Dodaj do ulubionych

na 3 jedenastki muzyka

10.11.11, 11:31
taką wam zaproponuję z przed równo 20 lat
utworów 12 pierwszy to "Policjanci w Warszawie...mhm"
ale ;-) ściągnąć sobie trzeba albo kupić w dobrym sklepie mniuzycznym
a ja mam to se posłucham
na zachętę piosenka o naczynku link
...
flagę powieszę białym do góry, popatrzę na warszawskie burdy w Tv, posłucham okazyjnych bluzgów luminarzy, po za tym normalnie zacznę dzień od kawy papierosa i rozklejania powiek a zakończę kojąc głowę na biuście poduszki...
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... Re: na 3 jedenastki muzyka IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.11, 11:45
      ...a ja sobie ścianę pogładzę... gładzią... burd nie będę oglądać... bleee...
      • przemek-leniak ja gładziłem 3 dni temu 10.11.11, 11:53
        przedwczoraj szlifowałem i oglądałem przy okazji anioły i demony
        ale nie film tylko takie "prawdziwe"...
        pył w zamkniętym pomieszczeniu potrafi zatkać pory na skórze i płuca - człowiek słabnie i się dusi
        jak się wtedy położyć na podłodze i zamknąć oczy to różne rzeczy można zobaczyć
        rożne odczuć ;-)
        pzdr.
        • Gość: bleee... Re: ja gładziłem 3 dni temu IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.11, 11:57
          ...czym szlifowałeś... pytam poważnie, bo u mnie to początek drogi... bleee...
          • przemek-leniak szlifowałem papierem 150 oraz 10.11.11, 12:06
            siatką szlifierską a docierałem taką specjalną gabką do szlifowania (bardzo wygodna)
            oczywiście ręcznie wszystko ;-) bo tak najlepiej...
            a na pył uważaj bo on naprawdę może spowodować że będzie to koniec drogi...
            pamiętaj też by kłaść dwie warstwy gładzi przed szlifem inaczej się opracujesz na darmo bo nie uzyskasz efektu...
            no i uważaj na grubość warstwy - zęby była z godna z rodzajem gładzi - inaczej będziesz miał pęknięcia dość szybko
            jeśli używasz gotowej gładzi akrylowej to podłoże musi być idealne inaczej się nieuchronnie złuszczy
            dlatego też lepsza jest moim zdaniem gładź do rozrabiania możliwie nie akrylowa
            i całkiem poważnie ci mówię uważaj na pył.
            u mnie niewiele brakowało a co się stało zrozumiałem dopiero ex post jak doszedłem z powrotem do zmysłów - tak się wydaje że niby złego diabli nie biorą
            ale wiesz...
            pzdr.
            i powodzenia
            • Gość: bleee... Re: szlifowałem papierem 150 oraz IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.11, 12:19
              ...mam gips tynkarski maszynowy lekki EK-TL... spróbuję przeżyć... dzięki za radę... bleee...
              • przemek-leniak mhm wygląda nieźle 10.11.11, 13:10
                agregatem nakładasz czy ręcznie?
                tu masz pdf w razie czego - link
                niby jest jednowarstwowy ale ja bym dał jednak dwie warstwy ;-) ja tak się przyzwyczaiłem robić
                a jak chcesz maszynowo szlifować to pamiętaj o wentylacji bezwzględnie
                i wypożycz sobie szlifierkę bezpyłową - powinna być w którejś z wypożyczalni narzędzi
                tylko wiesz ona jest bezpyłowa w pewnym zakresie i wymaga lekkiej wprawy
                Słonko mi podpowiada że wypożyczalnia jest gdzieś ma Mełgiewskiej ale chyba jest ich kilka
                pytaj o żyrafę ;-)
                tak czy siak powodzenia
                • Gość: bleee... Re: mhm wygląda nieźle IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.11, 15:12
                  ...ręcznie... dzięki za link... bleee...
        • Gość: bosman leniaku!!! IP: *.centertel.pl 10.11.11, 12:57
          a gdzie maska przeciw pyłowa??? Czy ty wiesz, że pył gipsowy jest równie szkodliwy jak azbestowy? Nie masz dla kogo żyć?
          Ciśnie się na....klawiaturę: stary chłop a pusty!
          • przemek-leniak lenistwo jest wiesz czym... 10.11.11, 13:13
            wszystko wiem...
            tylko się mi nie chciało...
            oczywiście masz rację całkowitą...
            ech
            • Gość: bleee... trup... IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 18:23
              tak sie zastanawiam nad tym czy padnie trup (10) przemek-leniak

wykasowali... nie lubią cię, oj, nie lubią... bleee...
              • przemek-leniak doprawdy wykasowali? 11.11.11, 20:03
                cóż staliniści działają - zapewne Czaro ona tak lubi...
                a może Kazio?
                tak czy siak wiadomo że dawno już się nie zdarzyło by Niemcy z pałami ubrani na czarno bili na ulicach Polaków...
                skryli się w finansowanej przez spółkę Agora norze - zapewne tam czuli się bezpieczni...
                ech
                niech kasują ja tam i tak będę pisał o tej sprawie
                • Gość: bleee... Re: doprawdy wykasowali? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 20:29
                  ...nie zdążywszy przeczytać... doprawdy naprawdę... i niewiarygodne... i beznadziejnie głupie... bleee...
                  • przemek-leniak nie gadaj ;-) 11.11.11, 20:33
                    znalazłem się za to w doborowym towarzystwie Arcybiskupa Wojtyły którego słowa z homilii wygłoszonej w Boże Ciało 1966 roku okazały się nie mniej niebezpieczne dziś niż kiedyś ;-)
                    a za wszystkim stał jednak dominikański wychowanek Kazio Ożóg
                    przepraszam Czaro za podejrzenie niesłuszne
                    • przemek-leniak errata 11.11.11, 20:40
                      rok był 1965 i rzecz dotyczyła listu biskupów "przebaczamy i prosimy o przebaczenie"
                      a Wojtyła po oskarżeniach o brak patriotyzmu i faszyzm powiedział tak:
                      "Nie oni będą nam nakazywać robienie rachunku sumienia i nie oni bedą nas uczyć patriotyzmu"
                      czytaj bleee szybciutko bo cenzor i Kazio już śpieszą kasować ;-)
                      wiesz treści obce i niebezpieczne ;-)
                      • Gość: bleee... Re: errata IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 20:45
                        ...to przez tą dziurę w ścianie... zrobiła się dziura z twoim tekstem (znikające literki...)... bleee...
                        • przemek-leniak propos scian 11.11.11, 21:21
                          muszę je pomalować
                          Kazik poprawił mi humor i dodał niezbędnej wiary w ludzi
                          tak wiec myślę że posłucham sobie innej piosenki Raz Dwa Trzy z płyty Cztery
                          i wezmę się za malunki ;-)
                          pozdrawiam
                          • Gość: bleee... Re: propos scian IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 21:27
                            ...cała sztuka polega na tym chyba, żeby robić swoje... i nie dać się zniechęcić do swojego sposobu na życie... zwłaszcza tym, którzy tak bardzo nas wychowują... bo tak mają... bleee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka