pogarda 17.12.10, 19:59 Chcialbym sie wszystkim pochwalic, ze zostalem wujkiem.. Moj bratanek ma 2600g i na imie Kosma. Teraz czas na pempkowe ;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Gratuluję! 17.12.10, 20:03 pogarda napisał: > Chcialbym sie wszystkim pochwalic, ze zostalem wujkiem.. Moj bratanek ma 2600g > i na imie Kosma. Teraz czas na pempkowe ;D > pzdr Gratuluję. Na kacu, wracając bliżej południa niż ranka z imprezy, nie zapomnij wstąpić do księgarni po SJP PWN. Jak już "pępek" to raczej "pępkowe". Niemniej raz jeszcze gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Gratuluję! 17.12.10, 20:21 mi odcinali pempowine, pewnie dlatego jestem taki inny ;) niemniej dziekuje za ppoprawe - nie wiedziale jak sie to pisze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Gratuluję! 17.12.10, 20:24 >dziekuje za ppoprawe Ty już coś piłeś? ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman gratki. Czy wzorem naszego... IP: *.lublin.mm.pl 17.12.10, 20:25 najbardziej "szczwanego lisa" w literaturze zakrzykniesz do j(ołopa)2 i aaaaaronka: mów mi wuju! Wprawdzie poziom ich intelektu nie sięga nawet do pięt Rocha Kowalskiego, ale gdy się nie ma co się lubi to się hmm... ma co ma. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: zostalem wujkiem! 17.12.10, 20:30 Najlepsze zyczenia dla Mamy i Malentasa, a wujkowi... coz, wujek jest chyba pierwszym na forum, wiec to pepkowe to jednak tutaj byc powinno ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Oho! 17.12.10, 20:55 czarownica.z.tubtina napisała: > coz, wujek jest chyba pie > rwszym na forum, wiec to pepkowe to jednak tutaj byc powinno ;-)))) Się zaczyna... Cóż, wuj - to wuj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Oho! 17.12.10, 21:03 no cos Ty!?! To pogarda zostal wujkiem, a nie ptasiek ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: zostalem wujkiem! 17.12.10, 21:25 No i pięknie. Pępkujcie tylko tak, by Mały nie nabawił się polskiej choroby oczu: prawe oko patos, lewe oko etos. Znaczy się, za zdrowie kosmopolityczne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zostalem wujkiem! 17.12.10, 22:06 Ale to bratanek. Pogarda został stryjem, nie wujem. Na zdrowie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: zostalem wujkiem! 18.12.10, 00:13 Dziekuje bardzo za gratulacje. Przekaze wszystkie bratu i jego kobiecie jak tylko wyladuje w Plymouth. Bede chyba musial pojechac pociagiem, bo UK zasniezone a tutaj 3 cm sniegu to kataklizm narodowy. Chleba w sklepach jak na lekarstwo a poczta pracuje jak PP SA :( A co do picia to a i owszem - pempkujemy od siodmej, z tym, ze ja na kodeinie ostatnio wiec nie bardzo mnie bierze :( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: zostalem wujkiem! 19.12.10, 13:23 pogardo, jak tam z "pemkowaniem". Na forum się martwią :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: zostalem wujkiem! 19.12.10, 13:24 empi napisał: > pogardo, jak tam z "pemkowaniem". Na forum się martwią :) > pzdr. Huehue - Melechowicz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: zostalem wujkiem! 19.12.10, 19:05 Pempkowanie sie powiodlo mimo kleski zywiolowej (spadlo 10 cm sniegu a w wielkiej brytanii to kataklizm na miare 2012). Skonczylismy dzisiaj... to znaczy konczymy, bo jeszcze sie troche dzieje. Wytrzymamy ;D pzdr PS: tak na prawde czy skonczymy dzisiaj zalezy od pogody - jesli dzisiaj spadnie znowu snieg, to nie bedzie ani pociagow, ani autobusow ani chleba i mleka w sklepach, wiec co mielibysmy jutro robic w tak gastronomiczna pogode? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Zostałeś stryjkiem?? 19.12.10, 19:26 Masz bratanka, czy siostrzenica?? Czy żony brat został ojcem?? Ja się nie czepiam , ja się pytam:) Maluchowi, z całego serca: Witaj Maleństwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Zostałeś stryjkiem?? 19.12.10, 19:52 Bratanka - mojemu bratu i jego lepszej polowie urodzil sie synek. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Zostałeś stryjkiem?? 20.12.10, 01:05 Imię (męskie): Kosma Zdrobnienia: Pochodzenie: greckie kosmeo- porządek, ład, ozdobić. Imie oznaczające osobę, która jest ozdobą rodu, ma uporządkowane życie. Uczuciowy, nastrojowy, a zarazem zmienny. Potrafi obracać się we wszystkich sferach towarzyskich z jednakową łatwością. Łatwo zmienia swych przyjaciół. Wola jego nie jest silna a potężne wzruszenia i uczucia, jakim ulega - łatwo opanowują jego rozsądek i sprawiają, że zapomina o zebranym doświadczeniu życiowym. Namiętności jego są bardzo silne, a zmysłowe skłonności często sprowadzają go na bezdroża i o ile nie zachowa ostrożności może to spowodować bardzo ujemne rezultaty w jego życiu. osoba o tym imieniu odznacza się poczuciem własnej godności. Nieraz prowadzi życie samotne. Imieniny: 18 Luty 14 Lipiec 26 Wrzesień 14 Listopad Jak juz złapiesz kontakt z rzeczywistościa poczytaj i poglowkuj jak sie zwracac do maluszka - Kosmyczku ? Kosmatku ? Gratulacje...fajnie jak sie wujek cieszy :) ♥♥♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Zostałeś stryjkiem?? 20.12.10, 07:59 dorota.be napisała: > - Kosmyczku ? Kosmatku ? Nie wnikaj, niech mu będzie choćby Kosmitku. > Gratulacje...fajnie jak sie wujek cieszy :) "Zamienił stryjek siekierkę na kijek".:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogarda Re: Zostałeś stryjkiem?? IP: *.7-3.cable.virginmedia.com 21.12.10, 13:22 Dzieki Dorota. Origin imienia w przypadku jest jednak nieco inny. Moj brat uwielbia legendy, mity i wszelkiego rodzaju opowiesci z zycia wzietych o bohaterach, filantropach itp. Jedna z nich jest opowiesc o doktorze Kosma, ktory wedrowal przez swiat by pomagac ludziom bez wzgledu na ich pochodzenie, czy majetnosc. A byly to dodam czasy dosc trudne. Stad Kosma ma na imie Kosma ;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Gratuluję Kośmie i jego Stryjowi 21.12.10, 14:14 rodzicom też zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś