go_navy 03.10.11, 14:43 w sumie ma dużo racji w tym co mówi. Jeśli PIS wróci do władzy a Kamiński na stanowisko szefa CBA, będzie miał pewnie pełne ręce roboty, w końcu odnowiciele IV RP będą kręcić lody na całego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 17-j off topic do empiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:35 Empi, to pogadaliśmy sobie szczerze wczoraj, a dziś jestem zbanowany. To ta wolność słowa, o którą Ci kiedyś chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: off topic do empiego 03.10.11, 18:37 nie posiadam uprawnień do banowania. Posty oceniane są także przez forumowiczów klikaniem w kosz. Być może masz bana tymczasowego z automatu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17-j już w temacie, empi... wstyd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:49 Taaaa, już wierzę. Artykulik na zamówienie - ironiczne używanie określeń typu: "rozpływał się w pochwałach" świadczy o słabym warsztacie dziennikarskim autora (niejaki "biel"). No cóż, swoich "biel" musi bronić, bo jak wygra PiS.... (kupujcie kuwety- przydadzą się wam:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: już w temacie, empi... wstyd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:16 Jak wygra PiS to co ... może Kamiński będzie inwigilował tych wszystkich Polaków, którym PiS się nie podoba, a może wszystkich? Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17-j ubaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:21 Twój wpis J-k jest tak samo śmieszny, jak "posiedzenie rządu" Moralnego Niepokoju, w którym było właśnie obśmiane "straszenie PiSem"). Polecam - śmiej się z siebie, to dobrze robi na cerę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17-j Re: ubaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 20:18 A cóż takiego zbrodniczego ów Kamiński zrobił? - wykrył aferę gruntową Nie wierzycie? A kto z was się utożsamia z tym ganiającym po hotelu w panice Kaczmarkiem, jego kumplem Krauze, nie wspominam Leppera, bo to wstyd... - wykrył aferę hazardową Wiem, wiem zaklęciami Partii Oszustów...... nie było takiej afery. :-))))) Kto z was identyfikuje się z tym indywiduum Sekułą, który z posiedzeń komisji zrobił farsę i UDOWODNIŁ, że PO każdą sprawę jest w stanie zamieść pod dywan. Nie gardzicie tym indywiduum? Ja gardzę. Dla was to idol????? wow. A sorry, podobno zamordował posłankę Blidę. To też kupujecie? OKi jasne, sorry, jak kupujecie to macie prawo parkować na miejscach dla inwalidów. Umysłowych, oczywiście... No nie!!!!!!!! Jakże mogłem zapomnieć o uciemiężonej ofierze Kamińskiego - biednej posłance Sawickiej??? Te łzy płynące z jej oczu, no COŚ STRASZNEGO!!!! Jak można było jej to zrobić??? Żeby tak jeszcze COŚ z agenta miała, a tu nic! Skandal. Róbcie z siebie dalej głupów lemingi PO. I tak już wszyscy się z was śmieją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: ubaw IP: 91.123.169.* 03.10.11, 23:11 Wykrył aferę gruntową, którą sam zmontował, no to sukces na miarę naszych czasów. Zaraz wykryje kto podpiłował skrzydło w "tutce" lub kto i gdzie wypił słynne "palikotowe małpki". No, ale aby mógł to wszystko zrobić musi jeszcze wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ubaw 04.10.11, 07:39 > - wykrył aferę gruntową ubaw po pachy :) sam ją stworzył i to jako wątpliwą prawnie prowokację przeciw Lepperowi i na dodatek w sposób wielce ośmieszający CBA ją przeprowadził (próba wreczenia łapówki dla Leppera). Podobnie z doktorem G. i Sawicką. Ta sama metoda, na dodatek w harcerski sposób przeprowadzane operacje. Kompletny brak profesjonalizmu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ande Re: już w temacie, empi... wstyd. IP: *.nplay.net.pl 03.10.11, 21:53 17-j na zamówienie piszesz głupoty , dlaczego? bo poziom nawiedzonego Kamińskiego -nie daj boże dopuścić was do rzadzenia nawet klozetem , sprzedawalibyście miód.. lub zrobili karcer dla nieposzłusznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarz Re: Mariusz Kamiński chce znów być szefem CBA IP: *.nplay.net.pl 03.10.11, 21:46 moze Pan Kamiński podejrzał Palikota który robił badania zdrowotne a Kamiński przyjechał robić badania , leczyć się, ale w Abromowicach leczenie psychiczne jest darmowe ... dobre usługi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17-j Re: Mariusz Kamiński chce znów być szefem CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 22:10 @ande, pielęgniarz wasze wpisy to miód na serce! Nie ma lepszego PRu dla PiS niż niemoty z trudem klecące dwa zdania, jak wy. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Mariusz K. chce być szefem CBA, a ja cesarzem 04.10.11, 07:43 Czy PiS, czy PO to jedno barachło. Dodajmy tych z SLD, czy PSL by porozpieprzać RP. Pozostali to komicy popisujący się na ulicy. Brak sensownych liderów, brak recepty na dobrą Polskę, brak idei. Sorry, jest jedna. Dopaść tylko koryta i nażreć się do syta. Odpowiedz Link Zgłoś