przemek-leniak 06.05.11, 09:49 co by tu antysemickiego napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek-leniak Może tak 06.05.11, 09:52 lata 50 ubiegłego wieku przychodzi facet do księgarni i prosi o nowe wydanie "Historii Żydów" towarzyszka sprzedawczyni informuje go grzecznie że niestety nie dowieźli ale zato ma inna ksiazkę z tej tematyki "Historię Judo" ... oj już czuję pozew Sikorskiego na karku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a nie prościej: IP: *.centertel.pl 06.05.11, 10:45 "PiS-dzielce na Madagaskar!" Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak dobry przykład! 06.05.11, 11:01 chamstwo zawsze pozostanie... thx bosman za cennyn wkład w dyskusję wiedziałem że mozna na ciebie liczyć :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no to już możesz... IP: *.centertel.pl 06.05.11, 12:57 iść kosić siano :-D Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: dobry przykład! 06.05.11, 23:01 przemek-leniak napisał: > chamstwo zawsze pozostanie... > thx bosman za cennyn wkład w dyskusję > wiedziałem że mozna na ciebie liczyć :-D Kiedy porusza się temat Żydów, szabesgoj <bosman> nie może nie zareagować. On to ma w obowiązkach. Na PISdzielce jest już odpowiedź - POchwiani. Tak jak na Polska Wolska - Israel Wysrael, na Wolacy - Wysraelici. Swoją drogą, gdyby Żydzi zostali onego czasu wysłani na Madagaskar, to byłoby rozwiązanie prawie idealne. Hitler nie sięgał na Madagaskar, więc Żydzi zamiast trafiać do niemieckich komór gazowych by przeżyli. Przyjazny klimat, ciepłe morze. Polska miałaby problem z pejsatymi z głowy. Tylko ci biedni Malgasze, oni nie zasłużyli sobie na takie skaranie boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Re: Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podzi IP: 94.75.112.* 06.05.11, 11:29 Wszystko nt Zydów może być antysemickie. Jeżeli napiszesz, (zgodnie z prawdą) że "Żydzi rządzą USA" to też antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Też dobre 06.05.11, 11:34 a jakie antysemickie jest twierdzenie że rzadzą w Izraelu! ... a tak na powaznie to wam powiem że zaczyna mnie nieco denerwowac już zarówno robienie z kultury żydowskiej cepelii jak i ten tandetny antysemtizym okienny jaki sie ostatnio rozpanoszył... ... ale sie na to chyba nic nie poradzi - jak grypa samo musi przejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kpina IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 12:38 Roman Giertych od wszechpolaków walczy z antysemityzmem? - szczyt obłudy! Odpowiedz Link Zgłoś
frusto Re: Kpina 10.06.11, 13:19 Gość portalu: ja napisał(a): > Roman Giertych od wszechpolaków walczy z antysemityzmem? - szczyt obłudy! Na pańskim przykładzie widać, co się dzieje, kiedy realne fakty zderzają się z czyimiś uprzedzeniami. Coś nie pasuje nam do teorii: tym gorzej dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
moorsoldaten Jak walczyć z syjonistycznym faszyzmem ? Prawdą ! 06.05.11, 12:55 Izraelskie wojsko zamordowało tysiące Palestyńczyków, kradnąc ich ziemie i paląc domy. Zbombardowali szkoły, szpitale, fabryki, elektrownie, ujęcia wody. Państwowy terroryzm żydowski dąży do unicestwienia prawowitych właścicieli, których zamyka się w gettach bez dostępu do podstawowych rzeczy potrzebnych do życia, blokują także pomoc humanitarną dążąc do powolnej eksterminacji Palestyńczyków. To są fakty ! Może mnie pan pozwać za głoszenie prawdy, panie Sikorski, a najlepiej złóżcie pozew razem z pańską żydowską żoną, która przecież może się poczuć obrażona krytyką swoich żydowskich oprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie nabzdyczaj się koleś :-) IP: *.centertel.pl 06.05.11, 12:58 on tu nie zagląda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mul Re: Jak walczyć z syjonistycznym faszyzmem ? Praw IP: 82.177.57.* 06.05.11, 13:10 No tak, a Sikorski dowodził tymi wojskami, co tak mordowły. Odpowiedz Link Zgłoś
drattewka Re: Jak walczyć z syjonistycznym faszyzmem ? Praw 06.05.11, 14:22 To są takie same fakty, jak te, że moorsoldaten zabił sto psów kopiąc ich po nerkach, obsikał sto staruszek i onanizował się w ZOO ręką orangutana. Jesteś chorym z nienawiści człowiekiem, ale co twoje wypociny mają wspólnego z obrażaniem ministra Sikorskiego? On pozywa nie za prawdę, tylko za obelżywe i rasistowskie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Jak walczyć z syjonistycznym faszyzmem ? Praw 06.05.11, 23:26 moorsoldaten napisał: > Izraelskie wojsko zamordowało tysiące Palestyńczyków, kradnąc ich ziemie i palą > c domy. Zbombardowali szkoły, szpitale, fabryki, elektrownie, ujęcia wody. Pańs > twowy terroryzm żydowski dąży do unicestwienia prawowitych właścicieli, których > zamyka się w gettach bez dostępu do podstawowych rzeczy potrzebnych do życia, > blokują także pomoc humanitarną dążąc do powolnej eksterminacji Palestyńczyków. > > To są fakty ! Może mnie pan pozwać za głoszenie prawdy, panie Sikorski, a najle > piej złóżcie pozew razem z pańską żydowską żoną, która przecież może się poczuć > obrażona krytyką swoich żydowskich oprawców. A ja w czasie prezydenckich prawyborów zadałem panu ministrowi Sikorskiemu pytanie, czy jego dwaj synowie zostali ochrzczeni i są wychowywani w wierze chrzescijańskiej, czy może zostali obrzezani? To ważne, jaki system wartości wpaja kandydat na prezydenta Polski swoim najbliższym (krew z krwi). Nadgorliwy gudłaj z lokalnego forum wpis wyrzucił bez śladu, ale pytanie na ogólnopolskim forum GW wisiało. Jak widać Radek Sikorski zagląda na forum różnych wydawnictw, ale na moje pytanie nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman i ma rację mechesie... IP: *.centertel.pl 10.06.11, 15:05 że nie zwraca uwagi na zaczepki psycholi... Odpowiedz Link Zgłoś
skorek Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podziałało 06.05.11, 13:45 zdjęcie nr 2: Jak Sikorski kocha Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świstunek Re: Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podzi IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 13:47 Ciekaw jestem, czy za zarzut nekrofilii tez bedą pozywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak chciałoby się 06.05.11, 18:54 niestety nekrofilia nie jest karalna to tez i zarzucanie jej byc nie może... poza tym hmm kiedy zarzut jest prawdziwy to... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: chciałoby się 06.05.11, 18:59 Nie jesteś na bieżąco w temacie Leniaku, może to ci pomoże... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak cytuję 06.05.11, 21:37 Polskie Prawo nie przewiduje żadnych zapisów odnośnie aktów samej nekrofilii. Jest jednak zapis, który jasno i wyraźnie mówi o sankcjach związanych bezpośrednio z profanacją i zniewagą zwłok - co wedle ogólnie przyjętych norm społecznych jest nieodłącznym elementem nekrofilii. Poniżej zamieszczam artykuł, który wszystko wyjaśnia. Art. 262. § 1. Kto znieważa zwłoki, prochy ludzkie lub miejsce spoczynku zmarłego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Kto ograbia zwłoki, grób lub inne miejsce spoczynku zmarłego, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. ja sobie poczytałes tę stronę to wiesz że bardzo niewielu nekrofili dokonuje profanacji zwłok ... a jednak podobnie jak w przypadku pedofili czy tez innych dewiacji nie świadczy to o tym że nie sa nekrofilami... np. klasyfikacja taka 1989 Rosman i Resnick Wyodrębniają na podstawie analizy 122 przypadków dwie grupy osób praktykujących nekrofilię: 1) prawdziwi nekrofile - obejmują trzy podgrupy: morderców obcujących ze zwłokami, regularnych nekrofilów (mających różne kontakty seksualne ze zwłokami; często wiąże się to z rodzajem wykonywanej pracy), nekrofilów fantastów (nie mają bezpośredniego kontaktu ze zwłokami); 2) rzekomi nekrofile - kontakt ze zwłokami wiąże się z przemocą bez intencji nekrofilicznej. jest podobnie jak z pedofilią występuje ona również u osób które nie gwałcą dzieci ale jest scigana inaczej za posiadanie zdjęć czy propoagowanie nekrofili nic ci nie grozi - poza ostracyzmem środowiska z pedofilią jak wiesz jest inaczej a jednak jedno i drugie to są pewne stany umysłu - abberacje... a tak prawdę mówiąc na umysł ludzki to wpływ mamy niewielki a nawet gdy mamy to dany parafil musi się jeszcze chcieć leczyć jedni chcą a inni nie, są nawet tacy ja ci lubelscy co wynoszą swoje parafilie w sferę śtuki marnej zresztą ale i to barachło ma licznych zwolenników co zresztą chyba było widoczne od MBH po Agatę taka gmina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx najśmieszniejsze jest to, że IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.11, 14:00 reprezentuje go giertych największy polski antysemita i piewca wszelkiej dyskryminacji, twórca faszystowskiej grupy wszechposlkiej, żenujące !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frusto Re: najśmieszniejsze jest to, że 10.06.11, 13:18 Gość portalu: xxx napisał(a): > reprezentuje go giertych największy polski antysemita i piewca wszelkiej dyskry > minacji, twórca faszystowskiej grupy wszechposlkiej, żenujące !!!! Giertych nie jest antysemitą. Angażuje się nawet dośc mocno w działania zwalczające antysemityzm. Wszechpolacy nie są grupą faszystowską, chociaż faszyści sie tam często zdarzają. Wszechpolacy są narodowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podziałało 06.05.11, 14:02 Radek S.tkwi głęboko korzeniam w pissekcie.Mało tego.Dokonał najgorszego z możliwych wyborów.Przecież Giertych to 卐wszechpolak i nazista becikowy,a jego tata jest wyznawcą kreacjonizmu.Zresztą kartofel też się na wszystko obrażał,a to widac idol Radka S.męczon pod Tusko-Putinem;D┼ www.fotka.pl/grupa/301195/NISZCZ_KACZYZM/Opis Odpowiedz Link Zgłoś
wielce_czcigodny doooobre 06.05.11, 15:32 nie wiedziałem, że on jest czosnkiem, jego żona, powiązania, ciekawe i warto robić sobie listy na przyszłość, izrael nie zasługuje na pobłażanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gogosobo Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podziałało 06.05.11, 15:40 Komorowska jest miss brzydoty a Sikorska nie lepsza co zgodne jest z prawdą, wystarczy na baby popatrzeć to jestem przestępcą? A może Raduś wziąłby sie do roboty i coś zrobił dla Polaków na Litwie , w końcu za to mu płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus_44 Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podziałało 06.05.11, 16:01 No! nareszcie ktoś wziął się za oszczerstwa. Teraz oczekuję oczywiście, że spółka Sikorski-Giertych weźmie się za: Michnika, Grossa, Waissa, towarzystwo z "Otwartej Rzeczpospolitej", Lisa, Olejnik, Gawryluk, Schnepfów itd., itd. No, panowie! Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Zobacz jak walczyć z chamstwem w sieci. Podzi 06.05.11, 16:16 ...I nie zapomnijcie o pseudopatriotycznej neonaziolskiej hołocie z rółżnych tam PiSuarów, NOPów Szczebców itd., wspomagznych przez szczekaczkę Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak było o walce z chamstwem a nie z idiotyzmem 06.05.11, 18:57 przesadzacie z tym wkładem w dyskusję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Armagedontusk IP: *.ghnet.pl 06.05.11, 20:43 Kurde, do czego to już dochodzi, że ludzi się będzie ścigać i karać za to, że prawdę mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Armagedontusk IP: *.ghnet.pl 06.05.11, 21:19 PS. Chciałbym podziękować gwybiórczej za zacytowanie wpisów będących podstawą do wniosku procesowego. Nigdy ich nie widziałem, ale dzięki wam mam niezły ubaw. Można powiedzieć - po pachwiny. Nie ukrywam: "ty ch... sik-orski pejsaty kondonie" (cyt. GW) robi wrażenie. Gratuluję nie-radkowi pomysłu, by z tym wychodzić na szerokie wody interneta. W moich prywatnych zakładach z kumplami stawiałem na to, że Sikorski ma IQ<100. Moje szanse na wygraną zdecydowanie wzrosły! Dzięki Radku! Oby tak dalej! Mam dla ciebie kapsle od butelek, pograsz sobie w "Wyścig Pokoju" z kumplami z - nomen omen - pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Armagedontusk 06.05.11, 21:24 Kłamczyński i Macierewicz to warchoły i psychopaci a Rydzyk to złodziej i oszust, o Bublu oraz innym podobnym szajsie w ogóle szkoda gadać - taka jest bolesna prawda ale zakłamane "patryjoty" widzą tylko to, co chcą widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Bandyta tajnos-agentos IP: *.ghnet.pl 06.05.11, 21:29 SIKORSKI!!! Nierobie! Łap "tajnos-agentos", tego bandytę, kłamcę i oszusta, który wpisał swój wpis przed chwilą! (jednocześnie, proszę cię nie-radku weź pod uwagę okoliczności łagodzące, "tajnos-agentos" ma problemy emocjonalne, stąd jego wpisy - więzienie w zawieszeniu wystarczy). Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Śmieć krakus 06.05.11, 21:46 Ukrywa się pod ksywą i pluje. Typowe dla oszołomów i płatnych łańcuchowych szczekaczy. Jego kandydaturę proponuję rozpatrzyć w pierwszej kolejności. 10 lat pierdla powinno wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Bandyta tajnos-agentos 06.05.11, 23:16 Gość portalu: krakus napisał(a): > SIKORSKI!!! Nierobie! Łap "tajnos-agentos", tego bandytę, kłamcę i oszusta, któ > ry wpisał swój wpis przed chwilą! (jednocześnie, proszę cię nie-radku weź pod u > wagę okoliczności łagodzące, "tajnos-agentos" ma problemy emocjonalne, stąd jeg > o wpisy - więzienie w zawieszeniu wystarczy). <tajnos.agentos> Krakusie, to taki lokalny kretyn o nastawieniu skrajnie filosemickim. Mierny, ale nie bierny i wierny starszemu tutejszej gminy przy organie rabbiego Michnika, gminy Empiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Bandyta tajnos-agentos 07.05.11, 09:13 <elan13>, krakusie to taki przechrzszczony zakompleksiony Żyd o nastawieniu skrajnie antypolskim. Głupi, prymitywny i chamski, potrafi tylko bezkrytycznie odtwarzać to, co wyczytał z partyjnych agitek takiej jednej antypolskiej bandy, która za punkt honoru obrała sobie zrobić z tego kraju i jego obywateli zakłamane, szowinistyczne i ksenofobiczne bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
frusto Nie rozumiem Sikorskiego 10.06.11, 13:16 Naprawdę. Ten facet co jakiś czas mnie zadziwia mnie czymś kumatym, a co jakiś czas czymś debilnym. To znaczy, mam nadzieję, że mnie za to o 6 rano nie wyciągną z łóżka funkcjonariusze ABW :). Ale to prawda. Z tej cały bandy PO, Sikorskiego najbardziej trawię. Ale akurat tej "mission impossible" (wg mnie z góry przegranej) należy kibicować. Tak czy inaczej, wolałbym mieć za przeciwnika politycznego Sikorskiego, niż Tuska. Byle tylko nie wyrodziło sie w selektywne tępienie ataków na PO, przy tolerowaniu bluzgów na PiS i resztę. Odpowiedz Link Zgłoś