przemek-leniak 14.10.11, 09:51 program w ITVL który mnie dziś zainspirował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman "śliściej"? A może... IP: *.centertel.pl 14.10.11, 10:21 "śliżej" :-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: "śliściej"? A może... 14.10.11, 10:25 Ślisko - śliścjej - jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjebudu!!!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Re: "śliściej"? A może... 14.10.11, 13:30 też się zastanawiałem - może by kogoś spytać jak się to stopniuje? ... niezależnie fajnie Pleszczyńskiego usłyszeć i oglądnąć nie? ja się ucieszyłem szczerze niezależnie całkiem od okolicznościowych uszczypliwości lubię go sobie poczytać... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: "śliściej"? A może... IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 13:35 ...ślisko... bardziej ślisko... najbardziej ślisko... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: "śliściej"? A może... 14.10.11, 13:37 Chory - chorszy - najchorszy. Chory - gorzej mu - trup.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: "śliściej"? A może... IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 13:41 ...czyli denat... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: "śliściej"? A może... IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 13:44 ...alias nieboszczyk... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: "śliściej"? A może... IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 19:59 > ... > niezależnie fajnie Pleszczyńskiego usłyszeć i oglądnąć nie? ...oglądać... obejrzeć... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ślisko coraz śliściej IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 11:36 ...ślisko, coraz śliździej... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.filipowicz Re: ślisko coraz śliściej 14.10.11, 20:57 No dobra, sprowokowałeś, a jak "moderatorzy" wywalą ten post jak zrobili z inicjatywę zbierania głosów pod wnioskiem o unieważnienie wyborów, to będzie moja, a nie Twoja wina ;) Teraz uważaj bo przeczytasz coś co zburzy Twoje wszelkie dotychczasowe wnioski, konkluzje i paradygmaty. Szczerze, to po dzisiejszym pobycie w stolnicy aż boję się pisać - nie w obawie o swoje, a Twoje zdrowie;) Dobra, zaryzykuję... Mój kontakt z elektronicznymi mediami jest datowany na koniec lat 70. ubiegłego wieku czyli za czasów Radiokomitetu i Macieja Szczepańskiego... W szczegóły wchodził nie będę bo nie czas i pora, ale chcę byś wiedział, że aktualnie częściej się zdarza, że ekipy realizacyjne ze zdumieniem w TV oglądają coś całkiem innego niż same realizowały... Druga informacja jest tak budująca, że obudzi każdego bez wyjątku brzdąca, że o starszych forumowiczach nie wspomnę... Przed kilkoma godzinami wróciłem z Warszawy, w której odbyła się rozprawa z powództwa jednej z najstarszych i największych telewizji w UE o odebranie podmiotowi z naszego miasta prawa do zastrzeżonego w Urzędzie Patentowym RP znaku słowno-graficznego. Okazało się, że Kolegium Urzędu Patentowego w Warszawie potrafi i może skuteczniej bronić obywatela naszego miasta przed potężnym brytyjskim koncernem telewizyjnym niźli lokalna prokuratura i sądy przed atakami, których efektem jest spadek lokalnych wpływów podatkowych i nie tylko... To o czym mogę Cię zapewnić, to o tym, że nie chodziło w tym sporze o podaną przez Ciebie telewizję internetową... Wydawać by się mogło, że medialny gigant z ponad 56 letnią historią i miliardami funtów szterlingów na koncie w pył zmienicie jakiś nasz lubelski podmiot. A tu patrz - bez pomocy prezydenta miasta, marszałka, wojewody, że o premierze i prezydencie nie wspomnę i "antykorupcyjnego parasola ochronnego" ABW - obywatel poradził sobie sam. Obywatel rzeczony pełną świadomość ma, że gdyby sprawa opisana była pod jurysdykcją prokuratury rejonowej czy też nadrzędnego nad nią sądu rejonowego, to już Wielka Brytfanka cała tańczyłaby "kozaka" albo jakiego innego grupowego tańca dalekowschodniego. "Media o Sprawie" Wojciech Sumliński "Z mocy Bezprawia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Na kogo głosował red.Michnik? IP: *.lublin.mm.pl 14.10.11, 21:14 wyborcza.pl/1,75248,10469994,Na_kogo_glosowal_Adam_Michnik_.html Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ślisko coraz śliściej 14.10.11, 21:25 Nie można tworzyć precedensów na forum dyskusyjnym, ani traktować jako tablicę ogłoszeń dla wszelkich inicjatyw. Założony przez Ciebie wątek w swojej treści ograniczył się wyłącznie do apelu o poparcie takiej i linka do strony. Spamu w rodzaju wszelkich ogłoszeń, zaproszeń, informacji jest mnóstwo. Nikt Ci nie broni dyskutować na ten temat na forum. Po prostu, chodzi o zasadę :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak chyba nie ten wątek? 15.10.11, 21:42 mikołajka usunąłęś? cóż to nie problem - dwulatek nie ma rąk i nóg - się nie obroni... nie wątek o Mikołajku jest... czyli albo jest to bura nie do mnie albo coś nie rozumiem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: chyba nie ten wątek? 15.10.11, 22:07 > albo coś nie rozumiem nie rozumiesz :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś