Dodaj do ulubionych

gafy lewej komory

08.02.11, 18:34
Prezydent bez przerwy popełnia gafy
pal licho parasol
ale z Obamą - żenada, żeby Murzyn miał więcej obycia niż niby hrabia, no nie
teraz zaprosił gości i siadł pierwszy , a Merkel -kobieta!, PO nim,
kompletny brak wychowania
gdzie on sie chował? no gdzie?
a pamiętacie jak kpił z niby krzywo założonego krawata Lecha Kaczyńskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: potrzeszcz Re: gafy lewej komory IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 19:45
      I jeszcze łapę do kieszeni wsadzil przy kobiecie, tzn. przy Frau Merkel :)
      • Gość: malpa Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:59
        tylko czekać jak rozporerk rozepnie
        • Gość: powrut nawakacjah Re: gafy lewej komory IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 08.02.11, 22:51
          NAsz zyrandolowy bronekmanager.money.pl/strategie/grupy/pl-soc-polityka/jeszcze-raz-o-watpliwym-pochodzeniu-komorowskiego-162309.html
          • tajnos.agentos Re: gafy lewej komory 09.02.11, 07:46
            Lepszy żyrandolowy Bronek z wielorybem od kartoflowego Jarka z sierściuchem.
            • Gość: essex Re: gafy lewej komory IP: *.xdsl.centertel.pl 09.02.11, 08:02
              Anonimowe źródła zbliżone do Prezesa twierdzą że Alik ma zbyt duży wpływ na Prezesa który każdą polityczną decyzję z tymże Alikiem konsultuje.Jak Prezes zrobi coś co się Alikowi nie spodoba to nie mruczy mu trzy dni i sika do butów.
              • Gość: potrzeszcz Re: gafy lewej komory IP: 62.244.151.* 09.02.11, 11:46
                Nie chodzi o to, żeby się naśmiewać z Komorowskiego, tylko o to, że on podtrzymuje stereotyp Polaka jako człowieka, powiedzmy eufemistycznie, niezbyt obytego i kulturalnego. W tym zakresie nic się nie zmieni przez najbliższe cztery i pół roku.
                • tajnos.agentos Re: gafy lewej komory 09.02.11, 12:21
                  Nie chodzi o to, żeby się naśmiewać z Kaczyńskiego tylko o to, że on sprowadza publiczną debatę do poziomu absurdu, mnoży bzdurne, "zastępcze" tematy, skłóca wszystkich ze wszystkimi oraz podtrzymuje stereotyp Polaka jako człowieka, powiedzmy eufemistycznie, niezbyt inteligentnego, otwartego i kulturalnego. W tym zakresie nic się nie zmieni póki ten osobnik nie odejdzie na właściwe sobie miejsce.
                  • potrzeszcz Re: gafy lewej komory 09.02.11, 12:24
                    > skłóca wszystkich ze wszystkimi

To nieprawda, że Kaczyński skłóca wszystkich ze wszystimi, bo np. mnie z tobą nie jest w stanie skłocić :)
                  • Gość: ef Re: gafy lewej komory IP: *.lublin.hypnet.pl 09.02.11, 12:31
                    nie ma co w prezydętach to mamy szczescie do podtrzymywania stereotypow,
                    najpierw walesa - duze zaslugi , ale prezio to funkcja jakby nie bylo reprezentacyjna ( bufon, chamek) , potem okragly, cwany olek ze sklonnoscia do kielicha (cwany postkomunista, pijaczek) , potem kartofel (zahukany paranoik o 19 wiecznych pogladach), teraz bronek ( niby-hrabia o manierach z kartofliska)
                    • Gość: ef Re: gafy lewej komory IP: *.lublin.hypnet.pl 09.02.11, 12:31
                      prezydętach :)
                    • tajnos.agentos Re: gafy lewej komory 09.02.11, 12:42
                      Ja bardzo przepraszam, a skąd właściwie ci "prezydęci" się biorą? Z nieba na spadochronach spadają? Podsyłani są tajnymi kanałami przez obce imperialistyczne siły? Sami się robią?...:D
                      • Gość: ef Re: gafy lewej komory IP: *.lublin.hypnet.pl 09.02.11, 13:01
                        nie) to sa nasi przedstawiciele, to wiekszosc slomiano-buraczana ich wybiera,wiec w sumie nie sie wiec za co obrazac ;)
                        pech tylko jesli wybor jest pomiedzy kartoflem a soltysem
                        • Gość: malpa Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:41
                          oj tanos, a ja mam tak dużo parasoli , ba! jak do mnie goście przyjeżdzają na grila i zanosi sie na deszcz to nie szukam kapturów , tylko wczesniej mam przygotowane zadaszenie - taka impregnowania folia to w OBI taniocha jak cholera
                          no i ciocia jak do mnie przychodzi na imieniny to najpierw jej ewskazuję wygodny fotel a potem sam siadam
                          podaję też zawsze napoje z chuteczkami do wycierania buzi i rak
                          a u lewej komory nawet i tego zabrakło
                          a w rękaw! a co!
                          i co ty porównujesz L.Kaczyńskiego, jaką on miał wiedzę a jaką lewa komora
                          POlicz wpadki hrabiego a POtem będziesz pyszczył
                          a maszty widział?
                        • Gość: Bazyl Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 00:07
                          Gość portalu: ef napisał(a):
                          > nie) to sa nasi przedstawiciele, to wiekszosc slomiano-buraczana ich wybiera,wi
                          > ec w sumie nie sie wiec za co obrazac ;)
                          > pech tylko jesli wybor jest pomiedzy kartoflem a soltysem

To, że mamy wybór pomiędzy kartoflem, a sołtysem, to wina tzw. klasy politycznej, która ma tupet i czelność podstawiać społeczeństwu kandydatów - jak to się kiedyś mówiło - BMW (bierny, mierny ale wierny). Niestety, jedynym instrumentem, jakim dyspoinuje społeczeństwo, aby zademonstrować swoje niezadowolenie z takiego stanu rzeczy jest absencja wyborcza. Toteż połowa Polaków ma wybory gdzieś, co zresztą bynajmniej nie deprymuje klasy politycznej, której wisi czy ją lubią czy nie, byle dali im porządzić i zarobić.
            • Gość: powrut nawakacjah Re: gafy lewej komory IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 11.02.11, 22:25
              tajnosie widac trzymasz Kaszalota w sypialni
              • Gość: belfer Re: gafy lewej komory IP: *.lublin.mm.pl 11.02.11, 22:55
                Hrabia siada pierwszy. Nie wiecie niby?
                • zubelz Re: gafy lewej komory 11.02.11, 23:46
                  Kiedy Komorowscy byli już "na świeczniku" to rodzina Obamy ganiała się z lwami po pustyni.
                  • rakunica Re: gafy lewej komory 12.02.11, 03:07
                    A tu:
                    static1.wpolityce.pl/site_media/pictures/2011/02/09/xocsi.jpg
                    ....bolek pod puchatym orlem z Krolowa Polski w klapkach, o pardon - w klapie. Prawie sie rozczulilam. O take wolnosc walczylim.

Zeby nie bylo - ta utrwalona scena polskosci pochodzi z Florydy (albo Kaliforni - zawsze mi sie myla te dwa swojskie zakatki). Dawali kolejne medale ale nie pamietam komu i za co. Lepiej za duzo nie pamietac.

Anna Kozlowska
                    ze skleroza

P.S. ale bigos z przecierem pomidorowym to na pewno nie jest bigos staropolski, ze szlacheckiego stolu. Mam taka sliczna ksiazke Kuchnia Staropolska - milo poczytac o tym jaka kultura kulinarna kwitla niegdys na panskich stolach. Teraz to makdonaldy nam wciskaja i pomidory w bigos w ramach kitu. I narod to lyka. Sloma wylazi z nadetych prezydetow. To nie blad. Dete instrumenty te nasze prezydety. Tylko ten pierwszy po "obaleniu" jakis smutas okrutny bo zbrodnie mu spac nie daja. Ale udaje, ze wie co to honor. Boze Bozycku... toz to istny cyrk. I to my wybieramy takich pajacow...
                  • Gość: p Re: gafy lewej komory IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 12.02.11, 19:46
                    Zubzelku tylko nasz zyrandolwy nie jest z TYCH KOMOROWSKICH
                    tak jak i jego zona nie jest z TYCH DEMBOWSKICH
    • elan13 nie podoba mi się 12.02.11, 12:10
      malpiarnia napisał:

> Prezydent bez przerwy popełnia gafy
      > pal licho parasol
      > ale z Obamą - żenada, żeby Murzyn miał więcej obycia niż niby hrabia, no nie
      > teraz zaprosił gości i siadł pierwszy , a Merkel -kobieta!, PO nim,
      > kompletny brak wychowania
      > gdzie on sie chował? no gdzie?
      > a pamiętacie jak kpił z niby krzywo założonego krawata Lecha Kaczyńskiego?

Ta wątpliwość nie jest bezpodstawna. Nawet największa kanalia chowana w środowisku ludzi kulturalnych, przyswaja kindersztubę automatycznie, może np. donosić za pieniądze, ale w życiu nie będzie siorbać przy stole.

Szczerze powiedziawszy, nie bardzo podoba mi się ta "lewa komora", bo moje pierwsze skojarzenie wiąże się z sercem. Pan prezydent, którego "błyskotliwy intelekt" dane nam było poznać już w kampanii wyborczej i którego "występy" podziwiamy do dzisiaj, kojarzy mi się raczej z tą częscią ciała, która zaczyna się tam, gdzie dolne plecy tracą swą szlachetną nazwę.
      • qqbek Re: nie podoba mi się 12.02.11, 13:53
        Mi też się brak kindersztuby Komorowskiego nie podoba...
        Podobno "nobles oblige"... a tutaj cham niczym Kaczucha czy ten drugi Lech od częstych foux pas wychodzi z naszego prezydenta.

Raz przyznam Maupie rację... nie godzi się tak postępować, nawet jeżeli fucha polega li tylko na pilnowaniu żyrandola.
        • tajnos.agentos Re: nie podoba mi się 12.02.11, 14:31
          Wychodzi na to, że jak dotąd najmniej gafogennym i najbardziej odpowiednim prezydentem był Kwaśniewski (pomijając Jaruzelskiego), na którego prawactwo przez 10 lat jego prezydentury wylało miliony ton pomyj, ale tu jakoś nikt nie chce posypywać głowy popiołem ani padać na kolana...:D
          • qqbek Re: nie podoba mi się 12.02.11, 14:37
            tajnos.agentos napisał:

> Wychodzi na to, że jak dotąd najmniej gafogennym i najbardziej odpowiednim prez
            > ydentem był Kwaśniewski (pomijając Jaruzelskiego), na którego prawactwo przez 1
            > 0 lat jego prezydentury wylało miliony ton pomyj, ale tu jakoś nikt nie chce po
            > sypywać głowy popiołem ani padać na kolana...:D

Ano właśnie.
            Kwaśniewski na lata ustanowił "wzorzec metra z Sevres" jeżeli chodzi o sprawowanie urzędu Pierwszego Polaka.
            Mieliśmy pecha i szczęście jednocześnie (pech, to fakt, że tak ładnie pod żyrandolem prezentował się aparatczyk, były minister od fikołków w czasach PRL), szczęście zaś dlatego, że dane było nam mieć przez 10 lat Prezydenta przez duże "P".

Teraz czepiać się można, że trochę przesadził z alkoholem w Katyniu... ale z punktu widzenia wyznaczonego przez nasze kwietniowe doświadczenia widać wyraźnie, że musiał, biorąc pod uwagę to, jak trudne technicznie są lądowania na tym lotnisku ;)
            • Gość: Bazyl Re: nie podoba mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:13
              qqbek napisał:
              > Teraz czepiać się można, że trochę przesadził z alkoholem w Katyniu...

To akurat było w Charkowie, na Ukrainie, a nie w Katyniu, ale mniejsza o to. Ten incydent rzeczywiście był nieprzyjemny, ale to tylko incydent, który nie może rzutować na ocenę całej prezydentury ani generalną ocenę osoby Prezydenta. Pod względem politycznym i intelektualnym Kwaśniewski wywiązał się ze swojego zadania wzorowo, co zreszta docenili Polacy wybierając go powtónie na urząd Prezydenta już w pierwszej rundzie. Nigdy też żaden inny polityk w całym 20-leciu po 1989 r. nie miał tak wysokiego poparcia w sondażach jak rekordowe 78 proc. Kwaśniewskiego.
              Można wręcz organicznie nie znosić "czerwonego", ale - pomijając mało istotne, niefortunne incydenty z alkoholem - nie sposób zarzucić Kwaśniewskiemu żadnego błędu w polityce wewnętrznej i zagranicznej. Pełnił też wzorowo swoją rolę jako reprezentujący wszystkich Polaków. Mimo, że wywodził się z określonego obozu politycznego, traktował z wielką atencją swoich niegdysiejszych przeciwników odznaczając wielu najwyższymi orderami państwowymi. W porównaniu do swojego poprzednika oraz nastepców Kwaśniewski jako Prezydent był ekstraklasą, a po nim mamy już tylko druga ligę. :(
        • empi Re: nie podoba mi się 12.02.11, 14:48
          błędy można robić także ze stresu, braku doświadczenia, z braku podstaw w wychowaniu itp. Prezydent ma tę wygodę, że może, wręcz ma obowiązek, korzystać z pomocy sztabu ludzi. Jest grupa ludzi od protokołu dyplomatycznego, spraw technicznycznych. Podejrzewam także, że od wszystkiego. Problem w tym na ile cechy osobowe prezydenta pozwalają mu by korzystał z uwag typu: zasady używania widelca i noża, kto ma majpierw siąść a kto kiedy wstać :). Jeśli prezydent wychodzi z założenia, że nikt nie ma prawa pouczać prezydenta to mamy to co mamy. W przypadku prezydenta L.K. podobno tak było. W przypadku Komorowskiego wszystkich jego błędów można by uniknąć gdyby całe otoczenie odpowiedzialne za minn. protokół dyplomatyczny wykonało to co do nich należy. Teraz pytanie, na ile prezydent Komorowski jest podatny na ewntualne "szkolenie", czy wykazuje wolę nauki?.
          pzdr.
          • potrzeszcz Re: nie podoba mi się 12.02.11, 14:59
            > W przypadku prezydenta L.K. podobno tak było.

Mógłbym poprosić o jakiś przykład?
          • potrzeszcz Re: nie podoba mi się 12.02.11, 15:10
            Tzn. chodzilo mi o link do jakiejś informacji na temat tego "podobno". Najcenniejsze byłyby linki do materiałów GW i TVN :)
            • empi Re: nie podoba mi się 12.02.11, 15:39
              Wg Twojego życzenia link z GW . Może tu trochę poczytasz jeszcze? Postępowanie L.K. w tej sprawie świadczy o jego cechach charakteru. Jak każdy człowiek miał prawo mieć wady, niestety potrafił otoczyć się samymi lizodupcami i lubił takich przważnie słuchać.
              pzdr.
              • Gość: potrzeszcz Re: nie podoba mi się IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 15:52
                W tym drugim artykule są same plotki na poziomie przekupki z bazaru, a w pierwszym chodzi zapewne o tego pilota, który po wylądowaniu w Ghazni w Azerbejdżanie dowiedział się, że ma leciec do Gruzji, w wyniku czego dostał nagłej sr.. pardon, rozwolnienia, po czym postanowił wysłać prezydenta Polski, Ukrainy, Litwi i Estonii a także premiera Łotwyw na zwiad samochodowy do Tbilisi. W międzyczasie sam wyspał się z hotelu, a na drugi dzień, otrzymawszy od wspomnianych zwiadowców komunikat "droga wolna, przylatuj", wylądowal bezpiecznie w Tbilisi :)
                • wampir-wampir Re: nie podoba mi się 12.02.11, 15:58
                  A ja sądziłem, że sraczka, pardon rozwolnienie, to specjalność bohatersko poległego kartofla :-)))
                  • empi Re: nie podoba mi się 12.02.11, 17:00
                    Pan prezydent cierpiał na dyspepsję właśnie przed planowanym szczytem weimarskim. Niektórzy twierdzą, że strzelił focha :)
                    pzdr.
                • empi Re: nie podoba mi się 12.02.11, 16:57
                  w sprawie sr...ki pilota poproszę iakieś linki, źródła :)
                  pzdr.
                  • potrzeszcz Re: nie podoba mi się 12.02.11, 17:06
                    > w sprawie sr...ki pilota poproszę iakieś linki, źródła :)

Linki i źródła :)
                    • empi Re: nie podoba mi się 12.02.11, 17:09
                      tam nic o tej przypadłości u tego akurat pilota nie pisze. :). Ptasiek nie kombinuj!
                      pzdr.
                      • potrzeszcz Re: nie podoba mi się 12.02.11, 17:39
                        Trzeba umieć czytać między wierszami, a tam pisze, że moja racja jest mojsza :)
                        • wampir-wampir Re: nie podoba mi się 12.02.11, 19:52
                          Miedzy wierszami czy wprost - sraczka już na zawsze pozostanie symbolem kurdupla :-)))
                          • Gość: malpa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 20:13
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Bazyl Re: nie podoba mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 23:46
      Panowie, o czym w ogóle ta mowa? Przyhamujcie na moment i zreflektujcie się.
      Za Kwaśniewiskiego takie rzeczy (sprawy, problemy) jak jakieś upokarzające kłótnie z pilotem, awantury z premierem o krzesło w Brukseli czy miejsce w samolocie, komentarze typu "ta małpa w czerwonym" czy odzywki do obywatela "spieprzaj dziadu" BYŁY W OGÓLE NIE DO WYOBRAŻENIA. To pokazuje, żeróznica klasy intelektualnej i obycia pomiędzy Kwaśniewskim i jego następcą była jak rów tektoniczny w Afryce.
      Niestety, Prezydent Komorowski też nie prezentuje intelektu noblisty i manier członka domu panującego. W porównaniu do poprzednika jest wprawdzie dość sympatycznym człowiekiem, nie stroi brewerii i nie "strzela fochów" (przynajmniej na razie), ale nie jest to klasa, którą - w mojej wyobraźni - powienien mieć najwyższy reprezentant mojego kraju, głowa państwa polskiego. Ubolewam nad tym, że elity polityczne w swoim egoizmie i egocentryzmie są tak zaślepione, że nie potrafią zrezygnować z małostkowej ciągotki posiadania "swojego" Prezydenta i wysunąc na to stanowisko kogoś naprawdę godnego, mogącego aspirowac do roli "ojca (lub matki) narodu".
      • potrzeszcz Re: nie podoba mi się 13.02.11, 13:19
        > BYŁY W OGÓLE NIE DO WYOBRAŻENIA

Raczej były nie do pokazania w opanowanych przez postkomuchów mediach.
        • tajnos.agentos Re: nie podoba mi się 13.02.11, 13:24
          Kłamiesz. Były opanowane przez AWS, którego popłuczynami są między innymi PiS i PO.
        • Gość: Bazyl Re: nie podoba mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 13:59
          potrzeszcz napisał:
          > Raczej były nie do pokazania w opanowanych przez postkomuchów mediach.

Taaaaa, jak nie ma dowodów, to znaczy, że zostały zniszczone,
          a wszędzie panuje "ubekistan", ha ha ha
          Lecz się, biedaku, może nie jest za późno.
          • Gość: arcydiabeł Re: nie podoba mi się IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 20:56
            Małpa w czerwonym to może i nie mówił ale golnąć sobie lubiał:). No i luksusowo obsługę drabiny opanował:)
            • Gość: Bazyl Re: nie podoba mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:54
              Ten od "małpy w czerwonym" też sobie lubił golnąć (jak pokazały faktury dla Kancelarii Prezydenta), tyle że nie w Charkowie, bo mu tamtejszy klimat ogólnie nie pasował :))
              • Gość: arcydiabeł Re: nie podoba mi się IP: *.146.208.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.11, 12:01
                No i publicznie się z tym nie obnosił:)
    • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 07:42
      Dla mnie takie wpadki nie są jakieś znaczące ale trzeba obiektywnie przyznać, że jakby Kaczor strzelił takie gafy to zaraz zapluliby się niektórzy, że wstyd mieć takiego prezydenta, że brak wychowania itp. No ale wszystkim oprócz Kaczorów można
      • tajnos.agentos Re: gafy lewej komory 14.02.11, 07:53
        Póki co jednak, trzeba obiektywnie przyznać, że aktualnie zapluwają się się kaczory oraz ich przydupasy że wstyd mieć takiego prezydenta, że brak wychowania itp. No ale na wszystkich oprócz Kaczorów można wylewać pomyje.:D
        • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 21:47
          Kaczory stosują tą samą metodę co stosowano na Lecha więc nie wiem czemu taką podnietę to wzbudza:). Ci co ujadali na Kaczora prezydenta teraz są oburzeni, że pisuarowcy tak samo na Komorowskiego jadą. Brak konsekwencji.
          • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 14.02.11, 22:05
            A konkretnie kto jest oburzony?
            • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 23:20
              przykładowo mój znajomy pełowiec, osoby dzwoniące do szkła kontaktowego (zapewne nie są to pisowce), na tym forum też by znalazł takich, itp
              • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 15:15
                Gość portalu: arcydiabeł napisał(a):

> przykładowo mój znajomy pełowiec, osoby dzwoniące do szkła kontaktowego (zapewn
                > e nie są to pisowce),

Trochę to mało przekonująco brzmi, oglądam czasem SK. Znajomego komentował nie będę, podobno każdy ma takich na jakich zasługuje.

> na tym forum też by znalazł takich, itp

No to znajdź, na razie bredzisz.
                • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 19:36
                  > Trochę to mało przekonująco brzmi, oglądam czasem SK.

W SK najważniejsze jest słuchanie a nie oglądanie.

Znajomego komentował nie
                  > będę, podobno każdy ma takich na jakich zasługuje.

tego to nie wiem. Pewny natomiast jestem tego, że jakość wypowiedzi świadczy o poziomie wypowiadającego (bądź piszącego). Powyższy część jest nędzna więc ...

> No to znajdź, na razie bredzisz.

Z całym szacunkiem ale mam znacznie lepsze zajęcia niż szukanie dla wielmożnego wampira wypowiedzi na forum. Wystarczy czytać co kto pisze obecnie i przypomnieć sobie (no chyba że problemy z pamięcią) co kto pisał za czasów kaczora. Następnie trzeba porównać te wypowiedzi i wyprowadzić z nich wniosek (oczywiście kaczofoby spod znaku peło czy lewactwa będą mieć w tym zakresie problem, podobnie nieobiektywni będą pisuarowcy)
                  • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 19:45

> W SK najważniejsze jest słuchanie a nie oglądanie.

Nie, dlaczego? W SK najciekawsze są sms-y.

> tego to nie wiem. Pewny natomiast jestem tego, że jakość wypowiedzi świadczy o
                    > poziomie wypowiadającego (bądź piszącego).

Zgadza się, ty bredzisz.

> Powyższy część jest nędzna więc ...

Trudno mi dociec, co miałeś na myśli. Nędzna ta twoja składnia.

> Z całym szacunkiem ale mam znacznie lepsze zajęcia niż szukanie dla wielmożnego
                    > wampira wypowiedzi na forum. Wystarczy czytać co kto pisze obecnie i przypomni
                    > eć sobie (no chyba że problemy z pamięcią) co kto pisał za czasów kaczora.

Nie rozumiesz, co piszesz na forum? Twierdziłeś, że niektórzy użytkownicy są oburzeni wytykaniem gaf Komorowskiego. Cóż ma do tego to, co pisali o kurduplu i gdzie są te pełne oburzenia wypowiedzi. Ja tu takich nie widziałem, ty twierdzisz, że tak, więc je wskaż. To dla ciebie za trudne, czy po prostu kłamiesz licząc na to, że nikt nie zauważy?

> Nast
                    > ępnie trzeba porównać te wypowiedzi i wyprowadzić z nich wniosek (oczywiście ka
                    > czofoby spod znaku peło czy lewactwa będą mieć w tym zakresie problem, podobnie
                    > nieobiektywni będą pisuarowcy)

Jakie wypowiedzi? Te, których nie potrafisz wskazać?
                    • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 20:11
                      > Trudno mi dociec, co miałeś na myśli. Nędzna ta twoja składnia.

Przepraszam zatem. Założyłem, że poziom twej inteligencji jest na wyższym poziomie. Mylić się jest rzeczą ludzką.

> Nie, dlaczego? W SK najciekawsze są sms-y.

Ja akurat wolę telefony widzów. Proponuję skupić się na wypowiedziach widzów (jeśli nie możesz zarówno na jednym i drugim)

> Zgadza się, ty bredzisz.

Tak bez wątpienia bredzisz. Zresztą jakiś pobudzony jesteś. Proponuję odstawić to co jarasz bo widzę, że ma negatywne skutki. W każdym razie nic nie poradzę, że w necie widzisz to co chcesz. Tak już jest z kaczofobami (do których jak widzę się zaliczasz). Użyj intelektu i sam poszukaj. Jeśli nie potrafisz to już nie moja wina. Najwyraźniej to za trudne.

• wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:20

> Tak bez wątpienia bredzisz. Zresztą jakiś pobudzony jesteś. Proponuję odstawić
                        > to co jarasz bo widzę, że ma negatywne skutki.

O, pajacyk się wściekł, bo wyszło na jaw, że łże. No cóż...

>W każdym razie nic nie poradzę,
                        > że w necie widzisz to co chcesz. Tak już jest z kaczofobami (do których jak wid
                        > zę się zaliczasz).

Ty widzisz coś innego pisdzielcu? To pokaż, za trudne?

>Użyj intelektu i sam poszukaj. Jeśli nie potrafisz to już ni
                        > e moja wina. Najwyraźniej to za trudne.

Takich wypowiedzi po prostu nie ma. Łżesz, bo nic innego nie potrafisz.
                        • Gość: essex Re: gafy lewej komory IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 20:28
                          Aaaaaaaa!!!! matołek z matołkiem dysputę prowadzą...precz!
                          • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:39
                            Gość portalu: essex napisał(a):

> Aaaaaaaa!!!! matołek z matołkiem dysputę prowadzą...precz!

Nie wysilaj się, ogon także jest nikim, śmieciu.
                            • Gość: essex Re: gafy lewej komory IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 21:00
                              "Nie wysilaj się, ogon także jest nikim, śmieciu."
                              jakże kulturalny i pełen cnoty jesteś o wampirze-wampirze!znaczy się,po Twojemu-śmieciu.Spadaj bo śmiecisz tu dziś.
                              • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:02
                                Gość portalu: essex napisał(a):

> Spadaj bo śmiecisz tu dziś.

Ogon-moderator, he, he, he .!.
                                • Gość: essex Re: gafy lewej komory IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 21:06
                                  Ty naprawdę nie zauważasz jakim jesteś chamem i prostakiem?
                                  • Gość: bird Re: gafy lewej komory IP: *.121.spoje.net 15.02.11, 21:28
                                    Nie zauważy,nie wysilaj się.Tomek ma w głowie tylko dziki seks w windach budynków użyteczności publicznej(jego niespełnione marzenie) a taki człowiek o niczym innym nie myśli.
                                    • Gość: essex Re: gafy lewej komory IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 22:05
                                      Tak,domyślam się.Zachowuje się jakby z Abdery pochodził...
                        • Gość: potrzeszcz Re: gafy lewej komory IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 20:30
                          Netoperku, skoro Belzebub nie chce, to ja poszukałem za niego i mam juz jeden przykład. Znany szczekacz z forum Kraj, niejaki Beblowski, pisał kiedyś o prezydencie Kaczyńskim tak: forum.gazeta.pl/forum/w,28,102821037,102830129,Re_Czy_prezydent_ma_na_mysli_Tuska_mowiac_.html

Tenże sam Beblowski ocenia posty krytykujące prezydenta Komorowskiego tak: forum.gazeta.pl/forum/w,28,122083156,122083292,Re_Bronislaw_Wtopa_Komorowski.html

Czy ten przykład wystarczy?
                          • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:35
                            Gość portalu: potrzeszcz napisał(a):

> Netoperku, skoro Belzebub nie chce, to ja poszukałem za niego i mam juz jeden przykład. Znany szczekacz z forum Kraj (...)

Forum Kraj Ptaśku, to nie FL. Pajac pisał o wypowiedziach pełnych oburzenia na tym forum. Poprosiłem o przykłady i co?
                            • potrzeszcz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:39
                              Chcesz powiedzieć, że na tym forum ktoś śmiał krytykować prezydenta Kaczyńskiego???
                              • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:42
                                potrzeszcz napisał:

> Chcesz powiedzieć, że na tym forum ktoś śmiał krytykować prezydenta Kaczyńskieg
                                > o???

Chcę powiedzieć, że na tym forum nikt nie oburzał się z powodu wytykania gaf Komorowskiewu.
                                • potrzeszcz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:55
                                  > Chcę powiedzieć, że na tym forum nikt nie oburzał się z powodu wytykania gaf Ko
                                  > morowskiewu.

Ja jednak sądzę, iż jednak tu też nie byłbym taki pewien: forum.gazeta.pl/forum/w,62,112827393,112836708,Re_uwaga_na_Komorowskiego.html
                                  • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:00
                                    potrzeszcz napisał:

> Ja jednak sądzę, iż jednak tu też nie byłbym taki pewien

A gdzie tu jest mowa o gafach prezia Komorowskiego?
                            • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 20:48
                              Ja matołku twierdziłem ogólnie a nie tylko na tym forum. Czytaj ze zrozumieniem. Stwierdziłem także że i na tym forum takich by znalazł, bowiem od dawna je czytuję.

Po drugie nie obrażaj bo to, że jesteś anonimowy lub chcesz się podbudować bo w młodości łeb w kiblu często ci zanurzali, nie uzasadnia chamskiego i prostackiego zachowania.

Ostatnia rzecz: ja "pisdzielec"???:). Typowy polski ynteligent dla którego istnieją dwa kolory. Jak ktoś jedzie na Tuskacza to od razu Jarkacz lub ewentualnie na odwrót. Dla twej nędznej wiedzy ja generalnie brzydzę się socjalizmu. I teraz trudna zagadka. Pis jest jaki? No jaki? Liberalny może?:). Może peło jest liberalne? Zenada
                              • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 20:58

> Ja matołku twierdziłem ogólnie a nie tylko na tym forum. Czytaj ze zrozumieniem
                                > . Stwierdziłem także że i na tym forum takich by znalazł, bowiem od dawna je cz
                                > ytuję.

Podałeś głupku trzy przykłady: SK, znajomego z Po i to forum. Zwykłem odnosić się do tego, co jest napisane, nie jestem doktorem Freudem. Ogólnie - żadnej histerii nie ma. Komorowski nie obraża się na tych, którzy gafy mu wytykają, jak miał w zwyczaju kartofel, wyborcy PO reagują o wiele rozsądniej niż pisdzielcy - też się z tych gaf śmieją albo pomijają je milczeniem. To że trafi się czasem jakiś Blebowski nie upoważnia do generalizowania.

> Po drugie nie obrażaj bo to, że jesteś anonimowy lub chcesz się podbudować bo w
                                > młodości łeb w kiblu często ci zanurzali, nie uzasadnia chamskiego i prostacki
                                > ego zachowania.

Mam taką zasadę - do chamów zwracam się po chamsku. Taki język jest im bliski, takiego używają, taki rozumieją. Jesteś najlepszym tego przykładem. Wystarczy przjrzeć wymianę zdań w tym wątku.

> Ostatnia rzecz: ja "pisdzielec"???:). Typowy polski ynteligent dla którego istn
                                > ieją dwa kolory. Jak ktoś jedzie na Tuskacza to od razu Jarkacz lub ewentualnie
                                > na odwrót. Dla twej nędznej wiedzy ja generalnie brzydzę się socjalizmu. I ter
                                > az trudna zagadka. Pis jest jaki? No jaki? Liberalny może?:). Może peło jest li
                                > beralne? Zenada

Potrafisz kmiotku wyłapać ironię? Nie potrafisz? No cóż... żenada.
                                • Gość: arcydiabeł Re: gafy lewej komory IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 21:13
                                  > Mam taką zasadę - do chamów zwracam się po chamsku. Taki język jest im bliski,
                                  > takiego używają, taki rozumieją. Jesteś najlepszym tego przykładem. Wystarczy p
                                  > rzjrzeć wymianę zdań w tym wątku.

Cóż sam siebie podsumowałeś:). Czy wyborcy PO reagują rozsądniej? Jeżeli ty nim jesteś to wspaniale zaprzeczyłeś tej tezie. Kultury również brak no ale to wynosi się z domu.
                                  Generalnie przykro mi, że byłeś całe życie (może dalej jesteś) popychadłem i teraz odreagowujesz. No ale niestety życie jest okrutne. Chamskie wypowiedzi świadczą o ubogim intelekcie więc nie próbuj swego prostactwa nieudolnie uzasadniać. Kończę dyskusję bo na plebs szkoda czasu.

• wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:24

> Cóż sam siebie podsumowałeś:)

Może to dla ciebie przykre kmiotku, ale tak - do takich chamów jak ty, zwracam się językiem dla nich zrozumiałym. Nic nie poradzę - jak radził hrabia Witold..., ech, szkoda czasu, taki półgłówek i tak nie pojmie w czym rzecz.

> Czy wyborcy PO reagują rozsądniej? Jeżeli ty nim
                                    > jesteś to wspaniale zaprzeczyłeś tej tezie.

W jaki sposób? Ja nie jestm oburzony wytykaniem gaf prezydentom. Ani poprzedniemu, ani obecnemu. Gafy mnie śmieszą, choć sraczka jakby bardziej.

Kultury również brak no ale to wyn
                                    > osi się z domu.
                                    > Generalnie przykro mi, że byłeś całe życie (może dalej jesteś) popychadłem i te
                                    > raz odreagowujesz. No ale niestety życie jest okrutne.

Projektujesz pajacyku? Bo ja swojemu życiu nie mam nic do zarzucenia.

> Chamskie wypowiedzi świa
                                    > dczą o ubogim intelekcie więc nie próbuj swego prostactwa nieudolnie uzasadniać

Ależ wcale nie zamierzam twojego chamstwa uzasadniać. Generalnie niewiele mnie obchodzisz.

> . Kończę dyskusję bo na plebs szkoda czasu.

Pa, chłopku.
    • Gość: rozebrać Re: gafy lewej komory IP: 46.186.12.* 14.02.11, 23:23
      Widzę po tej rozmowie, że największą tragedią Smoleńska jest fakt, że nie zginęli w nim wszyscy pisowcy. Wtedy już nie można byłby zwalać tego co się dzieje na PiS a ludzi nie pluliby na siebie tylko dlatego że ktoś woli PO lub PiS. Zaczęliby patrzeć na ręce władzy i może coś by się zmieniło.
      Choć zapewne wymyślono by PiS 2 i znów napuszczono jedną część Polski na drugą.
      • Gość: Bazyl Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 00:02
        Mam gdzieś i pisowców i pełowców i pozostałych pomniejszych partyjnych pasożytów żerujących na podatnikach. Ale patrząc chłodnym okiem na ten burdel w kraju, nie mam wątpliwości, że jeśli ktoś kogoś na kogoś napuszcza to jednak ci, którzy nieustannie "lustrują", tropią "ubekistan", wietrzą wszędzie spiski i zamachy ruskich, urządzają blokady "krzyżowców" w stylu wczesnego Leppera, judzą biednych fanatycznych prostaczków przeciwko "niewiernym" itp.
    • zubelz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:32
      Jakiej gafy, jak to żaden Prezydent Polski nie popełnił
      www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1C1_____enPL407PL407&&sa=X&ei=0eFaTZW9AYSgOoPzhN0L&ved=0CBUQBSgA&q=Uhonorowanie+prezydenta+Ukrainy+w+Lublinie&spell=1
      Tylko wybierać i czytać.
      • zubelz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:37
        Prezydent nie jest od tego aby za innym nosić parasol, lub od tego aby ustawiać innego prezydenta po której stronie Pani Kanclerz ma stanąć. Sam też nie bawi się w "barmana"
        • zubelz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:39
          Sam "brat Śp Prezydenta powiedział że "Prezydent to nie paczka"
          • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:43
            zubelz napisał:

> Sam "brat Śp Prezydenta powiedział że "Prezydent to nie paczka"

No wiesz, zmarły prezydent to raczej kiepski wzór. Ja bym go nie naśladował. Trudno powiedzieć jaka będzie kadencja Komorowskiego - dopiero się rozpoczęła - ale ja już zaryzowałbym twierdzenie, że mimo wpadek, które miał, Kwaśniewki i tak wypadnie najlepiej.
            • Gość: potrzeszcz Re: gafy lewej komory IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 21:53
              No to powspominajmy: www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U
              Zjadliwy komentarz dziennikrzy tvn-u jest wprost porażający :)
              Od czasów Kwasniewskiego zmieniło sie przynajmniej tyle na lepsze, że gdyby jakikolwiek prezydent teraz pozwolił sobie na takie zachowanie, to dziennikrze by go zjedli żywcem.
              • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:59
                Gość portalu: potrzeszcz napisał(a):

> Od czasów Kwasniewskiego zmieniło sie przynajmniej tyle na lepsze, że gdyby jak
                > ikolwiek prezydent teraz pozwolił sobie na takie zachowanie, to dziennikrze by
                > go zjedli żywcem.

Wpadki zdarzają się wszystkim. Nie byłem ani admiratorem, ani wyborcą Kwaśniewskiego, ale muszę obiektywnie przyznać, że nie był to zły prezydent, gdy o protokolarne zachowania chodzi.
                • Gość: Bazyl Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 00:02
                  wampir-wampir napisał:
                  > Wpadki zdarzają się wszystkim. Nie byłem ani admiratorem, ani wyborcą Kwaśniews
                  > kiego, ale muszę obiektywnie przyznać, że nie był to zły prezydent, gdy o proto
                  > kolarne zachowania chodzi.

Po co te ufemizmy i obiekcje, krwiopijco? Powiedzmy wprost, choćby różne ćwoki miały utonąć we własnej pianie: jeśli nie liczyć Jaruzelskiego, to żaden z pozostałych prezydentów najjaśniejszej pomrocznej intelektualnie nie sięgał i nie sięga Kwachowi do pięt. Weź pod uwagę choćby fakt czy w stosunku do któregokolwiek z pozostałych jakiekolwiek poważne gremia międzynarodowe wysunęłyby sugestię aby kandydował na sekretarza generalnego ONZ? Tak jak proponowały w sprawie Kwacha duża część Europy, Meksyk i USA. Wiadomo jednak było, że zablokują ta kandydaturę Chiny jako stały członek RB ONZ (Kwaśniewski kilka razy krytykował Chiny za łamanie praw człowieka oraz ostentacyjnie serdecznie przyjmował Dalaj Lamę) i tylko dlatego Kwach nie kandydował. Prawda jest taka, że jeśli chodzi o poziom intelektualny, wiedzę, pozycję i prestiż międzynarodowy oraz światowe obycie, to żaden z pozostałych polskich "mężów stanu" na stanowisku Prezydenta RP nie może się rónac z Kwachem nawet w teoretycznych rozważaniach.
                  Zgoda, w Charkowie nie szedł pewnym defiladowym krokiem, ale jest to sensacja i problem tylko dla polskiego kołtuństwa, które dyszy i zieje chrześcijańską miłością bliźniego. W skali światowej to w ogóle niezauważona błahostka, bez najmniejszego znaczenia dla oceny polityka tego formatu. Podpity Borys Jelcyn wylądowawszy w Reykjaviku nie chciał wyjść z samolotu, bo smacznie mu się spało, a na płycie lotniska w Londynie tańczył kazaczoka. Bil Clinton rżnął (o, pardon, ponoć "penetracji" nie było, jak zeznał przed komisją senacką) stażystkę pod bokiem pierwszej damy. I co? Uchodzi za najlepszego Prezydenta USA.
                  W gruncie rzeczy to mi wisi cały ten góó...any świat polityki, ale nie lubię jak głupcy gadają bzdury. Trzeba być realistą i niezależnie od swoich osobistych symopatii spojrzeć prawdzie w oczy.
                  • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 16.02.11, 13:42
                    Gość portalu: Bazyl napisał(a):

> Po co te ufemizmy i obiekcje, krwiopijco? Powiedzmy wprost, choćby różne ćwoki
                    > miały utonąć we własnej pianie: jeśli nie liczyć Jaruzelskiego, to żaden z pozo
                    > stałych prezydentów najjaśniejszej pomrocznej intelektualnie nie sięgał i nie s
                    > ięga Kwachowi do pięt.

Skąd obiekcje? Cóż, mam do niego żal o zavetowanie reformy podatkowej proponowanej przez Balcerowicza i kilka innych drobiazgów na arenie wewnętrznej. Lubić go też nie lubiłem, to nie był polityk z mojej bajki, mimo to uważam, że była to niezła prezydentura i Polska dzięki Kwachowi sporo w świecie zyskała. Nie przypadkiem na drugą kadencję wybrano go w pierwszej turze, ja jednak wolałem wtedy, by prezydentem został ktoś inny. Patrząc z perspektywy tych kilku lat, dziś również zagłosowałbym na Olechowskiego. Każdy ma prawo do własnych ocen.

--
                    Och, nigdy nie wątp w człeka prawego i szlachetnego. Taki zawsze coś spieprzy. Oczywiście wszystko w imię większego dobra. /Simon Becket/
                    *
                    Jeśli DEPRESJA to w cafe pod szczurem
                    • Gość: Bazyl Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 16:08
                      Do ocen i sympati, oczywiście, tak. Ale pewne wartości są obiektywne i niezależne od osobistych preferencji. O takich właśnie wartościach pisałem.
                      Notabene, Olechowski też mi pasuje i właśnie na niego (pod nieobecność Kwacha) w ostatnich wyborach głosowałem. Ma prezencję, prestiż międzynarodowy, jest zrównoważony emocjonalnie i - wydaje się - umiałby "balansować" pomiędzy zantagonizowanymi Polakami. Zarzucają mu, że jest leniwy i aktywizuje się tylko wówczas, gdy jest okazja coś zyskać. Prezydent jednak nie musi być pracowity jak Wietnamczyk, ma inne funkcje do sepłnienia, a te - jak mi sie zdaje - Olechowski udżwignąłby bez trudu. No, i nie poluje :))))
                    • empi Re: gafy lewej komory 16.02.11, 16:12
                      Na Olechowskim to nawet garnitur dobrze leży :). Ma jedną wadę, brak mu większych ambicji politycznych. Gdyby je miał poświęciłby się polityce bardziej, a tak wciąż za mało o nim, o jego poglądach wiemy.
                      pzdr.
                      • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 16.02.11, 16:40
                        empi napisał:

> Ma jedną wadę, brak mu większy
                        > ch ambicji politycznych. Gdyby je miał poświęciłby się polityce bardziej, a tak
                        > wciąż za mało o nim, o jego poglądach wiemy.

Nie wiem czy to brak ambicji, czy zaplecza. Olechowski nie jest typem partyjniaka i stąd się to być może bierze. Cecha akurat dobra, by być ponad, ale dziś w wyborach decydują partyjne preferencje. Ja także głosowałem na Olechowskiego w I turze, w II na myśliwego, ale to był wybór przeciw. Cóż, kogoś wybrać trzeba.
                        • empi Re: gafy lewej komory 16.02.11, 16:48
                          Zaplecze partyjne to on powinien sam sobie stworzyć swoją postawą i działaniem. Dla mnie jest on leniwym facetem. Przejawia za małą aktywność by zorientować się w jego politycznych poglądach i zamiarach. Teraz np. siedzi zupełnie cicho, dlaczego?. Obrażony czy też przestało go to bawić?. Na prezydenta który nie posiada zbyt dużych uprawnień i ambicji wpływania na wszystko nadaje się. Wyłącznie ze względu na urok osobisty i reprezentacyjność :)
                          pzdr.
                          • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 16.02.11, 17:01
                            empi napisał:

> Zaplecze partyjne to on powinien sam sobie stworzyć swoją postawą i działaniem.
                            > Dla mnie jest on leniwym facetem.

Teoretycznie masz rację, ale to nie jest dobry czas dla nowych inicjatyw. Popatrz na Palikota, czy bardziej może na PJN. Znani politycy, zaangażowani, a jaki mają problem by coś zbudować i jak marne szanse na wejście do parlamentu. Scena polityczna się ustabilizowała. Trzeba czekać na lepszy moment.

> Przejawia za małą aktywność by zorientować s
                            > ię w jego politycznych poglądach i zamiarach. Teraz np. siedzi zupełnie cicho,
                            > dlaczego?. Obrażony czy też przestało go to bawić?

Realista. Zdaje sobie sprawę, że nic by nie wskórał. A czy dalej go to bawi? Nie wiem, może już nie.

> Na prezydenta który nie pos
                            > iada zbyt dużych uprawnień i ambicji wpływania na wszystko nadaje się. Wyłączni
                            > e ze względu na urok osobisty i reprezentacyjność :)

Nie wyłącznie. To poukładany polityk z otwartą głową. Nie słuchałeś go w kampanii? Ja trochę słuchałem.
        • wampir-wampir Re: gafy lewej komory 15.02.11, 21:40
          Owszem, od tego nie jest. Ale powinien wiedzieć, że goście siadają pierwsi i po wskazaniu foteli, zaczekać spokojnie aż usiądą. Jeśli nie wie, to nie ma się co dziwić, że lud mu to wytyka. Noblesse oblige.
      • Gość: bird Re: gafy lewej komory IP: *.torservers.net 15.02.11, 21:49
        www.sknhp.ujk.edu.pl/index.php/prace/34-stmiedz/53-protoko-dyplomatyczny
        archiwum.wiz.pl/2001/01083600.asp
        myślę że to pomoże zrozumieć tym co nie wiedzą.
    • zubelz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 22:09
      Ciekawe, jak zachowało by się to całe towarzystwo w obecności królowej np. Anglii ?. Kto miał by usiąść pierwszy?. Zakładając że goszczą na Angielskim dworze.
      • zubelz Re: gafy lewej komory 15.02.11, 22:09
        zubelz napisał:

> Ciekawe, jak zachowało by się to całe towarzystwo w obecności królowej np. Angl
        > ii ?. Kto miał by usiąść pierwszy?. Zakładając że goszczą na Angielskim dworze.
        >
        Lub w Watykanie?
        • Gość: malpa Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 23:18
          jestem ciekawy , czy Prezydent na pgrzebie arcyiskupa Życińskiego będzie miał różaniec
          no i czy przyjedzie generał Jaruzelski
          • Gość: malpa Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 11:51
            nie nooooooooo! dzisiaj do Litwinów "trzeba szanować róznorodność, bo różnorodność jest wartośią"
            Panie Prezydencie! a jednorodność nie jest wartością?
            rozumie coś ktos z tego?
            • Gość: malpa Re: gafy lewej komory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 12:30
              kolejna wpadka lewej komory
              TVN 24 pokazał zdjęcia, jak komora "zre" w trakcie przemówienia ( POwitania)gospodarza
              tu nie jest POtrzebny protokoł wg.którego są wskazania jak się zachować
              to nawet nie ABC dobrego wychowania
              to BEEEEEEEEEEE jak baran złych manier
    • Gość: potrzeszcz Re: gafy lewej komory IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 12:52
      Gdy ktoś mnie pyta, skąd jestem - odpowiadam: z Polski. A jeśli ktoś zapyta, z której konkretnie jej części? Odpowiadam: - a konkretnie z Litwy :)))

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zarty-z-komorowskiego-po-zagranicznej-wizycie,1,4187934,wiadomosc.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka