Dodaj do ulubionych

Hura na to czekałem

06.03.11, 12:03
www.lublin.eu/Powstal_Spoleczny_Komitet_Obchodow_I_Rocznicy_Katastrofy_Smolenskiej-106-1-89388.html
Sam pójdę do kościoła pomodlić się o zdrowie dla tych założycieli tego komitetu. Tylko o zdrowie bo o rozum? Nie chcę za wiele od Pana Boga wymagać.
Obserwuj wątek
    • zubelz Re: Hura na to czekałem 06.03.11, 12:06
      zubelz napisał:

> www.lublin.eu/Powstal_Spoleczny_Komitet_Obchodow_I_Rocznicy_Katastrofy_Smolenskiej-106-1-89388.html
      > Sam pójdę do kościoła pomodlić się o zdrowie dla tych założycieli tego komitetu
      > . Tylko o zdrowie bo o rozum? Nie chcę za wiele od Pana Boga wymagać.
      Prawdopodobnie rozumu tym "ludziom" to nawet Pan Bóg nie jest w stanie przywrócić.
      • Gość: bosman klasyczny objaw... IP: *.lublin.mm.pl 06.03.11, 12:13
        pisdactwa. Przecież musieli kłamczyńskiemu w dupę wleźć.
        • zubelz Re: klasyczny objaw... 06.03.11, 12:21
          Ale jaki "piękny" widok będzie!. Pochodnie, kaptury i te krzyże w rękach i na plecach. Jaka promocja miasta! W Jarosławiu jest też szpital dla psycholi ale chyba tam leczą lepiej jak w Abramowicach.
          • zubelz Re: klasyczny objaw... 06.03.11, 12:25
            Tam nawet największemu wariatowi nie przyszedł by do głowy taki pomysł.
    • Gość: gość Re: Hura na to czekałem IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 13:08
      no tak, zdecydowanie lepiej byłoby powołać Społeczny Komitet Obrońców Cen Cukru i Paliwa.
      Jednak Lublin jest miastem skromnych inspiracji.
      • zubelz Re: Hura na to czekałem 06.03.11, 13:18
        Gość portalu: gość napisał(a):

> no tak, zdecydowanie lepiej byłoby powołać Społeczny Komitet Obrońców Cen Cukru
        > i Paliwa.
        > Jednak Lublin jest miastem skromnych inspiracji.
        Jak to skromnych? Przecież tak wielkiego męża stanu to jeszcze świat nie widział! Prawdziwy "wolak" a że mały wzrostem był? (Napoleon też był mały) Sarkozy też jest i co? szewc na butach u niego zarobił a u nas? Nawet brat bliźniak traci.
        • zubelz Re: Hura na to czekałem 06.03.11, 13:27
          A miało być tak pięknie. To miała być rodzinna firma Kaczyńscy + Dubienieccy (Jeżeli ty jako adwokat go nie wybronisz to ja jako prezydent go ułaskawię.)
          • Gość: bosman wydaje mi się że lawina ruszyła... IP: *.lublin.mm.pl 06.03.11, 13:35
            coraz więcej "ciekawostek" wychodzi na światło dzienne. Nasuwa się pytanie, czy to właśnie jest ten żoliborski, inteligencki, oparty na akowskich tradycjach sznyt?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka