aasiek 26.03.06, 21:54 Pewnie u wielu przegrywa z "Tancamy...", ale ponieważ ja wcześniejszych edycji tamtego programu nie oglądałam, to nie mam przyzwyczajenia. I oglądam "Ranczo" właśnie :) Fajne jest, podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: "Ranczo" 26.03.06, 22:20 ja też oglądałem chyba dwa albo trzy odcinki z początku i możliwe to było rzeczywiscie - tylko za dużo Żaka;), choć aktorem jest dobrym Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: "Ranczo" 26.03.06, 22:30 Zaka generalnie jest dużo, choć, trzeba mu przyznać, ze schudł. A tutaj jest raczej nienachalny. I zabawny. Mimo, ze niesympatyczny w tym serialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: "Ranczo" 26.03.06, 22:40 chodziło mi o to że dwie role dźwiga i czasem te dwie postacie które on gra występują w tej samej scenie i wtedy montażysta się zwija jak w ukropie żeby zrobić wrażenie że ich dwóch jest obok siebie;))) a schudł faktycznie - w wywiadach powtarza,ze zaczął po prostu mniej jeść:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: "Ranczo" 27.03.06, 05:57 Oglądam "Ranczo" od początku i bawi mnie ten serial. Jest miłym akcentem kończącego się weekendu. Jest lekki, ale porusza ważne sprawy. Żak- zabawny w podwójnej roli, ale i jedna, i druga nieźle zagrane:) Najlepszych jest i tak trzech pod sklepem :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: "Ranczo" 27.03.06, 10:06 Bardzo lubię Ranczo, zawsze oglądam kosztem TzG, obawiam sie tylko, że akcja powoli zwalnia i zaraz skończą sie pomysły, lubie taką sielska wieś: cieplutko, słoneczko świeci i nawet żule spod sklepu siacyś tacy kurturarni. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Ranczo" 27.03.06, 11:05 a ja zacząłem NIECHCĄCY wczoraj oglądać..no...może..może....kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: "Ranczo" 27.03.06, 12:54 Ja też bardzo lubię Ranczooo :) Wszyscy tam są jacys tacy - fajni :) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: "Ranczo" 22.05.06, 14:48 No tosz chor grecki, u Barei byly takie klozetowe co tez komentowaly, klasyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mw35 Re: "Ranczo" 27.03.06, 14:58 dopisuję sie ja - Wierny Czytacz, do oglądających Ranczo. trzeba wyoglądać początkowe odcinki, bo póżniej ...... to już różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Ranczo" 08.05.06, 16:22 i jak?? mnie się coraz bardziej podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: "Ranczo" 08.05.06, 18:17 bardzo przyjemny serialik chociaz ja tylko z doskoku Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: "Ranczo" 08.05.06, 22:57 "Ranczo" oglądam od trzeciego odcinka i już go nie opuszczę! Uwielbiam też "Doktora Martina", który leci w piątki na Hallmarku - to mój ukochany serial. Niekiedy obiecuję sobie, że obejrzę powtórkę "Tańca z gwiazdami", ale jeszcze nigdy nie obejrzałam. Czytam uważnie wasze posty, wszystko z nich wiem i już mnie nie korcą powtórki. W niedzielę dowiem się od was kto wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Ranczo" 09.05.06, 10:22 no właśnie, kozelanki z pracy chwalą tego Martina...moze i do naziemnej tiwi kiedyś trafi? Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Do Drzejmsa pytanie techniczne 09.05.06, 20:53 A naziemna tiwi to jaka? Nie kablowa (bo kabel pod ziemią pełza), nie satelitarna (bo taka to z balkonu odbiera) - no to jak inaczej, żeby po ziemi szła? Koleżanki z pracy mają rację, chwaląc Martina. Ja go oglądam jak zaczarowana. Ma cudowny klimacik. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Do Drzejmsa pytanie techniczne 09.05.06, 21:32 o,a ja tego nigdy nie oglądałam,może się na jaką powtórkę załapię no bo w najbliższą Niedzielę finał Tańców... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Do Drzejmsa pytanie techniczne 10.05.06, 10:05 iza481 napisała: > A naziemna tiwi to jaka? Nie kablowa (bo kabel pod ziemią pełza), nie > satelitarna (bo taka to z balkonu odbiera) - no to jak inaczej, żeby po ziemi szła? XXXXXXXXXXXX NAZIEMNA, to taka ,której trudno oderwać się w kosssmossss! (I TEGO BĘDĘ SIĘ TYRZYMAŁ!) a kablowa, wiadomo-PODZIEMNA JEST! pozostaje NAZIEMNA czyly taka, którą z pika pałaca kultury rzucają na las chojnowski w linii prostej na mój dach z antenką.. no a dopiero pooooooooootem, robi się kablowa ale to już dla sygnału za późno..za póżno... żeby zrobiło sie z niego habeło :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Do Drzejmsa pytanie techniczne 15.05.06, 14:55 "ja już wójtem jestem, to terrorysta być nie muszę" :-D))) O! Królikowski, jak sie ogolił , to nawet podobny do brata, Kaina swego! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Do Drzejmsa pytanie techniczne 15.05.06, 14:57 podczas ogladania filmu takie oto dialogi.. -o! patrz! a ta, tutaj , to jest żona Żaka... -Ta? a którego? -no jak, którego? No,Żaka -ale przecież ich jest dwóch? ksiedza czy Wójta? -przecież to gra ten sam? -taaaaaaaaa...akurat??? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Do Drzejmsa pytanie techniczne 15.05.06, 18:33 Hehe :) Dobre :) W ogóle to wczoraj rżałam sobie przy telewizorku, bo niektóre teksty były przesoczyste :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Do Drzejmsa pytanie techniczne 15.05.06, 19:23 Fajnie, że dali dwa po kolei. Pewnie gonią przed Mundialem :) Super serialik:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond WOJEWODA is maj low 22.05.06, 12:19 "Wojewoda is my love", chyba se też taki napis śmigne na wygaszaczu! Piękna była ta księgowa!!!Piękna Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WOJEWODA is maj low 22.05.06, 12:24 a ja kocham Kusego. Boszzz jak ja go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: WOJEWODA is maj low 22.05.06, 12:49 WÓJT is my love ! WÓJT !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond WÓJT is maj low 22.05.06, 13:03 WÓJT!!! no pewnie ze wójt!!!a ja może WOJEWODE WOLĘ..hę? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: WÓJT is maj low 23.05.06, 09:10 A ja nawet, biedny żuczek, nie wiedziałam, że w niedzielę dali ostatni odcinek. Chlip. A Wy wiedzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WÓJT is maj low 23.05.06, 09:42 jak to ostatni? buuuuuuuuuuuuu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WÓJT is maj low 23.05.06, 09:48 TO BYŁ OSTATNI?????????????? ŻARCIKI???? nieee, na pewno będzie druga część! serial za bardzo sie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: WÓJT is maj low 23.05.06, 10:15 W niedzielę wieczorem był czat z aktorami na www.ranczo.tvp.pl - oczywiście nie dało rady sie dopchać, ale jest zapis i niestety to prawda! Coś mi sie zdaje, że będzie tak jak z GLINĄ - serial świetny, znakomita obsada no i lubiany, a kontynuacji ni widu ni słychu. Tak to u nas liczą się widzowie i ich opinia. Łatwiej kręcić tysiące odcinków mjm i kreować Mroczków, Cichopki i Muchy na aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WÓJT is maj low 23.05.06, 10:17 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'-{ Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: WÓJT is maj low 23.05.06, 11:25 Ostatnie zdanie w opisie odcinka napawa optymizmem: www.filmpolski.pl/fp/index.php/1215810_2 Odpowiedz Link Zgłoś