Dodaj do ulubionych

Ogólnopolska kompromitacja Lublina

15.03.11, 14:01
Oto doskonały przykład, do czego prowadzi tak typowe dla Lublina przekonanie o własnej wspaniałości: youcandance.plejada.pl/47,20587,5,ycd_6_exclusive_tego_nie_bylo_w_tv_-_odcinek_2,1,wideo.html

PS
Nie ulega dla mnie wątpliwości, że taniec tej kobiety łączy w sobie elementy wielu kultur i wydatnie zwiększa nasze szanse w staraniach o ESK :)))
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:05
      Pitoku, dobra rada: nie czytaj szmatławców, nie oglądaj badziewia w telewizji...:)
      • Gość: świergotek Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina IP: 62.244.129.* 15.03.11, 14:11
        TW Tajnosie, nie mam w domu telewizora, bo się go pozbyłem. Gdyby całe społeczeńatwo tak zrobiło, albo przynajmniej większa część, to tej kompromitacji by nie było, jednak niestety ten występ obejrzało parę milionów ludzi :)
        • tajnos.agentos Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:13
          Ja też nie oglądałem, bo nigdy nie oglądam tego badziewia.
          • swiergotek_drzewny Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:18
            Pod tym filmikiem jest prawie 1400 komentarzy :)
            • tajnos.agentos Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:25
              Wali mnie to.
              • swiergotek_drzewny Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:27
                Ciebie to chyba wszystko wali, sukcesy też: forum.gazeta.pl/forum/w,62,119236538,119238645,Magda_Welc_wygrala_Mam_Talent.html
                • tajnos.agentos Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:29
                  Dokładnie. Tego badziewia także nie obglądam.:P
              • Gość: wielkopolanin Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina IP: *.icpnet.pl 15.03.11, 22:16
                Głupich ludzi jest duzo oglondajcie program EWY DRZYZGI tam często sa JOPI i kobiety i mezczyzni
                • tajnos.agentos Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 16.03.11, 08:21
                  To było do mnie? A dlaczego my mamy oglądać ten program? Bo ty go oglądasz i ze szczerego serca polecasz?
          • wampir-wampir Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:19
            Nie rozumiem Ptasiek, czym tu się przejmować. Że jakaś laska z Lublina zrobiła z siebie pośmiewisko? A co to ma do miasta. W każdym żyją takie egzemplarze. (Występu oczywiście nie oglądałem, tv znudziło mnie daaawno temu).
            • swiergotek_drzewny Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:25
              > Że jakaś laska z Lublina zrobiła
              > z siebie pośmiewisko?

Niestety tak to już jest we współczesnym świecie, że wizerunek miasta budują zarówno sukcesy jego mieszkańców, jak i takie wpadki jak ten występ.
              • Gość: hm... Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina IP: *.futuroexito.pl 15.03.11, 20:15
                Nieladnie swiergotku wyrazasz sie o swojej slubnej polowicy. Ja wiem, ze chcesz podkreslic jaka to z niej laska, ale najbardziej tym lekcewazeniem kompromitujesz ja ty sam.
        • zubelz Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:18
          Ptaśku. Pozbądź się kompa i to jak najszybciej. Nie będziesz musiał robić z siebie kretyna większego jak jesteś i to na cały świat. (Więcej ludzi czyta to forum jak ogląda takie programy)
          • swiergotek_drzewny Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:19
            > Więcej ludzi czyta to for
            > um jak ogląda takie programy

I kto tu robi z siebie kretyna?
            • zubelz Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:30
              swiergotek_drzewny napisał:

> > Więcej ludzi czyta to for
              > > um jak ogląda takie programy
              >
              > I kto tu robi z siebie kretyna?

Przeglądnij się w lustrze Będzie stał przed tobą
              • Gość: bosman sraszek wściekł się bo ta (jego) laska... IP: *.centertel.pl 15.03.11, 14:34
                powiedziała, że mu tantiem za ten występ, w sraszkowej choreografii zresztą, nie wypłaci. I sraszek nie ma kasy na abonament i mu net odetną. Chyba się pochlasta!
            • Gość: folkatka Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 14:30
              Ptaśku,
              ktos Ci już tam dobrze napisał. Żadna kompromitacja. Głupie laski sa wszedzie.
              Tak wogóle to chce zauwazyć, ze w tym samym programie bardzo dobrze wypadł Arek, też z Lublina, który zdobył bardzo dobre recenzje.
              • Gość: świergotek Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina IP: 62.244.129.* 15.03.11, 14:48
                > Tak wogóle to chce zauwazyć, ze w tym samym programie bardzo dobrze wypadł Are
                > k, też z Lublina, który zdobył bardzo dobre recenzje.

To dobrze, przecież nie napisałem, że w Lublinie nie ma nikogo, kto by nie potrafił tańczyć. W końcu nawet w Wąchocku nie każdy jest sołtysem :)
                • tajnos.agentos Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina 15.03.11, 14:53
                  Pitoku, nie podniecaj się. Oglądaj Planete albo gołe baby.:D
    • Gość: bosman sraszku miedzyudy - plagiat IP: *.centertel.pl 15.03.11, 14:30
      forum.gazeta.pl/forum/w,62,123081947,123081947,skad_sie_takie_badziewia_biora_.html
      • Gość: cardillon Re: sraszku miedzyudy - plagiat IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 14:39
        tak, bosmanie. To już było i szkoda strzepienia klawiatury na kogoś takiego.
        Niestety takie dziewczyny mozna spotkać w kazdym miescie i nie jest to w najmniejszym stopniu defekt Lublina:)
        • pogarda Re: sraszku miedzyudy - plagiat 15.03.11, 14:47
          nie jest to w najmniejszym stopniu defekt Lublina

Faktycznie. Jest to wyrazny defekt genetyczny. Dla pocieszenia dodam, ze w UK niedlugo startuje 17ta edycja Big Brothera... Zebyscie widzieli jakie rarogi tam sie dostaja! Przy nich ta Jolka-Mariolka to tytan intelektu!
          pzdr
    • pogarda Re: rzadko, sraszku miedzyudy? 15.03.11, 15:07
      Swiergotek odlatuje na zachod! Zmienil IP na jeden z Trzemeszna... Nastepny przystanek Berlin!
      pzdr
    • Gość: Krzczonowiak Re: Ogólnopolska kompromitacja Lublina IP: 213.76.133.* 15.03.11, 18:41
      Witam, miała swoje pięć minut. Klasy tańca nawet nie oceniam. Zdecydowanie gorzej pokazał się na występie 13.03.2011 w FL Bogusław Morka. W czasie koncertu zapytał się czy na sali jest europoseł Piotrowski z żoną? Artysta nie widział ich, bo siedzieli w pierwszym rzędzie. Wywołani państwo Piotrowscy wstali i ukłonili się reszcie sali. Artysta Morka po kilku zdaniach które oceniam jako tzw ,,wazelina'', wypowiedział wręcz formułę: że gdyby pozostali europosłowie byli tacy jak tu obecny, to Polska dzisiaj wyglądałaby inaczej. Zdanie cytuję z pamięci, ale jego sens był właśnie taki. Wstyd, że na koncercie występujący jako gospodarz - artysta uprawia taką politykę. Dla mnie to jest wstyd dla Lublina, że tak haniebnie zachował się ktoś mieniący się artystą. A ta dziewczyna? To pikuś przy postawie p.Morki
      • Gość: ;qwjh Re: tajnos agentos jest Bbezrobotny IP: *.e-gco.pl 16.03.11, 15:42
        tajnos agentos jest chamem, SZKODNIKIEM SPOŁECZNYM - bezrobotnym absolwentem gimnazjum - cały dzien siedzi przy komputerze i obraża ludzi na forach.
        • Gość: cardillon Re: tajnos agentos jest Bbezrobotny IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 15:51
          Tajnos to miły i kulturalny człowiek, uzywajacy czasem dość jędrnego języka i tyle:)))))
          • wampir-wampir Re: tajnos agentos jest Bbezrobotny 16.03.11, 15:54
            Do tego absolwent renomowanego lubelskiego liceum oraz "rynkowego" kierunku studiów :-)))
        • Gość: bosman rozwinął bym to "qwjh"... IP: *.centertel.pl 16.03.11, 15:57
          ale mi "wrodzona delikatność" nie pozwala. Pozostaje olać.
          • Gość: sw Dundaku IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 17:11
            Papier toaletowy sobie w kiblu rozwiń :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka