przemek-leniak
27.09.11, 16:27
Droga Kornelio,
to nie jest i nie będzie reklama wyborcza - nikomu nie polecę by na Ciebie głosował
ja sam nie idę na te wybory i tylko taka postawę mogę rekomendować
ale każdy ma swój rozum i sam mam nadzieję zdecyduje w tak ważnej sprawie.
...
uff po tym wstępie, koniecznym z powodów netetykiety zajmę się twoja promocją i zgłoszę kilka uwag - zrobię to bo mnie rozśmieszyłaś swoim wpisem sytuacyjnie (bardzo mnie rozbawiłaś) i poczułem pewien rodzaj sympatii wobec Ciebie (ale nie jako kandydatki tylko jako fajnej ładnej dziewuchy)
Tak więc Kornelio,
ktos zrobił Ci krzywdę photoshopem co widać na Twojej stronie
Dziewczyno masz 25 lat nie potrzebujesz photoshopotoxu!
To wręcz zbrodnia jest.
Zrób tak weź któregoś internautę (najlepiej wygłodniałego samca) i niech oceni Twoja galerię...
Ja owszem jestem samcem ale nie głodnym i mam inną ulubioną potrawę ;-), ale podoba mi się Twój image ze zdjęć z psem i tego na łące (jest sexi) no i torcik (fajne bo z życia i ze tak powiem w akcji),
na portretówce z koniem - wiesz gdyby koń kandydował
podobnie z Zamkiem...
Plakat - mówi się trudno plakat musi być ohydny - tradycja taka
tam gdzie widać Cię częściowo to cóż ładne góry i ładna postawa na koniu (choć tego się nie da ocenić na stopklatce i wnioskuje z tylko tego że koniec końców zajmujesz się ujeżdżeniem a to obliguje)
na facebooku tak samo fajne są fotki naturalne - które pokazują urodę
no wiem Twoja uroda nie jest dla wszystkich...
ok. nie masz rozbieranych zdjęć - przesłanie jest jasne
ale ukrywanie się za pośmiertną maską to jest naprawdę zbyt dużo - to jakbyś w burce kandydowała albo w bandażach...
to aż boli ...
nie skracaj też buzi tak jak na ulotce czy profilowym w FB - to już nie Ty zwyczajnie
plakat z tym zbiegiem z SLD wygląda jakby to była wariacja wycinankowa na temat filmu Zombie III (Ty akurat uśmiechnięta wyglądasz korzystnie ale Arłukowicz jest prosto z chłodni - światło takie)
nie powinnaś sie fotografować z Sobczakiem w sytuacjach oficjalnych (on zawsze wygląda śmiesznie i nic się z tym zrobić nie da)
Proszę Cię - nie należy zaniedbywać nauki o pięknie
tymczasem photoshopa nie obsługują Fidiasze ani Michały Anioły tylko ludzie którzy tak dorabiają do marnej pensji makijażystów zwłok...
Dziewczyno please.
pzdr.