rilian 17.01.11, 13:49 nie ma już miejsca na bla bla bla. jest miejsce dla jasno świecącej gwiazdy. onanizm słowny i samozachwyt. jakie cudne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogarda Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:05 Nie bardzo rozumiem, skad ten atak na leniaka - nikt nikomu nie kaze czytac postow innych uzytkownikow... Wezmy na przyklad ptaska - on czyta tylko swoje, by sie upajac wlasna tworczoscia i innych, by sobie popluc... Z tych samych powodow nie rozumialem wywodu leniaka na temat naszego blablablania ;) Poza tym leniak zgodnie z obietnica opuscil to forum. Pojawil sie za to nowy uzytkownik blaznivy.kacir ;-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:18 Z Leniakiem trudno dyskutować ! On ma tezy i się ich mocno trzyma :) Poczytać często warto gdyż dysponuje sporą wiedzą, poza tym jest zaangażowany. Bez Gazety nie byłoby Leniaka w necie:). Jego wirtualny żywot kwitnie dzięki animozjom z Gazetą. W dodatku kocha swoje Słoneczko co jest Jego wielkim plusem. Jeśli Słoneczko z nim wytrzymuje to i my na forum damy radę :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:20 empi napisał: > W dodatku kocha swoje Słoneczko co jest Jego wielkim plusem. Jeśli Słon > eczko z nim wytrzymuje to i my na forum damy radę :) > pzdr. Wypraszam sobie! Ja mam własną babę a Leniak, póki nie gania po forum z siekierą jest mi obojętny.:P Odpowiedz Link Zgłoś
blaznivy.kacir w sumie 17.01.11, 16:40 animozji nie brakło -faktycznie... co do wiedzy zaś to bez przesady nie mam wcale takiej dużej - wiem w sumie tylko gdzie szukać... hi hi zakpie sobie nieco z doktora riliana: każdy ma swoje wady jeden jest jak Pigmalion drugi znów jak Epejos... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: w sumie 17.01.11, 16:51 >jeden jest jak Pigmalion >drugi znów jak Epejos... potomni różnie ich pojmują, oceniają, zależy to od tego jaki autorytet nam ich przybliży. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
blaznivy.kacir mój wróg powiem ci empi jest nobilitujacy 17.01.11, 16:58 mniejsza o komleksy liczy się efekt ale i tak sie nabierze na byle muła z desek... to zawsze działa... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
chamski_burak Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:34 > Wezmy na przyklad ptaska - on czyta tylko swoje, by > sie upajac wlasna tworczoscia i innych, by sobie popluc... Czy to chodzi może o mnie? :) No wieć jeżeli chodzi o mnie, to zgadzam się z tą diagnozą tylko w połowie. Rzeczywiście czytam swoja posty, by się upajać własną twórczością. Są one nie tylko piękne, ale i jakże mądre, jakże prawdziwe. Niestety, nie mogę zgodzić się, że twoje posty czytam po to, by sobie popluć, ponieważ tak naprawdę czytam je po to, by się dowartościować :) Na chwilę obecną wątków założonych przez mnie jest tylko 6, wątków założonych przez Leniaka, właczając jego alter ego, jest 9, a więc Leniak góruje nade mną w stosunku 3 : 2. Są też 4 wątki założone przez Pogardunię, nad którym moja skromna osoba też góruje w stosunku 3 : 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:41 To musi byc bardzo uciazliwe tak skakac z nicka na nicka zeby napisac cos na forum :) Są też 4 wątki założone przez Pogardunię, nad którym moja skromna osoba też góruje w stosunku 3 : 2 Preferuje nie pisac, jesli nie mam nic do powiedzenia. Roznica miedzy medrcem a glupcem jest taka, ze glupiec mowi co wie, a medrzec wie co mowi. Na chwilę obecną wątków założonych przez mnie jest tylko 6, wątków założonych przez Leniaka, właczając jego alter ego, jest 9, Ile jest watkow zalozonych przez towje alter ega? Bo nie sadze bys mial tylko jedno. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chamski_burak Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:45 > Preferuje nie pisac, jesli nie mam nic do powiedzenia. Roznica miedzy medrcem a > glupcem jest taka, ze glupiec mowi co wie, a medrzec wie co mowi. Bądź pozdrowiony, Mędrcze Pogarducjuszu :) > Ile jest watkow zalozonych przez towje alter ega? Na chwilę obecną na pierwszej stronie forum nie ma ani jednego wątku założonego przez moje alter ega, wliczając w to Barską :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 14:50 a don_birbituriano? a bosman_maly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: forum znowu dla leniaka IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 16:12 ten post jest - jako żywo - dowodem na upojną twórczość i świadczy o niezwykle skromnym samozachwycie buraka. Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: forum znowu dla leniaka 18.01.11, 08:54 chamski_burak napisał: > No wieć jeżeli chodzi o mnie, to zgadzam się z tą diagnozą tylko w połowie. Rze > czywiście czytam swoja posty, by się upajać własną twórczością. Są one nie tylk > o piękne, ale i jakże mądre, jakże prawdziwe. W fachowej terminologii to ma swoją nazwę. Niestety, nie mogę zgodzić się, ż > e twoje posty czytam po to, by sobie popluć, ponieważ tak naprawdę czytam je po > to, by się dowartościować :) Masz prawo mieć własne zdanie na własny temat. Inni też mają prawo mieć własne zdania. To się nazywa demokracja. > Na chwilę obecną wątków założonych przez mnie jest tylko 6, wątków założonych p > rzez Leniaka, właczając jego alter ego, jest 9, a więc Leniak góruje nade mną w > stosunku 3 : 2. Są też 4 wątki założone przez Pogardunię, nad którym moja skro > mna osoba też góruje w stosunku 3 : 2 :) Te, pitok! Policz dokładnie, bo coś mi się tu nie zgadza... Tylko uczciwie, wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
blaznivy.kacir ależ możesz doktorku poblablać 17.01.11, 16:17 czy ja ci brobię się wyrażać? twego blasku jakby mniej ostatnio wielka to strata dla forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa Re: ależ możesz doktorku poblablać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 17:20 ale zabawnie:)))))) przyjemnie sie Was czyta...ech! Odpowiedz Link Zgłoś
blaznivy.kacir hmm a mnie się twoje pisanie podoba 17.01.11, 17:22 ech a taka aaa zagineła gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa Re: hmm a mnie się twoje pisanie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 17:27 na pewno Ją znajdziesz, gdy dobrze poszukasz:)) jaka szkoda, ze za mna nikt tak nie wzdycha...ech ;P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: hmm a mnie się twoje pisanie podoba 17.01.11, 18:32 > ech a taka aaa zagineła gdzieś... oboje przepadli razem z wampirem. Tak bardzo się lubili... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ ciiiiiiicho tam 17.01.11, 19:37 Jestem. Ino mam ręce i usta zajęte permanentnie.:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: ciiiiiiicho tam 17.01.11, 20:00 wampir-wampir napisał: > No, maaa :P No! Poza tym nudą forumową ostatnio wieje. Leniak stabilny emocjonalnie, JB też bez werwy, Ursus w stodole do wiosny czeka, elan jak to elan, Agata walczy z trądem, mnie gardło nie boli:P... nawet sniegu nie ma a mnie małolaty najechać mają, a jak wiadomo, w czasie deszczu dzieci sie nudzą. No i tak to sobie polatuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: ciiiiiiicho tam 17.01.11, 20:06 O co wam chodzi?. Dobrze że jest, bo nie było by co pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ciiiiiiicho tam 17.01.11, 20:11 >Poza tym nudą forumową ostatnio wieje Nie odwracaj kota ogonem :). Nudy są bo Was brakuje, tak wychodzi! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ciiiiiiicho tam 17.01.11, 20:13 empi napisał: > Nudy są bo Was brakuje, tak wychodzi! Przyznaj się Empi, tak naprawdę brakuje Ci Szanownej Pani ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blaznivy.kacir propos braku sniegu 17.01.11, 20:21 to z tej okazji dzis reperowałem trawnik... co mnie niejako ustabilizowało... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: propos braku sniegu 17.01.11, 20:26 blaznivy.kacir napisał: > to z tej okazji dzis reperowałem trawnik... > co mnie niejako ustabilizowało... No to wychodzi na to, że mnie stabilizuje destrukcja. Choinkę rozebrałam...pociełam na kawałeczki...na bardzo małe kawałeczki... I do wora:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blaznivy.kacir się udziecie please 17.01.11, 20:18 ponoć dziś jest najbardziej depresyjny dzień... a wy tak znikacie... Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: się udziecie please 17.01.11, 20:23 blaznivy.kacir napisał: > ponoć dziś jest najbardziej depresyjny dzień... > a wy tak znikacie... Chyba nie wszyscy!. Może faktycznie, nie wszyscy umieją sobie poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: się udziecie please 17.01.11, 20:24 blaznivy.kacir napisał: > ponoć dziś jest najbardziej depresyjny dzień... > a wy tak znikacie... Bez przesady. Skoro jeszcze j2 nie pojawił się ze wszystkimi swoimi frustracjami, to depresyjny jest w normie. Poza tym, tęsknota wzmaga pożądanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: się udziecie please 17.01.11, 20:31 _aaa_ napisała: > Poza tym, tęsknota wzmaga pożądanie:))) Coś w tym jest :-))) A swoją drogą - zapomniałem, że to dzisiaj. Nawet nieźle się czuję, mimo tej wiosennej aury. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:12 A dziękuję, jestem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:15 Przebywałeś u "Jóźków", czy nadal tam jesteś?(prywata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Kilka słów IP: *.lublin.mm.pl 17.01.11, 20:34 Do "aaa". Werwę jeszcze mam,ale samo klikanie prowadzi do powstawania wielu tzw.literówek, nie mam siłłóww poprawiac. Latwiej mi wklejac mysli innych, z którmi zwykle sie albo zgadzam,albo chce na cos zwrocic uwage albo wreszcie kogos osmieszyc. 81 lat to i tak szczesliwosc losu. Odpowiedz Link Zgłoś
chamski_burak Re: Kilka słów 17.01.11, 20:41 Barsko, przecież wyście się chwalili już ze trzy lata temu, że jesteście po osiemdziesiątce :) Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Kilka słów 17.01.11, 20:43 chamski_burak napisał: > Barsko, przecież wyście się chwalili już ze trzy lata temu, że jesteście po osi > emdziesiątce :) Burak, troche taktu!! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Kilka słów 17.01.11, 20:45 chamski_burak napisał: > Barsko, przecież wyście się chwalili już ze trzy lata temu, że jesteście po osi > emdziesiątce :) No burak. Kobieta ma zawsze 18 lat. No chyba, że ma 81:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kilka słów 17.01.11, 20:49 _aaa_ napisała: > Kobieta ma zawsze 18 lat. > No chyba, że ma 81:))) Ale do tej wiedzy trzeba dorosnąć. Jak Ptasiątko skończy gimnazjum, to przestanie takie gafy strzelać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Kilka słów 17.01.11, 20:42 Gość portalu: JB napisał(a): > Do "aaa". Werwę jeszcze mam,ale samo klikanie prowadzi do powstawania wielu tz > w.literówek, nie mam siłłóww poprawiac. Latwiej mi wklejac mysli innych, z kt > órmi zwykle sie albo zgadzam,albo chce na cos zwrocic uwage albo wreszcie kogos > osmieszyc. 81 lat to i tak szczesliwosc losu. Pani Joanno - CHAPEAU BAS!! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Kilka słów 17.01.11, 20:44 Gość portalu: JB napisał(a): > 81 lat to i tak szczesliwosc losu. Różnie o tym się mówi, ale znam przypadki, że tak bywa. Mój teść w roku minionym skończył lat 80. Na urodziny został mu sprezentowany laptop, bo stary, dwuletni przestał byc fajny. Tesciowa protestowała, bo znowu nic nie bedzie robił, tylko serfował w necie. Łypnę przy okazji, jak czesto loguje się na portalach randkowych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Kilka słów 17.01.11, 20:46 Nie sadze by p.Joanna po portalach randkowych "fikała" Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kilka słów 17.01.11, 20:48 bosonoga.contessa napisała: > Nie sadze by p.Joanna po portalach randkowych "fikała" A dlaczego nie? Czy Joasi nic się od wirtualnego życia nie należy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Kilka słów 17.01.11, 20:53 bosonoga.contessa napisała: > Nie sadze by p.Joanna po portalach randkowych "fikała" A powiedzenie "w starym piecu, diabeł pali" znasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:28 zubelz napisał: > Czyli jesteś w LBN? Zaraz Empi wywali za prywatę (tak po cichu to myślę że nie) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:33 Nie wywali. Jestem w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:37 >Nie wywali. Jestem w Lublinie Grozisz ? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:46 Tobie? A gdzież bym śmiał ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: forum znowu dla leniaka 17.01.11, 20:49 Wampirku pytałem czy jesteś u siebie, bo na przypomnienie , to ta piosenka martynkaa.wrzuta.pl/audio/1GCF70w6lUe/andrzej_cierniewski_-_tu_jest_twoje_miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Dawno tego TU nie było IP: 213.146.58.* 17.01.11, 21:05 obśmiałam się jak norka. A do tego całkiem szczerze:-) Bo dawno na forum nie widziałam takiego pozytywnego luzu Słonko P.S. no jakoś wytrzymuję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Dawno tego TU nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:13 Hej hej pozdrawiam Was obydwoje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Dawno tego TU nie było 17.01.11, 23:23 Gość portalu: Słonko napisał(a): > obśmiałam się jak norka. > A do tego całkiem szczerze:-) > Bo dawno na forum nie widziałam takiego pozytywnego luzu > > Słonko > P.S. > no jakoś wytrzymuję;-) Zatem należy Wam zyczyć hektarów trawników do renowacji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak ha Słonko napisało pierwszego posta na forum L 18.01.11, 09:24 z tymi hektarami to wiesz Małgorzato mamy tego trawnika niemal pół hektara jak dla mnie to dużo ale w sumie nawet fajna robota grabki szpadelek taczka i zap... - robię od wiosny do jesieni kosiarka jeszcze... jest trochę drzewek i krzaczków - jeszcze ich nie dopiesciłem tak jakbym chciał no i ogródki ;-) tu nieco zbastowaliśmy z naszych poczatkowych aspiracji ogrodniczych... ... Słonko pracuje 5 dni w tygodniu i nie bardzo ma czas na dłubanie choć kiedy się dorwie to nie oderwiesz ciągnikiem... ja znów do kwiatków i warzywek nie mam tego zmysłu a poza tym jak pojadę to mnie nie ma czasem i miesiąc ... hmm tak wogóle to odnosze wrazenie że ku memu pewnemu przerażeniu jednak się ogólnie stabilizuję nie szaleję już tak jak kiedyś bywało hmm w ubiegłym roku miałem jeszcze tyle fantazji by zabrać siekierę na wycieczkę do Lublina dziś sam się sobie dziwię że mi się chciało... bo to raz że kłopot z tym meblem a dwa że burę dostałem a gdzie te czasy kiedy kupowałem sobie karabin? tempora mutantur i nos tyż mam przy tym wrażenie że w temacie mutantur to ulegam jakiemuś zaplanowanemu działaniu jeszcze sobie czasem podskoczę ale już mnie to nawet tak nie porusza jak ongi... ech... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: ha Słonko napisało pierwszego posta na forum 18.01.11, 09:37 Leniak! STARZEJESZ SIĘ!!! Pisz testament. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ha Słonko napisało pierwszego posta na forum 18.01.11, 09:40 > tempora mutantur i nos tyż Leniaku, jedni z tymi zmianami się pośpieszają, inni spóźniają. Tak ma być! Świat musi być rozmaity. Czy lubił byś go, ludzi, czy byłoby Ci dobrze gdyby wszyscy na "jedno kopyto" w tym samym czasie zaczęli rozumować i oceniać rzeczywistość identycznie? Jeżeli już koniecznie musisz się starzeć czyń to z odrobiną szaleństwa :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak hi hi a wiesz co robię teraz? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 10:20 siedzę i patrzę co tam w restauracji "ostoja"... niewiarygodnie mnie wkręciła ta knajpa niby nic się nie dzieje.. a ja patrzę i nie mogę sie oderwać... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: hi hi a wiesz co robię teraz? 18.01.11, 10:28 Wykazujesz się wielką cierpliwością Leniaku :) Powierzam Ci rolę bezpośredniego komentatora wydarzeń z tego linka. Masz szansę być pierwszym na forum który obwieści nam radosną nowinę w tym temacie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak o przypomniałes mi 18.01.11, 10:37 muszę wysłac dane do bazy o bocianach... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: o przypomniałes mi 18.01.11, 10:42 to bociany są Twoimi sąsiadami? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no tak 18.01.11, 10:51 gniazdo jest na słupie o jakieś 10 m od naszej kuchni w zeszłym roku było jedno młode ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: forum znowu dla leniaka 18.01.11, 10:20 Reasumujac: sporo luzu i wszyscy - wlaczajac leniaka dali pokaz rzeczowej konwersacji na niezadany temat; milej rozmowy na poziomie, a takiego wysypu starych, dobrych nickow dawno juz nie widzialem! Oby tak dalej ;-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: forum znowu dla leniaka 18.01.11, 10:51 pogarda napisał: > Reasumujac: sporo luzu i wszyscy - wlaczajac leniaka dali pokaz rzeczowej konwe > rsacji na niezadany temat; milej rozmowy na poziomie, a takiego wysypu starych, > dobrych nickow dawno juz nie widzialem! > Oby tak dalej ;-D > pzdr > "Nie chwal dnia przed zachodem słońca a ? Gierek po pracy wychodzi rano na balkon i słyszy - dzień dobry pierwszy sekretarzu - ździwiony pyta : Ktoś ty? To ja słoneczko! a dzień dobry słoneczko, dzień dobry. Wieczorem Gierek chcąc się zrewanżować słoneczku krzyczy - dobranoc słoneczko- a słoneczko nic!. Wreszcie jak nie wrzaśnie dobranoc słoneczko a słońce na to "Pocałuj mnie w DUPĘ pierwszy sekretarzu jestem na zachodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman stare - to było o Breżniewie n/t IP: *.centertel.pl 18.01.11, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda 10 najsłynniejszych powiedzonek w historii, które 18.01.11, 13:16 ... zawierały przekleństwo: 1 "Co to ku**a było?" - Burmistrz Hiroszimy 2 "Skąd się wzięli ci wszyscy pie***ni Indianie?" - Generał Custer (Little Big Horn) 3 "Każdy pie***ony idiota może to zrozumieć!" - Einstein 4 "Ona tak naprawdę wygląda, do ku**y nędzy! " - Picasso 5 "Jak to, ku**a, rozwiązałeś?" - Pitagoras 6 "Co ty chcesz mieć na tym pie***onym suficie?!" - Michał Anioł 7 "Ku**a, nie przypuszczam żeby teraz spadł deszcz" - Joanna d'Arc 8 "Pier***na ulewa!" - Noe 9 "Potrzebna mi ta parada jak pie***na dziura w głowie" - J.F. Kennedy 10 "A kto się ku**a dowie?" - Bill Clinton pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: 10 najsłynniejszych powiedzonek w historii, k IP: *.lublin.mm.pl 18.01.11, 14:06 Od zarania ludzkosci tak sie rzuca courvami? Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: 10 najsłynniejszych powiedzonek w historii, k 18.01.11, 14:37 Owszem :) Nasze pokolenia tego nie wymyslily, podobnie jak nieslubnych dzieci. Podobno jedynym jezykiem na swiecie, ktory nie ma przeklenstw jest walijski - mowie podobno bo nie jestem pewien czy jest jeszcze jakis. Wszystkie przeklenstwa uzywane w walii sa angielskie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: stare - to było o Breżniewie n/t 18.01.11, 13:18 Znasz kawały o Breżniewie?. To jak o milicjantach. SZCZERA PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś