Dodaj do ulubionych

Bezczelność ukrainca

30.03.11, 00:22
Dziś w godzinach południowych na parkingu przed REALem zaczepił mnie młody, brudny o ciemnej karnacji około 30-latek i nachalnie zaproponował kupno lornetki. Powiedziałem, że nie mam czasu ... ale ten nie darował i dalej nachalnie próbował mnie zatrzymać, odpowiedziałem "spier... j". Ten "dlaczego tak do mnie mówisz?", powiedziałem, że nie mam czasu. Ten nie ustępował ... Mówię, że wezwę policję, a ten bez namysłu cyt. A JA ZAWOŁAM UKRAIŃCÓW !!!
Czy ktoś odpowiada za bezpieczeństwo przed REALem ? Gdzie jest ochrona a może wywiadowcy policyjni by się tu przyczaili ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Bezczelność ukrainca IP: *.paradowski.pl 30.03.11, 06:55
      to raczej powinna tam pilnować porządku ochrona Realu a nie policja.
      • Gość: sss Re: Bezczelność ukrainca IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 11:17
        Ochrona jest od tego by wezwać policję ewentualnie pobić jakiegoś słabeusza ale na pewno nie rozprawiać się z jakąś bandą. Ochrona czasem też zajmuje się molestowaniem kobiet pracujących w centrach handlowych lub robiących tam zakupy.
    • tajnos.agentos Re: Bezczelność ukrainca 30.03.11, 08:56
      Ty się ciesz że nie zawołał Czeczeńców.:D
    • whipped.cream Hallooo, tuts!!!! 30.03.11, 09:12
      Znowu masz problemy? Nie podali lekow na czas?
    • Gość: bosman a mówił ci... IP: 31.60.192.* 30.03.11, 09:31
      spie...j? Nie posłuchałeś :-)
      • pogarda Re: a mówił ci... 30.03.11, 12:04
        Facet ma przechlapane... Albo go jacys brodacze zaczepiaja przed bankomatami a potem sledza od autobusu do domu, albo przed realem "wykreca" miedzynarodowa afere...
        Ma niefart gosciu. Przesladuja go rozni osobnicy...
        pzdr
    • shawman Re: Bezczelność ukrainca 30.03.11, 15:46
      A skąd wiesz,  że to był Ukrainiec? Durna odzywka "zawołam Ukraińców" chyba o tym nie świadczy? A nawet gdyby to był Ukrainiec, to przede wszystkim głupek i pewnie drobny przestępca, nieważne, jakiej narodowości. Tworzysz wątek o temacie, który sieje niepotrzebny zamęt.

Swoją drogą, policja zwykle przyjeżdża, kiedy się ją wezwie.
      • Gość: bosman tak... IP: 31.60.192.* 30.03.11, 15:55
        po 40 minutach :-D
    • qqbek Ty to chyba masz problem z własną dupowatością... 30.03.11, 17:28
      ...wpierw się pod bankomatem do Ciebie przyczepią, potem zamiast "nie, dziękuję" odpowiadasz "spier..." komuś, kto chce na życie zarobić... i dziwisz się, że się wpienia.
      Dziwne, bo ja, ani nawet 99% mieszkańców tego miasta, takich problemów nie mamy :)

Ostatnio pod TESCO jakiś gość chciał mi sprzedawać wycieraczki... polazł za mną nawet do samochodu, żeby wymierzyć (choć mu powiedziałem od razu, że ma być 520 i 500mm i że niemarkowych od niego nie kupię)... przyłożył swoją "480" do mojej "520" i wmawiał, że różnica niewielka. Mimo upierdliwości przeprosiłem grzecznie i odjechałem. Żadną mafią mnie nie straszył... bo z nimi trzeba grzecznie... nawet jak brudny i niechlujny, to stara się chociaż uczciwie na życie zarobić.

Tak zupełnie przy okazji... "Ukrainiec" piszemy z wielkiej litery... "polaczku za dwa grosze".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka