joannabarska 02.10.11, 21:28 www.wprost.pl/ar/264103/Ta-najblizsza-niedziela/ Czyli nikt nic nie,bo skoro Tomasz Lis jest bezradny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek-leniak myślałem że coś fajnego 02.10.11, 21:35 a tu powszechna ignorancja i niepewność czy będzie poniedziałek... moim zdaniem będzie... nie obawiaj się Joanno Diabli wiedzą, jak zaświadcza Lis, co się stanie, czyli: będzie Pani zadowoooolona pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 21:51 A co ma być? Ja trzy razy na profesor Szyszkowską , następne trzy na Izabellę. Zawali się świat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Ta najbliższa niedziela... IP: *.lublin.mm.pl 02.10.11, 21:56 Zapewne tak samo,ale się nie rozstroję.. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 22:07 A ja mogę, mam rodziców pod opieką. Własną, bo do Parkinsona i ALzheimera nijak nie może NFz ( przez malutkie z z całą świadomością) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 22:05 Znam pewną liczna rodzinę która pewna swego potencjalu wyborczego podzieliła zgodnie swoje głosy w wyborach do sejmu ustalając stosowne proporcje. Do senatu zaś urządzili domowe prawybory i stosując się do rodzinnej dyscypliny oddadzą głos na jednego, uzgodnionego kandydata. Czyli docenili powagę swoich głosów? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 22:15 A ja pójdę głosować bez specjalnego przekonania na Muchę, a do Senatu sam nie wiem na kogo. Może ktoś mnie przez ten tydzień przekona, a może nie zagłosuję po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 22:33 wampir-wampir napisał: > A ja pójdę głosować bez specjalnego przekonania na Muchę, a do Senatu sam nie w > iem na kogo. Może ktoś mnie przez ten tydzień przekona, a może nie zagłosuję po > prostu. > Mnie się nóż w Gaci otwiera, jak czytam, zagłosuję bez przekonania. Może na Marka Kuchcińskiego też? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 23:00 Z zasady nie głosuję na PiS i postkomunistów. Bez przekonania, bo już bez wiary w jakieś zasadnicze zmiany, które popchną ten kraj na przód, czyli po prostu na święty spokój. Wyleczyłem się z naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Ta najbliższa niedziela... IP: *.lublin.mm.pl 02.10.11, 23:05 Dzis i orawdziwych postkomunistow tez nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 23:42 Jesteś kandydatem?. Masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Ta najbliższa niedziela... 02.10.11, 23:49 Gość portalu: JB napisał(a): > Dzis i orawdziwych postkomunistow tez nie ma... Pani Joanno. Są, ale w kościele. To że tylko w podstawach wiary katolickiej, ale to obecnie się nie liczy. Nadal zostaje rozmowa między " wójtem panem a plebanem". Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak a ja jednak nie pójdę głosować 03.10.11, 08:55 dla równowagi z postkomunistami podam wam link do innego felietonu który zresztą zachęca do pójścia na wybory - oto ten link w komentarzach jest wyjaśnienie czemu ja nie pójdę pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: Ta najbliższa niedziela... IP: *.nplay.net.pl 03.10.11, 07:27 Ja trzy razy na profesor Szyszkowską , następne trzy na Izabellę. Cóż za ulga, że Dzierżyński - w dalszym ciągu - nie żyje...:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ta najbliższa niedziela... 03.10.11, 10:40 Gość portalu: Ursus napisał(a): > Cóż za ulga, że Dzierżyński - w dalszym ciągu - nie żyje...:) Hitler, Franco, Pinochet, Papa Doc także zarówno. > Pozdrawiam. A ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexsowny zenon Tomku, chrzanisz głupoty IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 07:39 Lis jak zwykle od pewnego czasu p..rdoli jak potłuczony. Drogi Tomku, demokracja którą nam wywalczyli, polega jak mniemam (najwyraźniej chyba źle) na wolności wyboru. To ja decyduję czy idę na wybory czy nie. Tak więc nie chrzań głupot o "niewybaczalności". Pytanie jest proste i banalne. Co zrobić jeśli nie mam na kogo głosować? Czy mam lecieć za głosem oszołomów i wybierać "mniejsze zło"? Nie, mam prawo pokazać środkowy palec klasie politycznej i to nie jest obrażalstwo tylko stwierdzenie pewnego faktu, pewnego poziomu towarzystwa z Wiejskiej. Nie pi..prz również, że nie idąc na wybory nie mam moralnego prawa do krytykowania kogokolwiek, kto rządzi. Otóż, demokracja na którą się powołujesz daje mi takie prawo bez względu na to czy głosuję? Dlaczego? Bo mieszkam w tym kraju, płacę podatki i mam nie tylko prawo ale i obowiązek wymagać od gospodarza dobrego przewodnictwa. Ja na wybory idę ale rozumiem tych co nie pójdą. Natomiast nie rozumiem dlaczego drogi Tomaszu piszesz takie antydemokratyczne pierdoły. Amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Ta najbliższa niedziela... 03.10.11, 10:12 joannabarska napisała: > > www.wprost.pl/ar/264103/Ta-najblizsza-niedziela/ Czyli nikt nic nie,bo skoro Tomasz Lis jest bezradny... Na Lisa patrzę z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Pospolity lisek rudy... IP: *.nplay.net.pl 03.10.11, 10:27 ...pełen sprytu i obłudy....:) zdaje się powoli odchodzić w niebyt Z danych telewizji publicznej do których dotarł "Super Express" wynika, że poniedziałkowy program dziennikarza obejrzało zaledwie 1,4 mln widzów. Nie pomogło nawet medialne zamieszanie poprzedzające jego emisję. Taki wynik jest prawie o połowę mniejszy od średniej dla prowadzonego dotychczas "Tomasz Lis na żywo". W maju wynosiła ona ponad 2,5 mln widzów co poniedziałek. www.se.pl/wydarzenia/kraj/saby-wynik-programu-lisa_142925.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Dramatyczny apel Sakiewicza IP: *.lublin.mm.pl 03.10.11, 14:27 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80354,10395458,Dramatyczny_apel_Sakiewicza__Redagujemy__Codzienna_.html - Proponuję,aby kupowac po 10 egzemplarzy.,dopoki redaktorzy nie pojmą,czym jest redagowanie dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB ursusik IP: *.lublin.mm.pl 03.10.11, 14:29 Jak widze,ursus znow pojawil sie po remoncie... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ursusik 03.10.11, 14:45 Do towarzysza trachtóra to ja bym Joasiu nie apelował. Chwalił się tu onegdaj, że podczytuje Niedzielę w kruchcie i chętnie by se wziął do chałupy, ale za free, płacić to łon nie lubi. Jak się ma taki target to trudno się dziwić, że się zdycha zanim sie zdążyło dobrze wystartować ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ursusik 03.10.11, 16:38 A dziękuję, miło mi, że zajrzałaś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: ursusik IP: *.lublin.mm.pl 03.10.11, 17:29 zawsze zagladam, no i po to sama podaje czesto linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB poczytajcie IP: *.lublin.mm.pl 05.10.11, 16:22 wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/359725,faz-kaczynski-gra-niemiecka-karta-merkel-w-roli-zlego-niemca.html Odpowiedz Link Zgłoś