poglądy (w naszej ocenie), powrut zaś żadnych a chce zaistnieć :)
                                    aron też takowe posiada :)
                                    pzdr.
                                    • wampir-wampir Re: To ciekawsze (Z WP) 17.12.10, 12:02
                                      To coś /j2/ ma według Ciebe poglądy? A toś mnie zaskoczył Empi :-)))
                                      • pogarda Re: To ciekawsze (Z WP) 18.12.10, 00:40
                                        Hej! Ja tesz lubiem czasem prowokowac (przyznaje nierzadko w chamski sposob) J2 i aronka bo to fajnie jest i wogole ;D
                                        pzdr
              • Gość: powrut nawakacjah empi-klon Lukaszenki IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 22.12.10, 08:49
                Empi;;; Co zostalo zlamane w mojej wypowiedzi
                • Gość: powrut nawakacjah Re: empi-klon Lukaszenki IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 22.12.10, 09:07
                  empi dla CIebiewyborcza.pl/1,75477,8854011,Wiezienie_lub_skrucha_w_telewizji__Rozprawa_z_opozycja.html#ixzz18p1vLYXL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka