Dodaj do ulubionych

będzie ciekawie

05.05.11, 14:54
6,7,8 maja motocykliści mają zlot nad Zalewem w Marinie. W tym samym czasie:
rowerowylublin.org/
wzmożony ruch motocykli i rowerów w tym samym czasie i prawie w tym samym miejscu może dać "ciekawe" skutki.
Obserwuj wątek
    • Gość: świstunek Apel do motocyklistów IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 14:57
      Apeluję do motocyklistów, aby zawsze wozili przy sobie karteczkę z informacją, że zgadzają się na pobranie narządów.
      • przemek-leniak tacy ci rowerzyści groźni? 05.05.11, 15:08
        kto by pomyślał...
        • Gość: bosman nie rżnij głupa, nie o to chodzi... IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.11, 20:59
          tylko o to że zarówno wśród jednych jak i drugich są debile co może w razie hmm..., nazwijmy to konfrontacji może źle się skończyć, gorzej dla rowerzystów.
          • przemek-leniak nie będę ci robił konkurencji w rżnięciu 06.05.11, 08:14
            oddaję pole...
            ...
            ale co do meritum to rację masz...
            ostatnie moje wizyty w Lublinie nastrajają pesymistycznie jeśli chodzi o rowerzystów
            jakoś nie jest modne ani uzywanie elementów odblaskowych ani takich skomplikowanych urządzeń jak lusterka, o kaskach nie ma co wspominać
            ale co tu się dziwić - rowerowa grupa maoistów daje przykład który idzie w lud
            ...
            z motocyklistami jest jakby troche lepiej - choć te same głupoty są od lat - prędkość i brawura
            ...
            cóż tak widać być musi
            polska ruletka...
    • qqbek Bosmanie! 05.05.11, 17:15
      nabucco1954-54 napisał:

> wzmożony ruch motocykli i rowerów w tym samym czasie i prawie w tym samym miejs
      > cu może dać "ciekawe" skutki.

Dziękuję za link... już wiem, gdzie nie jechać w sobotę:)
      • Gość: bosman ja motorkiem ich... IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.11, 21:01
        odwiedzę, w sobotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka