terazoszolom 14.06.05, 22:17 słyszeliście do czego strzelało tamtejsze Bractwo Kurwowe? jak wyglądała tarcza???? ręce opadają... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opryszczka Re: skandal w Rawiczu 14.06.05, 23:38 fakt, pomysł mieli niesamowity. Ciekawe kto na to wpadł?? Nawet ja, zagorzała ateistka, nie strzelałabym do takiej tarczy! No ale może oni chcieli w ten sposób uczcic pamięć zmarłego?? Odpowiedz Link
milka755 Re: skandal w Rawiczu 15.06.05, 10:01 opryszczka napisała: > fakt, pomysł mieli niesamowity. Ciekawe kto na to wpadł?? Nawet ja, zagorzała a > teistka, nie strzelałabym do takiej tarczy! No ale może oni chcieli w ten sposó > b uczcic pamięć zmarłego?? Tak, zdaje się, że był to sposób na uczczenie pamięci J.P.II. Sposób trochę, hmmm...kontrowersyjny. Odpowiedz Link
michal2708 Re: skandal w Rawiczu 15.06.05, 14:53 zanim zacznie się krytykować (lub nie) postępowanie owego bractwa kurkowego to warto dowiedzieć się jak na prawdę wyglądała wspomniana tarcza. JPII sam w sobie nie bbył tarczą a jedynie trzymał ją w swoich rękach. I jedynie tarcza była podziurawiona kilkoma strzałami. Mówię to na podstawie informacji i radia i fotografii z netu. Dlatego uważam, że taki news jest wart śmietnika. Tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link
kapitan.kirk Re: skandal w Rawiczu 15.06.05, 15:34 No cóż, wolność jest dla wszystkich; także dla idiotów. Pzdr Odpowiedz Link
pochwala_rozsadku Re: skandal w Rawiczu 16.06.05, 11:13 wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,7390912,wiadomosc.html Obejrzyjcie sobie te jajca) Najbardziej podoba mi się ta pani katoliczka, co zastrzeliłaby ludzi... Nie ma to, jak katolickie "miłosierdzie"... (( Odpowiedz Link
marecki997 Re: skandal w Rawiczu 16.06.05, 11:37 Co trzeba zrobić, by oprócz dźwięku odtwarzał się również obraz? Na innych stronach wyskakuje zapytanie czy zainstalować potrzebną aplikację, na WP takiego czegoś nie ma. Odpowiedz Link
dupekzoledny Re: skandal w Rawiczu 16.06.05, 14:45 jak zwykle sensacją byłoby gdyby konterfekt wojtyły strzelał do kurkowiczów. Odpowiedz Link