freon 27.02.02, 11:05 Kaśka zróciła uwagę, że nas się tu ostatnio mało zrobiło. Gdzie są tacy nieodżałowani mistrzowie pióra jak na przykład: Valdi Wandad Alterego Empi Laura Muminek Ponury Andrzej Ona Czy wszystko u Was w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura! Re: Gdzie oni są?!!!!!! 27.02.02, 12:30 Obecna ! Ale niestety mam małe urwanie głowy a poza tym wciąz szukam krasnala z bramy jak trafie na jego trop - odezwę się Odpowiedz Link Zgłoś
freon Laura!!!!! 27.02.02, 12:41 A musisz czekać do czasu znalezienia krasnala? Może ja Ci pomogę w poszukiwaniach, to szybciej będzie. Lepiej nie urywaj sobie głowy i wpadaj tu regularnie. Bo naskarżę krasnalom i nie dadzą się znaleźć:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Laura!!!!! 27.02.02, 14:11 A ja od siebie chcialbym przypomniec o radzie jakiej Trypolis z Marionu udzielil niegdys Hugo von Liechtensteinowi, gdy ten na zla droge schodzil - Pomnij Panie, bys pisal i mowil do ludzi, a droga wlasciwa wskazana Ci bedzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Andrzeja pewnie te kojoty zjadly w Nebrasce;-)) IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 16:22 freon napisał(a): > Kaśka zróciła uwagę, że nas się tu ostatnio mało zrobiło. Gdzie są tacy > nieodżałowani mistrzowie pióra jak na przykład: > > Valdi > Wandad > Alterego > Empi > Laura > Muminek > Ponury > Andrzej > Ona > > > Czy wszystko u Was w porządku? Jesli to o niego chodzi. Poszukam na "swiecie"......poprosze Wielkiego Ducha o pomoc;-). Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 27.02.02, 16:36 już jestem, jak wspomniałem w innym poście, na bieżąco śledzę forum. Moim marzeniem jest to, aby miało naprawdę swój lubelski charakter i koloryt. Zaglądają tu ludzie z całej Polski, mamy okazję zaprezentować swoje miasto, region.Wcześniej wielu z nas w niektórych wątkach deklarowało się jako patrioci lokalni.Cieszę się, że ktoś upomniał się między innymi i o mnie.Jak się trochę "obrobię" postanawiam wrócić aktywniej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.02.02, 16:39 freon napisał(a): > Kaśka zróciła uwagę, że nas się tu ostatnio mało zrobiło. Gdzie są tacy > nieodżałowani mistrzowie pióra jak na przykład: > > Valdi > Wandad > Alterego > Empi > Laura > Muminek > Ponury > Andrzej > Ona > > > Czy wszystko u Was w porządku? Milo bardzo, ze ktos lubi mnie czytac, tylko na Boga, ludzie, nie nazywajcie mnie mistrzem piora, bo mi sie w glowie przewroci! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Gdzie oni są?!!!!!! 27.02.02, 17:44 Zgadzam sie z Empi, ze forum powinno byc dla osob z innych miast wyjatkowe i stanowic jakas wizytowke Lublina. Wydaje mi sie, ze w pewien sposob odstajemy od sredniej forumowej i ze jest tu calkiem przyjemna atmosfera. Moze nie taka jakiej wszyscy by oczekiwali, ale chyba nie jest najgorzej. Jesli brakuje lubelskosci i patriotyzmu - to wystarczy go pobudzac. Byc moze wiecej watkow o miescie i okolicach by sie przydalo. Sprobujmy. Ale z udzialem Empi, OK:))))) Powinnismy tu miec cos dla kazdego:))) Wandad - faktycznie Freon przesadzila z ta mistrzynia piora - powinno byc mistrzyni kalwiatury:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie oni są?!!!!!! 27.02.02, 18:09 Jak mamy pisać Empi o Lublinie jak my sami chcemy wiedzieć co się w Lublinie dzieje. Wspomnienia już były, różne.....Ja od czasu do czasu jestem w Lublinie, to zawsze coś napiszę ..... Mało właśnie z Lublina jest ludzi!!! My się dowiadujemy o Lublinie z prasy tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 18:34 Wchodze i patrze a tu jestem umieszczony na liscie "zagionych w akcji".Rzeczywiscie troche byłem poza forum-przyznaje ze troche za dlugo.Zgadzam sie z tym ze za malo piszemy o samym Lublinie i trzeba cos z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie oni są?!!!!!! 27.02.02, 18:46 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Wchodze i patrze a tu jestem umieszczony na liscie "zagionych w > akcji".Rzeczywiscie troche byłem poza forum-przyznaje ze troche za > dlugo.Zgadzam sie z tym ze za malo piszemy o samym Lublinie i trzeba cos z tym > zrobić. Muminek:))) Rozejrzyj się w koło i napisz tu co w tym Lublinie się dzieje itd. I fajno, że jesteś:)) Nikt np nie napisał, że było baaaaaardzo groźnie na Puławskiej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 18:59 Ile osob stale tu piszacych przebywa obecnie w Lublinie-tak moze będzie latwiej o aktualną sytuacje w mieście.Ja oczywiście dołączam się do tych przebywajacych jak na razie na co dzień Kozim Grodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie oni są?!!!!!! 27.02.02, 19:05 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Ile osob stale tu piszacych przebywa obecnie w Lublinie-tak moze będzie latwiej > > o aktualną sytuacje w mieście.Ja oczywiście dołączam się do tych przebywajacych > > jak na razie na co dzień Kozim Grodzie. Wiesz ile???????? Może ze trzy, cztery i to na zmianę :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 08:12 To moze juz przestanmy pisac, jak bardzo przydaloby sie pare slow o Lublinie, tylko te pare slow napiszmy;-))))) Ja od siebie moge powiedziec, ze wlasnie odkrylam bar chinski na Zielonej z bardzo dobrym zarciem. Dowoza nawet;-) I ceny przystepne;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Gdzie oni są?!!!!!! 28.02.02, 11:57 No i udało się zmusić ze 4 osoby do ponownego pojawienia się na forum:o) Mam nadzieję, że się nie zmyją zbyt prędko. A co z Valdim? Gdzie nasz ofiarny imprezowicz i starszy kolega z liceum:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.globaldial.com 01.03.02, 06:46 freon napisał(a): > No i udało się zmusić ze 4 osoby do ponownego pojawienia się na forum:o) Mam > nadzieję, że się nie zmyją zbyt prędko. A co z Valdim? Gdzie nasz ofiarny > imprezowicz i starszy kolega z liceum:o)))) Jestem. Melduje sie po powrocie z krotkiego urlopu w raju. Jak milo sie dowiedziec, ze ktos czekal... (Droga Freon, nie spodziewalem sie, ze AZ TAK mnie Tobie brakowalo... Czyzbys chciala mnie wpedzic w bezsennosc...?) Nadrabiam ostro czytanie postow, ktore sie tu pojawily w takiej obfitosci i przyzanam szczerze, ze od niektorych az mi sie wlos na glowie jezy. Poswiece sie temu jeszcze przez moment, poniewaz czesc z nich wymaga naprawde sporej dozy uwagi. Tematyka tez rozrzucona, jak nigdy przedtem. Milo, ze nasi forumowicze nie proznuja. Klaniajac sie nisko (niektorym troche nizej...) Valdi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Wyjasnienie IP: *.globaldial.com 04.03.02, 04:52 Spiesze ze sprostowaniem. Napisalem, ze powrocilem z pobytu w raju nie wiedzac, ze termin ten w miedzyczasie zostal asygnowany w ktoryms z poprzednich tematow do okreslenia pewnych atrybutow jednej z milych forumowiczek... Wyjasniam wobec tego, ze miejsce mego wypoczynku nie mialo nic wspolnego z anatomia Misi (pozdrawiam). Po prostu zbieg okolicznosci w terminologii i nic wiecej. Nie mniej, pragne podkreslic, ze pomimo braku az tak wyrafinowanej formy wypoczynku, o jakiej przeczytalem wlasnie we wspomnianym watku, moj pobyt w "raju" byl rowniez udany... Valdi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wyjasnienie IP: *.devs.futuro.pl 04.03.02, 12:36 Gość portalu: Valdi napisał(a): > Spiesze ze sprostowaniem. > Napisalem, ze powrocilem z pobytu w raju nie wiedzac, > ze termin ten w miedzyczasie zostal asygnowany w > ktoryms z poprzednich tematow do okreslenia pewnych > atrybutow jednej z milych forumowiczek... > Wyjasniam wobec tego, ze miejsce mego wypoczynku nie > mialo nic wspolnego z anatomia Misi (pozdrawiam). > Po prostu zbieg okolicznosci w terminologii i nic wiecej. > Nie mniej, pragne podkreslic, ze pomimo braku az tak > wyrafinowanej formy wypoczynku, o jakiej przeczytalem > wlasnie we wspomnianym watku, moj pobyt w "raju" byl > rowniez udany... > > Valdi Spiesze wyjasnic, ze faktycznie nic nie wiedzialam ani o wypoczynku, ani o miejscu wypoczynku Valdiego;-))))))))) I serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gdzie oni są?!!!!!! IP: *.chiny.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:14 Jestem, zyje i melduje sie na forum. Jak zwykle moja praca za bardzo mnie pochlania i dlatego tak zadko tu bywam :-( Wlasnie rozgladam sie za czyms mniej absorbujacym moj czas :-) Tylko nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Obecnie jeszcze ze znajomym w wolnym czasie probujemy rozkrecic maly biznesik. Trzymajcie za nas kciuki. Jak ruszy to dam Wam znac. Na pewno zrobi sie o nas glosno w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś