Dodaj do ulubionych

kozetka dla Redakcji

15.05.11, 18:45
link
tak tak ...
rzecz dotyczy bowiem nie tylko chorych i upośledzonych ale równiez tych którzy robia im krzywdę wmawiając jacy to są zdrowi i sprawani intelektualnie
...
specjalna dedykacja oczywiście dla MBH
Obserwuj wątek
    • trzmielojadek Re: kozetka dla Redakcji 15.05.11, 19:54
      Ja tego obrazu tez nie rozumiem - same chłopy i ani jednej baby. Poza tym epatowanie milością chłopa z chłopem już się ludziom opatrzyło. Może nie tak bardzo jak gołe Madonny, ale poważnej krytyki rysowaniem ptaszków juz sie nie przyciągnie. Myślę, że gdyby na takim dziele sztuki lubelskiej znalazł się np. Mahomet, który spojrzawszy z odrazą zamachuje się mieczem, by jednym błyskawicznym ruchem uciąć źródło wszetecznego zgorszenia, to takie dzieło sztuki z pewnością zyskałoby większy rozgłos niż same te ptaszki i pupki.
      • Gość: bosman robi się straszno! sraszek "zna się"... IP: *.lublin.mm.pl 15.05.11, 19:57
        nawet na sztuce. Zgroza. Na czym on jeszcze się "zna"?
        • trzmielojadek Re: robi się straszno! sraszek "zna się"... 15.05.11, 20:13
          Jak już wspomniałem, dla ciebie, bucman, "Pan Sraszek" :)
          • Gość: bosman Pan Sraszek :-))) IP: *.lublin.mm.pl 15.05.11, 20:28
            sraszek
            • przemek-leniak zwyczajny postman 15.05.11, 20:35
              link
              ...
              aaaaaaa aaaaaaa
      • przemek-leniak chcesz coś niecodziennego? 15.05.11, 20:04
        Mam coś co cię może zaciekawić:
        giej próbujący usilnie zaspokoić niedopiieszczoną (z powodu braku nalezytej kontrowersyjności) feministkę (znaczy chciałby być tak drapierzna jak jakaś Szczuka lecz nie udaje się jej ta sztuka )
        na facebooku wpisz sobie tomek kitliński i zobacz jak doktor nieporadnym czynem ujawnia podświadomy heteroseksualizm...
        ...
        niestety Andrusiewicz ma rację - brak tu koniecznej sprężystości...
        ot przykra przypadłość
        ...
        ps. niektórych rzeczy nawet i Mahomet nie podniesie do góry, choćby tu nawet i przyszedł
        • trzmielojadek Re: chcesz coś niecodziennego? 15.05.11, 20:12
          Wszyscy ci "skandalizujący artyści" powinni byli głosować na LPR, mieliby dramowa reklamę na każde skinienie :)
          • przemek-leniak Panie... Pan żądasz niemożliwego 15.05.11, 20:18
            prion zwany genderem czyni znaczne spustoszenie w aparacie szarokomórkowym...
            jak sadzisz czemu z całego alfabetu osoby o których rozmawiamy znają jedynie literki LBTQ?
            ano własnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka