Dodaj do ulubionych

Harpie wychodzą na żer

20.04.11, 16:16
wiadomosci.onet.pl/regionalne/lublin/lublin-chce-miec-relikwie-jana-pawla-ii,1,4248423,region-wiadomosc.html
Czy rozczłonkowanie i sprzedaż zwłok ludzkich na świecie nie jest karane?. "Nasze" lubelskie harpie chcą "rąbanki". Potwory. Dla kasy gotowi wyciągnąć nawet nieboszczyka z grobu i sprzedać go po kawałku.
Obserwuj wątek
    • zubelz Re: Harpie wychodzą na żer 20.04.11, 16:24
      Zapomnieli jak zawodzili "wieczny odpoczynek racz mu dać Panie". Pan może i dał! ale nie oni.
      • qqbek Przeraża mnie... 20.04.11, 16:44
        zubelz napisał:

> Zapomnieli jak zawodzili "wieczny odpoczynek racz mu dać Panie". Pan może i dał
        > ! ale nie oni.

...nekrofilia kościoła katolickiego. Kult relikwii świętych, któremu taki odpór dał już sam Jan Kalwin... przeszło 450 lat temu.
        A kk po dziś dzień tapla się w bałwochwalczej nekrofilii... czego dowodem najnowsze relikwie (św. Faustyny Kowalskiej) w naszych kościołach.
        Odrażające :(
        • pogarda Re: Przeraża mnie... 20.04.11, 16:50
          Uwazam, ze sie czepiacie! Jeden lubi pomarancze, drugi jak mu nogi smierdza, trzeci zbiera znaczki, czwarty jeszcze cos innego ;-[D
          Tylko zastanawiam sie gdzie jest leniak? Tutaj jego fanatyczna walka z nekrofilia zdalaby swoj egzamin znacznie lepiej.
          • empi Re: Przeraża mnie... 20.04.11, 17:02
            Leniak jest tu.... Niepotrzebnie opuścił pole walki na forum Lublin :). Gdzie się z nim tak posprzeczają jak nie tu!
            pzdr.
            • pogarda Re: Przeraża mnie... 20.04.11, 17:19
              Wroci... Jestem tego pewien. Forum bez Leniaka rowniez juz jakos-nie-takie.
              pzdr
            • Gość: bosman hm...Leniak IP: 31.60.215.* 21.04.11, 15:14
              pisze ciekawie, nie robi błędów ortograficznych (autokorekta?), komentarzy - niewiele.
    • Gość: rozebrać Re: Harpie wychodzą na żer IP: *.lublin.mm.pl 20.04.11, 16:56
      Przesadzasz. Archeolodzy kopią cały czas i wystawiają szczątki ludzkie na wystawach, co szczególnie jest podłe, gdy okradają pochowanych ludzi, którzy nie chcieli by ich ruszano.
      • dociek Re: Harpie wychodzą na żer 20.04.11, 17:10
        Komu rączkę, komu palec, komu włos z łona... Sorry, a co z organami?

...
        Endokanibalizm - kontrowersyjnie określany jako "kanibalizm ze współczucia". Jest to konsumpcja członków w obrębie swojej kultury, grupy lub plemienia często łączony z rytualnymi ceremoniami pogrzebowymi. Pogrzebowy kanibalizm został uznany za najczęstszą formę endokanibalizmu, wykluczającą morderstwo i koncentrującą się na ciałach zmarłych osób. Wśród plemienia Wari z amazońskich lasów tropikalnych, podczas kanibalizmu pogrzebowego wierzono, że w trakcie konsumpcji zmarłego członka grupy, jego duch jest absorbowany przez całe plemię, które było przekonane, że jest to "najbardziej godny szacunku sposób postępowania z ludzkim ciałem".

akson.sgh.waw.pl/~rg25700/kanibalizm.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka