Dodaj do ulubionych

metodologia szacowania

19.02.11, 00:12
Od pewnego już czasu media podkreślają jak wiele osób weźmie udział w uroczystościach pogrzebowych Ekscelencji. Początkowo mówiono o 70 tysiącach, teraz popularyzowana jest liczba 100 tysięcy. Zastanawiam się na jakiej podstawie dokonano owych obliczeń. Czy wynajęto ośrodki badania opinii publicznej, które wydzwaniały do wybranych losowo mieszkańców z pytaniem, czy wezmą udział w uroczystościach? A może ankieterzy zaczepiali na ulicach przechodniów zadając im takie pytania? Trudno sobie wyobrazić, żeby ktoś robił taką szopkę z pogrzebu. Wygląda na to, że zastosowana metodologia szacowania przypomina nieco metodologię niejakiego Tomasza Grossa, który szacował liczbę Żydów rzekomo zamordowanych przez Polaków.

Obserwuj wątek
    • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 00:19
      Tak samo "liczono" jak "prawdziwych polaków"
      • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 00:23
        zubelz napisał:

> Tak samo "liczono" jak "prawdziwych polaków"
        Może jak posłuchasz tej piosenki to ci przejdą te narodowo faszystowskie poglądy.

skisly.wrzuta.pl/audio/7xwIhRSlgza/bayer_full_-_bo_wszyscy_polacy_to_jedna_rodzina
        • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 00:49
          Bez wątpienia są środowiska, które będą bardzo żałować odejścia Ekscelencji. Media podkreślają zdarzenie bez precedensu - modły za katolickiego biskupa najwyżej postawionych żydowskich duchownych oraz ich obecność na uroczystości pogrzebowej. Trudno się dziwić, Ekscelencja robił, co mógł w interesie tej mniejszości narodowej. Od pewnego czasu stał się gorliwym propagatorem myśli i poglądów wyrażanych przez sanhedryn z ulicy Czerskiej. Nie należały do rzadkości opinie, że miano go tam za swego.

Mimo poparcia z tej strony, megareprezentacji mundurowych i po cywilnemu oraz tych ciekawskich, którzy przyjdą, bo mówili, że będzie aż 100 tysięcy i że nie wypada nie być, nie wierzę w te propagandowe szacunki. Powszechnie wiadomo, że większość Lublinian ma zapatrywania patriotyczne i od dawna modliła się w intencji przeniesienia politykującego arcybiskupa głoszącego nauki rabbiego Michnika z Koziego Grodu w inne, jak najdalsze rejony.

Bardzo sprytnym okazał się pomysł, żeby zaapelować o nieprzynoszenie kwiatów i wiązanek. Ich liczba na widoku publicznym nie pozostawiałaby wątpliwości, że biorących w uroczystościach było wielokrotnie mniej niż zapowiadano.
          • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 01:41
            elan13 napisał:

> Bez wątpienia są środowiska, które będą bardzo żałować odejścia Ekscelencji. Me
            > dia podkreślają zdarzenie bez precedensu - modły za katolickiego biskupa najwyż
            > ej postawionych żydowskich duchownych oraz ich obecność na uroczystości pogrzeb
            > owej. Trudno się dziwić, Ekscelencja robił, co mógł w interesie tej mniejszości
            > narodowej. Od pewnego czasu stał się gorliwym propagatorem myśli i poglądów wy
            > rażanych przez sanhedryn z ulicy Czerskiej. Nie należały do rzadkości opinie, ż
            > e miano go tam za swego.
            >Jesteś kłamcą. Nie tylko Żydzi, lecz także Muzułmanie się modlą przy trumnie z ciałem ŚP AB. i też biorą udział w uroczystościach pogrzebowych. Co do udziału policji?. Jest jej więcej dlatego i tylko dlatego że przyjedzie Prezydent! a oszołomów twojego pokroju nie brak, mimo upływu tylu lat (jednak głupota jest zaraźliwa).( Przypadek Narutowicza).
            • Gość: potrzeszcz Re: metodologia szacowania IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 10:23
              > Co do udziału policji?. Jest jej więcej dlatego i tylko dlatego że przyjedzie Prezydent!

To dobrze, że przyjedzie prezydent, bo to świadczy o tym, że Polska nie jest jeszcze tak laickim krajem, jakby niektórzy chcieli, a rozdział Kośioła od państwa i państwa od Kościoła wciąż jeszcze jest bardziej na papierze niż w rzeczywistości. Bardzo się z tego cieszę. Oby tylko tym razem nie zasnął nam nasz pan prezydent w czasie mszy świętej, bo przyniósłby wstyd zarówno sobie, jak i nam.
              • elan13 jak dotąd nie zasnął 19.02.11, 11:17
                Gość portalu: potrzeszcz napisał(a):

> > Co do udziału policji?. Jest jej więcej dlatego i tylko dlatego że przyje
                > dzie Prezydent!
                >
                > To dobrze, że przyjedzie prezydent, bo to świadczy o tym, że Polska nie jest je
                > szcze tak laickim krajem, jakby niektórzy chcieli, a rozdział Kośioła od państw
                > a i państwa od Kościoła wciąż jeszcze jest bardziej na papierze niż w rzeczywis
                > tości. Bardzo się z tego cieszę. Oby tylko tym razem nie zasnął nam nasz pan pr
                > ezydent w czasie mszy świętej, bo przyniósłby wstyd zarówno sobie, jak i nam.

Jak dotąd nie zasnął. Właśnie zakończył swoją dwuminutową mowę z kartki. Zaczęła się ona tak:

Żegnamy dzisiaj arcybiskupa, dłuższe spojrzenie na kartkę, Józefa Życińskiego.
              • Gość: Bazyl Bóg, ojczyzna i hipokryzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:24
                Gość portalu: potrzeszcz napisał(a):

> rozdział Kośioła od państwa i państwa od Kościoła wciąż jeszcze jest bardziej na papierze
                > niż w rzeczywistości. Bardzo się z tego cieszę

Czyli cieszyś się, kutafonie, że nie jest przestrzegana Konstytucja RP, która została przyjęta w ogólnonarodowym referendum. Jeśli takich ciuli jest w tym kraju więcej, to na polskim sztandarze powinno być wyhaftowane: Bóg, ojczyzna, hipokryzja!

PS
                Nie wysilaj się na odpowiedź, z ciulami nie dyskutuję!
          • Gość: essex Re: metodologia szacowania IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 08:05
            procesy myślowe zachodzące w kulistym zwieńczeniu ciała elana są tak zawiłe,dziwne i poplątane że...ręce opadają:-)
            • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 08:18
              Gość portalu: essex napisał(a):

> procesy myślowe zachodzące w kulistym zwieńczeniu ciała elana są tak zawiłe,dzi
              > wne i poplątane że...ręce opadają:-)
              Ale tego nie możesz zaprzeczyć. Że elan "myśli"
            • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 08:30

> procesy myślowe zachodzące w kulistym zwieńczeniu ciała elana są tak zawiłe,dzi
              > wne i poplątane że...ręce opadają:-)
              Rilan ma doktorat aleTajnos mógł by się zająć takim "przypadkiem" Co prawda miałby problemy z udowodnieniem tego że badania przeprowadził na człowieku i porównał je z czymś takim jak Elan, bo bakteria (na obecną wiedzę) wykazuje więcej samodzielności jak Elan.
              • Gość: essex Re: metodologia szacowania IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 08:36
                tak naprawdę to przecież nie wiemy czy elan jest człowiekiem.może on jest z innej planety?taki bardziej Alf,bo chyba nie predator?
                • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 08:52

> tak naprawdę to przecież nie wiemy czy elan jest człowiekiem.może on jest z inn
                  > ej planety?taki bardziej Alf,bo chyba nie predator?
                  Byłem pewien że go rozszyfrowałeś. (ten kulisty kształt) Jestem przekonany że to jest taki Wielki zarazek (inaczej mówiąc zaraza) gorsza od tyfusu, cholery,czarnej ospy,duru brzusznego. Co będę wymieniał. Wystarczy jedno magiczne słowo ELAN a już jesteś przyjęty na wszystkie oddziały psychiatryczne i to nie tylko w Polsce, lecz w całej UE (Moc słowa działa cuda)ELAN
                  • empi Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:32
                    elan raz na forum się chwalił, że jego wujkiem jest dyrektor wykonawczy Światowego Kongresu Żydów, Elan Steinberg. daltego ma taki nick. Innym razem pisał, że to skrót od element antysemicki. Stale kręci :). Elan zaś w jezyku niemieckim to chyba werwa, zapał. Dlatego tajnos i inni uważamy go za Żyda i traktujemy jako członka naszej gminy. Chcemy go nawrócić. Przecież na forum michnikowym nikt inny nie mógłby zaistnieć a jego przecież tu stale coś ciągnie. Jeśli ktoś ma bliższe informacje o nim, niech tu się tym podzieli. Proszę o jedno, o delikatność w temacie. Może się spłoszyć i utracimy członka naszej gminy.
                    pzdr.
                    • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:57
                      Możliwości jest wiele. Elan może być narciarzem, farmaceutą i biotechnologiem, budowniczym luksusowych jachtów a nawet kibolem. Kto go tam wie...:)
                      • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 10:04
                        tajnos.agentos napisał:

> Możliwości jest wiele. Elan może być [url=http://www.elanskis.pl/]narciarzem[/u
                        > rl], farmaceutą i biotechnologiem, budowniczym luksusowych jac
                        > htów
                        a nawet kibolem. Kto go tam wie..
                        > .:)
                        Tajnos pewny jesteś? Ja jestem Swięcie przekonany że to jest[tasiemiec][/b]
                        • Gość: bosman jaki narciarz, jaki budowniczy jachtóW??? IP: 46.186.14.* 19.02.11, 10:50
                          to wychrzta czyli meches czyli menda zarówno dla chrześcijan jak i żydów, jednostka osobowa pogardzana przez każdą normalną społeczność.
                    • elan13 Empi, powiedz szczerze 19.02.11, 11:05
                      empi napisał:

> elan raz na forum się chwalił, że jego wujkiem jest dyrektor wykonawczy Światow
                      > ego Kongresu Żydów, Elan Steinberg. daltego ma taki nick. Innym razem pisał, że
                      > to skrót od element antysemicki. Stale kręci :).

Klasyczny przykład gazetowyborczej szkoły manipulacji. Nigdy nie twierdziłem, żebym miał jakiegokolwiek żydowskiego krewnego, a mój nick pochodzi od element antysocjalistyczny a nie antysemicki.

> Elan zaś w jezy
                      > ku niemieckim to chyba werwa, zapał. Dlatego tajnos i inni uważamy go za Żyda i
                      > traktujemy jako członka naszej gminy. Chcemy go nawrócić. Przecież na forum m
                      > ichnikowym nikt inny nie mógłby zaistnieć a jego przecież tu stale coś ciągnie.
                      > Jeśli ktoś ma bliższe informacje o nim, niech tu się tym podzieli. Proszę o je
                      > dno, o delikatność w temacie. Może się spłoszyć i utracimy członka naszej gminy
                      > .
                      > pzdr.

Obecność na waszym forum traktuję jako rozrywkę. Ciekaw jestem jak zareagujecie na niemiłe dla was fakty skrywane przez waszą propagandę, na uzasadnione argumenty. Często temat jest dla was za trudny i Empi moje wpisy i całe wątki brutalnie wycina (dokumentacja cenzorskich wyczynów Empiego jest już pokaźna). Rzadko ktoś z waszej gminy wchodzi w merytoryczną polemikę. Dominuje obrażanie, kwestionowanie zdrowia psychicznego, ostatnio w przypływie desperacji nawet kwestionowanie mojej przynależności do homo sapiens.

Empi, powiedz szczerze, czy jesteś zadowolony z poziomu polemiki, jaki reprezentują członkowie twojej gminy, ze świadectwa, jakie wystawiają waszej nacji czytelnikom forum?
                      • Gość: bosman moim zdaniem mechesie... IP: 46.186.14.* 19.02.11, 11:26
                        najlepszą rozrywką dla ciebie to granat w twojej dupie. Pomyśl o tym.
                        Piszesz:"Dominuje obrażanie, kwestionowanie zdrowia psychicznego, ostatnio w przypływie desperacji nawet kwestionowanie mojej przynależności do homo sapiens".
                        Nie rozumiesz mechesie że:
                        - akcja wywołuje reakcję
                        - z przedmiotami nie dyskutuje się zwłaszcza merytorycznie
                        - menda nie należy do homo sapiens
                        • elan13 Re: moim zdaniem mechesie... 19.02.11, 11:42
                          Gość portalu: bosman napisał(a):

> najlepszą rozrywką dla ciebie to granat w twojej dupie. Pomyśl o tym.
                          > Piszesz:"Dominuje obrażanie, kwestionowanie zdrowia psychicznego, ostatnio w pr
                          > zypływie desperacji nawet kwestionowanie mojej przynależności do homo sapiens".
                          > Nie rozumiesz mechesie że:
                          > - akcja wywołuje reakcję
                          > - z przedmiotami nie dyskutuje się zwłaszcza merytorycznie
                          > - menda nie należy do homo sapiens

No właśnie, nic dodać nic ująć, oto wizytówka czołowego ideologa gminy Empiego, jednego z najaktywniejszych na tutejszym forum, występującego czasem jako <nabucco>.
                          Tylko dlaczego ten szabesgoj z uporem maniaka zwraca się do mnie mechesie?
                          • Gość: bosman dlatego mechesie... IP: 46.186.14.* 19.02.11, 12:44
                            czyli wychrzto, żebyś nie zapomniał że napletek nie odrasta.
                            • elan13 Re: dlatego mechesie... 19.02.11, 13:39
                              Gość portalu: bosman napisał(a):

> czyli wychrzto, żebyś nie zapomniał że napletek nie odrasta.

Ale to już twój problem i twoich towarzyszy z gminy Empiego. My goje z tym problemu nie mamy.
                              • Gość: essex Re: dlatego mechesie... IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 16:39
                                elan-brakuje mi Ciebie Żydzie...częsciej się udzielaj...
              • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:11
                zubelz napisał:

> Gość portalu: essex napisał(a):
                >
                > > procesy myślowe zachodzące w kulistym zwieńczeniu ciała elana są tak zawi
                > łe,dzi
                > > wne i poplątane że...ręce opadają:-)
                > Rilan ma doktorat aleTajnos mógł by się zająć takim "przypadkiem" Co prawda mia
                > łby problemy z udowodnieniem tego że badania przeprowadził na człowieku i poró
                > wnał je z czymś takim jak Elan, bo bakteria (na obecną wiedzę) wykazuje więcej

> samodzielności jak Elan.
                Tajnos masz na to ochotę?
                • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:15
                  zubelz napisał:

> Tajnos masz na to ochotę?

Nie mam. Ze zwierzątek to ja najbardziej wysokomleczne krówki i świnki lubię.:)
                  • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:20
                    tajnos.agentos napisał:

> zubelz napisał:
                    >
                    > > Tajnos masz na to ochotę?
                    >
                    > Nie mam. Ze zwierzątek to ja najbardziej wysokomleczne krówki i świnki lubię.:)
                    Czyli? Biedny Elan! nikt się jego przypadkiem nie zajmie? Dam jakąś kasę na badania tego przypadku.
                    • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:24
                      zubelz napisał:

> tajnos.agentos napisał:
                      >
                      > > zubelz napisał:
                      > >
                      > > > Tajnos masz na to ochotę?
                      > >
                      > > Nie mam. Ze zwierzątek to ja najbardziej wysokomleczne krówki i świnki lu
                      > bię.:)
                      > Czyli? Biedny Elan! nikt się jego przypadkiem nie zajmie? Dam jakąś kasę na bad
                      > ania tego przypadku.
                      Chcę się upewnić czy się w diagnozie nie pomyliłem (Podobne do człowieka , lecz bez samodzielnej decyzji.)
                      • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:59
                        To jest ciężki przypadek. Moim zdaniem, beznadziejny...
                        • empi Re: metodologia szacowania 19.02.11, 10:05
                          lecz co by nie mówić on ci nasz jest :)
                          pzdr.
          • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 09:04
            elan13 napisał:

> Powszechnie wiadomo, że w
            > iększość Lublinian ma zapatrywania patriotyczne i od dawna modliła się w intenc
            > ji przeniesienia politykującego arcybiskupa głoszącego nauki rabbiego Michnika
            > z Koziego Grodu w inne, jak najdalsze rejony.

Żydku, skąd te szacunki? Prowadziłeś jakieś badania, ankiety? Zaczepiałeś przechodniów na ulicach? I naprawdę wyszło, że "patriotycznie nastawieni lublinianie" nie mogą się zachować inaczej? Proszę o link do źródła tych rewelacji...:D
    • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 00:25
      Żeby nadać wyższą rangę uroczystościom upubliczniono też informację, że policjantom wstrzymano urlopy, że wszyscy lubelscy policjanci w liczbie około tysiąca będą w uroczystości zaangażowani i że ściągnięto jeszcze dodatkowe posiłki z sąsiednich województw. Owszem, dzięki tym działaniom frekwencja żałobników znacznie wzrośnie. Tyle, że zawodowi złodzieje i bandyci uzyskali informację, że prawdopodobieństwo natknięcia się w określonym czasie na policję na Czubach, Czechowie, Dziesiątej czy Wrotkowie jest bliskie zeru. Czas pokaże, ale warto przyjrzeć się sobotnim statystykom kryminalnym.
      • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 02:03
        elan13 napisał:

> Żeby nadać wyższą rangę uroczystościom upubliczniono też informację, że policja
        > ntom wstrzymano urlopy, że wszyscy lubelscy policjanci w liczbie około tysiąca
        > będą w uroczystości zaangażowani i że ściągnięto jeszcze dodatkowe posiłki z są
        > siednich województw. Owszem, dzięki tym działaniom frekwencja żałobników znaczn
        > ie wzrośnie. Tyle, że zawodowi złodzieje i bandyci uzyskali informację, że praw
        > dopodobieństwo natknięcia się w określonym czasie na policję na Czubach, Czecho
        > wie, Dziesiątej czy Wrotkowie jest bliskie zeru. Czas pokaże, ale warto przyjrz
        > eć się sobotnim statystykom kryminalnym.

Czym się różni ten pogrzeb od święta Wszystkich Świętych? tylko tym że,Ta Śmierć zaskoczyła wszystkich. "Imprezy planowane" tak jak Wszystkich Świętych "da się zaplanować" W tym czasie służby odpowiedzialne za utrzymanie porządku wiedzą "czym dysponują" Na Wszystkich Świętych są też wzmocnione patrole policji, po to abyś czuł się bezpieczny(jadąc w rodzinne strony) aby w tym czasie nikt z "polaków" nie okradł ci domu. Część tych ludzi musi pracować i nie może wziąć w tym czasie urlopu. To są służby które za te w sumie nie wielkie wyrzeczenia odchodzą na emeryturę w młodym wieku (czy słusznie ?) mam swoje zdanie w tym temacie.
        • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 02:07
          Dodatkowo, jak napisałem. Jest Prezydent. I jaki by nie był, nie każdemu będzie "pasował"
      • Gość: bosman mechesie... IP: 46.186.14.* 19.02.11, 10:54
        te środki bezpieczeństwa mają uchronić normalnych ludzi przed takimi wszawymi typami jak ty.
    • zubelz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 03:57
      Jak myślisz (o ile potrafisz samodzielnie myśleć). Dlaczego przyjechał, stary, schorowany człowiek jakim jest kardynał Glemp? AB Pieronek? O gnidzie tej z "Wawelu" nawet nie chcę mi się wspominać, ale jest. Co robi w tym czasie "doktor"Rydzyk? Szuka owieczek aby mu dali trzy tysiące złotych na karę jaką ma zapłacić za przekręty. Jest tak biedny że wszystko co miał poświęcił "Radiu co ma Ryja. (Co zrobił z kasą jaką zebrał na ratowanie stoczni?) Szumna nazwa radia jako katolickie? to nie jest radio katolickie, lecz sekta Radia Ma Ryja pod przewodnictwem Rydzyka. Podobną sektę chciał zmontować księżulo w Kazimierzu, tylko trafił na człowieka który nie bał się podjąć decyzji. Decyzji w oczach wielu nie popularnej, lecz dla kościoła skutecznej. Ile trzeba było czekać na decyzję w sprawie" księdza "? Jankowskiego. Gdy by podjęto szybciej działania w sprawie "radia ma ryja" to kościół tylko by zyskał a nie stracił (może nie materialnie) lecz w perspektywie lat zyskał by nowych członków, lecz pazerność tego malwersanta nie zna granic i ciągle jest mu mało i ciągle jest on biedny.(gdy by Jezus żył w tych czasach też jeździł by Maybahem)
    • Gość: potrzeszcz Re: metodologia szacowania IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 11:13
      Jednak rzeczywiście trochę brakuje do 100 tysięcy: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Setki-osob-w-archikatedrze-setki-przed-rozpoczyna-sie-pogrzeb-abpa-Zycinskiego,wid,13149523,wiadomosc.html
      • Gość: folkatka Re: metodologia szacowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 12:42
        Elan
        ta cała Twoja pisanina jest tal cholernie niesmaczna że aż się vomitować chce.

Szkoda mi Ciebie.
        • Gość: bosman nie powstrzymuj się folkatko :-) IP: 46.186.14.* 19.02.11, 12:46
          rzygaj na bydlaka bez skrepowania.
        • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 13:35
          Gość portalu: folkatka napisał(a):

> Elan
          > ta cała Twoja pisanina jest tal cholernie niesmaczna że aż się vomitować chce.
          >
          > Szkoda mi Ciebie.

Możesz się za to rozsmakować w twórczości <bosmana>. Szczególnie polecam fragment z granatem. Smacznego.
          • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 13:51
            Żydku, czy odpowiesz na merytoryczne pytania, jakie ci zadałem?

forum.gazeta.pl/forum/w,62,122347856,122350988,Re_metodologia_szacowania.html
            ,czy twoi propagandziści nie dali ci instrukcji?:D
            • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:15
              tajnos.agentos napisał:

> Żydku, czy odpowiesz na merytoryczne pytania, jakie ci zadałem?
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/w,62,122347856,122350988,Re_metodologia_szacowania.html
              > ,czy twoi propagandziści nie dali ci instrukcji?:D

Zwracając się do mnie Żydku, w sposób maksymalny mijasz się z prawdą - to tak, jakbyś do albinosa zwracał się czarnuchu. Poza tym narażasz się Empiemu, bo wyrażasz się o nacji jego i całej jego gminy w sposób pogardliwy. Ale to już sobie wyjaśnicie we własnym gminnym gronie.

Odpowiadając na pytanie - nie są to żadne moje szacunki i nie dostaniesz żadnego linku w tej kwestii. Po prostu żyję w tym mieście, rozmawiam z ludźmi, obserwuję i wyciągam logiczne wnioski. Ekscelencja próbował przed wyborami stójki na dwunastnicy, żeby tylko zaszkodzić ugrupowaniu Kaczyńskiego, a Lublinianie i tak w większości opowiedzieli się za polskimi patriotami, za PiS-em. Dzisiaj wdzięczni za te starania Ekscelencji pojawili się w Lublinie Komorowski, Schudrich, Bartoszewski, Mazowiecki.
              • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:27
                elan13 napisał:

> Zwracając się do mnie Żydku, w sposób maksymalny mijasz się z prawdą - t
                > o tak, jakbyś do albinosa zwracał się czarnuchu. Poza tym narażasz się
                > Empiemu, bo wyrażasz się o nacji jego i całej jego gminy w sposób pogardliwy. A
                > le to już sobie wyjaśnicie we własnym gminnym gronie.

Prymitywny, zakompleksiony żydku, już nieraz ci pisałem, że jeśli uważasz się za etnicznego Polaka i bardzo ci zależy żeby także inni cię za takiego uważali, przedstaw dowody, że jesteś nim w rzeczywistości.

> Odpowiadając na pytanie - nie są to żadne moje szacunki i nie dostaniesz żadneg
                > o linku w tej kwestii. Po prostu żyję w tym mieście, rozmawiam z ludźmi, obserw
                > uję i wyciągam logiczne wnioski.

Ja żyję w tym mieście od urodzenia, mam tu wielu znajomych i przyjaciół a przede mną żyło tu kilka pokoleń moich przodków i powiem tyle: łżesz jak pies, a twoje "wnioski" z logiką mają tyle wspólnego, co szczanie w piwnicy z piciem w Szczawnicy.

Ekscelencja próbował przed wyborami stójki na
                > dwunastnicy, żeby tylko zaszkodzić ugrupowaniu Kaczyńskiego, a Lublinianie i ta
                > k w większości opowiedzieli się za polskimi patriotami, za PiS-em.

Największym zagrożeniem dla tak zwanego "ugrupowania Kaczyńskiego" jest sam Kaczyński, Macierewicz, Kurski, Kempa itd. A teraz żydku powiedz co to wszystko ma wspólnego z omawianą problematyką?

Dzisiaj wdzi
                > ęczni za te starania Ekscelencji pojawili się w Lublinie Komorowski, Schudrich,
                > Bartoszewski, Mazowiecki.

Przeszkadza? No to, wyjedź na wycieczkę za miasto - oczywiście, jeśli obecnie w ogóle przebywasz w okolicy.
          • Gość: folkatka Re: metodologia szacowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 14:01
            Nie dziw się, że te wybitne produkty Twojego intelektu, którymi raczysz nas tu zaszczycać, budzą skrajne i negatywne reakcje. Inaczej być nie może.
            Bosman nie owija w bawełnę.
            • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:23
              Gość portalu: folkatka napisał(a):

> Nie dziw się, że te wybitne produkty Twojego intelektu, którymi raczysz nas tu
              > zaszczycać, budzą skrajne i negatywne reakcje. Inaczej być nie może.
              > Bosman nie owija w bawełnę.

Ależ ja się wcale nie dziwię. Być może różni cię z <bosmanem> parę szczegółów anatomicznych i sposób wyrażania myśli, ale w gruncie rzeczy mentalnie i intelektualnie stanowicie jedno i to samo.
              • Gość: folkatka Re: metodologia szacowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 14:33
                Różni nas jeszcze światopogląd, a to bardzo wazne.
                • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:37
                  Jaki światopogląd??? Jeśli to coś, co się podpisuje elan13 ma jakiś światopogląd to ja jestem chiński mandaryn. Jego monotematyczne rzygowiny ubliżają wszystkim myślącym i mającym własne zdanie ludziom, bez względu na ich światopogląd...:(
                  • folkatka Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:42
                    Nie zrozumiałeś.
                    Elan napisał, że intelektualnie nie róznie się od Bosmana.
                    Na to ja dodałam, że mnie i Bosmana dziela jeszcze istotne różnice światopoglądowe.
                    Natomiast cóż - i ja zaczynam podejrzewać, że Elan jest Żydem. Po prostu ta jego chora obsesja muzi miec jakies uzasadnienie, a ja juz kiedyś spotkałam pewnego czlowieka o wybitnie zydowskiej fizjonomii (garbaty nos itp. - wszystko jak trzeba) - ktory wszem i wobec gardłował, jaki to z niego jest wielki antysemita i jak bardzio jest z tego dumny.
                    • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:47
                      Czy jest Żydem czy Zulusem, moim zdaniem to nie ma najmniejszego znaczenia. To jest najzwyklejszy w świecie ordynarny etatowy troll i szczekacz, który włazi tu nie po to żeby wymienić myśli, poglądy, czegoś się dowiedzieć, podyskutować itd., tylko żeby propagować chore wizje jakichś Bublów, Rydzyków, czy tam cholera wie czego jeszcze. No, chyba że to jest normalny świr, oszołom i fanatyk.:)
                  • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:44
                    tajnos.agentos napisał:

> Jaki światopogląd??? Jeśli to coś, co się podpisuje elan13 ma jakiś światopoglą
                    > d to ja jestem chiński mandaryn. Jego monotematyczne rzygowiny ubliżają wszystk
                    > im myślącym i mającym własne zdanie ludziom, bez względu na ich światopogląd...
                    > :(

Ciężko myślący jest ten <tajnos>. Nic nie zrozumiał.
                    • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:53
                      elan13 napisał:

> Ciężko myślący jest ten <tajnos>. Nic nie zrozumiał.

Poza tym, ciekawy przypadek kliniczny z tego <tajnosa>, otóż przyznaje on sobie prawo do nazywania Żydkiem każdego, kto na forum nie przedstawi dowodów, że jest w rzeczywistości autentycznym Polakiem..

• tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:58
                        Żydku, naprawdę skoro aż tak bardzo ci zależy żeby wszyscy uważali cię za Polaka - udowodnij że nim jesteś i przestań już twoimi prymitywnymi rzygowinami ubliżać polskim patriotom, gdyż wśród nich naprawdę jest całkiem sporo ludzi mądrych, otwartych i cywilizowanych.
                      • Gość: jbarska Zostawmy tego elana i jego obłęd! IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 15:14
                        Myslę swoje, ale zajmowanie sie tu elanem nie ma zadnego sensu. Jestescie psychiatrami?
                        • elan13 Re: Zostawmy tego elana i jego obłęd! 19.02.11, 15:30
                          Gość portalu: jbarska napisał(a):

> Myslę swoje, ale zajmowanie sie tu elanem nie ma zadnego sensu. Jestescie psych
                          > iatrami?

No proszę, również towarzyszka seniorka postanowiła wrzucić do dyskusji swoje 5 groszy. Jak zwykle "merytorycznie". Ta stetryczała komunistka ograniczała się ostatnio do kopiowania i wklejania na forum większych fragmentów "mądrości" rabbiego Passenta, a tu proszę - niespodzianka, coś z własnej głowy!
                          • Gość: JB Re: Zostawmy tego elana i jego obłęd! IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 19:11
                            No proszę, również towarzyszka seniorka postanowiła wrzucić do dyskusji swoje 5 groszy. Jak zwykle "merytorycznie". Ta stetryczała komunistka ograniczała się ostatnio do kopiowania i wklejania na forum większych fragmentów "mądrości" rabbiego Passenta, a tu proszę - niespodzianka, coś z własnej głowyl----
                        • Gość: Bazyl Re: Zostawmy tego elana i jego obłęd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:44
                          Jesteś, Joaśka, zbyt delikatna. Cała ta dyskusja jest stricto rasistowska i to ze strony wszystkich jej uczestników. Obojętne czy wypowiadają się za czy przeciw, jeśli przeciwstawiaja jedną nację drugiej - są rasistami! Człowiek bez uprzedzeń narodowościowych nie zwraca uwagi na nację, nie czyni z tego argumentu, a już na pewno nie posługuje się stereotypami etnicznymi.
                          Blef, Horror, Hipokryzja!
                          • tajnos.agentos Re: Zostawmy tego elana i jego obłęd! 20.02.11, 16:58
                            Bo to w ogóle nie jest dyskusja, tylko próba zrobienia politycznego wiecu z pogrzebu oraz sprowadzenia tematu do absurdu i dupereli.
                            • Gość: Bazyl Re: Zostawmy tego elana i jego obłęd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:07
                              Urządzanie wieców politycznych zamiast pogrzebów ma w Polsce bardzo długą i bogatą tradycję (m.in. pogrzeby Piłsudskiego, Bieruta). Ostatni wybitny jej przejaw miał miejsce 18 kwietnia ub.r. w Krakowie. Dlaczego więc w Lublinie miałoby być inaczej? Osoba "bohatera", organizatorzy i hasła to rzecz drugorzędna.
                    • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 14:56
                      Żydku, być może różni cię z <bosmanem> poziom umysłowy i to bardzo - na twoją niekorzyść oczywiście, ale w gruncie rzeczy sposób wyrażania myśli bardzo was zbliża. Tyle, że <bosman> raczej taki ma styl, czego tobie w żaden sposób przypisać nie można.:D
      • potrzeszcz Re: metodologia szacowania 19.02.11, 13:59
        Wygląda na to, że GW nawet na pogrzebie nie jest w stanie oprzeć się pokusie manipulowania opinią swoich wielbicieli. "Tłumy na pogrzebie" wyglądają tak: bi.gazeta.pl/im/3/9134/z9134083X.jpg
        • Gość: jbarska Re: metodologia szacowania IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 15:19
          Sporo ludzi bylo, czy to wazne , ile dokładnie? Zajmujecie sie glupotami.
        • Gość: hm... Re: metodologia szacowania IP: *.futuroexito.pl 19.02.11, 15:26
          wyglada na to, potrzeszczu, ze twoj wytrzeszcz uposledza prace tej jednej szarej komorki, ktora nazywa sie twoja glowa...

A jakie to ma znaczenie, czy bylo 20 tysiecy mniej, czy wiecej? Miasto musialo byc przygotowane na przyjazd wiekszej ilosci, chociaz i tak ludzi bylo naprawde duzo. Mniej niz szacowano zapewne dlatego, ze pozegnali arcy i w Tarnowie i w Chelmie...

Na twoj pogrzeb nawet i 1 tysiac nie przyjdzie, wiec nie martw sie, nie wydamy za duzo... (o ile w ogole uczynisz nam te przysluge i zawiadomisz nas o swoim zejsciu)
          • Gość: potrzeszcz Re: metodologia szacowania IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 15:31
            Nie chodzi o to, czy bylo tysiąc czy sto tysięcy, tylko o propagandowe trąbienie, jakie przez ostatnie dni wydawała z siebie GW. Tłumy to były na pogrzebie Popiełuszki, a dzisiaj odbył się zwykły pogrzeb zwykłego, choc politycznie zaangażowanego biskupa i żadna propaganda tego nie zmieni :)
            • tajnos.agentos Re: metodologia szacowania 19.02.11, 15:40
              Normalny człowiek widzi i słyszy to, co widzi i słyszy; oszołom natomiast widzi i słyszy to, co chce widzieć i słyszeć. Ja tam, oprócz wzmianki w kilku lokalnych gazetach że trzeba się liczyć z przyjazdem 100 000 ludzi (czy też coś w tym rodzaju) żadnego trąbienia nie słyszałem a propagandę to tu od początku odstawiają tak zwani (bo sami siebie tak nazywają innym patriotyzmu odmawiając) "polscy patrioci".:D
            • Gość: hm... Re: metodologia szacowania IP: *.futuroexito.pl 19.02.11, 15:52
              zwyklym pitokiem to ty jestes! zamiast poddawac sie niecnej manipulacji GW zadbaj o swoja przyszlosc i opusc to zmanipulowane forum
              • Gość: potrzeszcz Re: metodologia szacowania IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 16:18
                > opusc to zmanipulowane forum

Cmoknij się w trąbkę :)
                • Gość: jbarska Glównie dla elana 13 IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 19:19
                  www.psychologia.net.pl/slownik.php?level=33
            • Gość: essex Re: metodologia szacowania IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 19:21
              > Nie chodzi o to, czy bylo tysiąc czy sto tysięcy, tylko o propagandowe trąbieni
              > e, jakie przez ostatnie dni wydawała z siebie GW. Tłumy to były na pogrzebie Po
              > piełuszki, a dzisiaj odbył się zwykły pogrzeb zwykłego, choc politycznie zaanga
              > żowanego biskupa i żadna propaganda tego nie zmieni :)

pomijając to że kazda gazeta mniej czy bardziej zakłamuje rzeczywistość to ja o czternastej z trudem przepychałem się w tłumie od ratusza do wyszynskiego,chyba wśród zwykłych"niespropagandydowanych"ludzi.
              • Gość: essex Re: metodologia szacowania IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 19:46
                powinienem chyba dodać iż obawiałem się że Lublin da plamę i pojawią się na pogrzebie jakieś dziwne plakaty czy transparenty.Ze zdziwieniem stwierdziłem że nic takiego nie było,oprócz tej psychicznej pani która od lat pojawia się na deptaku lub pod siedziba Kuriera(dlaczego ona akurat nie lubi Kuriera?)z hasłami antykatolickimi.tym razem stała przy przystanku trolejbusów na Królewskiej z transparentem głoszącym coś o katolickich faszystach.
                • elan13 Re: metodologia szacowania 19.02.11, 21:02

> powinienem chyba dodać iż obawiałem się że Lublin da plamę i pojawią się na pog
                  > rzebie jakieś dziwne plakaty czy transparenty.Ze zdziwieniem stwierdziłem że ni
                  > c takiego nie było,oprócz tej psychicznej pani która od lat pojawia się na dept
                  > aku lub pod siedziba Kuriera(dlaczego ona akurat nie lubi Kuriera?)z hasłami an
                  > tykatolickimi.tym razem stała przy przystanku trolejbusów na Królewskiej z tran
                  > sparentem głoszącym coś o katolickich faszystach.

Czyżby Joanna Barska?
                  • Gość: essex Re: metodologia szacowania IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 21:16
                    nie,bakterio-antonio banderas.
                  • elan13 rzetelność mediów 19.02.11, 21:23
                    A w mediach szacunki od Sasa do Lasa. Najostrożniej zachowały się (o dziwo) Fakty TVN - setki zgromadzonych w lubelskiej archikatedrze i setki przed nią. Lubelska Panorama ustami nieco nadmiernie zarośniętego etatowego spikera mówiła o paru tysiącach zgromadzonych przed archikatedrą. Najbardziej dały do pieca Wiadomości TVP najpierw mówiąc o 20 tysiącach żegnających Ekscelencję, a zaraz potem w tym samym materiale już o 50 tysiącach zgromadzonych przed archikatedrą mimo mrozu!!! Nie dość tej manipulacji, na końcu materiału wypowiedziała się pewna ruda podstawiona - kochaliśmy go, my Lubelanie będziemy go wspominać naprawdę z łezką w oku. Gdyby była faktycznie mieszkanką naszego miasta, powiedziałaby prawidłowo Lublinianka, my Lublinianie. Element obcy ma z tym rzeczownikiem problem i ... wydało się.
                    Oczywiście palmę pierwszeństwa dzierży lokalne wydanie organu rabbiego Michnika. Propagandzista Bielesz nie dał się prześcignąć i pisze o 50 tysiącach zgromadzonych na pogrzebie Ekscelencji.

Kto był, ten widział i może sobie wyrobić opinię o rzetelności jednych czy drugich mediów.
                    • tajnos.agentos Re: rzetelność mediów 19.02.11, 21:28
                      elan13 napisał:

> A w mediach szacunki od Sasa do Lasa. Najostrożniej zachowały się (o dziwo) Fak
                      > ty TVN - setki zgromadzonych w lubelskiej archikatedrze i setki przed nią.

Bo tak było, żydku. Było przyjść i zobaczyć.

Lube
                      > lska Panorama ustami nieco nadmiernie zarośniętego etatowego spikera mówiła o p
                      > aru tysiącach zgromadzonych przed archikatedrą.

Dobrze mówił, twój pryncypał może się zapluć na śmierć i tego nie zmieni.

Najbardziej dały do pieca Wiado
                      > mości TVP najpierw mówiąc o 20 tysiącach żegnających Ekscelencję, a zaraz potem
                      > w tym samym materiale już o 50 tysiącach zgromadzonych przed archikatedrą mimo
                      > mrozu!!!

Przeszkadza?

Nie dość tej manipulacji, na końcu materiału wypowiedziała się pewna
                      > ruda podstawiona - kochaliśmy go, my Lubelanie będziemy go wspominać
                      > naprawdę z łezką w oku
                      . Gdyby była faktycznie mieszkanką naszego miasta, po
                      > wiedziałaby prawidłowo Lublinianka, my Lublinianie. Element obcy
                      > ma z tym rzeczownikiem problem i ... wydało się.

Czep się twojego Rydzyka - kłamcy, oszusta i wroga Polaków.:P

> Oczywiście palmę pierwszeństwa dzierży lokalne wydanie organu rabbiego Michnika
                      > . Propagandzista Bielesz nie dał się prześcignąć i pisze o 50 tysiącach zgromad
                      > zonych na pogrzebie Ekscelencji.

Żydku, zakochałeś się w Michniku, że tak stale o nim ględzisz? Czy może taką masz manię prześladowczą?

> Kto był, ten widział i może sobie wyrobić opinię o rzetelności jednych czy drug
                      > ich mediów.

No właśnie.
                      • Gość: bosman no i popatrz tajnosie... IP: 46.186.14.* 20.02.11, 20:34
                        miało się bydlę rozerwać i znów nie. Szkoda.
                        Czyżby miał w dupie niewybuch?
                    • Gość: essex Re: rzetelność mediów IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 21:30
                      "kochaliśmy go, my Lubelanie będziemy go wspominać naprawdę z łezką w oku. Gdyby była faktycznie mieszkanką naszego miasta, powiedziałaby prawidłowo Lublinianka, my Lublinianie. Element obcy ma z tym rzeczownikiem problem i ... wydało się."

fakt,wydało się że nie jesteś z Lublina skoro nie wiesz co to Lubelak.Jesteś obcy.
                      • Gość: JB Re: rzetelność mediów IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 22:50
                        Do jasnej... Czy to istotne czy bylo 10 czy 100 tys? Ktos tu szaleje...
                      • zubelz Re: rzetelność mediów 19.02.11, 23:03

> "kochaliśmy go, my Lubelanie będziemy go wspominać naprawdę z łezką w oku. Gdyb
                        > y była faktycznie mieszkanką naszego miasta, powiedziałaby prawidłowo Lublinian
                        > ka, my Lublinianie. Element obcy ma z tym rzeczownikiem problem i ... wydało si
                        > ę."
                        >
                        > fakt,wydało się że nie jesteś z Lublina skoro nie wiesz co to Lubelak.Jesteś ob
                        > cy.
                        Jakie to miłe (Wszyscy byliśmy "Lubelanami") z Kocka czy Parczewa?
                        • tajnos.agentos Re: rzetelność mediów 19.02.11, 23:15
                          Lubliniak, Warszawiak, Krakowiak, Gdańszczak... Tak lepiej? A mieszkaniec nie Lublina, tylko Lubelszczyzny to jak będzie?:)
                          • zubelz Re: rzetelność mediów 19.02.11, 23:19
                            tajnos.agentos napisał:

> Lubliniak, Warszawiak, Krakowiak, Gdańszczak... Tak lepiej? A mieszkaniec nie L
                            > ublina, tylko Lubelszczyzny to jak będzie?:)
                            I o to jest pytanie!
                            • Gość: JB Re: rzetelność mediów IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 06:32
                              z małej litery ---
                              • tajnos.agentos Re: rzetelność mediów 20.02.11, 08:16
                                Mieszkaniec lublina - lublinianin, mieszkaniec lubelszczyzny - lubelszczyźnianin. Może być?
                                • Gość: hm... Re: rzetelność mediów IP: *.futuroexito.pl 20.02.11, 08:41
                                  Nie eee, nie moze byc! Mieszkaniec Lublina to lublinianin, a mieszkaniec Lubelszczyzny to Lublinianin. To juz zostalo definitywnie ustalone przy okazji dyskusji o lubelaku (fuj, coz za brzydkie slowo). I tylko to rozroznienie mala lub wielka litera decyduje o kim mowimy.
                                  • Gość: bird Re: rzetelność mediów IP: *.uvt.nl 20.02.11, 08:53
                                    hmm...przecież wszyscy wiemy że mieszkaniec Lublina to Koziogrodnianin(miejscowi zwą sami siebie Koziogrodakami),a mieszkaniec Lubelszczyzny to Wyżynny Polak Wschodni odmiany koziogrodnickiej.
                                    • Gość: bosman jeżeli już kolejny pitoku, to... IP: 46.186.14.* 20.02.11, 20:49
                                      Koziogrodzianin, Koziogrodziak.......odmiany koziogrodziej lub koziogrodzkiej
                    • Gość: hm... Re: rzetelność mediów IP: *.futuroexito.pl 19.02.11, 22:58
                      Przeciez ty nie byles,wiec skad ta pewnosc ile osob uczestniczylo w pogrzebie? Gdy trwal pogrzeb na forum zjamowales sie saczeniem jadu. I ty mowisz o rzetelnosci? Gdzie schowales swoja?
                      • elan13 Hołda kłamie 20.02.11, 10:59
                        Gość portalu: hm... napisał(a):

> Przeciez ty nie byles,wiec skad ta pewnosc ile osob uczestniczylo w pogrzebie?
                        > Gdy trwal pogrzeb na forum zjamowales sie saczeniem jadu. I ty mowisz o rzeteln
                        > osci? Gdzie schowales swoja?

Oczywiście, że nie byłem. Przed pogrzebem oceniałem w oparciu o zdrowy rozsądek i moją wiedzę o tym jak arcybaca był "kochany" przez Lublinian. Stąd mój uzasadniony, jak się okazało sceptycyzm względem propagandowych manipulacji m.in. Gazety Wyborczej (70-100 tysięcy). Po pogrzebie, przeczytaj dobrze, odwołałem się do opinii mediów i naocznych świadków.

Dla ilustracji opinia jednego z nich, jak czytamy, sympatyka Ekscelencji:

forum.gazeta.pl/forum/w,62,122379167,122379167,Pogrzeb_arcybiskupa_jozefa_zycinskiego_zdjecia.html?t=1298195113380
                        • Gość: Wnuczek elana Re: Hołda kłamie IP: *.centertel.pl 20.02.11, 12:37
                          Zamilknij juz bo wstyd...
                          • elan13 Re: Hołda kłamie 20.02.11, 13:30
                            Gość portalu: Wnuczek elana napisał(a):

> Zamilknij juz bo wstyd...

Wstyd, to manipulować ordynarnie, tak, że wszyscy wokół z tego kpią!
                            Pomyliłeś się w podpisie, ty jesteś Wnuczek Hołdy.
                            • Gość: essex Re: Hołda kłamie IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.11, 13:52
                              Ciekawi mnie Żydzie Elanie co sądzisz o książkach Życińskiego.Wygląda na to że uważasz Go za swego wroga,a wroga trzeba znać.Na pewno więc znasz takie pozycje jak: Pasja wiedzy
                              ,Bóg postmodernistów: Wielkie pytania filozofii we współczesnej krytyce moderny
                              ,Bruderszaft z Kainem,Drogi myślących,Samotność wśród liberałów,Wartości w eterze,Wiara wątpiących.Najbardziej ciekawi mnie co sądzisz o"Wierze wątpiących".
                              • Gość: Wnuczek elana Re: Hołda kłamie IP: *.centertel.pl 20.02.11, 14:45
                                Elan wlasnie goraczkowo przeglada archiwa niezalezna.pl by dowiedziec sie co ma myslec o tej ksiazce...
                                • tajnos.agentos Re: Hołda kłamie 20.02.11, 15:57
                                  Ja już mam dość. Niech sobie debile mnożą kretyńskie wątki o duperelach, jeśli im na to pozwalają - w ogóle, dziwne że tego poyebanego elana tolerują tyle lat... No to nana gudłaju13, do następnego tematu!:)
                                  • Gość: essex Re: Hołda kłamie IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.11, 16:25
                                    też mam dość.no to otwieram czarną perłę i zabieram się do oglądania"Skrzata Skritka"Vorela.
                                    • tajnos.agentos Re: Hołda kłamie 20.02.11, 17:00
                                      "Czarna" jakoś mi nie podchodzi. Wolę "mocną", no to smacznego...:)
                                      • zubelz Re: Hołda kłamie 20.02.11, 17:01
                                        tajnos.agentos napisał:

> "Czarna" jakoś mi nie podchodzi. Wolę "mocną", no to smacznego...:)
                                        Zawsze wybieram mocną.
                                        • Gość: essex Re: Hołda kłamie IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.11, 18:13
                                          w przerwie filmu muszę wyjaśnić że "czarna"była tylko jedna."Mocną"lubię,choć jej pierwsze edycje w połowie lat 90tych to były szczyny,na szczęście wzieli sobie do serca uwagi klientów i ją poprawili tak,że jest obecnie zarytrąbista.Sięgam teraz do lodówki po zwyczajną perłę pils-tę cenię za niezmienny od dziesiątek lat smak.Żywce,Leżajski,Okocimy się smakowo zmieniają a zwykła perła nie.Chyba tylko Warka Strong ma od 30 lat taki sam smak,tak jak nasza perła.Pozdrawiam i na razie...mam tych pereł dużo a i czeskich filmów kilka do obejrzenia.
                                    • Gość: marysiek Re: Hołda kłamie IP: *.uvt.nl 20.02.11, 19:25
                                      "Skritek Nerez"-Polacy chyba nie nakręcą podobnego filmu.Czesi są niesamowici.
                            • tajnos.agentos Re: Hołda kłamie 20.02.11, 15:54
                              elan13 napisał:

> Wstyd, to manipulować ordynarnie, tak, że wszyscy wokół z tego kpią!

Nie wszyscy, tylko ty, żydku. Nie możesz znieść, że ludzie tam poszli. Poza tym, bezczelnie kłamiesz i podajesz wyssane z palca brednie jako niepodlegającą dyskusji prawdę. Nie wiesz nawet, że uroczystości pogrzebowe trwały kilka dni, ile osób było na różnych ich etapach, czy wszyscy byli na wszystkich etapach czy tylko część... W ogóle, odpindala ci do reszty.
    • Gość: sss Re: metodologia szacowania IP: 20.02.11, 17:29
      Ekscelencja będzie teraz pisał donosy na sw. Piotra
      • Gość: antonio Re: metodologia szacowania IP: *.centertel.pl 20.02.11, 17:46
        alez nie,to Ty bedziesz pisal donosy na roznych forach;)
      • Gość: JB Re: metodologia szacowania IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 20:55
        nie sss,ale SS !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka