Dodaj do ulubionych

Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal marsza...

21.10.11, 19:49
Oj dana dana dana mamy znów Hetmana
choć to świnia hipokryta to niejedna go kobita
zechce jeeeeszcze
prócz kobity także Żuk z którym robią stuku puk
w związku paaaartnerskim...
...
taka okolicznościowa przyśpiewka ludowa dla Hecia
można śpiewać na melodię piosenki wyborczej Hecia link
"sens ten wybór będzie miał gdy uwierzysz że człowiek który ma twój głos naprawdę jest ok"
cały tekst zresztą wypada dedykować 10804 wydymanym wyborcom
och siala la la...
pzdr.
Obserwuj wątek
    • przemek-leniak Hymn triumfalny dla Mariana s. 21.10.11, 19:58
      zacznijmy od clipu prześmiewczego Murzyn jest tylko jeden...
      a po prawdzie to dwu murzynów jest... ;-)
      a teraz dla Mariana S. specjalnie piosenka triumfalna...
      Marianowi Starownikowi życzmy tradycjyjnie połamania (ucięcia) nóg w Sejmie! ;-)
      pzdr.
    • spiderg Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal marsza... 21.10.11, 20:00
      Dobra decyzja Panie Hetmanie lepiej mieć takiego specjalistę tu niż w sejmie gdzie będzie miał mniej do powiedzenia. 3mam kciuki
      • przemek-leniak decyzja jak decyzja grunt że się ją udało wydalić 21.10.11, 20:43
        ale zwróćcie uwagę jakie profesjonalne ma Hecio materiały i powiedzcie mi że nie ma on dobrej ekipy.
        Zebrać dobrą ekipę to też sztuka jest...
        piosenka wyborcza sama zachęca do tańca- aż zadziwiłem Słonko wygibasem ;-)
        a my mamy z głowy cykl Gazeta śladem Trybuny
        i czy to nie jest radosne?
        ja się cieszę!
        pzdr.
      • Gość: maxx Re: Hetman zdecydował... Po co wiec kandydowal? IP: 173.233.201.* 21.10.11, 21:14
        Po co wiec kandydowal? A moze juz od samego poczatku wiedzial, iz pozniej zrezygnuje
        i na jego miejsce "wstawi" sie kandydata mniej znanego lub/i mniej popularnego.
        Coz, tego typu zagrywki to czysta NIEUCZCIWOSC w stosunku do swoich wyborcow!

p.S. Tego typu "szachowe" zagrania powinny byc karane, np. przez oddanie
        miejsca poselskiego na rzecz innej kandydata z innej partii
        (w kolejnosci ilosci zdobytych glosow)...

• przemek-leniak wszystko wyjaśnia clip 21.10.11, 21:25
          Lider jest tylko jeden - na samym końcu wyjaśnia obejrzyj sobie z linka mojego to się dowiesz...
          trzeba ufać wybrańcom...
          przecie koniec końców to co robi jest skuteczne i wszyscy są zadowoleni
          że może wyborcy nie bardzo - się nie ma co przejmować
          chodzący na wybory to głupcy łatwo się im wynagrodzi chwilowy dołek psychiczny
          jakąś reklamę się puści albo plakacik zawiesi...
          dadzą radę chłopaki
          a i ja jestem zadowolony i to całkiem szczerze...
          to był gambit hetmański fakt faktem ale dzięki niemu partię wygrywa pionek
          delegalizacja szachów też coś...
          może zakazać bierek?
          pzdr.
      • Gość: BudŻet Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal mars IP: 89.167.0.* 21.10.11, 22:44
        Na wszystko pieniędzy w regionie brakuje, a ten sobie na koszt podatników urządził zabawę.
        Zobaczymy co powiesz jak wkrótce staną wszystkie regionalne inwestycje?

To co jest nam potrzebne, to odpowiedzialni, a nie rozrzutni decydenci.

Na koniec roku zadłużenie województwa pod wodzą marszałka niekorowanego Hetmana lubelskiego wyniesie niemal 500 mln złotych. Żeby to się jeszcze jakoś kręciło urząd marszałkowski lada dzień zaciągnie niema 180 mln kredytu.

Część z tego poszła na jawną i ukrytą kampanię - nie wiem jak ty ale ja w dupie mam takiego "gospodarza", który swawoli i robi sobie klakę na koszt podatników.

Do życia na cudzy koszt wcale nie trzeba żadnej odwagi bo to największy tchórz by potrafił - odwagą byłoby pokrycie z własnej kieszeni zabawy w postaci kampanii wyborczej...
      • Gość: gosc dobra decyzja! IP: *.vlan398.dengo.lubman.net.pl 24.10.11, 09:04
        Ludzie, szczególnie ci w naszym regionie, lubią marudzić i zawsze znajdą sobie powód do narzekania. A przecież można być zadowolonym z tej sytuacji jaką teraz, dzięki decyzji Hetmana mamy. Wykorzystał on bowiem swoją osobę aby zdobyć miejsce dla swojej partii w parlamencie, gdzie przecież i tak nie jednostki decydują a ugrupowania (głos to głos, nieważne kto podnosi rękę i naciska guzik) i jednocześnie został nadal Marszałkiem. Na pewno pozycja Marszałka, który zdecydował z mandatu będzie teraz silniejsza, a spraw dla Lubelszczyzny nie załatwia się w Lublinie, tylko w Warszawie przecież!
        Ciekawa tylko jestem, czy Ci wyborcy, którzy oddali głos na Hetmana zagłosowaliby na PSL, czy na inną partię, gdyby Hetman w ogóle nie kandydował. A co by było, gdyby w takiej sytuacji mieli zagłosować na PIS - brrrrr!
        Don't worry be happy!!!!!
        • tajnos.agentos dobra decyzja??? 24.10.11, 09:24
          Moim zdaniem, decyzja świadcząca o traktowaniu wyborców jak stada bezmyślnego bydła...:(((
          • przemek-leniak adekwatnie zatem 24.10.11, 11:10
            czyli dobrze że decyzja...
        • Gość: J-k Komentarz Kłopotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 15:12
          Czy start marszałków województw z PSL w wyborach to nie jest oszukiwanie wyborców? - Jest tu coś na rzeczy - przyznaje Kłopotek. Dodaje, że trzeba rozważyć zmiany w prawie wyborczym: tak, by samorządowcy nie mogli startować w wyborach parlamentarnych.
    • Gość: chart Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal mars IP: 77.223.210.* 21.10.11, 21:55
      Henryk Smolarz. Odmówił on jednak w 2010 roku objęcia mandatu europosła po zmarłym w katastrofie smoleńskiej Edwardzie Wojtasie". Posła nie europosła, coś się komuś posklejało jak to pisał.

Co wy z tym oszukiwaniem wyborców? Ci świadomi wiedzieli, że klient, na którego głosują jest marszałkiem, może stanąć przed takim wyborem i wybrać pozostanie w samorządzie. A tym niekumatym chyba jest wszystko jedno. Ktoś z forumowych marud głosował na Hetmana, czy wszyscy tak jęczycie charytatywnie?

• Gość: bleee... Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal mars IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 22:09
        ...a ty ze sfory... bleee...
        • przemek-leniak ze stada bardziej 21.10.11, 22:22
          choć w sumie to owca między wilki
      • Gość: BudŻet Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal mars IP: 89.167.0.* 21.10.11, 22:56
        Jego "biznes" więc niech jak każdy biznesmen ponosi osobiście skutki ekonomiczne swoich "inwestycji". Myślisz, że gdyby płacił ze swoich, a nie podatników, to by tak się zabawiał w wańkę - wstańkę?

Tak na dobrą sprawę, to jest to działanie na szkodę finansów publicznych bo partyja Hetmana niekoronowanego będzie miała koszty kampanii z budżetu refundowane...

Zatrważać może poczucie bezkarności i braku odpowiedzialności.

Z pyszna to nie elektorat może się mieć, a kierowca, którego z urzędu zwolniono za niezgodność o 10 km tego co w karcie drogowej zapisane, a tym co zaimplementowany w auto GPS pokazał...
        • Gość: butapren Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal IP: *.hsd1.tn.comcast.net 22.10.11, 02:39
          "Odpowiedziałem na prośby i apele różnych środowisk. Radziłem się też m.in. kilku osób z lubelskiej kurii metropolitalnej, w tym kanclerza ks. Wojciecha Pęcherzewskiego. W tym miejscu będę mógł zrobić więcej dla Lublina i Lubelszczyzny niż z pozycji posła - uzasadniał Hetman swoją decyzję."

Kolejny polityk/urzednik na smyczy kosciola rzymsko-katolickiego?
          • Gość: BudŻet Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal IP: 89.167.0.* 22.10.11, 05:59
            Totalna socjotechnika bazująca na manipulacji zachowaniami społecznymi.
            Z drugiej strony zwrócić trzeba uwagę, że 99,99% jest na garnuszku budżetowym...

Jedyne co może dziwić to fakt, że sondaży nie opublikowali ;)
          • Gość: burlasino Re: Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 15:06
            Gość portalu: butapren napisał(a):
            > Kolejny polityk/urzednik na smyczy kosciola rzymsko-katolickiego?

Ale dowiedzieliśmy się przynajmniej kto w kurii trzęsie polityką kadrową województwa lubelskiego. Dobre i to!
    • jozek46 Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal marsza... 22.10.11, 04:59
      Ale wyborcy się dali nabrać.Hetman z niczego nie rezygnuje to jest plan wyborczy PSL-u.Teraz zrezygnuje z mandatu Smolarz/za stołek prezesa KRUS/ i zgodnie z poleceniem druha Waldka posłem zostanie vice druh Marian Starownik.Hetman pomógł tylko zrealizować ich plan.W przeciwnym razie mogło nie być drugiego mandatu ,albo zbyt mało głosów ,aby przekroczyć próg wyborczy.Są to stare chwyty PSL-u jeszcze z czasów ZSL-u,kiedy byli w koalicji z PZPR-em.Przecież Starownik był jeszcze posłem w czasach ZSL-u.Był zasłużony ,bo nawet go umieszczono na liście Macierewicza jako TW.A Hetman?Minął rok jego marszałkowania i niczego nie zrobił,bo to co się robi to jest tylko kontynuacja tego co zrobił poprzednik,albo poprzednicy.Ukazywanie emocji ludzkich rzekomo proszących o jego pozostanie jest także wyreżyserowane!Dziwię się,że prasa w tym pomaga,zamiast ujawniać niecne chwyty!
    • Gość: MOBBING W ROPS mobing w ROPS-hetman w grze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 05:45
      www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111005/NEWS01/182685927
      www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111005/NEWS01/182685927
      poczytajcie komentarze czy sie zajmują przydupasy Marszałka Hetmana
      • Gość: lubelak Re: mobing w ROPS-hetman w grze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 08:40
        A zastanawialiście się kto mógł zająć na powrót stanowisko Marszałka? Gra toczyła się o dużą stawkę
        • Gość: Księżyc Re: mobing w ROPS-hetman w grze IP: 89.167.0.* 22.10.11, 17:00
          Jak zwykł przy takich okazjach mawiać Andrzej Gwiazda - już na etapie kandydatur nie ma przypadkowych kandydatów ;)
        • przemek-leniak że Grabczuk? 22.10.11, 18:48
          cóż pewnie nie byłoby tak łatwo PSL-owi utrzymać ten stołek...
          pewnie PO chciałoby jakiegoś cieniasa wsadzić...
          ale czy Grabczuka akurat?
          może wsadziliby Wasilewskiego ot tak dla jaj
      • przemek-leniak e tam... 22.10.11, 18:38
        ktoś dyrektorki nie lubi i nieudolnie pod nią dołek próbował wykopać...
        głupi numer i infantylny...
        tyle w sumie
    • politiko1976 Hetman wreszcie zdecydował. Będzie nadal marsza... 22.10.11, 08:26
      Panie Hetman zupełna kompromitacja i to ma być ... Hetman lubelski wstyd!!!
    • Gość: Ocalony Dobrze, że tylko tak się to zakończyło IP: 89.167.0.* 23.10.11, 08:52
      "Marszałek ważniejszy od ofiary"

"...Warto też dodać, że pożary w Kielcach i tragedia Antoniego P. były główną informacją w kieleckich mediach. Wyjątek stanowi zdominowany przez PSL kielecki oddział Telewizji Polskiej. W głównym wydaniu Informacji materiał na temat poparzenia nie ukazał się w ogóle. Newsem dnia była wizyta marszałka Adama Jarubasa w słowackiej Żilinie, gdzie polityk PSL-u pojechał z wizytą."

Postscriptum:
      Ugaszony 29 września 2011 roku pod urzędem wojewódzkim w Kielcach lokalny przedsiębiorca zmarł na 6. dni przed ostatnimi wyborami tj. 4 października 2011 roku.
      Znalezione przy desperacie listy zostały zabezpieczone przez policję i ze względu na dobro śledztwa treść tych listów nie została upubliczniona...
      • Gość: Ocalony Re: Dobrze, że tylko tak się to zakończyło IP: 89.167.0.* 23.10.11, 08:55
        Ps. Wspomniany w materiale marszałek był pierwszym, który zrezygnował z mandatu poselskiego na rzecz dalszego marszałkowania w województwie świętokrzyskim...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka