Dodaj do ulubionych

Łapać łobuza

29.03.11, 16:50
Szkoda że nagrody nie wyznaczyli za "żywego lub martwego"
wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/list-gonczy-za-bylym-poslem-grozi-mu-areszt,1,4225707,region-wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • qqbek pan Słomka... 29.03.11, 17:11
      ... i tak się od dawna o to prosił.
      Więc po co linkować to tutaj, na lubelskie forum, z którym pan Słomka nie ma nic wspólnego?
      Wywołać dyskusję o KPN?
      O zmarłych nie mówi się inaczej niż dobrze, tak mnie w domu nauczono... o KPN więc wypowiadać się nie zamierzam.
      • zubelz Re: pan Słomka... 29.03.11, 17:24
        qqbek napisał:

> O zmarłych nie mówi się inaczej niż dobrze, tak mnie w domu nauczono... o KPN w
        > ięc wypowiadać się nie zamierzam.

O to możesz mieć pretensje do rodziców że wychowały takiego robota. O Hitlerze też "kazali" ci mówić dobrze?
      • zubelz Re: pan Słomka... 29.03.11, 23:29
        Nie miałem najmniejszego zamiaru wywołania dyskusji o KPN. Chciałem zwrócić tylko uwagę na nasze głupie prawo, gdzie z policjanta sąd robi listonosza a jeżeli podejrzany nie stawia się na rozprawę w wyznaczonym terminie, wystawia się zanim list gończy. Czy nie można wysłać policjanta do takiego delikwenta z nakazem aresztowania? bez tego typu idiotyzmów. To samo dotyczy filmu umieszczonego w sieci. Młody człowiek pije jakiś płyn z butelki po wódce. Po 3ech latach od tego zdarzenia prokurator ma ustalić czy w tej butelce był alkohol. W jaki sposób ma to ustalić? Paranoja! Czy tego typu "akcje" mają podnieść autorytet "wymiaru sprawiedliwości"? Moim zdaniem, chyba nie (mam prawo do własnego zdania)
    • accipiter_gentilis Re: Łapać łobuza 29.03.11, 20:20
      Zubełku, ty tu chcesz łapać jakiegoś łobuza, a ja tymczasem jestem zaprzątnięty całkowicie inną sprawą. Otóż byłem dzisiaj w przychodni, gdzie wyraźnie podrywała mnie pewna lekarka. Nawet mnie pogłaskała po głowie, normalnie szok. Za miesiąc znowu do niej idę. ŁTak więc łap sobie tego swojego łobuza, skoro nie masz nic lepszego do roboty. Pewnie jesteś brzydki i źle ci z oczu patrzy, dlatego żadna przypadkowo spotkana kobieta na ciebie nie leci. Smutek.
      • empi Re: Łapać łobuza 29.03.11, 21:54
        Nawet mnie pogłaskała po głowie, normalnie szok. Za miesiąc znowu do niej idę.
        Ptaśku co Ci jest, że tak często z głową do lekarza biegasz? ;)
        pzdr.
      • zubelz Re: Łapać łobuza 29.03.11, 22:58
        Ptaśku, psychiatrzy wiedzą do danemu delikwentowi przepisać. Tobie mogło wystarczyć tylko pogłaskanie po głowie i jak piszesz (czekasz do następnego miesiąca). Na miesiąc jesteś "zdrowy". Kup sobie chomika (być może cię polubi) i zostaniesz całkowicie wyleczony a nie tylko do następnej wizyty kiedy znowu ta kobieta pogłaska cię po głowie. Co do mnie to jestem zwykłym facetem po 50tce. Może i źle mi z oczu patrzy bo kretyni i inna szumowina nie może mi spojrzeć prosto w oczy. Co do kobiet to jakoś mi z nimi się układa. Zawsze ich towarzystwie, tak ja jak i one, bawimy się dobrze.
        • zubelz Re: Łapać łobuza 29.03.11, 23:00
          W ich towarzystwie.
        • Gość: accipiter Re: Łapać łobuza IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 13:31
          Ta lekarka nie była psychiatrą, bo gdyby była, to pewnie zabroniłaby mi czytania waszych postów :)
        • pogarda Re: Łapać łobuza 30.03.11, 16:37
          Poglaszcze, nie poglaska.
          pzdr
      • Gość: bosman sraszku, ta lekarka... IP: 31.60.192.* 30.03.11, 09:43
        jest ślepa czy brzydka?
        • wampir-wampir Re: sraszku, ta lekarka... 30.03.11, 16:43
          To na pewno dentystka. One stosują głaskanie jako terapię uspokajającą. Też mnie kiedyś jedna pogłaskała i powiedziała, że nie będzie bolało. Pewnie myślała, że się boję borowania, a ja się boję zarazków i zakażeń i wcale nie poczułem się lepiej :-)))
      • pogarda Re: Łapać łobuza 30.03.11, 16:41
        No widzisz? Zmieniasz nick z jakiegos "wrobla" na jastrzebia i od razu masz powodzenie u kobiet w bialych fartuchach!
        Znajdz sobie kucharke - te przynajmniej na pewno umieja gotowac :)
        pzdr
        • wampir-wampir Re: Łapać łobuza 30.03.11, 16:44
          Tja, zupę z muchomorków, jak się na faceta wkurzą. Ja tam wolę baby do kuchni nie wpuszczać ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka