dameyanthi 24.01.11, 16:49 czy ktoś z Was prostuje ząbki u tego ortodonty? jakie są wasze opinie na temat leczenia w orto- profilu? jak wygląda sprawa z ceną aparatu i wizyt? z góry dziękuję za każdą informację:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim Re: Orto- Profil, dr Robert Piotrowski- opinie IP: *.ennet.pl 26.11.13, 20:13 Mój dentysta polecił mi tego ortodontę. Na pierwszej wizycie był bardzo nie miły , oraz ręce śmierdziały mu papierosami . Jednym słowem ... nie polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marszia Re: Orto- Profil, dr Robert Piotrowski- opinie IP: *.nplay.net.pl 06.01.14, 22:27 Doktor Robert Piotrowski uratował mi zęba, którego nikt nie chciał leczyć. Od tamtej pory leczę zęby u Niego, to już jakieś 8 lat. Niegdy nie wyczułam, że pali papierosy a osobiście nie palę. Specjalista godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Orto- Profil, dr Robert Piotrowski- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 21:54 Ja już kilka lat leczę zęby u tego lekarza. Jest cichy i spokojny ale na pewno nie jest niemiły. Z komunikacją z nim nie ma problemu a dodatkowo (co najważniejsze) zna się na leczeniu jak niejeden. Zawsze wszystko dokładnie i sprawnie zrobi, nawet ósemkę mam dzięki niemu piękną. Na prawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś