Dodaj do ulubionych

"Zajeb...y was brudasy" w prokuraturze

25.05.11, 19:26
"Prokuratura nie podjęła na razie decyzji, czy postawić zatrzymanym zarzuty za groźby i przemoc ze względu na przynależność etniczną."
jestem ciekaw, czego prokurator potrzebuje- pogromu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maxx Re: A w prokuraturze cicho... IP: 173.233.217.* 25.05.11, 19:39
      Wlasnie... czy lubelski prokurator zamierza czekac, az kogos zabija???
      • Gość: ande61 Re: A w prokuraturze cicho... IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 21:50
        maxx jetes chory , nie masz wiedzy nie miałes stycznosci z przybyszami wiec po co ten komentarz , własnie policja wraz prokuraturą powinna ustalic co było powodem zadymy . a nie łapac punkty po to zeby rosła krzywa wykrywalnosci , tak dzieci na reku przy żebraniu , kup takiemu bułkę to ci odpowie , ze ma to w d.. wyraznie po Polsku , ale policjant poprosi o dokumenty oN nic nie rozumi , głuchoniemy , poza tym sa nieprzecietnymi kłamczuchami , zobaczyli piewsze lepszego i juz jest winien , przeciez byli pochowani w domu i tak widzieli jak zapamietali moze pozostawili wizytówki nie powinno byc napasci , samosądów ale czy to Polacy ? w poprzednim forum skrytykowałem śledczych , teraz mi sie to podoba , profesocjonalnie , sprawiedliwie , powinno przybyszy sie poinformowac ze za fałszywe oskrżenia ....
        • Gość: obieżyświat kasa fiskalna IP: *.futuroexito.pl 25.05.11, 22:37
          Szanuję wszystkie odmienności, kultury i religie. Owych bułgarskich Romów też chcę szanować, ale mi to trudno przychodzi.
          Dlaczego w naszym pięknym kraju są oni na specjalnych prawach? Każdy sprzedawca MUSI posiadać kasę fiskalną i każdą operację nabijać na kasę. A ci handlarze nie muszą? W jaki sposób odprowadzają podatki, które ja muszę regularnie odprowadzać i rozliczać co roku?
          Czy ich dzieci chodzą do jakiejkolwiek szkoły?
          I to, co najbardziej mi przeszkadza, dlaczego owi goście traktują nasze miasto Lublin jak swoją własność. Hałasują niemiłosiernie. Niezależnie, czy ich idzie dwoje, czy pięcioro, hałas słychać już na 100 metrów.
          Sikają na ulicy - sam widziałem. I to nie na trawkę, tylko na chodnik.
          Samochody (z rejestracją na "T") potrafią zatrzymać na środku ulicy i mają gdzieś innych użytkowników. Czy to są święte krowy? Czy to jeszcze Polska?

Czy na tym ma polegać tolerancja, że hodujemy sobie wrzód na d... ?
    • superracjonalista "Zajeb...y was brudasy" w prokuraturze 25.05.11, 19:55
      Bułgar to określenie narodowosci."Poszkodowani" z Bułgarami nie mają nic wspólnego,tyle co lubelski bandzior Ciolo z Polakami.Takimi obraźliwymi dla narodu bułgarskiego tytułami w gazecie powinna się zainteresować ambasada Bułgarii.To tak jak nazwanie Majdanka -polskim obozem koncentracyjnym.pomyśl dzienikarzyno nad tym co piszesz-wstyd i żenada
      • Gość: hmm Re: Europejska Stolica Kultury IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 25.05.11, 20:54
        Europejska Stolica Kultury....
        • Gość: leniak przecie mówiłem IP: *.lublin.hypnet.pl 25.05.11, 23:13
          jawny antysemityzm...
          • Gość: miszcz Re: przecie mówiłem IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 15:58
            skąd wiecie czy Polacy zachowali się tak ze względu na samą ich narodowość
            z mojego doświadczenia wiem że osoby takie prowokują zachowaniem i naprawdę uprzykrzają życie swoim sąsiadom...

Francuzi, Niemcy czy też Grecy też powoli zaczynają dostrzegać minusy życia z osobami narodowości Bułgarskiej czy Tureckiej, niestety bardzo się od Nas różnią
            • przemek-leniak Miszczu rzecz okazała się bardziej prozaiczna 31.05.11, 18:05
              co zeresztą było bardziej prawdopodobne niż rasizm...
              śledź lepsze gazety niż GW to będziesz wiedział

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka